Du får mig le bara så du vet.

Tjobree! Sitter i sängen där jag myst ner mig med vindruvor och andra avenyn. Har ingen samhällslektion imorgon så jag börjar inte förens tio i två. Underbart med andra ord. Tar väl ändå fem över tio bussen men ändå. Imorgon efter skolan så ska sanna och jag plugga lite. Jag vill ha hjälp med matten och sanna är ju bra på det så det blir utmärkt! 

Påväg hem från skolan förut så fick jag och johanna sånt där skratthumör.Härligt. Ibland skrattar vi så vi håller på och dör och tror att vi skrattar åt precis samma sak men icke. Och det är ju lite småfult, haha! Men vi skrattar ju oftast åt samma sak iaf så det är väl tur det. Men Johanna har varit lite bitter nu på senaste tiden, eller va säger du Johanna? Men det lär hon iaf veta eftersom att jag säger det till henne. Haha men jag ljuger inte. Men får hon choklad så blir det bra, en stund iaf ;)




Johanna kan få stå för en bild, hon blev lite dagens ämne. :)

You found me.

Var ju med Johanna hem förut för att göra matte, vi har nämligen en hemtenta. Vi for iväg på träning också, gött mos! Sen jag kom hem från träningen så har jag ätit,lyssnat på musik,kikat på facebook och bloggar, hoppat i myskläderna och myst ner mig i sängen och på det så har jag skrivit på en engelska grej. Flitigt där sandra! Men det känns faktiskt gött att ha gjort det för då behöver jag inte göra så mkt på lektionen imorgon och ingenting efter. Kan känna mig lugn som en snigel. Gjorde även lite på kommunikations grejen nu. Så nu tänker jag lägga mig och sova med gott samvete! banne mig!




vas ser man ut da. Men jag bjuder på ett leende iaf.

lyckan när matteläraren är sjuk!

Hejhopp! Matteläraren är sjuk och det gjorde min dag. Jag och johanna tar därför tio över två bussen hem. Gött mos! Följer nog med henne hem så gör vi matte där. Nu har vi svenska och nu satte vi på ngn film. Romeo och julia. Knepig film, de kutar runt i hawaii skjortor å skjuter. Men de ä slött. Träning sen och gud vad jag ser fram emot det. Ska bli riktigt roligt minnsann! :)



In tha school.

Sussa sött.

Varit en go söndag. Vaknade som sagt sent. Lagde tacos, åh vad gott det var da! Sen har jag kollar på andra avenyn och såklart lyssnat på musik och trallat med i texterna. Ska hoppa i säng nu, men först ska jag borsta tänderna och göra mig sovklar. Är ju skola imorgon. Kill me please! Känner verkligen inte för det alls. Längtar något så enormt mycket till sommaren nu. Tänk vad underbart! Nej nu blir det sängen för lite sömn och förhoppningsvis någon awesome dröm.



..


sömntuta.

hellu. Sov läänge idag. till tjugo över 2. Men gött att sova. Idag ska jag nog bara må gött. Se på andra avenyn och mysa till det lite. Om det inte dyker upp ngt annat. Ska göra mig iordning strax. Aa jag har inte så mkt att säga så jag avrundar här.


Livet är fult du är fager.

Dagen har inneburit, match kikande, pizza ätning, slingning av mitt hår, myskväll med goa töser hos sanna. Ja det blev en bra lördag. Tråkigt att det är söndag redan imorgon. Men får Tagga sista skolveckan på två veckor sedan för har praktik vekca 6 & 7. Konsum here I come, haha :) Ska hoppa i sängen nu jag, och känner mig lite forever alone. Så himla gött å sova i min säng i källaren. Har ju sovit där uppe ett tag. Sover iaf som en gud här nera, looove it!





Så blev slingorna. Jag är nöjd iaf. Bilderna är väl kanske inte så vackra dock.

Klockan är tjugo i fyra, nu måste jag sova men först göra mig klar för säng läge. Godnatt!


so what we smoke weed, we just having fun. We don't care who sees.

Go vinst förut. 8-2. Härligt värre! Ont i käken också, var ngn som armbågade mig.Gött! Johanna följde med hem och vi har lyssnat på musik, sjungit, tarjat samt skrattat såklart.  Just nu bara sitter vi här och slöar. Tror övertröttheten plötsligt la sig lite granna. Avslutar här!









Btw, älskar johannas gester :D
 

Gone,gone.

Japp. Nu är håret borta. Har en fläta i just nu och det känns inte som om jag har ngt hår alls nästan. Eftersom att håret inte flänger där bak. Rätt skönt faktiskt, kommer kännas gött när jag spelar match sen. Men å vad ovant det är. Man tar tag i håret och ska dra men det tar slut fortare än kvickt. Det är till axlarna. Tog typ 2 dm. Så det är ju rätt mycket. Nu har jag iaf nyss ätit och nu inväntar jag match samling. Ska samåka med johanna och inger, så blir nog några diskussioner och skratt påvägen dit och hem.

