It's a lesson I wish I didn't learn the hard way.

HellO! Första praktikdagen idag. Jag och johanna är ju som sagt på konsum. Varierad jag är i mina praktikval men jag fick inte på något utav de andra ställena jag ringde till och jag har inte något emot att vara på konsum, det är trevligt värre faktiskt. Johanna är ju där också. Hon är gäst hos mig under veckan hon, helt perfekt! Hon måste sova som en gud i min älskade säng iaf. löv it. VI gjorde köttfärssås och pasta förut vi. Matlådor, såja! Duktiga vi är da. Måste se till att göra mig klar för innebandyträningen också. Men jag är ju inte direkt känd för att komma i tid, höhö. Är öm i kroppen också. Johanna går lös på mig under mätterna....skämt å sido. Jag har väl träningsvärk efter min och johannas springtur samt styrka igår! Svag som en liten skit i armarna, fast starkast ändå. Fattar inte hur det går ihop men det är på det viset iaf. Lucky me.
 
 

Aldrig mera fet.

Tjosan! Sitter just nu och kollar på aldrig mera fet. Ikväll blir det tacos, gött! imorgon blir det lite aktiviteter och pizza med laget. Sedan på söndag ska jag och johanna svettas lite, samt göra lite mat och mysa framför tv:n med fruktsallad. Perfekt dag innan praktiken. Jajjemen, nu ska jag fortsätta å kika :)

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Hej! Nyss kikat på livet på andra sidan, så himla intressant! Haft innebandy träning så kom hem runt tio och gjorde mig smörgås och kikade på programet. Så nu blir det alldelles strax sängen för min del. Börjar morgondagens första lektion med psykologi, låter väldigt bra! Ska även kolla efter en ny innebandyklubba imorgon, min är för kort. Det har jag tyckt ett tag men det var inte förrän idag jag verkligen störde mig på det och den kändes bara opraktisk och obehaglig. Nej en ny får det bli! Är lite tönt när det gäller att skaffa nya saker eftersom att jag ofta vill ha det som jag är van vid. Haha that's right! Bara denna vecka kvar nu också innan praktiken. Ska vara på konsum med johanna, frida skulle också va där fick jag reda på idag. Låter ju superbra det. Får försöka att inte reta gallfeber på henne, haha! ;)
 
 

Mabye one day, I'll be what you need

Söndag kväll och jag sitter framför tv:n och ska om inte allt för länge slänga mig ner i min underbart sköna säng och sova. Dagen har varit helt ovärd faktiskt. Inte gjort ett skit på hemtentan i filosofi heller. Jag och Johanna kom efter ett litet samtal överens om att ingen av oss skulle få göra ngt på hemtentan. Ingen av oss orkade eller ville, så det var en bra deal. Det är heller ingen som skulle bryta den överenskommelsen för hatet mot personen som skulle ha jobbat ändå och fått saker gjort på hemtentan skulle vara enormt! Haha. Nej nu lockar fan sängen som aldrig förr, ska bädda ner mig och bara ligga å fundera tills jag somnar. Det är det absolut bästa det! Och när jag vet att jag har sovmorgon så känns det ju helt underbart!
 
Kollat på lite gamla kort i helgen, roligt roligt! :)
 
 

don't loose it all

hejhopp! Tråkig fredag, grått och trist ute. Men jag är ju ledig på fredagar så det är positivt! Lite senare så blir det att gå ner till hallen och kika på dam a-lagets match. Skojsigt! Allt annat känns fan lite segt faktiskt. Har en jävla filosofihemtenta som suger balle och ska vara färdig på tisdag. K.o.m.m.e.r  A.l.d.r.i.g  A.t.t  S.k.e.....
som jag känner nu vill jag bara ha jullov på direkten och bara få vara utan att ha ett skit att tänka på! Hallelujah vad gött det skulle va. Om man skulle ta å köpa sig något gott kanske? skulle säkert göra mig lite gladare, food/sweets are my best friends. Sviker aldrig och stannar alltid kvar! ;)
Borde helt ärligt ta å skriva på hemtentan men det tror jag att jag tar å skiter i!
 

Ibland känns det inte bra, det känns som förstörelse i tankarna.

Det enda jag har gjort idag har varit att kolla på innebandy match. Munket vann, såja! Höstlovet är i princip slut också och det enda värda jag har gjort under lovet har varit zonlägret och karlstadstrippen med johanna! Även denna helgen är mina vänner ute på fest och jag sitter hemma än en gång. Men jag ångrar mig inte, är inte avundsjuk, känns inte som om jag missar något då jag ändå känner innan att jag inte kommer att få det roligt. Då är det inte värt det.
Nu ska jag göra det jag behärskar och det som slår ALLT annat. Lyssna på musik och ba va.
 
 
 

RSS 2.0