Tisdag :)

Hejsan :) idag har jag väl varit på skolan , sen träninig :) Kollade på teven senare , och nu sitter jag här vid datorn :) Jag har inget speciellt att skriva om känner jag , Men imorgon är det fotboll och då börjar den kl:15:15 ;) Ska stanna efter skolan tills Fotbollen börjar :P Men hejdå nu ska jag sova och drömma sött :D

Måndag :)

Hejsan :) Idag så var det ju skolan då , Efter skolan så va jag med Sanna :) Vi gjorde mos och fiskpinnar mosen blev ju typ som gummi :S (pulvermos) Var roligt , Sanna plattade håret på mig , satt vid datorn, gick en promenad lite här och var Pratade om allt möjligt <3 Sen så satte vi oss och kollade i kläd-kataloger :) Sen gick jag hem kollade på tv:n lite och nu så sitter jag här :P Ska nog sova om en stund men ska ta och kolla in en dokumentär som går på ettan fast ska se det på datorn :D Hejdå hoppas att ni haft en bra dag , För det har jag haft :)

Söndag :)

Hejsan :) idag så är det ju sista dagen på denna helg, och den tillbringas med Lina :) Vi gör väl inget speciellt sitter här vid datorn , Ska väl kansje göra något sen,Ikväll är det wipeout också ska bli roligt :D En spom jag bott granne med ska vara med :) Sen ska en tiöll jag känner ska vara med fast inte idag då :) Sen är det ju sanningens ögonblick också :) det är väl sådär bra :)Imorgon är det skola också inte så värst kul men det går ann. Har också ett stort No:prov om två veckor :/ Not funny. Men då kan man bara se fram emot att det är påsklov efter den veckan :D Vi har cup yill helgen ska bli jätte kul :) Jag hoppas för all del att det går bra men framförallt så hoppas jag vi får det roligt :D Hejdå för dagen ;)

lördag :)

Hejsan :) idag hade vi match :) Men vi förlorade med 2-0 , vi mötte serie ledarna , förra gången förlorade vi med 6-0. Vi tog i och kämpade idag vi var värda att vinna :) Vi gjorde ett mål fast det gilldes inte för dommaren hade blåst innan , Vilket var lite tråkigt . Och en fick match straff. Blev väldigt ledsen för hennes skull för det var våran sista serie match , Och jag vet att hon älskar innebandy :) Men vi har en cup till helgen som vi ska ha jätte roligt på , och jag vet att vi kommer att ha det bäst och såklart så hoppas jag på att det går bra för oss :D Men nu är jag hemma var och käpte godis för en stund sen :D ska väl släcka ner kl:20:30 , Det ska ju alla göra :) Så vi ska mysa framför öppna spisen :D Idag ska vi äta bambu skott och ris :D det är gott . Längtar tills jag fyller år :) och längtar också tils mitt rum är klart :D

Fredag :)

Hejsan :) Nu sitter man här i skolan och ska ha lektion snart. Hade Svenska prov jämt innan maten , Gick väl sådär tror jag :D. Efter skolan har jag ju innebandy träning , Och ikväll har jag väl inget som jag vet att jag ska göra. Ska nog kolla på så ska det låta . Det programmet är bra tycker jag :) Sitter där och diggar lite Sång/musik. Heejdå ha en bra fredag :D

Torsdag :)

Hejsan :) Idag så var det ju skolan , som vanligt. Idag var anders olsson (simmaren) till våran skola och berättade om sitt liv och hur han blev rullstols bunden , det var interessant att lyssna på :) Då insåg jag att alla kan bli något stort bara att man vill och kämpar och tror på sig själv :) Då lyckas man nog ganska rejält :D På set sista timmen så hade vi avslappning , det var skönt att bara luta sig mot bänken och slappna av :) Efter skolan cyklade jag väl hemmåt , kollade igenom provet , satte mig vid datorn. Sen så kom mamma hem förhörde mig på provet , sen läste jag på mera . Hon förhörde det för mig igen :) Vi har ju prov i svenska imorgon , I ordkunskap, Massa konstiga ord som man ska kunna ^^ Hoppas jag får bra på provet. Såg på halv åtta hos mig förut , Det är bra tycker jag :) sen ska jag se på Berättelsen om Fritz^^ Den där elaka gubben som låste in sitt barn i källaren i 24 år :S. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och sjunger :) om någon skulle varit här skulle den personen nog blivit döv xD Men ha det så bra heejdå för dagen :)

Onsdag :)