Hej hopp nu ska jag fortsätta att kika på andra avenyn och sedan packa grejer :)


Jag slänger in en tummen upp.

betyg,musik,äpple.

Klokan är tjugo i tolv och klockan ett ska jag klippa mig. Så jag inväntar mormor som ska skjutsa mig ner till uddeholm där jag klipper mig. Idag har jag hunnit att göra mig iordning och nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik. Nyss vräkt i mig ett äpple också. Fick tillbaka min sex och samlevnads hemtenta idag också, fick ett B. Gött det iaf.
Match ikväll också! Nu är det fan dax för vinst efter två oavgjorda på raken och sedan en förlust på det också da. Så nu tycker jag att vi ska kötta på! Å ha kul såklart!



Mitt långa hår kommer snart å va borta....


Gott å fräscht.

Myspys.

Tjenixen. Sitter in tha källare och kikar på andra avenyn och myser i myskläder. Nu har jag tagit helg och det känns underbart även denna gång och har inga uppgifter att göra under denna helgen heller så, en skolfri helg även denna gång. Jag är superglad så länge det varar. Imorgon är det klippning som gäller. Jag har tänkt att klippa mig läänge nu eftersom att mitt hår är slitet och sånt. Vill heller inte ha ngn uppklippning utan jag vill att håret ska vara lika långt överallt eller vad man säger. Så ska göra så att det blir så denna gång hade jag tänkt. Lättare om man typ ska göra flätor och sånt om håret är jämnlångt. Fast det är ju det att om jag ska klippa så att jag inte har upplkippning så kommer jag att få kooort hår. Hmm men det växer ju ut tillbaka. Jag är nervös jue. Det kommer typ bli axel längd eller ngt isåfall tänker jag, Tänk om jag blir jätte fuul da! Med det menar jag inte att jag tycker jag är fin nu, men att jag skulle bli fulare eller ngt. Men jag hoppas på det bästa :)



Gosebyxor.




Myskläder? jajjamän! :))


Äpplet satt fint i magen det.


Satte upp håret i en bulle samt bytte tröja men ändrade mig tillbaka te linnet.


My ego and I.



Hare gött!

What doesn't kill you makes you stronger.

Funderar på att gå och lägga mig nu, så jag får sova många timmar inatt, har ju sovmorgon till morgonen. Varit riktigt trött idag faktiskt. Längtar efter helg nu det skulle sitta fint. Men inte länge kvar. Debatten är iaf avklarad, tack för det säger jag bara. Jag gillar iaf våran lärare, han är bra. Johanna uppehäll mig här ett tag så min sömn är nu mindre än vad den skulle ha blivit men jaja. Vad hade jag trott egentligen.
myck å skriv... lägger mig istället!
Puss å godnatt!



debatt.

Sitter och förbereder mig för en partiledardetbatt. Taggad som faen, eller inte! Men hoppas att det ska gå någorlunda iaf. Är inte personen som är bra på att stå och prata inför folk skulle jag väl säga. Vi har iaf blivit satt i olika partier och jag fick bli Sverigedemokrat och ska tala om skolfrågor. Efter skolan ska jag bara ta det lungt och ha det gött. Låter superbra det!


Sitter här bredvid lina. ursäkta bilden.

Träning alldelles strax.

Japp insåg nu att jag borde skynda mig lite. Träningen börjar halv och hon är ju snart hel. Så ska slänga på mig lite saker och sedan gå ner till hallen. Gött och kul med träning! Imorgon är det partiledar debatt i skolan och jag fick bli Sverigedemokrat och ska prata om skolfrågor/skolpolitik. Hmm vi får se hur detta kommer att gå. Nej nu måste jag dra mig alltså, jag kommer alltid jämt precis tills träningen börjar eller jämt lite efter..ja jag är inte den tidiga typen. Så tjohej så länge!

Två bilder från idag.





Godnatt.

Avslutar kvällen med musik! Göttans. Ska sova som en stock nu jag och bura ner mig under duntäcket som är så underbart skönt!




Sussa sött. Dröm!


Det positiva i det mer negativa.

Positivt med imorgon är att jag kommer få se Johanna. Hon har vart borta i sälen nu några dagar, å det känns som längre faktiskt. Men kvällen blev riktigt bra. Mys framför andra avenyn, god mat och allt runt om kring helt enkelt. Morgondagens planer är skolan och innebandyträning. Avslutar iaf morgondagen på ett bra sätt! Och johanna imorgon är det du som hjälper mig lite med våran debatt. Tack på förhand jag vet att du vill hjälpa mig ;)



Smile to the day and to the people you care about.


