:)

DAGENS CITAT : Mirrors don't talk, and lucky for you, the don't laugh either.

Ännu en dag ;)

Hejsan, måndag idag och det är varmt har inte gjort alls mycket. men kände att jag var vit som en duva så jag lade mig på studsmattan och solade :O Haha rekord jag har aldrig solat förut tror jag. Det är så förbövulens tråkigt. Men tror ni inte att jag låg och halvsov ute på studsattan då? tss hih men imorgon blir det "kanske" lina blev inget idag hon skulle till sin farmor.Men sedan på onsdag så bär jag och mia av till sörby och ska sova i sommarstugan först på dagen ska vi träffas vid ica/domus och handla lite grejer som vi ska ha med oss. Vi ska iallafall grilla på kvällen! mums, vi ska träffas vid nio tiden tror jag då dom öppnar.Så vi kommer dit i tid innan det är som varmast tar nog runt en timme att cykla dit. Är 2 mil dit ;) sen ska vi bada dagarna i ända haha.

Varmt eller vadå ? :O

Hejsan,gud vad det är varmt. 30 grader i skuggan. Men då vet man att det är sommar minsann:) ja vi satte ju up polen igår. Var väldigt kallt då en den har värmts upp rätt mycket under dagen kanske blir ett dopp sedan. Annars är det väl inget speciellt idag inte. Men imorgon ska jag va med Lina som jag inte varit med på himla länge! Och ellen det är kul att du är hemma nu! ;) somsagt jag och mia ska sova i sommarstugan onsdag till torsdag. Ska bli kul med mycket bada ;) Ja men nu ska jag väl gå ner och kika lite och kolla om jag vågar hoppa i polen. förövrigt så funkade det inte med att lägga upp en bild :/ Dagens citat: Heaven wont have me and hells afraid I will take over

Sol och bad !

hejsan igår så var jag hos george med familjen och åt mat ;) gjorde lite femkamp och lite sånt kollade även på fotbollen igår sverige och england himla dret att dom förlorade på straffar! Men iallafall jag och george bestämde oss för att sova i sova i sommarstugan. När vi kom dit var det hot in there^^ sen opå morgonen så drog vi och badade , skit skönt mitt första dopp iår ;D ska sova med mia i sommarstugan denna till veckan ska bli najs ! Har inte bloggat på någon dag men vädret är prima och tiden går ju även om det är sommar så ibland hinner man inte (har inte tid typ) Haha ändå vet jag ionte vad jag ska göra om dagarna. Men ha en trevlig sommardag :)

Matchen ;)

Hejsan nu är jag hemma igen :) Men matchen var den sämsta matchen vi spelat.Vi kom hem med förlusten 0-3.så det var inte direkt våran match! Men iallafall på väg hem i bussen så stannade vi på burgerking och åt sen så på väg hem i bussen så satt jag och mia och pratade.Jo just det jag köpte ett par shorts och et linne och en t-shirt när vi stannade på köpcentrumet innan matchen :D Men nu ska sandra sova klockan är 01:04 !

Torsdag :)

Hejsan,idag så gick jag upp runt tio i tio. Nu är george här.sedan ska jag åka buss till töcksförs vi har match innan så ska vi gå på ett köpcentrum en sväng också :) Vi har samling klockan tre och matchen börjar klockan sju.Men nu ska jag gå för min jobbiga kusin tarjer hål i huvudet på mig ! :D

Tjobree ;)

Jao jag har ännu inte hittat någon... åhh himla dret ..! Men man får väl hoppas på det bästa ! :D

Morsning ;)

HEjsan,idag har jag väl inte jort så mycket än.Vill ha med mig någon och dra iväg och köpa glass :D Idag har jag inget så jag är helt ledig inge fotboll idag,men det är det imorgon då ska vi åka buss och vi ska stanna på ett stort köpcentrum där (töcksfors) Ska blir kul och hoppas på en vinst såklart!Undrar om någon vill göra mig sällskap idag ? Haha

Godnatt :)

Godnatt nu är klockan 01:05 och jag ska lägga mig. Det är trotts allt en dag imorgon också :D

My day ;)

Detta är min klädsel idag allt från gina ,ja innan fotbollen var jag med emma och åt glass.Göttans! Sedan efter träningen cyklade jag väl hem och duschade och åt mat sdan bar det iväg till emma igen.Vi gjorde inte så mycket. Men vi cyklade till centrum för att jag skulle ta ut pengar och då kör emma in i mitt däck så hon ramlar . Eller jag svängde lite åt ennes håll för det kom en på cykel mittemot oss så jag körde då in lite,då jämt efter så svänger emme. Hon ramlade inte så skojj , och pinsamt för henne!

