Let's have fun!

Halloj! Har gjort mig klar för nyår nu jag. Eller typ i alla fall. Klänningen ska på och mia ska göra en frisyr på mig men annars så är jag redo. Hoppas på att kvällen blir rolig och bra! Men med mitt sällskap kan det väl inte bli annat än bra? Nej absolut inte! 






Gott nytt år!

I had a good day today.


Bild jag tog på Johanna genom datorn när vi pratade häromdan.


Dagen började med att gå upp å fixa sig och sådant. Inväntade Johanna för en bra dag, och det blev det som vanligt! Vid sextiden begav vi oss till sanna te hennes mamma och hade en spel kväll typ. Mycket trevligt och många skratt! En bra fredag och det har förövrigt hela veckan varit!

Imorgon är det nyår och jag hoppas på en bra kväll med mina goa vänner! God mat och mycket skratt, musik,sång och spel bland annat! :)

Nu ska jag lägga mig under mitt underbara duntäcke och sova medans jag inväntar morgondagen och hoppas på att det kommer att bli en sån där dag som man kommer minnas som bra! Godnatt!

Det är lätt att förlora något stort i det stora.

Var en rolig fotbollsträning förut! Skönt att få träna också. Var iväg och handlade mat tills nyår också, mumms! Hoppas det blir lika gott som man tror da! Blev en Promenix med mia senare under kvällen, skönt och trevligt. Mycket prat och frisk luft, kan inte mycket bättre bli! Nu sitter jag här med musik och mår gött.


menyn på nyår:

  • Förätt: en liten sallad med vitlöksbröd till det.
  • Varmrätt: Kycklingfilé med mozarella ost och soltorkad tomat i som ska vara lindade i backon. Sen klyftpotatis till det och någon sås.
  • Efterätt: Varma hallon och blåbär med choklad på med glass till det

Det blir nog bra detta! :)


Mina inköp.







Ja men det var det de men köpte även en till skjorta som jag har på mig nu. Den är gråsvart i jeanstyg.





pics.




















We♥it

You don’t have to listen to what I say
 You don’t have to do things my way
 You can burn your bridges if you want to
 And it’s your own choice
To fall flat on your face
 Is this what we became?
A dead painting in a frame
 We turned into something we don’t wanna be
 Now I miss the old you
 And you miss the old me

Deportees- missing you,missing me


Funny little feeling.

Hej! Slöar och lyssnar på musik. Klockan är alldelles strax ett och senare vid tre så ska jag på fotbollsträning, kul! Skulle varit uppe på klingevi men pga vädret så fick det bli inomhus. Det är kul men kommer däremot gå apdåligt. Mina inomhus skor är så klumpiga när man ska spela fotboll, sen så var det ett tag sedan det var fotboll sist och jag är väl inte den bästa på fotboll heller men jag kör ändå jag!

Träningen slutar vid fem och vi skulle även handla inför nyår idag. Får se när det blir och om jag kan bli med eftersom jag måste ju duscha och sådant. För blir det vid femtiden så går det ju inte men det fixar sig på något vis.





2 flummiga bilder på mig när jag vart å tränat, ska bli gött att få träna idag! :)






Like that feeling.

Nu har jag fått på mig kläder och sminkat mig och allt sånt. Snart väntas det en promenad med mia. Var ett tag sedan vi var ute och gick. I somras var vi nästan ute varje dag och promenerade, så himla gött och trevligt. Vädret idag är väl inte på topp dock. Men vad gör det, det blir vad man gör det till liksom. Tagga nyår nu alla! Hoppas på en awsome dag/natt med fina människor.

Men iaf sitter här och spelar musik♥, det är något som inte är uttråkande det i alla fall. Och varje gång jag ska gå någonstans i rummet måste jag se mig för eftersom att jag har två rått fällor utsatta. Såg nämligen en mus igen, tror det är samma som förra gången. Fyyy! Såg den och kuuta ut ur rummet...men fick gå ner tillbaka i lite skräck för att hämta mina shoppingkassar, för ville inte att mus fan skulle va i dem inte. Men tuff som jag är så har jag vågat mig ner och varit här men sova det gör jag där uppe det! 
Jag avrundar här. Skriver allt och inget på samma gång.


    
Det här har jag på mig idag, älska bysorna som jag fick i julklapp! 

Ha det!
 

Den fulaste flickan i världen.

