Yatzy

Igår så bar det iväg hem till Johanna, och sedan bestämde vi oss för att åka till hennes sommarstuga och saova där. Trots det regniga och fula vädret. Vi hyrde film och köpte godis , vi käkade även korv med bröd på kvällen mums för det !
idag så har vi spelat massa yatzy och kort och uno. vädret var iallafall väldigt mycket bättre idag kan jag lova! men nu är jag hemma och har haft 2 trevliga dagar med Johanna :)! Johanna och hennes familj har även fått en liten kattunge som är jätte söt och heter Tarzan. Hihi


Jag och johanna har va på lördag , så sov jag över där tills idag (söndag) var där till typ 14:00 eller ngt :)  för mamma ringde och frågade om jag ville med till k-stad :) det ville jag juh ! (Y) Min moster och kusin var med och mamma och robin ! :)
bild på johanna och mig förra sommaren

Regn hela dan

Ja det har regnat hela dagen idag vilket jag inte hurrar för. Men har haft en rolig dag med Sanna i karlstad hela dagen idag.
Haha mycket skratt vill jag lova hade mkt kul :D hittade mig jeans och ett par leggins. efter allt man ätit idag så känns det som om man vill träna röra på sig lite liksom men även om det skulle behövas så lär det nog aldrig hända haha..
kom just på att jag behöver att ladda min telefon annars så går det inte så bra eftersom att jag har den som väckarklocka.
Men nu ska jag lyssna på bra musik och kika runt lite!



Solsken må ni tro!

Japp solen skiner i munkfors idag! härligt. Idag blir det att umgås med mia :) Vi ska även hem till sanna sen, kul kul !
Nu på morgonen har jag käkat frukost och kollat på våra bästa år minnsan! Och jag har diskat, lite duktig man får vara då.
Vet ni jag längtar tills vi ska till barcelona på klassresa :D ska bli skit skoj! ska ju även till madrid i oktober med comenius (project i skolan) är nervös men det går nog bra vi ska ju bo hos familjer , men hon som jag ska bo hos har jag ju träffat förut hon som sov hos mig när dom var här :) men det är ändå nervigt!


Till rytmen av en regnig natt rev vi alla murar om falska myter
Vi föll för synd å sång och skratt trotsade vår egen tid. Till minnet
av en regnig natt fyllde vi betongen med ljuv grafitti bättre tända
livets eld än att aldrig få va sig själv.





the raining weather!

Dagen idag är grå och det har regnat typ hele morgonen och natten. Men just nu regnar det inget tror jag. Jag har inte fått på mig kläder än sitter här i min pyjamas, och känner mig äcklig! Och nu när jag kollade ut genom fönstret så såg jag att det visst regnar..Höjdpunkten denna dagen blir fotbolls träning sedan vid kvart i fyra och då hoppas jag att det slutat regna, please! Nej jag ska förflytta mig ifrån datorn och vandra ner en stund hade jag tänkt. Så bye.



Auktion

Ja jag har varit på auktion i Deje idag och det var väl inte vidare värst trevligt med regn vill jag lova! iskallt och rått var det. Men vi hittade lite smått, köpte några hjärtformade gräddvita lådor med gråaktiga blommor på som jag tyckte var fina :) Efter auktionen så åkte jag , mamma , mormor, pilla och george in till deje och käka pizza och det var så varmt och skönt där inne. efter maten begav jag och mamma oss iväg mot forshaga för att hämta pappa. Väl hemma i munkfors så vare bara till att slappa. Och nu är jag hur sleten i ögonen som helst, ska bli skönt att sova sen. om lite mindre än 1 månad så startar skolan igen just nu så har jag faktiskt inget emot det känns som om det är ett bra tag kvar ändå och det känns som om jag varit ledig länge :) Såklart långtar jag inte till skolarbete och prov och annan sådan dret men till att träffa alla dom som man kanske inte träffar under sommaren!

Morgondagen har jag inte så mkt jag ska göra men träning klockan kvart i 4 :)
Den 6-8 agusti så har vi svennis cup och hoppas på att få komma med :)
men ha det bra vettja!



21 juli ;)

hejhej! idag kan jag inte påstå att jag gjort mycket ,men var till hagfors en sväng förut iallafall och sedan fotbollsträning vilket var riktigt kul och det är skönt att träningarna börjat igen nu :D Längtar tills nästa lördag för då ska vi ha en hel dag med träning och sedan äta mat tillsammans och sånt riktigt najs! :D Imorgon vid kvart över tre så tar Jag Mia och Carro bussen ner till karlstad för imorgon är det Rix FM festival där sörrni ! riktigt kul,bra artister/band också!

  • Apollo drive
  • Broken door
  • Donkeyboy                                                   
  • Eric Saade
  • Erik Grönwall
  • Love generation
  • Lovestoned
  • Ramsells







en trasig ballong !

Hejhej ! idag är det söndag och man har varit i forshaga hos vera (min moster) för ailie fyller år today.
annars har jag kollat på tv och ätit mat typ :) just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska strax se om det finns någon serie eller något bra på datorn. Igår kom jag hem från att ha varit i sommarstugan i en hel vecka, mia och jag var där torsdag till lördag också :) Stötte även på Emma och Martina som var ute och tältade ;) men ha en bra kväll! :)

Tegan&sara



Älskar låten och videon ♥!

somliga ljus brinner aldrig ut

Hej idag är det torsdag och vädret duger. Ska på bilbingo sedan vilket jag tycker ska bli roligt kanske låter "tantigt" men vafan! var till karlstad på tisdag med Sanna fann mig lite saker det är ju rea nu också vilket gillas!
Hitta mig 2 t-shirts en vit/rosa randig och en lila på H&M billiga fast inte på rean 70 kr/st.sedan en skjorta (skitsnygg) från h&M den med heller inte på rean kostade 200 Sedan köpte jag ett par jeans shorts från lindex som kostade 250 och en liten linn/klänning som var blå/turkos/grön typ från H&M den kostade 99 sedan köpte jag mig en långärmad tröja från ginatricot för 99 kronor. och en blå "Träningströja" typ på stadium för 100 kronor :)
igår hade vi match i Nordvärmland också, det slutade oavgjort töligt nog vi skulle få ha vunnit tycker jag men men. Och under matchen i slutet så fick jag kramp i benet vilket inte var det skönaste kanske (hehe) men sen så trampa jag även snett då när jag fick kramp så har ont i foten men det har iallafall blivit bättre (tror jag?) hoppas det fortsätter så iallafall :D men ha en bra dag vettja! :D


"I have the body of a God...too bad it's Buddha".

RSS 2.0