Tisdag :)

Hejsan,idag så gick jag upp halv tio satte mig vid tv:n käka lite frukost. Nu sitter jag gär klockan är 11:34.Idag har jag fotbolls träning men inte förräns halv fem. Ska få jätte god mat idag också.Mamma ska köpa en matlåda från hennes jobb (hon jobbar i skolköket) det blir..Fiskburgare med potatis och sås ! I love it! Haha.

ZZzz :)

Godnatt nu ska sandra sova. Har ställt klockan på halv tio Man vill ju komma upp i tid. Kockan är nu 1:53 och batteriet i datorn dör strax så måste sluta nu ;)

Söndag/Måndag :)

igår; Jo jag vaknade vid 20 över 9 men somnade om till klockan tolv.Sedan gick jag väl upp.Sedan kollade jag på tv:n och käkade frukost.Sen åkte jag pappa och robin och fiskade! Det är kuligt tycker jag. Vi fick sju fiskar sammanlagt jag fick fyra,robin två och pappa en. Sen väntade maten hemma så vi drog hem och käka.sedan så åkte jag hem till george.När jag kom dit så kollade vi på en fotbolls match. och efter det vid typ nio så åkte vi till damm höla och fiskade igen! Då fick jag en fisk(det enda vi fick) jag såv över där. Idag; Idag vaknade jag upp hemme hos george vi stekte våran fisk och la den på smörgås mums! sedan drog vi ner till damm höla igen skulle se om vi fick flera fiskar.Gick också i med bena i lakene sjön. Blev sugen på att bada! Ska nog ta med en kompis eler nö och sova där någon dag och sen gå och bada! har även cyklat två mil från george till mig. Sedan köpte vi en varsin glass. Och sen bar det iväg på fotbollsmatch (hemma) Vi VANN ! Med 3-1. Jag gjorde ett av målen! Yeey. Ja och nu sitter jag här och är glad över att vi vann så nu ska jag gå ner.Mamma håller nog på med något att äta tror jag , vi får hoppas på det iallafall! :D

Morsning korsning! /Lördag :)

Hejsan,idag har jag väl inte gjort så värst mycket jag vaknade vid tjugo över tio. Sedan har jag väl ätit frukost kollat på hälften av en film! (menterial girls) Och nu sitter jag här.Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men något blir det. Ska somsagt köpa godis sen iallafall,haha.Men jag skriver kanske mera senare!

Godnatt!

Nu ska Sandra sova! Klockan är 02:46 ;) Så nu är jag trött!

Midsommar/Fredag ! :)

Hejsan,idag är det midsommar och jag har varit hemma hos sanna med familjen och massa fera. Vi var runt femtio pers. Vi hade femkamp det var Jätte roligt. Ja och sedan hade vi tips promenad och tre kamp.Sedan så åt vi väl mat, plockade blommor, fikade och lite andra saker :) Men det har varit en lyckad dag! Nu sitter jag här klockan är väl runt två.Ska aldelles strax lägga mig ner och somna.Min Kusin daniel sover över här idag också för första gången,Han är så gullig! Imorgon vet jag vad jag ska göra...Köpa en godispåse.haha! Glad midsommar :)

Slumra sött :)

Godnatt! Sov gott nu och vila ut er till midsommar för det ska jag göra :D är tätt i näsan -.- Ha de bra !

Fotbolls resultat!

Hejsan , ja nu har jag kommit hem från matchen klockan är tjugo i elva. Vi åkte hem med förlust -.- Mycket skratt i bilen iaf :D vi har även match på måndag och torsdag :D! Nu ska jag kolla runt lite på datorn bara.

I like her !


Torsdag :)

MIN SÖTA HUND :) Hjsan,idag är det torsdag och det regnar ute.Jag har inte hunnit med så mycket ännu. Kollat klart på Våra bästa år jämt nyss.Och senare vid kvart i fem så är det samling vid majas, vi ska till Arvika och spela match!annars idag ska jag nog inte göra något speciellt.Ska kola om jag kan åka med någon ti matchen. Nu ska vi inte åka så långt och förkora inte !!:)

Natti Natt :)

Godnatt allihopa ! ska nog entra se på fim eller bara gå och lägga mig och lyssna till någon rolig skiva :D men sussa sött!

Vad tycks?

