and they wonder why I don't change and why I ain't scared.

Hej! Inte tillfört med allt för mycket idag nör! Var på såndär kurs man måste gå på för att få börja övningsköra. Gött att det är gjort må jag säga. Hade faktiskt tänkt att gå ut och springa. Men va blev det av det då? nej inte mycket, men så töligt med denhär träningsvärken. Kommer ju kännas trögt direkt. Men det lär ju bli bättre om jag rör på mig. Jaja latsvadd, uschaa. Bara idag och imorgon kvar innan stockholm också. Kommer bli riktigt najs det tycker jag. Får se vad denna lördakväll har att erbjuda för något då.
 
Dragspelstämma nästa helg också. Hoppas på en supertrevlig helg nere i ransäter. Hoppas även på att vi blir vid Johanna innan stämman. Mohihih!
 
smickrande tjejer. Men man får väl bju på sig litte, höhö. När såg jag dig senast? Känns riktigt lääänge sen!
 
 

du är inte lika ung längre, men fortfarande lika dum.

Hej! Onsdag i all ära, har inte gjort ett skit idag typ. Bara kikat på ett serie avsnitt. Sovit läänge och ätit. Senare vid halv sju så är det barmarksträning. Döda mig.. Nervös är jag. Haha. Kommer  väl va den med sämst kondition och  halvdöd efter träningen. Jaja, men det är väl meningen att den ska bli bättre, höhö. Sista fotbollsträningen på två veckor imorgon också. Lite tur på ett vis då jag och Sanna drar till stockholm på måndag, Wihoo! Då missar jag ju liksom ingen träning, så det var ju bra. Ser iaf verkligen fram emot stockholmstrippen!
Imorgon ska jag till Karlstad med Hanna och sedan träning på kvällen, så morgondagen ser mycket lovande ut.
Nästa vecka är det även dragspelstämman. Skojsigt! Tråkigare är att jag börjar att jobba efter nästa helg. Men det är inte hela världen. Har ju eftermidagarna och helgerna att göra saker på. Och det är ju ändå bara 15 dagar  med jobb om man tänker efter.
 
 

Keep those feet running.

Hej! sitter i soffan med datorn i knät och avnjuter lite tid vid spotify. Spelade match mot kil igår, blev en förlust med 3-4. Tråkigt då vi var värdiga att vinna. Vi hade riktigt många chanser men satte allt för få! Fick gå in och spela i andra och fick även göra ett mål, det var skoj.  Efter matchen så köpte jag och mamma mat, sedan bar det iväg hem och hämta upp sanna. Så Sanna har jag umgåtts med tills efter två någon gång idag. Ska dit ikväll också för att se på topmodel och projektrunaway. Mysigt. Men först träning vid halv sju. Vilket betyder att jag måste hoppa i träningskläderna! Alltid ute i sista sekund. Måste skynda på nu om jag vill komma i tid. Jag kan ju i alla fall försöka. Höhö.
 
gosa lite med ful gismo. Får väl va lite snäll mot honom någon gång ibland.

mååååndag

Hallå. Sitter i sängen och bara slöar mig med musik. Nyss ätit glass också. Ben & Jerry's, underbart! Senare vid fem tiden så är det samling till match också, hmm inte så himla råtaggad. Men bara det blir vinst så! Efter matchen ska jag umgås med Sanna. Låter superbra det! Inte sett henne sen i torsdags, känns ändå som typ en evighet.
Vädret kunde ju ha varit bättre men men, man kan inte få allt.
 
En bild från midsommar. Malin blundade visst på kortet, men fin ändå! Orkar heller inte att ladde upp en ny, laaat..

jajajaj

Hellu! Sitter med datorn och har kikat lite på en serie. Nu lyssnar jag på musiiiiik! Ska ut på en promenix med Malin om drygt en halvtimme. Suuper det, bra brud det där! Senare vid kvart i sex så bär det av på samling för fotbollsmatch vid sju. Hemma, skönt! Hoppas på vinst! Känns roligt att vi ändå är med i toppen. Sedan har vi match på måndag igen, och det är sista matchen på länge. För nästa match efter det är inte förrens 10 augusti!