Trevlig dag igår! Hände inte så mycket innan fem tiden, då kikade jag skilda världar och duschade även. Men sedan vid fem så begav jag mig till sanna där mia också var. De hade varit i Karlstad och gjort massa fynd. Lite avundsjuk på byxorna som de båda köpte. Så ur snygga! Har ju likadana fast jag har i svart och de köpte i vinröd och de är ju grymt snygga. Vi kikade på film med lite gott till det. En bra kväll var det i alla fall.


Mellandagsrea.

Yes, varit ner till karlstad idag! Fick med mig lite hem, ett pat tights, en t-shirt, tre trosor och tre skjortor. Kanske lägger ut någon bild på det imorgon. Det var jag, Johanna och Malin som vandrade runt i karlstad idag. Men dagen började med att jag och johanna försov oss. Vi missa alltså bussen. Vaknade tio minuter efter den gått och nästa buss gick inte förrens halv tre. Älska dagens busstider känner jag! Men ringde till mamma så hon sjutsade ner oss.

Iaf, när vi kom hem till munkfors så va vi några töser som gick och åt pizza och hade det trevligt. Senare när de flesta gått så gick jag och mia till sanna och umgicks lite. En värd dag skulle jag säga!

Sanna frågade om jag inte skulle med henne och mia ner till Karlstad imorgon men det blir inget för mig. Dels vill jag inte lägga ut pengar på bussen sedan så är det så väldans många folk där nu och sånt där och trött bli man också så stannar hemma och får se vad jag gör. Ska ta mig en dusch till morgonen i alla fall.



HAAhahahahaahah! Vilken jätte bebis! Men pyamasen är så himla skön så får stå ut med följderna.


Å så fager.. Kände att jag drog till med två extremt smickrande bilder.

lite julaftonsbilder.




















Dessa fick jag i julklapp, skitgla för det jag. Önskat mig dem och plus att jag älskar att se på serier.


Fick nya singstar mickar också. Mamma hade inte hittat några spel, typiskt da.


presentkort. Fick 300kr på hm från bror min. 500kr på bergvik från mormor och morfar.


Fick denna parfym som luktar jätte gott. Enligt mig iaf.


Så glad över headsetet, mitt headset som jag "hade" var klappt så hörde bara i ena proppen.


de här fick jag av mormor och morfar också. De luktade riktigt gott!

Det var inte allt jag fick men en del. Fick även, byxor,eyeliner,duntäcke,lakan,pyamas och godis såklart,haha!

Go'jul!

Julafton och sitter nu och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar. Kommer bli himlans gott, har längtat efter att få julmat ett tag nu faktiskt. Längtar också tills jag ska få öppna mina paket, har fått två men resten väntar. Fick mig i alla fall mina älskade byxor och en eyeliner. Så najs att jag fick en eyeliner också, tråkigt att köpa själv men ett "måste". 

Julaftonen iår ser lite annorlunda ut. Vi firar hemma iår annars har vå åkt till mormor. Men vi ska till mormor en sväng sedan, hon fyller ju trots allt år idag och man vill ju ändå träffas på jul eftersom man alltid gjort det annars. Men paketen öppnas hemma och de ligger så fint under granen så.

Blir å spela sällskapsspel med familjen sen så önska mig lyckatill! får hoppas på att det inte blir några sura miner, haha!!



klädseln idag och såklart har jag mina nya byxor.




GODJUL PÅER!

Tänd ett ljus.

Sitter nere i mitt rum och har det väldans mysigt med tända ljus och musik! Kan det bli bättre? Har även börjat att bli riktigt nyfiken på mina julklappar. Mamma visa mig på ett paket jag ska få, det var stort och jätte lätt. Haha va fan kan det vara. Ett par strumpor kanske. Nyfiken är jag i alla fall. Ska bli roligt att se om de gillar vad jag köpt också. Men julmat! jävlar va gött. Åt skinksmörgås förut, å va gott det var. Matvrak, ja visst.


här är lite julebilder :)















Den har iaf inte brist på färg, men det gillar jag!








Såhär mysigt har jag det i rummet! Ser det inte lite inbjudande ut?


Haha, en såndär snögubbe man sätter i datorn så lyser den.

Paketen jag köpt. 8 sammanlagt. Det är tanken som ränkas.

uppesittarkväll.