Hejsan svejsan tjoahopp :D Vad tycker ni om min nya "bloggdesign"? Jag gillar med absolut mera än den jag hade först den hade jag ju inte gjort något med. Men denna gillar jag iaf så det är ju bra! Vi ska grilla snart åh så gott det är.Vädret är fint och jag ska nog gå ut lite sen, för imorgon så ska det bli fult väder.Men men nu ska jag nog gå ut en sväng. Ha det bra :)

Onsdag :)

Hejsan,idag är jag med mia. Vi har bakat maränger suttit vid datorn och fixat lite med bloggen. Nu kollar mia på mina kläder.Vädret idag är fiint sohoo!snart är det då midsommar och det skulle bli fult väder och det gillas inte alls mycket. Men man får väl trevigt iallafall och det är väl det som räknas. Har typ inget att skriva så bättre att sluta innan jag skriver om något som ingen förstår sig på :P

Tisdag :)

Hejsan,idag har jag varit med felicia L :D det var roligt,vi bakade och sedan hade vi picknick med våran super goda kladdkaka det godaste receptet!! Sedan vid halv fem så hade jag träning. Var en rolig träning tycker jag! vi skulle igentligen haft match imorgon men ska istället ha den på torsdag borta istället för hemma också. Imorgon ska jag va med Mia,och det ska bli roligt! och på fredag är det midsomamr och då ska jag hem till Sanna och vara där med familjen och många andra 50 styckna tror jag det blir,om inte fler. Vad sköönt att soen skiner idag men dessvärre så ska det bli fult på torsdag och midsommar! Vad tråkigt men men.... Ha en bra dag!

ÅHHH...!!!

Hejsan ! försöker att göra iordning min blogg men det går inte alls bra! blir lite lett faktiskt.felicia O har gjort en header åt mig men jag får inte in den osv. Men ska väl fråga någon kompis om det! Imorgon är det tisdag och då ska jag va med felicia L och sedan har jag träning! Men hoppas att det blir bra väder :D Men nu ska Sandra sova så godnatt nu på er alla :D

Måndag :)

Hejsan,gick upp klockan nio idag kollade på tv:n. Senare klockn halv tolv så trampade jag iväg hem til Johanna (hon mötte mig) vi har lagat mat sjungit sing star! Och läst roliga historier. Nu sitter vi här och gör inte så mycket skrattar väl emellanåt (Y) skööönt med sommarlov nu. Men vädret har ännu inte kommit hit. Sen vid sju ska johanna på värmlänningarna så då någon gång innan det far jag hem. Men men nu får vi se hur det blir :)

Söndag :)

Hejsan , nu har vädret hittat hit igen! Så himla skönt att känna sommarkänslor :) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ringde till Emma nyss men hon sov så hon bad mig att ringa om en timma eller två men jag ringer om en och sover hon då så frågar jag någon annan tror jag :) Skrev ett mess till sanna förut också men det var för någon timma sedan så ^^ Men vi får se hur det blir! Lite onödig information känner jag. Men ni får nöja er med detta torra inlägg !

Lördag :)

MÄRTHA VI KOMMER SAKNA DIG !!<3 Hejsan,idag så har jag inte gjort så mycket men klockan är ju bara kvart i elva. Jag har iallafall plockat i mitt rum ite granna.När jag vaknade imorse så tänkte jag "Nu är det sommarlov" Så skönt! Men vädret är fortfarande fult.Vilket jag tycker är tråkigt.Men det skulle bli fint på måndag juh så det är vi tacksamma över. Är det bara här det är fult väder eller? Men nu ska jag försöka klura ut något att göra om det går så bra märks väll !

Min klänning!

så här såg jag ut idag på skolavslutningen! haha vilken blekfis :O

Fredag och skolavslutning :D!!

Hejsan,idag så har jag haft skolavslutning ocg jag kan bara säga SOOOOMMMMAAAARRRRLOOOOOOOOOOOOOV!! :D Herregud vad skönt,fast vädret är absolut det värsta! Skulle varit iväg på emmas avslutning men det blev inget var på väg men det regnade och jag bara nej man blir så deppig när det är fult väder. Men jag hoppas att du haft en bra avslutning du slutar ju nian åh allt :D Köpte jordgubbar förut MUMS :D Och sen har vi hyrt 3 filmer 2st som jag vill se på ! Men nu ska jag ha ett superskönt sommarlov och bara ha det bra! Nu längtar jag bara tills vädret kommer och tills man kan bada! Jag tror det ska bli fint väder på måndag.Och jag kommer sakna Märtha som ska börja skola i kil till hösten men jag tycker att du får komma hit ngon gång !<3 men ha en bra sommar alla :D

Torsdag :)

Hejsan, idag var det skola eller skola åh skola? vi var först på skolan och städade i skåpen sen hem till boel,åt fika ,grillade korv och hade det mysigt. vi slutade vid tolv :D Klockan fyra har jag fotbollsträning! Och imorgon är det skol-avslutning och gud vad jag längtar ..YIPPIE!! Menmen vädret är bara piss ska vara det hela helgen tror jag, hmm om man ändå kunde bestämma vädret själv..Men nu ska jag sätta på mig fotbolls saker och trampa iväg i ur och skur! Tjennamoss :D

