pirrigt!

Hehe, ja nu bor det en spansk tjej hos mig :) lite pirrigt är det ju. Men det är ju samtidigt roligt och spännande!
Men det är ju mest på kvällarna som vi är ensama med dom hemma på dagarna och källarna ibland så har vi ju aktiviteter ;) förut efter att vi ätit blev jag stört trött vet inte vad det blev med mig men skönt vare ändå! nej nu ska jag sova och så får vi se vad morgondagen innebär :P haha!


natti <3

Söndag

Hejsan , ja söndag somsagt och klockan är 20 över åtta. Har inte gjort värst mycket idag bara mått gött helt enkelt. Imorgon börjar skolan igen också och om en vecka sönda den 25 april så kommer ju comenius ongera hit.
Ujj jag är nervös iallafall! men men. På fredag ska jag och några andra i comenius göra köttbullar i skolan av 20 kilo köttfärs :P a det blir att lite granna dä! :) nää har fan inget att skriva! bye shitheads!<3

lördag..

Hejsan lördag idag inte hänt så mkt än men sedan vid klockan 5 så ska jag iväg och bowla vilket jag tror kommer bli roligt eller hoppas väl det iallafall.Våran första fotbollsmatch imorgon också väldigt nervös vi får se hur det blir.
Ärligt talat vilket jävla gött väder det var ute igår fy bumblan! :D och igår var det även bara en vecka kvar tills jag fyller år. ska även se på revyn nästa fredag så blir nog en bra födelsedag kan jag tro , man får hoppas på att revyn är bra också man har hört lite olika men vad ska man lita på egentligen , haha!



" we are everything we need"



en månda kväll :)

hejehj,ja just nu sitter jag och lyssnar på musik och spelar ett spel på facebook..
men ska lägga mig nu kan vaea skönt. haha har inget vettigt att skriva. Men iaf så längtar jag till sommaren!



<3

You will never learn if you never face the truth..

hej sitter och spelar ett spel på facebook och fan vad irriterad jag blir av att jag förlorar hela tiden då uhjj..
Haha fan helt psyko! Men men idag har det väl inte hänt så jätte mkt varit ledig från skolan efter som att det är återläsningsdag och duktiga sandra som är bäst hela tiden behövde ju inte gå dit ofc ;)så jag har bakat till försäljningen till klassresan imorgon , kollat på one tree hill och ätit pizza hah! imorgon blir det att stå och sälja bröd sedan hem till mormor där ska vi äta mat och sånt. Så måste george berätta om hur det var i london också! :D<3

RSS 2.0