Salut!

Idag är det första dagen på sportlovet kan man ju säga, och jag har inget planerat men helgen har varit riktigt bra!
På lördag så börjades ju dagen med match och vinst blev det, sedan på kvällen åt jag pizza och var hos johanna med några tjejor :) Sedan igår så var jag och Johanna och kikade på match , det var u-laget som spelade men vi kollade aldrig sista perioden. Det blev för drygt typ. Sedan på kvällen så bar det iväg till sanna där vi var några styckna och där spelade vi spel och hade det trevligt :D Mkt rolig kväll!
Men somsagt idag har jag inget planerat, jo jag ska till sanna och kika på top-model :)
men nu ska jag väl hitta mig på med ngt roligt ( eller det blir nog inget speciellt kul )



Jag i sexan eller sjuan hehe!

Sportlov !

Tjobree!

Dagen har bestått av skola och innebandy och datorn. Men skolan var ju slapp eftersom att vi har haft ungdoms liv torsdag fredag, vilket innebär inga lektioner. Hade ju franska prov i går och det kändes väldigt bra, min lärare hade rättat halva provet ungefär så jag fick se det hon rättat och det såg bra ut typ tre fel eller ngt och det är jag nöjd över! :) kändes väldigt bra då SO provet som vi hade på onsdag inte kändes/gick lika bra...Vi får se vad det blir för ngt resultat.
Aja skit i skolan nu för looooov äre ju förfan!! :D imorgon blir det att gå upp tidigt för att åka iväg mot edebeck på match. Klockan kvart över åtta har vi samling. Men det är skönt att det är tidigt ändå för då har man hela dagen kvar sedan. På söndag blir det ju fotbollsträning också. Var inte på den i söndags för då hade jag match och i onsdags gick jag inte heller eftersom att det fick bli att öva på provet. men på söndag så blir det att!
Sitter också och lyssnar på gammal musik som man kan sjunga med till och kommer ihåg vilket är väldigt roligt, man får verkligen nostalgi känsla! :)




svälja sin stolthet och be om förlåt

Tjobree!
just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik och ritar lite, eller ritar och ritar jag kladdar väl mest! ;)
Så skönt med helg nu även om jag måste läsa lite på prov nu under helgen också. Men det är ju snart sportlov så får väl hålla ut. Som vanligt varit i skolan idag och sedan innebandy träning. Jag har världens träningsvärk som jag vet inte vad det är fan förjävligt detta! Har ju match på söndag och det måste gå över för annars kommer det gå skit för på träningen idag gick det inte alls för man har ingen kraft i benen ju, ahah lite klen jag låter. Jag och carro var även upp till centrum förut och sålde en annons till årsboken skönt att det är fixat men det gick snabbt och det var fint väder och man hade sällskap så det var bara fint ;) Förut åt jag tacos också vilket var hur gött som helst! '
Imorgon har jag inga planer så vi får se vad dagen bjuder på :)
Hejsvejs!


muntligt nationellt prov.

Japp det är det jag har haft de 2 sista timmarna i skolan, men det var faktiskt roligt tycker jag. Inga fel.
till veckan har vi prov också och vill ju att det ska gå bra eftersom att jag vill höja mig i so:n och hålla mitt betyg i franska. Men vi får hoppas på det bästa! Tog även med No hem för det har vi typ läxa i tills imorgon. Och tog även med so:n hem eftersom att jag vill bli klar med den så fort som möjligt så att jag kan börja öva och läsa på. Eftersom att det är torsdag så innebär det att jag är ledig ifrån träningar och sånt. Ganska skönt med sånna dagar det är ju då man har tid för läxor också. Måndag och torsdag är sånna dagar. Men de dagarna är bäst när man inte har ngn läxa alls för då kan man bara strosa runt och må gött.
Iallafall så längtar jag till helgen ska bli så skönt att få sova och inte behöva tänka på när man ska lägga sig utan man är vaken tills ögonen nästan inte hänger med. jag tycker det är så gött att vara vaken på kvällen är nog en kvälls människa,eller jag tycker såklart om dagarna också! haha jaja. Nej nu måste jag återgå till läxor....tyvärr!


nu blir det strax att sova..

Har suttit och kikat på So:n nu , håller på med nivåfrågor som vi ska göra. Kollade runt på internet men man vet ju inte vad som är sant i vissa saker så man blir tveksam. Känns bättre att ta hjälp av datorn då jag tycker att man inte finner så mycket i boken och häftet på vissa frågor. Men har ju inte bara gjort So (inte för att det blev mkt gjort men satt en bra stund och bara kollade runt på alternativ på svar) Imorgon blir det att ta med sig fysik hem och göra lite innan man ska iväg på träning. Får nog ta med hem på torsdag också kan jag tänka mig eftersom att det ska vara klart på fredag. Har även franska läxa på torsdag så får nog ta med lite franska saker hem också. Längtar till helgen då läxorna är slut..men så kom jag just på att jag iaf får ägna några timmar under helgen åt att läsa på inför prov. Vi har nämligen franska prov på tisdag och So prov på onsdag.
Haha mycket tjat om skolan usch!! Men har ju också haft träning idag och skola såklart..
Men nej nu ska jag skynda i säng för vill sova nu faktiskt. Det känner man alltid på morgonen, då
tänker man alltid att man vill lägga sig i tid den dagen men det blir aldrig så. godnatt! :)


game day :)

Japp förut idag vid tre så spelades det innebandy match och det blev förlust med 0-8 inte det bästa resultatet kanske, men jag tyckte det var en rolig match en av de roligare på länge! :) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och spelar ett spel med fåglar och snart får jag väl ett utbrott om jag inte klarer bana snart.
Imorgon bär det av till skolan igen och känns ju lite sisådär, men får se fram emot vecka nio då vi har sportlov!
men dagarna går snabbt så det är ett plus. Men nu kom jag ju ihåg att vi har ett fysik häfte typ som vi ska ha gjort klart på fredag, jävlar vad tråkigt! Sedan har jag nivåfrågorna i So:n kvar dom är så tråkiga att göra tycker jag men vafan får väl offra mig lite...