Hejsan :) idag är det onsdag och jag har varit i skolan,gillar onsdagar för först har vi ju engelska ,hemkunskap,musik och no. Men det blev ingen musik idag vilket jag blev väldigt besviken på ! Min svenska lärare hade ju bytt ! så våran musik lärare skulle ha oss på fredag ist, fast han skulle ha oss i svenska ! Nej det tyckte jag var jätte dålig. Men iaf på no:n idag så hade vi ju mys , Följde med 3 andra upp till centrum, Jag köpte 2 st klubbor, Vi fick skjuts dit och gick hem , Vi slutar ju tidigare på onsdagar , kl:14:20 , och det gillas mycket. Idag så har jag även fotbolls träning , ska bli roligt , Det är fint väder också , Fast det är kallt . Vi har ju prov i svenska på fredag , ska väl öva på det också , eller jag måste öva ! :) Men har ju idag och imorgon på mig . Vi har prov i ordkunskap. Heejdå för dagen :)

Tisadag :)

Hejsan :) idag så har jag varit i skolan , och efter skolan ¨så var det innebandy :) det var en rolig träning. Efter tränigngen så cyklade jag hemmåt, såg på tv:n åt mat Pyttipanna och ägg blev det. Rätt gott ändå.Jag har prov på fredag också i svenska. ordkundkap! Hoppas att det går bra iaf :D imorgon är det ju onsdag och då är det en bra dag i skolan,På no:n så ska vi bara göra roliga saker typ "mys" ska bli kul , man fick ta med sig något att äta på, ska nog ta med mig ett äpple eller banan eller något sådant :) Hare bra allihopa ;)

Måndag :)

Hejsan :) idag så har jag väl inte gjort då mycket , inget fint väder vare senare på dagen heller . imorgon är det tisdag och då är det innebandy träning , Ska bli roligt. Vill bara att mitt rum ska bli klart snart :) Färgerna i mitt rum ska vara ,Röd,Svart,grå och vit. ska köpa saker till rummet och sånt :) ska bli så himla roligt :D En fördel med att bo nere i källaren är ju ändå att vi har tvättstugan där nere , Behöver bara att öppns min dörr gå 2-3 meter och lägga min tvätt vid det andra. Hejsvejs allihopa hare gött ! ;) Det är nu som livet är mitt jag har fått en stund här på jorden..:)

Söndag :)

Hejsan :) idag gick jag upp tio i tio , gjorde mig iordning drog iväg till k-stad och köpte tapet till mitt rum :) Var bara det jag gjorde i k-stad , sen blev det ju att åka hem då , åt satte mig vid datorn :P sen senare så åkte jag till ellen <3 det var roligt att få träffa henne <3 sanna,mia,felicia,josse och malin var också där :)Hon hade ett jätte fint rum :D vi skrattade pratade osv :)<3 Jag hade en bra dag idag :D puss&kram :)

Lördag :)

  Hejsan :) dag har jag haft match vi förlorade med 2-1 . inget vidare inte , men jag tyckte att vi spela bra iaf:) sen efter matchen bar det iväg hem , var alldeles slut när jag kom hem orkade inget var jätte trött . Den hära matchen var jobbigaste på länge . det var jätte dålig luft där inne , var jätte varmt . inte så himla gött ^^ och vi var bara 2 back par idag för två styckna fick gå upp som forward . Kul för dom kan jag ju säga och få vara där uppe och skjuta på mål ;D Jao var ju kul för man fick spela mera när man var två back par och det var bra :D

Fredag :)

   Hejsan :) ämtligen är det ju fredag :D har haft innebandy också , var väl roligt ..,sen ska väl jag och mamma åta kyckling och kina mix :) gott , sen vet jag inte riktigt vad det blir för något ;)kom nyss på att pappa skulle börja med mitt rum idag :D så ska nog gå ner och kolla det nu :) ska ju få i källaren , blir bra det för då kan man ju ha kompisar och prata hur högt man vill på "på kvällen"  utan att störa någon :)  gött :P nu kom jag på att jag inte vet vilka jag ska sälja mina sista påsar till ? :P men nu ska jag dra ner och kolla om pappa har gjort något där nere i källaren ;) Och nu ropar mamma att vi ska göra mat :D

torssag :)