Jävla dret..

Just nu är jag bara jävligt irriterad och less på att vi förlora matchen..! Nej fy, skit äre!!  Det skulle varit skillnad om dom liksom var mkt bättre, men så var det ju inte. Men vi får ju aldrig in den i mål..Tröstäter med lite glass och kikar på andra avenyn. Laddar inte för skola imorgon. Men vi har iaf bara en lektion och det känns bra. Fast dock är det matte men jaja jag överlever. Mamma håller på med maten och gud vad gott. Det får mig på lite bättre humör, så jag tänker iaf avsluta denna söndag med en mysig kväll med andra avenyn och mat å glass. Ja det låter faktiskt rätt bra!



Suunday.

Hello. Sitter i sängen och ska göra mig iordning för match. Käka lite och packa grejer osv. Ska bli sköjjsigt detta. Halv ett är klocka nu och vid tre börjar matchen. Inte så långt kvar ändå så jag får dra på ett kol så att jag inte kommer till samlingen försent vilket jag brukar ha en tendens till att göra. Det måste gå i släkten eller något. Men fint folk kommer alltid sent. höhö!


Jag just nu, med min morgon look.

läggdags.

Haft en trevlig kväll! Nu får det lov att bli sängen. Tagga match imorgon nu!! Hoppas såklart på vinst, men det viktigaste är att vi har kul och att vi i alla fall försöker! :) Känns inte så kalaskul att det är söndag imorgon, vilket innebär att det är måndag dagen efter..men jaja.



Godnatt! :)

Girls night.

Tjobree! Sitter och lyssnar på musik i väntan på att få dra iväg på tjejkväll. Kommer bli hel trevligt detta! Möter Mia vid halv åtta, så köper vi oss godis att mummsa på under kvällen. Sedan går vi till Elin. Hoppas på mycket skratt och glada miner. Vi ska väl säkert spela spel, prata massa skit och sådär. Awesome!




Let's have a great evening!

vissa saker kan man få, andra saker kan man ta.

Hejhopp! Inte gjort mycket idag förutom att fixa mig såsom att duscha,välja kläder, noppat ögonbynen och bara strosat runt. Snart ska jag sminka mig och så blire nog att platta håret. Skiter i att det sliter jämt nu. Just för tillfället så lyssnar jag på musik och väntar på att pappa ska bli klar i duschen så att jag kan inta badrummet.

Ska bli skojsigt ikväll!



I got no reason to change.

Nu blir det läggdags alldelles strax. Kikat på andra avenyn och lyssnat på musik under kvällen. Känner att resten av helgen i alla fall kommer bli great! MÅSTE klippa mig och efter det slinga mig. Det är akut nu fanimej. Håret är riktigt slitet och utväxten ska bort! Men jag vill inte att håret ska bli kort. Inte för kort men det växer ju ut tillbaka. Mamma får ringa efter tid till frisören och när jag varit där så ska min käre vän mia få slinga mig. Blir finnemang det! :D


haha å jävlar.

meet me halfway

Fredag. Japp och jag har inga planer alls. Inte gjort speciellt mycket heller men gött det också.  Nu lyssnar jag på musik och bara mår gött. kasslergratäng sedan da, göööttt! En slapp fredag alltså. Imorgon så blir det iaf tjejkväll! Skojsigt.
Längtar till matchen på söndag också, vi möter hagfors och då jävlar. Nej men det ä roligt å möta hagfors alla får inställningen- KROSSA! haha typ.Antar att de tänker samma sak. Hur som helst så äre ju kul å spela.


Promenix.

Hejhopp, sov till efter tolv ngn gång idag. Gött att få sova ut. Har varit ut på en promenad, tog även med mig gismo ut (hunden). Gick drygt 5 km iaf. Använde runkeeper, en app som berättar hur långt man går/springer/cyklar eller vad man nu vill göra, hur lång tid det tar och hur många kalorier man förbränner. Jag gick där jag sprang häromdagen för å se hur långt det var. :) Så himla fint ute idag, skit härligt! Nu sitter jag här med en kladdkasbit och ska sätta på andra avenyn. En bra dag än så länge i alla fall.


såhär ser appen ut :)

Kladdkak blev dä.

Jajjamän, kladdkaka fick det bli! Mumms. En fet dag kommer det bli idag. bakat å ätit kladdkaka och senare så blir det pizza med sanna. Sitter nu och lyssnar på musik, gött som fäen. Tror jag slänger på några avsnitt av Andra Avenyn också.


Mumsig! Fult med gaffelmärket men äh.


mår lite gött med kladdkaka i handen. Känns att det är helg nu!

Hälja!