Hej! Vaknade vid ett idag.. Men så skönt att sova ut lite vill jag lova! Har duschat plockat lite här hemma. Sedan var vi iväg och åt på pizzerian förut. Kycklingrulle blev det, gottgott. Vi handlade även lite när vi va på centrum. Present te mamma och lite annat. Sen så blir det uppesittarkväll, med lite julgodis till det såklart. Ska även packa in julklappar. Får heller inte glömma att granen ska kläs och tomtarna ska fram! Kommer bli utomordentligt mysigt detta! Imorgon får jag också mina efterlängtade byxor.







några egopics da. As usual ;)

Jobba jobba jobba!

Ja inte fan försvinner uppsatsen för att det är lov iinte. Men imorgon ska den fanimej vara klar! Försöker att göra en del på den nu men det skiter sig, konsentrationen är inte helt hundra. Sedan har jag ju sexualkunskaps grejen som ska göras färdigt också. Men det löser sig sa göbben å sket i vasken!


Heeelt UNDERBART med lov nu också!


Jag och johanni!

24h.

24h projektet har hållit på ett tag nu, sedan ett ngn gång. Har i alla fall ideer och har börjat med en powerpiont. Vi ska komma på ideer om hur man kan locka ungdomar att komma och kika på rally. Allt jag tänker på nu är hur mycket jag längtar efter jullovet. Längtar även efter nyår. Hoppas på att det kommer att bli awsome!

Så himla gött just nu, sitter i klassrummet, det är släckt och vi lyssnar på go musik!♥


Johanni & moi

Idag har jag varit och spelat match mot skoghall. Blev oavgjort, 0-0. Tråkigt men bättre än förlust. Sedan kom Johanna hit, var meningen att vi skulle göra historia men blev inte ngt gjort. Vi kör nya tag på torsdag. Då jävlar ska vi försöka få det mesta klart! Men det är så min dag sett ut, har även sett på gossip girl nu på kvällen.



Tack gud, typ.


Älskar denna bilden på Johanna, hon ä så fin på den! Fast det tycker inte hon, men jag vet bäst.


Och sen har vi mej här. kanske lite tantvarning på frisyren.



GODNATT.


Jag har aldrig varit som de andra. Jag har bara varit sandra.

Ska snart hoppa i säng. Har inget bättre för mig direkt och mamma vill ha upp mig på morgonen för att städa. Ja det finns roligare men man vill ju ha julfint. Sen så hatar pappa om det inte är städat så kanske bäst att göra honom belåten. Haha! Så roligt när han kommer hem och muttrar om att det typ är stökigt och börjar plocka. Det bor en liten pedantisk man i mitt hus. Men det ska bli kul att träffa honom på tisdag, han har ju då trots allt varit borta i en vecka.

Imorgon blir det ju somsagt match och förhoppningsvis lite pluggande. Frågade Johanna förut om vi inte kunde göra historia imorgon. Får väl se hur det blir. Och kan hon inte så kan jag ju göra det ändå liksom ;)




Dagens sömntuta.

känner du lyckan genom sorgen.

Hej, vaknade alldelles försent idag. Vaknade vid fyra tiden och trodde det var mitt i natten. Men icke. Jag skämms lite när jag sover så länge. Vet inte varför men hela dagen försvinner ju typ och det känns som om man missar massa. haha jaja. Utvilad iallafall. Imorgon är det match som gäller, nu hoppas jag vi kommer hem med vinst imorgon! tagga.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska nog kika på gossip girl snart men ska äta först. Har inte ätit ngn mat sedan typ halv tolv igår så är skapligt sögen på MAT nu! Lasagne blir å det ä ju as gott!


åhh, såg ett par så himla snygga skor i karlstad igår. Älskar dem!

Ankle boot
Looove them. Det jag hatar med klacksor ä ju att jag blir som en giraff...eftersom jag redan är lång. Det jag älskar med dom är att det är så förbaskat snyggt.

Jag faller, sen reser jag mig upp igen.

Hej! Hemkommen efter en lyckad dag i karlstad med carro och johanna. Fick med presenter till de jag skulle ha till. Känns underbart gött att ha det klart. Nu längtar jag bara efter att få ge dom till dem. Var en riktigt trevlig idag men skratt så klart! Haha måste bara berätta en sak. Jag och johanna gick i affären och jag säger vi tar höger, båda går åt olika håll, haha. Okej jag erkänner att det inte lät ett dugg kul när jag skrev det  här men vi hade iaf roligt åt det  hela dagen.


