win or lose

Tjenixen! :)

 
Torsdag, vart fan tar veckan vägen? det är ju otroligt hur fort det går. Men jag tycker att morgondagen kommer bli bra iaf för då ska jag på revy och de säger ju att den är riktigt bra!

men nu lite om hur min dag har varit: Gick upp lite efter tio och satte på mig kläder osv. Sedan så åkte jag och lämnade pengar till en resa till göteborg som vi ska göra med vår "gamla" klass. Följde med mamma och handlade efter det och sedan var jag hemma en stund och sen kom sanna hit och vi spelade kort och yatzy tiden bara rinner iväg när man spelar, men det är ju roligt så varför inte?

Ställde mig även på Crosstrainern som jag hade tänkt idag, så det var gött!
Efter dushen blev det grillat guu va gôtt!

Italien på söndag då. Och just nu blir jag sådär tvekig, typ nervös och känns som om man vill stanna hemma lite. Men det är så kul efter/under resorna, man har så mkt roligt att prata om och berätta ;)



Karlstad!

Halloj!

Johanna och jag var i Karlstad idag och det var roligt som vanligt när vi är iväg. Alltid händer det ngt man kommer komma ihåg och skrattar åt!. Men jag fick med mig mycket hem idag tycker jag :)

3 st "korta t-shirtar"
2 leggins
2 skor
1 par shorts
1 klänning/tunika
2 par låga strumpor som jag kan ha i ballerina skorna osv.
1 vårjacka
1 BH

och sist men inte minst en examensklänning! (den jag la upp häromdagen som var lite rosa aktig med drag kedja)

Känns bra med lov vill jag lova! Men måste fan ta tag i lite skolgrejer imorgon.
Tråkigt är det men det är väl ett måste. Kan ju inte vara med på fotbollsträningen imorgon heller pga skavsåren,som nog johanna har hört talas om hela dagen (jag tror jag nämde det i varje mening att jag hade skavsår) men det är väl klart jag tycker synd om mig själv!
Sedan missar jag träningarna när jag är i Italien och tisdagen efter italien också för då skulle jag på ngt möte ang gymnasiet jag ska gå typ vi skulle typ ha en träff så ci skulle få träffa alla som skulle börja där till hösten. Så jag får komma igen efter den tionde med träning igen, fan det låter hemskt....

Men imorgon blir det banne mig att ställa sig på crosstrainern och trampa för annan träning går inte.
Sätter väl på mig tofflor eller ngt. Sedan tänkte jag om det är fint väder imorgon att kanske ta en cykeltur också skulle sitta fint! :)


fussball!

Spending every day.

Hallåj!

har tråkigt väder idag, det är grått och så men det är ju gött att det inte regnar. Ikväll ska jag på tjejkväll sörrni!
Kul ska det bli. Jag ska ju inte på fotbollsträning ikväll heller för jag fick skavsår igår på internmatchen. Och det är liksom inte ett litet skav bara utan det är ju lite "köttigt" haha hur man nu ska förklara. Det typ varar och gör ont. Obehagligt när man ska sova iaf. Så idag får jag ta på mig foppa tofflorna när jag ska till johanna men det är ju tur att vi inte ska ha skor på oss ,för då lär jag ju inte ha dom snyggaste direkt men whatever!

Jag och Johanna ska ju till Karlstad imorgon också hoppas verkligen att det har blivit bättre i såret då!
Vi får se om det läkt såppas bra tills på torsdag att jag kan vara med på träningen då , men vill samtidigt inte att det ska bli värre då jag åker till Italien på söndag. Och finns det värre än att ha skavsår när man är utomlands? nej tror inte det va! Och vi ska ju gå ganska mycket.

Hatar att jag har lätt för att få skavsår, när jag och mia var ute och gick igår kväll hade jag på mig foppa tofflorna för att jag hade skavsår på hälen, men då fick jag typ inte riktigt skavsår men lite hårdnader under foten. Det är nog det jobbigaste med mina fötter usch!

haha ett inlägg om skavsår inte illa pinkat!

här har ni ett par plagg som jag tänkte att jag skulle köpa imorgon.


 
snygg tycker jag!