Guud vad gött med helg nu då! Känns underbart. Bara mått gött sedan jag kom hem från skolan, har kikat på andra avenyn. Funderar på att gå upp och kanske baka ngt. Har ändå inget för mig. Så så får det nog bli. Får se vad resten av dagen har att erbjuda!






två andra avenyn bilder da.

ny duschad.

Go träning var det och jag kom med på matchen! Gött sö! Har iaf duschat nu och det var gött som alltid. Längtar till 11:20 imorgon för då tar jag nämligen helg. Love it.


Nytränad.



nyduschad. fyamejja, ser så mosig,slö å hemsk ut. Dock hindrade det mig inte från att lägga upp..höhö.

Give me food.

Hemkommen från skolan vilket är skönt. Är hungrig och apsugen på mat! Så de får skynda sig med maten lite tyker jag. Vid kvart i nio blir det Innebandy träning också. Roligt värre. Hoppas man får vara med på matchen till helgen också, möter ju hagfors och den vill man ju va med på såklart!


ajaj kapten.


gosetröjan! :D


stor egobomb, hah!










Sannisen å jag da! go den tösa!






Fyra stora egobilder , Sandra bjuder.

Go i kroppen.

Jajjamän! Efter en springtur med spotify i öronen,100 situps,dusch och mat i magen så känns det mer än okej. Nu sitter jag och kikar på Andra Avenyn. 2 dagar kvar av skolveckan nu också, känns bra och jag längtar till helgen. Ska bli skönt! Har på mig gosetröjan också, gött mos. Idag kommer pappa hem också, han har ju inte varit hemma på en hel vecka nu eftersom att han jobbar en vecka och sedan är ledig en hel vecka. Gud vad härligt! Men skulle dock inte palla att åka 75 mil till jobbet, nej gud vad drygt. Iaf om man ska åka dit många gånger.

Nej nu blir det att fortsätta med att kika på Andra Avenyn.


Ger mig själv och dagen en tummen upp! :)



svänska sångs! 

Spellistan som fick följa med mig ut när jag sprang. Skön å go musik om jag får säga det själv! Den går i ett.


hur ovärt?

Såå ovärt! Kom till skolan och mentorstiden var slut, alltså åkte vi hit för inget. Måste älska detta. Sen blir det subway iaf, det gillas! Gottgott. Har lång dag idag också, men what the hell. Så sovmorgon hade inte suttit fel! Men imorgon så, då får jag sovmorgon bannemig! Helt tom i huvudet så jag slutar här.



ganska dryg dag.

Ja men herre. Matten tar död på mig tror jag. 2,5 h matte på måndag eftermiddag, vad begär de? Men det är iaf enda mattelektionen. Skönt är iaf att nästa måndag är vi lediga från våran svenska lektion. Eller vi får vara vart vi vill, för att läsa några texter och såklart så tar jag tolv bussen så jag kommer till matten. Gud ni vad skönt! Just kikat klart på andra evenyn typ, måste ladda in flera avsnitt på mitt usb men orkar dock inte göra det nu. Ska förövrigt lägga mig om inte alls länge för ska ju upp tidigt imorgon för att dra till skolan. Känns så ovärt att åka till skolan med tidiga bussen för att vi har mentorstid på morgonen vid åtta och sedan har vi inte lektion förrens fem över tolv. Eller jo coachtid men vi har ju inget att jobba med än. Men jag är inte bitter, även om jag kände att jag verkar som det, hahah!

Hade ju även träning förut, jäävlar va gött det är da! Kul och gött, kan det bli bättre? nej just dä! :D


snyggve

Besviken.

Ja jag är besviken på att vi inte vann förut. Ville så gärna att vi skulle vinna men icke. Men det blev oavgjort och det är bättre än förlust! 2-2 blev det. Men det var roligt att spela och alla kämpade på bra så jag klager inte men skulle vart ännu bättre å få vinna liksom :)
Helgen är redan slut, shit vad fort det gick. Men nu kör vi lte skola och inväntar nästa helg. Palla skolan da! Men får ha i åtanke att jag har sovmorgon imorgon.

Avslutar helgen med mera andra avenyn och det gillas. Inväntar mat också, gottgott!


dagens slut.

Sitter och kikar på andra avenyn som förut. Snart får det bli sängen i vilket fall eftersom att vi har match imorgon. Vid tre är den ju så det är gött att den inte är för tidig. Jag sjöng singstar med mamma förut. Roligt! inte så roligt när jag förlorade men var dock roligt när jag vann! mohaha.


ojojoj.


"Om dom skickar tillbaka mig nu så är det inte det här skitlandet jag kommer sakna i alla fall, jag kommer sakna dig"


När jag ändå kiker på andra avenyn så kan jag ju bjuda på denna meningen som jag tyckte var så gullig.

låt oss leva just för glädjens skull.