Imorgon är det midsommar som förövrigt kommer att spenderas med fina vänner! Ska ha en hejdundrans bra dag. Grillat blir också, herre vad gott!



tjobree.

Halloj! Dagen än så länge har bestått av umgåsing med Sanna. Vi har varit till 27:an så sanna fick sig lite mat, sedan strosat runt, köpt kakor. Nu är hon på träning men efter det så kommer hon hit igen och även Johanna. Vi ska ha det lite trevligt, å skojj. Just nu kikar jag på serie. Känns underbart att känna att man är ledig på en måndag och varje dag till och med.


Sommarlov!

Andra dagen på sommarlovet. Härligt! Känns riktigt bra, så som jag har längtat och sett fram emot sommar och lov! Vill dock inte jobba..men börjar ju iaf inte förrens 9 juli. Men man kan ju göra saker även om man jobbar. Vi slutar ju liksom vid tre så det är ju mycket kvar av dagen. Sedan så börjar vi inte för tidigt heller utan vid nio. får ju i alla fall pengar, göttmos!

Vet inte vad jag ska göra i sommar förutom att ha kul och göra massa saker med mina vänner! Saker som, grillkvällar,fester, åka någon stans, shoppa, bada, tjejkvällar, mysdagar, galenskaper och sånt där. Sedan så har jag ju en resa att se fram emot i slutet av sommaren med bästa sanna, mamma och eva. Turkiet blir!







Ben&Jerry.

Hejsanhoppsan! Är lediga idag. Härligt är det kan jag lova. Inte gjort ett piss sen jag gick upp vid kvart i ett. Bara slöat. Ätit Ben&Jerry glass som jag köpte igår. Så uuunderbaaart gott! ♥  Ikväll blir det träning iaf, det enda jag vet att jag ska göra idag. Imorgon äre skolavslutning! Härligt! Sen kör vi utgång fredag och lördag vad det verkar! Sköjj ska vi ha!


Slövecka.

Hej å hå! Ingen superjobbig vecka för min del. Bara varit i skolan på måndag. Är även ledig imorgon, ett litet lov kan man säga att jag fått. Underbart! Nu ska jag packa ihop fotbollskläder och göra mig klar för samling. Match mot öster deje klockan sju borta. Efter matchen blir det att dra till Sanna, för lite skolgrejer men även för umgåsing! Supertrevligt! Känns som jättelänge sedan vi umgicks. Men det känns ju längre än vad det är, höhö. Hur som haver så ska det iaf bli trevligt!
Båda är ju lediga imorgon också vilket vi kan må riktigt gött över!



5 juni

Hellu. Lyssnar på musik och har försökt mig på matten. Lite duktig kan jag att vara. Känns riktigt underbart att bara ha matten kvar nu och att det är sommarlov nästa fredag! Underbart :D  Vädret är förövrigt lite utav en jävla blandning. Ena stunden skiner solen och det är super fint, sen regnar det, eller bara är grått och mulet. Härliga sverige! Var ju svinkallt ute imorse herre!


Muntliga nationella i svenskan.

Åh herre! Jag är nervös och allt vet vad inför muntliga nationella i svenskan som jag har imorgon! När jag sitter här hemma och övar så känns det ju bra, men när jag ska prata imorgon kommer det gå åt pipsvängen. Kommer tappa bort mig, darra på rösten å allt. Men får njuta av känslan efteråt när man vet att man är klar med skiten. Nästa vecka är absolut sista veckan innan sommarlovet och det känns mer än underbart! Nästa vecka är också en helt fri vecka, inga skoluppgifter eller någon sådan skit, wihoo. Ska må så gött i sommar, som jag längtar!

Måste säga att jag redan saknar min Johanna. Man längtar ju tills hon kommer hem, brun å fin kommer ho va og :)


Du å jag,vi delar gjädje!

RSS 2.0