  

denna funderar jag på till examen :) så vi får se.


Karlstad.

Idag har jag varit i karlstad och snabbt kikat på examens klänningar och sedan hälsade vi på daniel.
såg att klänningar som var fina. Ska ju ner med johanna under veckan och då blir det att handla inför italien resan också!

Fan det närmar sig snabbt, det är en vecka kvar tills vi åker, jag längtar samtidigt som jag är riktigt nervös.
nej fy. men hoppas på att det blir roligt!

Imorgon väntas det fotboll klockan ett. Vi ska ha internmatch, roligt tycker jag.
ska bli gött att få röra på sig nu tycker jag! hoppas också på underbart väder imorgon också! :D

men nu ska jag försöka att gå ock lägga mig, det blir så "sent" eller sent och sent men sent för att bara inte göra ngt liksom. Och eftersom att jag ska upp och spela fotboll sedan vid ett så vill jag vara pigg så godnajt!





det känns som om det är sommar nu, haha i APRIL FANMÄ! ;D

Du blir vad du äter.

Hallå! Idag har jag sovit jätte lääänge, sov till klockan två. sedan letade jag påskägg och la mig i solen en stund. Sedan bar det iväg till mormor där bjöds det på mat gött var det också!
När vi åkte ifrån morgom så bestämde vi oss för att hyra film så jag har sett på charlie st cloud nu under kvällen.

kollar på du är vad du åter nu jag.
Ja om man blir vad man äter så skulle jag inte vilja se mig, kommer fan bli ett större fläskberg snart jag ! ;)



Imorgon blir det kanske för mig att följa med mamma och robin till karlstad för att hälsa på daniel en sväng. skulle vara kul att göra ngt annat ngn gång, utanför munkfors alltså ;)


nej vi höres väl!

Grillat!

Grillat blev det förut så gött! Har även varit underbart väder ute idag också, hade fan på mig shorts idag jävla underbart! La mig i solstolen förut också, vill försöka på lite färg på benen och ansiktet osv innan Italien nästa söndag. Jag är närmast likblek alltså. Ansiktet är väldigt blekt och likaså resten av kroppen haha!

Just nu sitter jag och sjunger och spelar lite på gitarren som jag förövrigt fanimej ska lyckas att få mvg på innan nian är slut! Haha. Nej men det är ju roligt så det gör mig inget att öva på fritiden heller :D
låtar som jag har på järnan om dagarna är tex born this way, let it be ,för det är den jag spelar på gitarren för mvg och den sätter sig som klister men den är ju bra så klagar inte! fuck you är också en låt som hänger med och massa annat men jaja...interessant!










Efterlängtat lov.

Absolut! så himla görr med lov nu och efter påsklovet så blir det comenius resa till Italien som varar i nio dagar så det blir 19 dagar ledigt ifrån skolan, kan det bli bättre? fett najs jue!

Jag vill även se på revyn som hade premiär idag , måste få tummen ur och beställa biljett men måste se om ngn annan ska gå , vill inte gå själv men annars drar jag väl med mig pappa ;)

Hade förresten fotbollsträning förut och det var en riktigt rolig träning och dagen i övrigt har varit bra den med. Långfredag imorgon då...ja och liksom vad ville jag säga om det egentligen?


sillstryparn- tkr det är så roligt att lyssna på.

Solsken.

Superfint väder har vi haft idag!

Idag först på morgonen så gick jag upp åt frukost satt vid datorn och kikade på några program. Sen gjorde jag även lite So så duktig som man är ;) Vi har ju fan prov på onsdag,fy vad hemskt. Något mera som är hemskt är att vi ska på zumba med våran gympagrupp imorgon.
Vill att denna vecka ska gå snabbt så att det blir påsklov och hoppas att provet går bra!