Nu ska jag dra mig bort till felicia där vi ska ha typ ande kväll, ska bli kul!



Tummen upp för en bra dag!

ny duschad.

Hellu. Ny duschad efter innabandy träning. Gött sö! Bra med träning nu när det är jul känner jag. Det blir ju alltid att man äter sötsaker, men det är gott också..
Bakade somsagt förut idag och det var sköjstgt. Lite underhållning sådär. Ja det har inte hänt mycket annat idag men har iaf haft fullt upp ändå. Så min dag såg ungefär ut såhär- gå upp-baka-lyssna på musik- träna-äta mat-duscha-sitta vid datorn. Det är så underbart att vara ledig också! allt bli ännu bättre när man vet att alla andra är i skolan. mohaha.


Bakning.

 






Datorn fick såklart va med och spela lite musik för mig!








goa bollar. Är typ snickersbollar eller vad man ska säga.

¨
Ingredienser till rockyroad. Det är så gott!


Vet inte varför jag tänker på mina vänner när jag ser den här bilden, kanske för att de
alla är små nötter!♥ hah..





mums. fick gort lite idag i alla fall.



Så underbart.

Känns helt underbart bra nu! Skickade in mitt PM innan träningen förut och nu är jag typ klar med hemtentan i sex och samlevnad, bara en fråga kvar! så himla gött att känna att man är klar med det. Har ju historia kvar, men den gör jag och johanna tsm så blir nog bra. Måste även berätta att jag blev glad när jag fick se mitt betyg på den senaste hemtentan, fick nämligen B, wihoo! Kändes riktigt bra då vi inte har ngn mera historia efter jul.

Nu sitter jag här nyduschad och seg. Lyssnar på musik och tänkte sätta på ett avsnitt utav Gossip Girl. Att vi är lediga imorgon och på fredag samt börjar klockan ett på måndag känns mer än bra!



Paniken.

Ja tror att hjärtat nästan hoppade ur en sväng förut. Tyckte det va en stor spindel som kröp på mig, men det var snöret på tröjan. (metall grejen som sitter längst ut på snöret) Det blev i alla fall en lättnad när jag insåg att det inte va en spindel!

Jag och johanna var och kikade på lucia förut, fint var det. Duktiga så. Blev faktiskt lite avundsjuk när jag satt där. Kändes så frestande att bara sjunga med. Så när jag gick ut ur kyrkan fick jag lust att sjunga jullåtar. Me Men iallafall. Har även arbetat med PM:et och det känns förbaskat skönt. Känns dock som om jag inte gjort ngt bra ifrån mig. Men det får väl bli som det blir, enda jag tänker på nu är jullov ändå!

och gud vad gött det är med knäck! Gick upp förut och såg att mamma och robin gjorde knäck. Då var ju lyckan gjord i alla fall.



Mumma.


Godnatt! nu blire söving!

Musik och skola.

Yes. Sitter här och lyssnar på musik med johanna samt försöker att göra ngt vettigt på mitt PM. Idag blir det att plugga efter skolan med johanna sedan bär det vidare upp till munkfors för att se på lucia tåg i kyrkan. Ska iallafall försöka att bli klar med PM:et idag. Fatta hur gött!

Torsdag klingar fint i mina öron nu kan jag lova, det innebär ledighet! Ska även baka lite julgodis tror jag. Är sköjsigt det och gött!



Pepparkaka !


jag och johanna. Vi bjuder på denna.

Absolut läggdags.

Ja jag ska försöka att komma i säng så snart som möjligt. Läst klart det vi skulle läsa i naturkunskapen tills imorgon också. Skönt! Lusse mys på morgonen imorgon i skolan. Kommer bjudas på fika sedan tror jag att det kommer bli ngt spex av något slag. Antagligen ska lärarna göra något. Kan bli trevligt. Hade träning förut, gött värre! Efter träningen blev det en kycklingrulle, mums. träffade även samuel förut påväg till bussen efter skolan. ,han gick i vår klass förut så det var kul att få se han och han hade det bra och det ä ju bra! :) Nej jag avrundar här, måste sova! Godnatt!



Samuel,jag,sanna och lina på ett hörn.

pipparkakor.