Kikar på andra avenyn och äter lite gott. åh nu kom mamma ner med en chokladboll åt mig, mumms! Hon hade tydligen fått lust å baka eller ngt, vi är väl ganska lika där kanske. Den var riktigt god iaf! Sitter i alla fall nere i källaren med min super gosiga tröja på mig. Känner mig lite forever alone när jag sitter i källaren för mig själv och kikar på serier. Imorgon vid tre har jag match också, ska bli riktigt roligt. Hoppas att det går någorlunda bra också! Skönt att det är hemma match iaf.




Min mysiga tröja! :)

Johanna & Sandra dag.

Igår hade jag en supermysig dag med Johanna. Vi bakade, var ute och gick, tog kort, och skrattade en hel del. Dagen avslutades hos Sanna. En trevligt och värd dag må jag säga! :D






Go mat!

Vi bakade som vanligt.



Mumms.









Johanna ä söt och jag gillar hur mitt huvud inte kom med på bilden, haha så fult.

Älska byxorna och älska skjortan!







Det blev kladdkaka med aftereight på! mummmma!





känner du lyckan genom solen, hahah jag dör! älskar hur johanna alltid sjunger fel i låt texter.

Man får ta risken att ramla när man går ut i halken.

styler lit å glir da.











Hahah!





gillar husbilen.



stark jag e då. Höhö..







Hittade en fin bock.



Jag vågade mig såhär långt ner på isen.

Johanna vågade sig ut och fick mig att känna mig som en feglort.

Lägg märke till hålet i tummen, så fult haha!

Johannas skrattanfall, men det var riktigt roligt!


BRA DAG!





10 sanningar.

Tredje gången jag gör så här tror jag men asch da.


  1. Jag längtar enormt mycket till sommaren nu.
  2. Det brukar oftast va småsaker som gör mig som gladast.
  3. Gillar inte feminismen.
  4. Ganska starka åsikter
  5. Blyg bland personer man inte känner. Fast det beror faktiskt på hur den/de personen är.
  6. Jag är snål fast inte när vi ska äta någonstans eller fika eller ngt. Vad är det med mig?
  7. Jag älskar att åka bil och buss med musik i öronen och speciellt på kvällen. Underbart♥
  8. Att kolla på serier är något jag gillar starkt. Kul att ha ngt att följa.
  9. Jag skickade in min sexualkunskaps hemtenta med en liten oanpassad text i. Johanna hade skrivit i min tenta på skojs skull. Hon visade mig ju sedan men vi glömde att ta bort det..liten panik jag fick! Men jag kan heller inte annat än å skratta när jag läser texten. Kanske lägger upp den ngn dag.Haha..
  10. Jag funderar för mkt ibland.




jag ser ju ut som en kär ibland. Detta kortet hör dit känns det som. Men bjur som alltid.




Är det till en lycka eller last när ditt smile sitter fast.

Tjobree! Hemkommen från skolan och måste säga att det känns underbart! Det är väl jämt nu det tänker jag eftersom vi inte fått uppgifter än så länge. Så njuter så mkt som möjligt när jag kan. Blev godissugen sådär på stört också. Men nej gud vad jobbigt..

 
googlebild.

Tala klarspråk.

Tjoho. Ska hoppa i duschen och sedan slänga mig i sängen! Börjar vid åtta imorgon vilket betyder att jag tar tjugo i sju bussen..Klockan är ställd på halv sex och det svider lite. Men imorgon tar jag hälja iaf! gött mos. Ska slänga i mig en banan också, de var så förbenat goda så! Tror jag har en knut i armen...är det ens möjligt? Jag lyckades på ngt vis iaf. Men godnatt!





En sandra efter träning.

Crazy train.

Tjobree! Sitter i min puff här på golvet och lyssnar på musik och kikar runt. Har träning sedan vid kvart i nio. Gött mos! Är lite trött men det blir bättre snart det. Men man blir så trött när man sover på bussen samtidigt som det är så mörkt ute. Jaja. Imorgon tar jag helg också, redan tjugo över elva. Skönt att få komma hem tidigt. Får se vad morgondagen har att erbjuda.

Funderar vad man ska hitta sig på med under helgen. Finns alltid något. Jo vi har ju match förresten, får hoppas att jag får va med då! Hemma match och allt så får man inte va med så kan man ju gå å kika!

Känner mig lite duktig sådär, faktiskt börjat spara pengar nu. Vi ska nämligen iväg på en resa och då vill jag spara så jag får med mig lite pengar att ha där. Och i annat fall så har jag ju sommarlovspengar ist. Jag tog iaf ut en femhundring idag så det är en bra början tycker jag. Så tänkte jag att om jag har pengar kvar i slutet utav månaden så tar jag även ut det och sparar. Så från och med nu så sparas det minst 500kr i månaden.




låt mig få uppleva dig.