 Hejsan :) idag så fick vi sluta tidigare , kl,14:30 . sen så gick jag upp till jympan med fisken , skulle kolla om mina skor var kvar där uppe , för hittade dom inte hemma så tänkte att dom säkert var kvar där ^^ Och det var dom också :D måste för övrigt köpa nya fotbolls skor , vill inte det -.- tycker att dom jag har är fina :) men efter som jag har fötter som en jätte så är jag nog tvungen vill ju inte ha försmå skor :) veckan har gått fort imorgon är det ju redan fredag :D och det gillas enormt , vill typ hitta på något , va med någon eller så :) har ju match på lördag :) det är även sutto men jag ska gå på matchen ist , men man fick ju gå på suttot men inte vara med på matchen :P Ni som ska iväg får ha det väldans kul bland backarna (dom ska till branäs) . idag ska jag väl inte göra något skulle varit med emma men hon var tvungen att träna på prov -.- haha ,ska väl läsa på lite läxor -.- hihi har No och Engelska ;) Fiint väder är det idag också , blir bara bättre och bättre , snart fyller man ju år :) det ska bli kul :D Till helgen ska vi även börja med mitt nya rum i källaren :D hoppas att det blir fint ,  heejdå :)

onsdag :)

  hejsan :) idag så har jag väl varit i skolan -.- men onsdagar gillar jag ;) senare blir det fotbolls träning , ska bli roligt :) emma och elin ska vara tränare idag :P lena kunde inte , jämt nu sitter jag är lyssnar på musik och sjunger^^ vi säljer ju plastpåsar för att tjäna pengar till skolresan :) har bara två kvar ;) men hoppas att vi får in en massa pengar ^^ vi är ju lite sent ute med att börja att samla in pengar men är man bäst så är man vääl det eller ? ^^  men nu ska jag väl fortsätta med mitt :) heejdå :D(mama kom nyss sa att jag skulle städa -.-)

tisdag :)

 hejsan , idag så har jag varit i skolan , dagen har gått fort , ska väl på träning sen :D fick tillbaka mitt Franska prov idag , jag fick 158 poäng av 171 , 12 fel -.-  VG iaf får väl duga . men nu är jag väl hemma iaf göttgött :) hoppas denna vecka går fort :) så blir det helg snart :D jo mamma tog med fryspåsar till sitt jobb idag och skulle kolla ifall det var någon som ville köpa (till våran klassresa) :P det tror jag nog , vet inte vart vi ska med klassresan men vi får väl se vart vi kommer , vill utomlnds men bara att vi har roligt :D Och ikväll är det halv åtta hos mig,den rätte för rosing om jag ska se det ^^ sen är det ju the mentalist det är bra :D men andra avenyn är ju samtidigt så kollar på andra avenyn på datorn senare eller dagen efter ;) därför är det ju rätt bra att man kan kolla på fatorn :D men nu har jag nog bloggat klart så heejdå :D

måndag :)

  hejsan idag hade vi ju studiedag :) bara bra , var med sanna idag kuligt så :D först kom hon väl hit pratade lite och sånt sen så gick vi och sålde fryspåsar , vi sålde 5 st , vi gick till min moster på domus och frågade hebbe :P hon köpte såklart ^^ maria köpte okså,sen när vi skulle gå hem igen så gick vi förbi kina resturangen och bestämde oss för att gå dit och äta buffé ::P så vi gick hemmåt gick till några hus till , det sista var det inga som köpte -.-  då hämtade vi pengar och gick och åt gottgott! :) gick in på mias en sväng :) efter det så gick vi väl hem till sanna gjorde väl inte så mycket sen :P men har varit men bra dag :D

Söndag :)

   hejsan , idag ska jag väl inte göra något speciellt ska nog se på en film som jag hyrde igår snart :) äta lite godis som blev kvar sen igår ;) mamma ska väl också se på filmen :D pappa åkte iväg till grums förut skulle kolla på en husvagn , tänkte följa med men gjorde inte det :P idag är det dä  dära programmet som är så roligt (bra) dom gör massa hinderbanor och sånt på femman kl:20:00 på söndagar . Peter ska vara med men vet inte vilken gång han ska vara md ;) hejdå på er :P

Melodifestivalen :)

  Tjotjena :D ja då vann marlena med låten la voix ! :D det var bra hade hoppats på den :D
   hoppas att det går bra  för henne på den stora tävlingen :) hon är värkligen skön , kvällen får massa pluss från mig. hejdå :D

lördag :)