Har även haft träningsmatch idag, vi förlorade med 2-3 men hade många chanser till mål , dom sätter vi nästa gång! :D och jävlar vad solen värmde :)


nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , kiker väl runt lite här på datorn. Ska även försöka att lägga mig i tid idag !

Grattis Sandra :)

Japp 16/4 och jag fyller år Najs då! 16 är man nu da inte helt fel tkr jag men heller inget speciellt med den åldern ^^

Fått pengar och en eyliner I Like ! fick även ngt läppglans som är ett solskydd, och godis ofc. Så vill ner till karlstad snart och shoppa inför italien och allt :D

Snart kommer det ju folk hit och vi ska äta tårta och sånt. Blir att gå hem till sanna sen tror jag också har inte skrivit till henne än..hehe.

Men vet ni vad jag ska göra nu? jo  en root bear float


man lägger i glass och sedan häller man på root bear :D hoppas det blir gott!

Tjaå ;)

Ja nu sitter man här igen och har allmänt skoj. Haft skola och träning idag trevligt. Slapp träslöjden också pågrund av att våran lärare inte var där. Fick även gjort lite i SO:n så har kvar nivå tre på nivåfrågorna plus en fråga.

Imorgon blir det tårta och kakor igen..ja men vad gör man inte för att fira sig själv liksom. Vi ska grilla också. Sanna frågade om jag ville komma till henne och grilla , skulle komma några tjejor dit på grillning men blir att grilla hemma eftersom att fölk kommer hit men jag kanske kan åka dit och bara umgås ändå, vi får la se :D

På söndag är det träningsmatch mot Lysvik också. Hoppas att det går bra !
Och tänk nästa vecka är det fyra dagar i skolan och sedan påsklov gött sö! :D



Matte.

Var duktig idag och gjorde matte läxan som vi ska lämna in imorgon idag. Har franska tills imorgon också , glosor + grammatik.
Hade förövrigt nationella idag , skulle skriva en uppsats och det gick inte så bra för mig tror jag. Jag skrev så tråkigt och kändes som om den bara inhehäll massa trams.

Tog ju spexkort och sådant idag , var faktiskt roligt och bilden blev riktigt najs!
Vi har inte haft en enda dag denna vecka som varit vanlig :)


Måndag: Filmproject (hela dagen förutom första lektionen på morgonen)
Tisdag: Svenska lektion sedan musikal och efter den mat och revy
Onsdag: Nationellt prov, rast längre än en timme, hemkunskap sedan spexkort och efter det sluta vi! :D

Torsdag blir vanlig och fredag med :)

Fick reda på att Jörgen (våran NO lärare) sagt att vi skulle flytta provet tills efter lovet och det tycker jag såhär om : GILLA!!

Förresten nästa vecka är det den sista veckan innan påsklovet + att vi är lediga på fredagen. Veckan efter (V:18) åker vi i comenius till Italien, hoppas det blir bra och roligt! :D
Känns riktigt skönt och behövligt att få vara ledig i två veckor ifrån skolan. Hoppas att vi inte missar allt för mkt.

nej ha det bra! :)



skulle lagt ut detta i onsdags...men det hamnade i utkast.

Tjenixen :)

Idag är det måndag och det har varit en väldigt rolig dag. Hade matte på morgonen ( vilket inte var så kul da men ) Sedan hade vi mentorstid och då berättade våran mentor om att vi skulle hålla på med film project den hära veckan och min grupp skulle göra idag.

Det var fanmä skit kul! Först när vi skulle börja och fick höra vad vi skulle göra och sådär så ville jag inte först riktigt, kändes lite pinigt sådär men sen vare ju bara dret kul :D
Haha lite omtagningar vi fick ta hela tiden , vi kunde inte sluta att skratta ahaha faktiskt roligaste på länge och imorgon är det musikal som vi ska åka till ransäter och kika på och på onsdag är det spexkort. Det låter fan som en riktigt najs vecka ju!

Det enda som är mindre kul är ju uppsattsen i engelskan (nationellt). Och nästa vecka har vi två prov FY , men sedan har vi påsklov ju GÖTT MOS!