Hallojs! Sitter och lyssnar på musik och har nyss kikat klart på andra säsongen av skilda världar och längtar tills jag köper de andra också. Men nu har jag Andra Avenyn som ska få vara min ögonsen ett tag. Börjar kvart i ett imorgon. Men kommer till Karlstad redan vid elva eftersom att den bussen som går vid fem över tio är den enda vi kan ta för att hinna till lektionen. usch och blä för dessa busstider men jaja slipper ju iaf ta kvart över sju bussen.. Men det finns några dåliga saker med det bästa schemat ever. Det är att vi kommer behöva ta 06:40 bussen två dagar tror jag... Är dom dumma? Men Fördelarna stärker sig starkt emot det lite sämre! :D

Jävlar vad tråkigt prat. Vi fick ju i alla fall nya killar i klassen idag. Tio stycken tillochmed. Johanna vet jag i alla fall är redigt nöjd och inte svårt att gissa vad hon sitter och kikar på under lektionerna, haha! Undrar vem den nya favoriten är.
Längtar till träningen imorgon, det ska bli super gött och roligt också dessutom! Tänker gå och lägga mig nu, har inget annat att göra så kan väl lika gärna sussa sött.


Lina var kortsugen och insisterade på att jag skulle lägga upp den. Det gör jag gärna!
Johannis och lina. 


HAha oj vad lett jag såg ut, jaja jag fastnade inte på en enda bild så hade väl all rätt till det. Har my lovely skjorta på mig också! like it alot.



"Det är skillnad på att ha en kuk och att va en kuk"

Känns underbart!

Hej! Första skoldagen och det känns helt okej efter att ha sett vårat nya schema, vi är lediga varja fredag. Fatta vad underbart! Sedan har vi typ sovmorgon varje dag förutom torsdagar tror jag. Det kunde inte ha blivit bättre! Funderar även starkt på att baka kladdkaka när jag kommer hem. Min kladdkaka är den absolut goaste! Jag har johanna som medtycker. Har fanimej varit sugen på det flera dagar nu. Vad är det med mig egentligen jag bara äter. Men annars dör man ju så det är väl bäst så. 




hata håret just nu da! Johanna är fin som vanligt da :)


wolverine.

Ser på film med sanna, eller just nu har vi en liten paus. Ska strax slänga i oss mat! Vid halv sju drar vi ner på träning. Hata att det är skola imorgon, uuj! Kommer få en del nya i klassen. Hockey killarna som vi så fint kallar dem kommer börja nu efter jul. Kommer komma 17 styckna till skolan så vi kanske får 7 stycken eller ngt? Men tycker det kan va lite kul med lite ny ansikten också. Killarna i klassen uppskattar det iaf, De är bara sju nu och vi är 24 i klassen. Haha!





en avlägsen kusin som suttit inlåst i nåt skåp i jukkasjärvi

Haha Älskar rubriken! Fick mig ett gott skratt! Okej det är nog bara jag och min humor kanske men det lät så roligt. Det va när jag kikade på skilda världar som det va en som sa " vad är nästa nyhet en avlägsen kusin som suttit inlåst i nåt skåp i jukkasjärvi?" Haha okej jag är nog övertrött och natthumorn kommer fram! Men jaja.

Men jag gillar min humor även om jag inte alltid själv förstår mig på den. Den kan va knepig. Tur att jag även har lite knepiga vänner som även de har lite lustig humor!



Johanna och jag kan skratta enormt mycket tillsammans! Skolan VARJEDAG.
Men ibland har hon världens torraste humor, men när vi slår humorn samman så blir det awesome!


Sanna kan va rolig! Fast egentligen är hon tråkig och på något vis så får hon mig att skratta ändå! (inte så svårt att få mig att skratta oftast men ändå) Men vi har också våra skrattattacker! Jag älskar verkligen när det brakar loss å alla runt om får tinnitus.


Och mia, jadu! Så roligt när vi bara driver på och tycker att vi själva är så jävla roliga! Haha


Carolajne! Du slänger in roliga komentarer hit och dit du! Haha. Iskall da :D



Sen måste jag ju faktiskt säga att Malla balla kan få mig att skratta också, hon är att lite rolig hon! Ibland vet man inte vad som kan komma ur munnen på henne, haha :) Bilden ä från fejjan, jag snodde den :O schh!

kyligt.

Sitter och kikar på skilda världar och bara njuter av den sista tiden av lovet. Sitter  i puffen som vanligt med kuddar och filt, mysigt! Men fryser dock, så jag ska leta reda på någon riktigt gosig tjocktröja samt ett par sockor. Skulle ju inte va helt fel att ha någon bredvid sig som man skulle kunna krypa intill och värma sig vid. Hungrig börjar jag att bli också, kycklingryta med ris står på menyn idag. Gud vad gott. Älskar mammas kycklingryta och sen så älskar jag ris! kan ju inte bli bättre det. Nej nu ska jag leta reda på en tröja och tända lite ljus å ngn liten lampa eftersom det ser rejält dött och tråkigt ut när det blir sådär mörkt i rummet. Men Hejsvejs!



befinner mig i detta älskade rum mitt framför tv:n.


