sleep tight.

hejsan! Var somsagt och spelade match förut,det blev en förlust. Sa ju även att jag skulle plocka in ved imorgon och på torsdag men det blev inte så, min kusin och jag tyckte att det var dåligt betalt. Så mamma erbjöd mig ngt att göra som jag skulle tjäna en slant på. och det var att...baka! Inte helt fel att få pengar för att baka massa saker. det är ju tillochmed roligt och gott.

ska försöka att komma i säng nu faktiskt så att det inte blir så sent som igår. Måste ju vara pigg tills imorgon när jag ska baka,haha! godnatt!


over and out.

Glory.

hello! Tisdag idag då och dagen är ganska full spikad :) var te sunne förut för att förlänga ett halsband jag fick på examen. Vi gick även runt och kikade lite så jag fick med mig ett linne hem som jag gillade! köpte det på lindex. Såklart blev det även glass i värmen. roligt att solen och värmen börjar komma nu.
Efter att vi kikat lite i sunne så åkte vi hem igen och åt. Nu har jag suttit vid datorn en stund och ätit jordgubbar samt kikat på glee. Sen vid fem har jag samling på klingevi inför fotbollsmatch i lesjöförs. Matchen börjar klockan sju så lär va hemma runt tiotiden eller senare tänker jag.

Imorgon ska det bäras ved. Vad gör man inte för pengar? Men det kan faktiskt va ganska kul att lassa in ved tycker jag man gör ngt hela tiden och det är ju kul när man har sällskap. Så det blir antagligen det jag kommer göra på insdag och torsdag. Ska även till optikern på torsdag, var tydligen tvungen att göra synundersökning innan jag ska beställa linser igen och de jag har nu går ut 14 juli. Har fotbollsträning på torsdagkväll också.
Sista matchen på vårsäsongen idag också. 

Men nu ska jag väl lyssna lite på musik och bara kolla lite och strax packa väskan för att dra iväg på samling :)


utan ett ord.

Hallå där! Idag har jag varit med johanna. Trevligt sö! Sommarlov i två dagar nu då. Är så jälva gött att vara ledig. Nu ska jag strax lägga mig för vill gå upp lite tidigare än vad jag gjort de senaste två dagarna.
Just nu lyssnar jag på melissa horn, kul att lyssna på låtar som man bara kan sjunga med i och vet precis hur de går.  nej nu går jag och lägger mig vet fan inte vad jag ska skriva om.

Sommarlov.

Japp både awsome och tråkigt. Gött med sommar och ledighet. men tråkigt att man ska behöva lämna alla. Saknar alla redan jah!
Man saknar ju även de personer som man inte umgicks med för de var ändå en stor del och det märker man ju liksom nu. Det känns konstigt att vi inte kommer träffas allihopa till hösten igen. Men glad för det vi fick ofc!

Och dagen/kvällen/natten var helt underbar och perfect igår! ångrar ingenting och kunde fan inte blivit bättre! ;)

Nu inväntar jag johanna med att lyssna på sara löfgren, älska! ♥


Fick ju stipendium igår åh grejer, najs da! I Franska fick jag, lite överraskande sådär!
ångrar även att jag inte sjöng ngt... !




Allt är perfekt!

HallÅ! Hade genrep mä revyn förut, fan va kul och eggat dä ä! Skit kul verkligen. Imorgon vid sex tiden så spelar vi upp första föreställningen för full publik eller vad man säger.
Men det kommer att bli tråkigt när vi är klara med revyn tkr jag.

Ska nog förresten inte sjunga heller, eller jag ska inte det. Jag vill väl men jag är förkyld och ont i halsen. Och inge kul att ställa sig och sjunga om man knappt kan ta i eller något utan bara va rädd att det ska skära sig åt in i helvete. Sedan har jag inte övat med ngn som kan spela och jag har inga noter, men ngn gång blir väl den första ;)

godnatt !

Revy bland annat.

Halloj! Vi 9:or håller ju på med en revy nu och på tisdag så är det första gången vi visar upp för "full" publik. Men kan bara säga att det är hur kul som helst!
Dagen idag har spenderats med att öva på revyn och hängt med sanna. Längtar så tills jag vaknar upp på lördag och man känner att det är sommarlov, fy FAn va gött!

Ska väl skäm ut mig på examen också! ska nämligen sjunga , men man får väl bju lit eller? haha kvetter om de får ont i öra , de får väl skylla sig själv isåfall höhö.
Nej men sluter ju nu så då har man ju ändå inget att skämmas över till hösten! :P

Men kom just på att jag ska skriva en sak till comenius också, så töligt men jag får offra mig! sad but true..
en lite oseriös bild kanske , på examen förra året ! ;)

Red riding hood

Är klar med allt skolarbete, känns verkligen super bra. Stor lättnad. Så nu skämmer jag bort mig med fika och film. Jag kiker på red riding hood. denna dagen kommer antagligen att vara slapp men gött dä. Imorgon blir det att dra iväg på match. Det är faktiskt gött att den är ganska tidigt.
Det börjar klockan ett en lagom tid tycker jag faktiskt. Då har man ju hela kvällen ledig sen!

Nej nu får jag fortsätta med film kollinga! :)


Va?

Ja, jävlar va tiden rinner iväg klockan är fan 4 på möran..
Men jag var iaf iväg med några friends och åt sallad, sedan gick vi hem hit och var här till typ ett sen så åkte de andra hem och jag satte mig här och kollade på en serie.
Och jag kollar ut och det är skit ljust ute , hur fort vänder det från mörkt till ljust? typ två eller en timme bara jue!

freaky!

Just feel a little lonley tonight.

Hej! Dagen har spenderats i skättkär på match, vi förlorade mä 0-7. Just nu sitter jag och väntar på att få grillat kommer inte sitta lite fint dä! Skulle ha grillat imöra men blev idag vilket är suuper gött!
har massa skolarbete som ska vara gjort tills på tisdag, usch jag har ingen ork och lust. Kommer iaf inte sätta mig ikväll med det för då blir det bara skit, bättre att sätta sig någon annan dag när man har lite lust iaf..

Mia skrev nyss också och frågade om vi kunde hitta på ngt så det blir att hitta på ngt med henne efter maten :)
Kuligt da!

Men nu går jag upp och kiker om maten är färdig snart.


och jävlar vad varmt det vart idag. Men gud va bra! :D

RSS 2.0