      Hejsan , idag så har vi match lite senare :) och nu är jag med johanna , sitter och lyssnar på lite musik,
      ska väl göra något får se vad det blir ;D vi ska spela mot hagfors , vi vann förra gången  men hoppas att vi gör det igen :D har inget speciellt att skriva så får räck med detta ;)

fredag :)

  hejsan idag var det väl en vanlig dag i skolan förutom att det är fredag :) hade träning efter skolan ;D och innan vi skulle ut och springa hade vi lite kul ...haha fick ju en viss sak som sprack i huvudet , hehe. nu sitter jag väl här i sängen och är på datorn , kanske blir något sen vem vet , kanske drar ner te gårn men tror inte att det blir så men man ska aldrig säga aldrig, ska väl iallafall äta mat sen , men kanske skriver mera sen om jag känner för det :D

torsdag :)

  Hejsan , idag så följde jag med sanna hem <3 när vi kommit hem till henne så åkte vi till hagalund skolan efter ettag med saga , hon skulle sova över på skolan , hihi värka mysigt , sen så kom väl eva efter en stund och hämtade oss , så åkte vi hem till sanna igen :) vi gjorde pannkakor :) elvia kom sen ochså jörgen och malins barn :) hon är jätte sööt ;) hehe kl är 22:25  , funderar på att sova , men det får bli om en stund när jag är klar hät :P fick tillbaka matte provet och so provet idag :S på matten fick jag 2 fel , på So:n fick jag 58/59  hehe sen hade jag franska prov isag också , vet inte hur det kommer att gå men hoppas att det blev bra :D    Ciao!

onsdag :P

 hejsan :) idag ¨så har jag varit i skolan då :P  Onsdagar är bara bäst ^^ först har vi engelska sen hemkunskap efter det mat sen musik och no :D  Och nu är jag hemma , ska på fotboll sen också ska bli så kul så ;) haha med plastpåsar på fötterna , Och jag ska öva på prov också , sen blir det väl tv:n också antar jag ^^ ska även kolla på andra avenyn på datorn sen eftersom jag inte kan kolla kl:21:00 på tisdagar för kollar på ett annat program då :P vill verkligen att det ska gå bra på provet :S gick finfint förra gången men nu vet jag inte hur det blir ^^ sen får vi tillbaka ett prov också So:prov ska bli lite skoj att se vad man fick på det då :D hejsan hoppsan ! ;)

tisdag :D

hejsan jag idag har jag varit i skolan -.- orkar inte skriva så mycket för jag tryckte och så försvann allt jag skrivit -.- jävla pizz , men aja idag hade jag matteprov :P gick väl rätt bra vet ett fel som jag har -.- men hoppas att det gick bra iaf :D förra gången fick jag juh alla rätt :)  trodde aldrig det :P men den gången tyckte jag att det gick bra och så :D jag blev jätte glad när jag fick tillbaka det , Berit sa : det är bara två som har fått alla rätt , och jag bara det är inte jag iaf även om jag ville det :P   men det var jag och mia som fick det :) hihi och sanna men hon fick ett fel för att hon glömt att sätta ut enhet -.- det tycker man väl är lite överdrivet :P man kan ju säga att hon fick alla rätt :D nu anklagar en prson mig för att ha skickat något jävla virus till henne :S och faan att jag har , men det hade jag ju tydligen gjort , det visste jag inte men då har jag väl lärt mig något nytt då -.- asså nej blir lett ... men heejdå på er alla :)


hejsan :D

 tjosan idag har jag varit i skolan , och efter skolan så följde jag med carro hem hon fixa en blogg , och så skratta vi emellan det :P :D sen så åkte vi ner till forsnässkolan och hade ett möte om klassresan :P det var väl skojigt :P vi ska väl börja att sälja :D vi ska också starta ett konto som vi ska sätta in pengar på varje månad , det blir äl roligt , vi vet inte vart vi ska åka men men , klart man vill utomlands men det är jävligt dyrt, och vi är sena med att börja samla in pengar ^^ hihi men bara att det är roligt så går det för mig :D heejdå hoppas att ni har haft en trevlig dag allihopa :)<3

Pulka ;)

  Hejsan , imorse så ringde maria och undrade om vi skulle med och åka pulka , och klart vi ville det , Maria,Nicklas,Linnea,Eva,Emma,Saga,Pilla,Per,Daniel,George och våran familj var det som åkte pulka , vi åkte i långtjärn. Vi grillade korv också , det är mysigt tycker jag , men nu är jag hemma och sitter här , vet inte rilkitgt vad jag ska göra blir väl något kanske , eller så blir det inget alls -.- men lyssnar på musik nu också , Sara Löfgren , hon är jätte bra In my opinion :) ha det så bra :D

Lördag ;)

