wohohoh

Hej! Imorgon är det absolut sista dagen på sommarjobbet. Skönt! Ska bli alldeles ur härligt. Imorgon efter jobbet så bär det av till Johannas sommarstuga. Härligt och mysigt! Var ett tag sen nu dä!! nej nu måste jag stänga av innan Jonas hämter mä. hejdååå

Tjohoo

Hejsan! Måndag kväll och jag väntar på att Johanna ska ha sett klart på tv så att jag får tarja lite med henne innan det får bli sängen. Jobbig träning förut, men absolut asgött och värt. Känslan efteråt. Gooooo. Passade även på att löpa hem. Regnade ute så kändes som en bra ide. Det är väl dock ingen bit hem, men alltid något. Är även riktigt sugen på en tatuering. Vill nog ha entra en gklav eller någon text på handleden. Eller något annat. Men kommer nog inte ens våga, haha. Mes som jag är när det gäller sådant som gör ont.
 
Älskar bilden, vi ser så glada ut! Friendship♥

what if hope was lost.

Hej! Måndag och det är sista sobbarjobbsveckan för mig, underbart! just nu gör jag inte mycket mera än att lyssna på musik. Men det räcker gott och väl! Hade en super trevlig helg också. Hoppas på en trevlig helg även nu till helgen. Fryksdalsdansen är det som står på schemat! Får se om jag drar iväg både fredag och lördag eller bara Lördag. Ska höra hur mina friends tänkt å göra.
Jaja Idag blir det iallafall barmarksträning. Men innan det så väntar jag på att få paj. Pappa gör rabarber och jordgubbspaj. MUMS. Om jag hinner ska jag även försöka att övningsköra lite smått. Mamma har varit och hämtat mitt pass så nu äre fritt fram.

En gammal tom refräng

Halloj! Lyssnar på musik och ska strax hoppa in i duschen. Sen bär det av hem till Sanna och Jonas. Ska grillla eller göra tacos. Gött du! Har vräkt i mig kakor nu. Men det är gött så det gör inget. Höhö. Men det är i alla fall riktigt härligt med helg. Underbart!
 

raincoat.

Hellu! Ska dyka ner i kudden nu och försöka att slumra så fort som möjligt. Sov inte ett dugg bra inatt. Hoppas på förbättring. Imorgon är det fredag vilket resulterar i att jag tar helg vid halv fyra imorgon och har därmed gjort min första vecka på sommarjobbet. Only 2 weeks left. Let's do it. Var på barmarksträning idag och det känns i mina ben nu efter den kan jag säga. Längtar tills innebandy säsongen börjar och tills vi får börja med innebandyträningar. Tagga inför en ny innebandy säsong! Men jag vill inte att fotbollen ska sluta än heller, eftersom att det är skojj! Är ju dock ingen stjärna direkt men det är kul! :)
 
 
Haha, jo förut! Gött med lite skratt sådär under träningen. Haha, härlig känsla..

För alla dom som vågar drömma och hålla hoppet vid liv.

Hej! Sommarjobbet har börjat och idag gjorde jag dag 2 utav 15 dagar. Inget fel alls på sommarjobbet men har dock inte mycket alls att göra. Knappt någonting alls. Men dagarna rullar på och går faktiskt rätt fort! Idag när jag slutat så drog jag Sanna och Johanna iväg till karlstad för att träffa Elias och Erivan. Trevligt! Vi åt på KebabHouse. Mysigt så! Köpte mig pasta. 147:-  ,dyyrt. Men jag är inte så snål när det gäller mat ;) Funderat faktiskt på att gå och lägga mig. Klockan är bara tio men kan va gött å söv. Har ändå inget å göra :) Imorgon slutar jag i alla fall klockan halv två istället för halv fyra. Ska nämligen iväg till Karlstad för att fixa ett nytt pass. Så när det är fixat och klart så får jag börja att övningsköra. Bara det som fattas nu. Sedan så måste jag ju ha det till resan också.
 
 

young and wild

Hej! Söndag och imorgon börjar mitt sommarjobb. Vill.Inte.Alls! Men det är väl inte hela världen. Slutar ju vid tre på dagen så jag har ju mkt tid till övers av dagen om man säger så. Haft bra fyra dagar i stockholm med sanna och emma. Riktigt kul! Sedan har jag också haft en bra helg. Mycket roligheter. Sedan finns det ju sånt som man vill glömma för en stund och sedan sånt man inte vill glömma alls. Men över lag så har det varit den lätt bästa veckan på detta sommarlov än så länge. Kanske till och med på hela året. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Sedan ska jag slänga på mig några sköna/slöa kläder och må gött. Tagga sommarjobbet imorgon typ..höhö!
 
Haha älskar hur ful jag är på den här bilden när jag ska visa min hållning, och med den minen så kanse det går att gissa att det är en ful hållning jag har. Ja men ni ser ju ;) 
 
 

RSS 2.0