Vi kan väl bortse från att det ser ut som om ja är på toa för det är jag inte(ni fattar, jag i badrummet men är inte på toa).
För visso så är jag lite halv knäpp men jag tar inte kort på mig själv när jag går på toa.
Nu har vi det ur världen.


Nu hörde jag mamma ropa att det är mat, så nu springer jag upp!

like a roller coaster.

Kom upp i ganska god tid idag. För mig i alla fall. Gick upp lite efter klockan elva och hoppade in i duschen. Härligt,härligt! Nu sitter jag i mitt älskade rum nere i källaren och kikar på skilda världar. Känns ganska ap tråkigt att det är sista dagen på lovet imorgon.. men samtidigt skönt att vi inte börjar på måndag utan tisdag! Det finns något bra med allt.


Turbanen eller vad det heter är på och allt da!


våga satsa.

Hejs! Haft en supertrevlig dag idag! Vaknade och gjorde mig iordning för att sedan åka iväg till sörby där min moster å kusiner bor. Skulle fira George som har fyllt år. Det var ett tag sedan men bättre sent än aldrig. Han fyllde ju jämt innan jul så då fanns det inte mkt tid. Så det blev väl tårta och sådant som man får på kalas. Hade det trevligt iaf. När jag kom hem blev det ännu en promenad med Mia. Hittade ett ställe där det var is och vi roader oss lite. Jämt liit halkigt! Men det var kul haha, mina skor va super halkiga. Ibland måste man få leka lite , släppa ut barnet inom sig liksom ;) haha!


När jag kom hem så satte jag på skilda världar! Kikar på det fortfarande.


Var ju tvungen att öppna en dricka och valet var enkelt! Smultron soda, uu va gott!


Skulle egentligen verkligen behöva gå och lägga mig men det brukar ju aldrig bli som man tänkt.

Dear friday.

Hallojs! Var ju somsagt iväg till skåre tidigare idag. Vi blev kvar till sju någon gång. Blev väl lite väl långvarigt tycker jag. Fast pappa hade trevligt, lite väl trevligt kanske haha! När vi kom hem så blev det en promenix med Mia! Gillagilla. Kallt var det ute men riktigt gött å trevligt ändå. Var ute i flera timmar, fyra timmar till och med. Så nu sitter jag här och myser i sängen med mitt underbara duntäcke och musik till det! Mysigt värre.






Bjuder! Eller det gör jag väl jämt haha. Lite för mkt ibland kanske, man missar ju inte vems blogg det är iaf. det är bra ;)

You know I'll be there.

Hej! Har gjort mig iordning och tänkte jämt slänga på lite mera nagelack på naglarna innan vi ska åka. Fixat så att jag har andra avenyn att se på nu. Sköjjit! Har velat sett det igen rätt länge nu så det ska bli kul. Fint väder är det också! Skit härligt. Det är fruset på backen och solen skiner, sånt gillas! :)




 
Hade knappt några bilder på denna dator (min stationära) som jag trodde att jag hade.
Så jag bjuder på två bilder från camp nou när vi var i barcelona med klassen!

Spännande.

Hejhopp! Kikar på skilda världar och myser lite. Sugen på att sätta på musik ett tag men tv:n får gå en stund till. Hade det trevligt med emma förut idag! Imorgon bär det av mot skåre där några i min släkt bor för att äta mat. Kommer bli god mat kan jag tänka mig. Men eftersom att jag inte är kräsen så går det ju ingen nöd , hah. Hoppas vi inte blir borta allt för länge. Vill komma hem till kvällen i alla fall. Men det kommer nog bli trevligt.

Måste slinga mig snarast möjligt också. Men håret är slitet..men samtidigt vill jag inte klippa mig heller. Vill ha kvar längden på håret så som den är nu. Mia känns som rätt person för jobbet! Hon slingade mig förra gången och det blev brabra. Så får ta och fråga henne om hon skulle ha lust att hjälpa en snäll själ som mig ;)







Gjorde några snygga moves för emma förut da, hahaha! ser helnöjd ut!


gulle emma!


Vi drog fram lite spel å spelade! alltid kul och socialt dessutom.


(Y)


Emma satte igång!


roligt med sådanna spel man spela när man va mindre !


Spotify fick stå på medans vi spelade!

Kalaha.


I survived the bad guy!