Fyller förövrigt år på lördag!



sömnig.

Hej, jag ska strax lägga mig ska bli riktigt skönt det! Idag hade vi nationella prov i skolan också ,i engelska hoppas det gick bra men hörförståelser hatar jag verkligen så bajs på det. Men men man får hoppas på det bästa. Var på fotbollsträning förut vid klockan sex till halv åtta. Imorgon har vi träningsmatch och samlingen är halv ett och matchen börjar klockan 2. Kommer nog ha ont i halsen imorgon då jag är sådär i halsen som man är jämt innan man får sådära ont. Och min kondition är ju inte den bästa vill jag lova. Och Fotboll är ju grymt mkt jobbigare än innebandyn..

Nej nu blir det fan sänga för mig! snos..


love my phone♥

Reflektion.

Läste ur boken och har nyss gjort klar reflektionen på boken. Bara svenskan kvar att göra imorgon då men det tar inte så lång tid att göra den kan jag tro ;)
har förövrigt väldigt tråkigt och inget att göra men så kan det ju vara ibland. Man blir helt rastlös men gör samtidigt inget åt det.

aja ska faktiskt stänga av här tror jag vi får väl se men hejdå.


Beth – Fuckin' Perfect

Across The Barricades.

Hellu. Ska sätta mig och läsa de två kapitlen som är kvar av boken i engelskan så att jag har det gjort plus reflektionen på den. Så nu blir det läsning.

to the beat.

Tjenixen! Skolan idag gick fort och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Kollade på camp rock 2 förut och den är absolut inte lika bra som 1:an. Men gick att se. Ledig imorgon vilket kommer bli superhärligt!
Måste göra en svenska uppgift och sedan en reflektion i engelskan men det tar inte så lång tid så vi får se vad det hittas på med imorgon.

himla fint väder har vi haft idag också, resten av dagen vet jag inte riktigt vad det blir fundera på att baka fast vet inte riktigt käner mig så onyttig om jag gör det åt ju liksom glass förut.
Gött att färjestad vann igår då, så nu inväntar vi morgondagens match!

nej höres väl.


fotboll och hockey

Hallå. Förut var det träning i det blöta vädret och nu sitter jag i soffan och kiker på hockey. Imorgon är det skola och på torsdag så har vi studiedag vilket som jag tycker är helt underbart. Nationella prov i engelska på fredag,känns göttatt man inte kan läsa på till det provet ! Nej nu ska jag lägga ner telefonen och konsentrera mig på hockeyn :-)

matteläxa + Yatzy

Tjobree! Sanna följde med mig hem efter skolan, vi gjorde matte läxan som ska lämnas in imorgon. Sedan spelade vi yatzy också. Men nu har jag just kikat på Stockholm-båstad duger att se på. Resten av dagen blir väl bara att ta det lungt och må gött. Ingen läxa att göra eller ngt. Jo kanske försöker läsa i engelska boken ikväll, men inte så ansträngande direkt.

Imorgon blir det iaf att träna,fotbollsträning. Vill att konstgräs planen på klingevi ska bli klar, men vi skulle inte få va där förens efter sommar uppehållet...lite surt men aja.  


Jag och sanna i barcelona med klassen! ;)
snart blir det italien med comenius också!

sunset.

Hallåj! Söndag idag och är en sådan där go slödag. Ska strax följa med och handla lite, varför äre kul och gå i mataffärer och handla? jag tycker iaf det. Men jag ska försöka hitta ngt bra program eller en film som jag kan se på sen.

Något som jag egentligen borde göra är att läsa i engelska boken , men känns som om det är ngt jag kan drömma om.

Igår var jag till karlstad också, köpte mig lite saker, ett par skor, en jumper, en tunika/tshirt som är grön och en cardigan och en vatten flaska. Blev att köpa glass på McDonalds också juvligt gott!!
Igårkväll bar det av till sanna där vi var några töser, roligt vare tkr jag! :)


inte regn men super grått och fuktigt/blött i lufta.

RSS 2.0