Onsdag :)

Fin bild :P Hejsan,idag är det onsdag har haft roliga tävlings grenar osv idag på skolan. sen så åt vi mat och efter det så hade vi tipspromenad efter att priserna delats ut fick vi sluta och då var klockan ett.Skönt att suta tidigt! Senare klockan sex så ska jag och Elin upp till klingevi och kolla på pôjkera när dom spelar.Har inte skrivit på 2 dagar har inte hunnit och jag har varit trött som en åsna...haha men nu skriver jag :D bara imorgon kvar sedan är det skol-avslutning! imorgon ska vi städa ur skåpen och byta,sedan ska vi hem till Boel och ha det mysigt snäll fröken dä! ^^ MEn ha en bra dag även om mitt väder är piss så kanske erat är underbart!

Söndag :)

Hejsan,var med lina en sväng förut.Klockan fem ska jag på fotbollsträning.Ska bli Najs!känner för att hyra film och mysa ikväll :D snart så är det sommarlov!! och Imorgon är vi lediga och sedan dom andra dagarna är det bara slött och roliga saker sohoo va gôtt (Y) Vädret idag är sådär det blåser och är lite små kallt, men det regnar inte eller så :D Hur har ni det med vädret då? och har ni några sommar känslor? om ni har det isf dela det med mig vettja :D!

Lördag och nationaldagen! :)

Hejsan,idag så är det ju nationadagen.Vi har sålt lotter och haft fiskedamm och loppis.Lotterna gick bäst.Vi fick väl ihop lite över 2 tusen.Sedan åkte jag väl hem vi beställde pizza. Jag köpte mig en kebabtallrik. Senare gick jag till Emma,vi gjorde inget speciellt.Imorgon är det söndag vilket inte gör något eftersom vi är lediga på måndag sohoo ;D Men jag längtar till på fredag för då är det sommarlov kockan tolv! Jag ska såklart se på niorna som tar examen också! och grattis till Robin T som fyller år idag :) jaja nu ska jag ta åh ...hmm sitta här.

Fredag och forsnässkolansdag :D

hejsan,idag har jag varit i skolan.Vi fick sluta tidigt idag så jag kom hem vid 11:40. Men sen vid halv fem så ska vi vara där tillbaka.Det kommer att bli skoj. Det kommer att vara modevisning ,några som sjunger, ett ABBA rum och planscher med olika information om artister och paint ball, minigolf,hinderbana,rithörna och massa mer :D sen har vu kompledigt på måndag vilket jag diggar mycket.Matchen igår gick bra vi slutade matchen med vinst!Och nu sitter jag här ska ut med sista godispåsen sen.Åh gud vad det är kallt och vad det blåser ute..Men det regnar inte iallafall.ska sätta på mig en varm och mysig tröja sedan.Ha en bra dag!

Torsdag :)

Hejsan,idag har jag varit i skolan och inte gjort något speciellt. Idag har vi fotbollsmatch.:D kunde inte skriva igår för datorn blev jämt störd.(igår) men men jag och elin målade en elvis presley bild på väggen vid musiken ,Dessi var i karlstad.sedan efter skolan gick jag ut med en godispåse så nu är det en kvar.Klockan sex så var jag emmaE mia emilia johanna carro vid caligraphen och vi gjorde skyltar till 6-juni eftersom vi ska stå och sälja. Sedan efter att vi gjort det så åkte jag mia emilia och johanna hem till emilia och johanna och gjorde iordning påsarna till fiskedammen! kul kul. Kom hem vid halv 10 eller något!Men ha en bra dag på er allihopa :D

Tisdag :)

Hejsan,idag har det varit skola. Vi har hållt på med forsnässkolansdag har gått bra! Har skrivit 6 stora papper med information om artister på 60-70 talet. Imorgon ska vi nog försöka skaffa fram musik på skiva fast vi måste prata med modegruppen mera då vilken ordning musiken ska komma osv. Nu sitter jag iaf här och har match om två timmar hemma som tur är då. Vädret idag har inte varit det finaste,det har varit kallt. Men nu ser jag att solen skiner för fullt.Har även match på torsdag hemma det med. hoppas att det blir fint väder på fredag och lördag! Men nu ska jag göra annat hejsvejs!

Måndag och skola :)

Hejsan nu sitter jag i skolan och håller på med forsnässkolans dag :) detta ska vi hålla på med hela veckan.. Vill bara att det ska bli sommarlov NUU! ska bli kul på lördag också,då är det ju sjätte juni alltså nationaldagen :) Och då ska vi sälja massa saker kul kul! åhh vill bara bli av med godispåsarna. Dom som är kvar vill jag inte dela ut till lite feg sådär !Ha en bra dag :D

RSS 2.0