Nej nu ska jag klara banan som jag fastnat på..!


 
detta spel är det som jag spelar.

helg nura! ;D

Japp det var somsagt sista dagen i skolan idag också. Shit vad härligt med en extra ledig dag! Imorgon blir det att äta kina mat med Sanna det gillar vi. Sedan blir det träning vid halv tre till fyra och sedan på kvällen så får vi se om det bär av hem till Johanna eller inte, det är väl inte klart än :) Låter som en toppendag tycker jag. Just ja vi hade ju nationellt prov idag i svenskan, skrivuppgift. Jag kände att det inte blev så bra kunde ha gjort det mkt bättre. Men det är just det att när jag satt där så kändes det ju verkligen så att man var tvungen att skriva bra och komma på ngt att skriva om. Jag skriver inte så bra när jag vet att jag har en tid att passa. Jag visste vad jag ville få ut av texten men det kom liksom inte ord , men försökte att knåpa ihop ngt vi får se hur det går. Hoppas iallafall att jag inte blir sänkt om det skulle gå dåligt på det nationella provet. Nej nu blir det att lyssna på musik och spela lite.



 
emma attackerar mig med fötterna på hemvägen ifrån tyskland! :)

here I am :)

Sitter här och lyssnar på musik och trallar medans jag också kollar på franskan som vi har läxa i tills imorgon. Det som är mindre bra är att jag inte riktigt fattar vad jag ska läsa på känns helt flängt. Har även andra delen av det nationella proven i svenska imrogon också det innebär alltså att vi ska skriva en uppsats vilket jag inte är nervös över direkt okej jag är väl typ aldrig nervös inför prov men har kanske mera krav på mig själv i vissa ämnen och skulle då bli riktigt less om det inte går vägen ;) Iallafall så får vi ju ha med oss något gott som tex godis och sånt så jag har med mig en marabou sensation cookies and cream och en loka. På fredag är vi även lediga vilket ska bli as skönt och jag ska bara må gött plus att jag ska träna. Men ska heller inte sova bort halva dagen liksom utan försöka att gå upp i "normal" tid. Vi får se hur det går med det.
känner också att jag vill lägga mig nu eftersom att jag var så himla trött i skolan idag men det var för att jag var uppe lite längre igår och somna inte direkt. Men det är ju så att jag älskar att vara vaken på kvällen så det tar ett tag innnan man blir klar för sovningen. Jag kan heller inget på franskan men känner att jag fan tar och skiter i den orkar inte med,och jag fattar ju knappt vad det är vi har i läxa så ska fråga ifall om min franska lärare kan förklara lite för mig. Hehe lite trög jag verkar.. nej nu säger jag hejdå :)







uppdatering.

Japp förut satt jag och mixtrade lite med telofonen och uppgraderade den. Så det är lite annorlunda nu kan man säga,känns nästan som en ny telefon lite roligt faktiskt :) Efter att jag hållt på med telefonen så gick jag till sanna och kikade på topmodel. Mia var där en stund när jag kom dit också vi spelade kort och så men sedan åkte hon hemmåt. Imorgon är det nationellt prov i svenska också, men iaf nu ska jag sluta skriva och göra ngt..eller kolla på tv blir det. :)

just a choice :)

Hejhallå, ska börja att dra mig mot sängen. Men ska borsta tänderna och sånt först. Skola imorgon och känns väl sådär men måndagar är rätt softa så gör inte så jätte mkt det som är jobbigt är ju att helgen är slut. Denna vecka har vi även nationellt prov i svenska vi får se hur det går haha. Men på fredag har vi studiedag och jag bara tycker det ska bli riktigt skönt med en extra ledig dag! Vet också vad jag vill göra på fredag..äta kinamat! är gott och har inte ätit på länge så får se om ngn vill följa med och käka lite ;) nej nu ska jag hoppa i säng så fort som möjligt vill sova så mkt som möjligt.

sweet dreams :)

Helg äntligen :)

Ja lördag idag och jag skulle egentligen varit iväg till johanna idag men hon lyckades att bli sjuker så det blir det inget av med..töligt sö! Under dagen har det inte hänt mycket har suttit här sedan bakat och gått till affären och köpt chips till ikväll. kollar just nu på tv serier på datan som jag brukar göra när jag sitter här men det är så grymt gött och roligt att ha massa serier att följa :) Altså mitt rum måste städas är förjävligt här inne..
Men nu ska jag fortsätta att se på programmet jag kikar på.

 


Detta ska jag smaska på idag !

tråkigt eller vad...?

 tjenixen!

sitter just nu och övar på No provet som ska göras imorgon, fy vad det suger att jag suger på No. Längtar bara tills skoldagen är slut imorgon, för då har man provet gjort och man kan må gött och slippa skolskiten. Har ju även engelska läxa tills imorgon också måste vi ha läxa när vi har prov? haha okej några glosor kan väl inte skada men ändå liksom.
Det enda jag vill göra nu är att lyssna på musik och kolla på ngt bra program men icke jag får syssla med skolarbete.
nog om detta idag har jag somvanligt varit i skolan men efter skolan så bar det iväg till frisören och där klipptes det och slingades det lite, hade bara i slingfärg längst upp där min stora utväxt var , det är väl utväxt nu med men liksom inte som förut jag blev i alla fall nöjd och det är super.
nej får fortsätta med skolarbetet nu så höres!


RSS 2.0