beautiful.

hejhej! torsdag kväll och jag ska lägga mig nu bara borsta tänderna och sådant.Imorgon är det härliga fredag.Skola till tio över ett sedan vid fyra har vi match mot killarna vilket jag ser fram emot ska bli riktigt roligt!(Y) sen på kvällen blir det att käka pizza med Sanna,Johanna,Mia och Carro sedan ska vi kolla på film och mysa.tror på en toppenfredag. Sedan på söndag så ska jag ju iväg till Madrid med comenius (skol project) nervös och skit men blir nog roligt när vi väl är där.Engelska prov har vi imorgon också hoppas på det bästa men ja vi får se hur det går med det.fick tillbaka musikprovet vi gjorde förra veckan idag också, G fick jag. Hehe det där var inte min starkaste sida men kanske lyckas få högre på ngt annat "moment" i musiken iallafall. kollade på idol idag också (gjort varje dag dena vecka) och jag hade hoppats på att freja skulle gått vidare för jag tyckte hon var bra, bättre än linnea men det är ju min åsikt :) nej nu får det bli sängen..lär inte komma upp till morgonen!



Thats not real to me

torsdag idag och sen förra gången jag skrev har hunnit att vara på klassresa som var jätte kul! Sedan så har jag väl gått i skolan som vanligt hade mitt första prov i tisdag i SO och fick tillbaks det redan igår och jag blev nöjd kan inte bli annat med ett MVG (Y) måste hoppas på att jag får det på slutbetyget också för det behöver ju inte va så bara för att jag fick det på provet. hade prov i musik idag också vilket gick ja skit typ! haha. sen har vi No prov imorgon i fysik och jag har försökt att plugga men det går inte har ingen lust och ingen motivation den ligger på noll just nu! längtar bara efter imorgon när vi slutat och det är helg. Ikväll blir det iallafall idol med all säkerhet ;) men måste verkligen försöka kolla på NO:n hur mkt det än känns som om jag inte kommer komma ngn vart, thats life !




Måndag och studiedag!

japp studiedag idag och imorgon Barcelona!♥ ska bli kul är klar med packning och så iallafall förutom lite saker som ska läggas i imorgon! Men hoppas verkligen inte att jag glömmer ngt viktigt, men det som är viktigt är ju pass pengar plånbok och så. Så ska kolla flera gånger innan jag går till samlingen imorgon att jag har det med mig och flera gånger innan vi åker mot norge eftersom vi ska åka därifrån. Hoppas på en toppenresa dit och toppendagar när vi är där! vet inte riktigt när jag ska sätta alarmet på imorgon heller, vi ska samlas vid kvart i tio så vi får väl se men så att jag inte behöver ha bråttom och va stressad för det är då man glömmer massa saker!








söndag och packning

ja söndag är det och jag har packat men är dock inte klar men det är bara småsaker som fattas! Ska ju till barcelona på tisdag så bäst att starta i tid. Annars idag så har jag inga planer rätt trist men så är det. Kanske drar mig iväg och hyr film eller ngt för det är ju aldrig något på tv:n om kvällarna när det är helg värdelöst är det! så vi får se. men nu går jag ner och kikar på so:n lite :)


"Go hit me now
That I'm twice your size"







Lördag.

Hejhej! igår var det fredag och vi har kortdag i skolan vilket är riktigt härligt! vid fyra kom det hit några tjejor och vi åt tacos , spelade spel kollade på idol och sådant kul! Trevligt var det. Idag har jag inte gjort så mkt sovit länge duschat suttit här gett hundarna mat och gjort klart en franska uppgift, får se om jag ska göra mera skolarbete eller om jag skiter i det. Men måste kanske kika på so:n men det kan göras imorgon Oooh just ja svenskaläxa har vi också!! den får jag nog börja med vi ska läsa i en bok. sitter även och lyssnar på musik på en av mina favoriter just nu love him :D
åker till barcelona med klassen på tisdag!! kuuul! (därav allt skolarbete)


ha en härlig lördag!




jag :)


En sådan där typisk söndag.

 

Hejhej! jo en typsik söndag tycker jag att det är. Vädret är grått och man slöar och bara mår gött för att det är skola imorgon. Så just nu sitter jag här vid datorn och kollar på lite olika grejor och lyssnar på musik♥ strax ska vi faktiskt åka till skogen härligt att gå i skogen tycker jag! Senare ikväll vid sju så har vi klassrese möte det sista eftersom vi åker den 14 september till barcelona kul ska det bli! Men vi ska iallafall parata om vad vi ska göra när vi är där skjuts till flyget och sådanna saker. Vi ska även få pengarna som blev över efter att vi betalat resan som vi får som fickpengar då vilket är gött! :) men nu ska jag faktiskt vara så snäll och plocka ur diskmaskinen innan vi ska åka till skogen.



lite gott det ser ut! ( från när vi gjorde julgodis, snart är vi där igen)


RSS 2.0