Jag var såklart blå! Helt klart snyggaste färgen om man väljer mellan röd och blå iaf ;)


Nu ska jag fokusera på TV:N, hejs!

Emmis.

Varit och ätit mat på 37:an med Emma. Gott var det! Nu sitter vi hemma hos mig och bara är för tillfället. Sitter vid datorn och lyssnar på musik. Snart börjar skolan igen också, fyyy! Hatar det. Men får se till att göra något bra utav de dagar som är kvar! 



Fina emma och jag :)


Har en tendens av att göra tummen upp tror jag. hah!


Peace out.


For the price of a smile.


Smile at me and I smile right back at you, but fuck that. I smile, always.

banana.




Sådär osminkad och härligt nyduschad med en banan i högsta hugg. Kvällen kunde inte sett bättre ut.

Der var mumma med banan! Hade ju match emot killarna förut. Riktigt  roligt var det. Vi förlorade, som dock inte var någon överraskning men vi blev ju inte utspelade heller. Fick tillbaka min engelska förut idag också och blev glad över resultatet. Fick mig ett A. Super skönt! Back on track känndes det lite som. Sitter och funderar över morgondagens bravader, höhö. Om man nu hade några  planer. Man får väl se vad dagen erbjuder helt enkelt. Nu ska jag fortsätta att kika på skilda världar.


give me wings so I can fly.

hej! Nattmänniska som jag är och på samma gång sömntuta så har jag inte varit vaken allt för länge. Vaknade vid ett tiden. Har iaf gjort mig iordning och plockat lite. Nu väntar jag på mat, gud vad gott! Mat gillar jag det, mumma. Sanna skrev nu också och undrade om jag hade lust att kika klart på X-men filmerna innan träningen. Så blir lite film kollning idag igen då. Halv åtta är det innebandyträning och vi ska spela mot killarna. Ska bli roligt! 



sprallig och glad med musik som lägger sig fint i öronen.






livet leker. Eller något sådant. För härligt att lyssna på musik så orkar inte gå och lägga mig. Har braiga vänner. Nyfiken på allt. Har en bra känsla. Allmänt glad, men då är det som vanligt och jag gillar att det är som vanligt för jag mår alltid sådär himla bra! Är väldigt få gånger jag är ledsen (en längre tid). Men love te alla som gör min dag plus allt å lite till!♥


Hos sanna.

Sitter hos sanna och gör inte alls mycket för stunden. Ska ha en x-men dag idag. Så en dag med mycket film blir det. Sen vid halv fyra blir det tandläkaren så vi sätter väl igång med filmerna efter det anatar jag men jag vet inte riktigt.
Jag och sannis.

Blir att sova nu!


Godnatt!


The winner takes it all.

Ja nu är jag hemkommen från bowlingen, det var väl en stund sen jag kom hem men ändå. Måste ju säga att jag vann också, hade jag trott annat? skämt å sido. Ska byta om till träningskläder typ nu också, den börjar vid halv sju så bäst att sätta igång. Är så dryg och kommer alltid i sista stund typ. Imorgon bär det av på ett tandläkarbesök också, inte det roligtaste men jag tror jag överlever det tar ju inte hela dagen liksom. Men jag undrar vad mera morgondagen har att erbjuda. Något braigt hoppas jag!




Spotify premium!

guud va gött! Spotify premium, kan inte bli bättre det. 

'
thumbs  up!



Ikväll blir det träning och nu bowling :)

Om du har en god vän, ta vara på den.



vem skulle jag va utan mina vänner som vet hur jag verkligen känner.
Vem skulle jag vara utan mina nära, bara mot dom kan jag va så elak och svära så mkt kärlek jag håller er så nära, mina kära.




Nyår.

Hellu! Nyår var det igår också. En mkt trevlig kväll med bra sällskap. Var hos Sanna först och åt mat, spelade spel,lyssna på musik å dansa. Sedan så gick vi neråt mot 29:an på fest.Sov även hos sanna inatt. Vi gick hem vid tre tiden någon gång och när vi kom hem så kikade vi på hockey, fast jag slumrade till för blev så himlans trött. Sov riktigt gött iaf och vi gick upp vid tre. Höhö! Utvilad iaf. Resten av dagen ser ut som så att jag bara ska slöa. Kanske sätta på en serie och äta ngt gott. Blir nog god mat sedan. ska äta typ det som de åt här hemma igår. men jag avrundar här och slänger in lite bilder från igår.


Fina sanna.


Carro och johanna!


Jag då, mia gjorde en frissan.




Vi spelade sanning och konsekvens. Spelade även just dance.




Mia och johan.


Johanna och carro!


Mia!


Jag och johanna!

Ha det gött och gott nytt år förövrigt!
Det hår året vill jag hitta på massa äventyr med mina vänner och det tänker jag banne mig se till att göra också!


RSS 2.0