    Hejsan , idag är det lördag , felicia O och Felicia L sov ju gos mig igår , hihi Felicia O åkte hem typ vid elva , hon skulle bort till massa ställen ^^ Felicia L  och jag sätte oss och kolla på film sen , och efter det så skulle hon hem, när hon blev hämtad för typ en stund sen så smet merlin ut  , sprang väl bort till grannarna dit han brukar springa ,haha. Nu vet jag iunte vad jag ska göra , kanske skriver sen om det blir något speciellt som jag ska göra , hejdå Trevlig helg :)<3

Fredag :)

   hejsan svejsan :) idag har jag väl varit i skolan , sen efter skolan var det ju innebandy , som gillas , vi hade en "slappträning" idag :P gjorde lite roliga saker tog det bara lite lugnt , sen kommer väl Felicia O och Felicia L , hihi .
Vi ska väl äta pizza sen , och köpa godis I gues ,kanske ut i snön sen då ^^ hehe , dom kommer kanske vid sju eller något , Är ingen match nu under helgen heller ,. felicia och felicia ska sova här också :) men annars under helgen vet jag inte riktigt va jag ska göra ;) blir väl något I gues , ha en trevlig helg allesammans :)<33

Torsdag :)

   Tjosan , idag är det torsdag och idag har jag varit på skolan som vanligt, har också haft prov idag också i SO ;) det gick bra på det provet , vet att jag hade ett fel , har säkert flera men jag vet en sak som jag har fel på , haha nog om det , sanna ska klippa sig idag också , vil så gjärna se hur det blev ;D imorgon är det fredag ,då så har vi innebandy efter skolan också , det kommer att bli kuligt (som alltid) vi har ingen match till helgen heller -.- men det är rätt skönt ändå , så man kan göra andra saker en helg och inte behöver att tänka nej då kan jag inte följa med tex. ^^  ha det  bra ;)

Hmm...

  Tjenare , idag har det varit en bra dag :) slutade juh tidigare idag från skolan,som vi alltid gör på onsdagar , sen gick man väl hem i slasken då -.- men jag blev iaf inte blöt om fötterna ;) sen väl hemma så satte jag mig med prov en stund , sen iväg på fotbolls träning , det var blött och lerigt kan man säga -.- föresten det blev inget bloggande igår för var inte på datorn en enda gång , haha konstigt^^ men nu ska jag ta och titta på andra avenyn ;) hejdå , ha det bra alla mansfolk ;)

Måndag ..

  Hejsan ;) idag var jag med elin :P vi hade skit kul,vi var ute i snön ,först åkte vi pulka ,sen tog vi kort ,efter en liten stund så kom robin och gustav ner i backen ^^ så vi kastade snöbollar på dom xD sen gömde vi oss för dom xD^^ <3  , haha , efter det så skulle vi gå in ocg se på halv åtta hos mig :) så vi gick till affären och skulle köpa glass :P då traskade vi iväg och gjorde det ;) sen när vi kom hem åt vi smörgås och ägg , såg på halv åtta hos mig ;Pefetr det var det ju beverly hills :D och då passa vi på att ta glassen , efter det så gick elin hem , vi bestämde att vi skulle vara imorgon också :D<3
innebandy är det imorgon också :)<33 puss på era små stjärtar ;)

tråkigt -.-

  Hejsan :) idag har jag inte gjort något , följde med pappa och handlade tidigare på dagen , han skulle köpa lite saker som han skulle ha med sig till jobbet han bor ju i husvagn hihih , förut hade han ju en som han fick på jobbet (låna) men han har bytt nu så han köpte sig en egen :D så vi ska väl kanske till kusten i sommar eller bara någon stans :D sen efter att vi handlat och sånt så åkte vi hem och gjorde mat , makaroner och Falukorv :) senefter att pappa åkt så hade man inget att göra , ville åka pulka men visste inte med vem , ringde till min kusin igår och frågade om vi kunde typ va och åka pulka :P men han skulle åka slalom -.- så jag har haft det tråkigt idag , mamma och robin var ju på hockey, dom kom tre:a . dom kom typ hem vid sex-sju tiden :P då gjorde jag mat åt dom falukorv och makaroner skulle dom ha ^^ till mig gjorde jag nudlar :D sen spelade jag och robin hockey-spel senare på kvällen vid nio :P sen när dom andra gick och la sig (för en stund sen) så hade vi lite roligt med skratt och sånt :) hihih det var min dag idag :P hoppas att ni hade en jätte trevlig dag sista dagen på sportlovet :D tänk att det är sportlov snart blir det påsk lov :S altså dagarna , veckorna, åren går ju skit fort :O hehe men skönt för jag vill ha sommarlov och vara ledig :)<3

RSS 2.0