Nyss kommit hem från skolan. Äter pepparkakor och hade tänkt att läsa lite på naturkunsapen eftersom att vi ska få en liten uppgift imorgon. Hemtenta i sex och samlevnad alltså...höhö. Imorgon på skolan ska vi även ha lite mysigt med lucia fika på morgonen.  ojojoj tiden bara rinner iväg nu får jag skynda mig att läsa lite innan träningskläderna ska på!

hare bra! :)



Gossip girl.

Sitter och kikar på gossip girl. Inte hänt så mkt idag, gett mamma presenter och sedan inte så mkt mera. Som sagt kikar jag på gossip girl nu och kan man annat än å gilla? Älskar att kolla på serier. Skola imorgon och det är väl inte det roligaste kanske men dagarna går ju rätt fort och vi går bara till onsdag denna vecka så det blir långhelg! awsome.


 


Haha!

Kollade nyss på filmerna vi gjorde i nian. Var så roligt när vi gjorde de dära filmerna så det var kul att se på dom nu. Ja vad säger man,haha! Så jag och mia satt och kikade på filmerna samt dog lite in emellan. Men hur såg man ut på filmen da? haha ja det kan man fråga sig, såg ut som en grå säl! Men jag gillar den ändå.

Blev att kika på innebandy och att gå en liten promme förut också! Trevligt så. Blev en riktigt bra och lyckad lördag faktiskt. Tredje advent imorgon också, mamma fyller även år så blir antagligen tårta. mera sötsaker


+ carro


Snodde bilden av sanna. Det osar sommar om den här bilden för mig. Giller er grymt myck!
Ni har inga problem med att få mig på bra humör!

Städning.

Halloj! Vaknade sent idag men gött att få sova lite också. Nu har jag dammtorkat och varit lite duktig. Dammsög faktiskt igår, kände att det behövdes. Men blir ju roligare å lättare när man har musik på också. Nu ska jag göra klart det sista och sedan ska jag kolla på irene huss och kanske en till film kommer dock inte ihåg vad den hette, men mamma och de hyrde igår så får väl hoppas att det är ngt bra iaf. Det slog mig just att det bara är tre riktiga dagar kvar i skolan. Så himlans gött! Har blivit så himla nyfiken på vad jag ska få i julklapp också. Vet en grej som jag ska få men det gör inget för jag längtar tills jag får det! Ett par byxer, älsker döm!
 


Denna skiva får fylla mina öron ett tag! LIKE!

friday night.

Skönt med helg! Lycakdes så bra att tappa en parfymflaska på golvet förut, splasch och kras sa det. Skulle lägga tillbaka parfymen i parfymkartongen och då var såklart botten inte hel så den gick rätt igenom. Luktar massa fortfarande men det luktar iaf gott. haha. Den va ju typ full så hade tänkt att kanske börja använda den men så blev det ju icke! Sanna kom ju även hit förut. Hon hade med sig ostkrokar som vi mumsade på. Vi sjöng, kolla idol, lyssna på musik och skrattade. En bra fredag med andra ord!













Sova blir! Ska bli så himlans skönt att sova och inte behöva att gå upp tidigt!
Ingen match imorgon heller, blev inställd men den blir efter jul istället. Ge mig jul förövrigt!

Äckel Johanna.

Nyss kommit till skolan. Awsome med fredag! ska kika på våran powerpoint till projektet och sedan blir det att jobba med PM:et. Sitter bredvid Johanna och fräsch lisa drar av en braker.. Ja det är ett under att hon har vänner...Haha nejra hon är att bra hon men ja ibland vet man inte vad det blir!



Fjärt fia!

Jag skrattar tills jag gråter och jag gråter tills jag skrattar.

Hej! Blev en heldag i karlstad. En bra dag var det med andra ord. Är ju redan fredag imorgon känns så underbart! Veckorna går så sjuukt fort. Men det jobbiga är att PM:et och historia uppsatsen ska vara klara snart. Men det är PM:et som är viktigast just nu. Men jobbar jag effektivt med det imorgon på projekttiden så ska jag nog komme en bra bit påväg iaf. 

Just nu sitter jag här och har en filt runt mig, mysigt så! Får hoppas att jag inte är ensam nästa gång, skulle ju va trevligt med lite sällskap!








Ska strax lägga mig också och ladda inför sista skoldagen denna vecka!

Va blire ra? haha

Ja det kan man undra ibland. Hemkommen från träning iaf och det var gött. Såg att jag fick vara med på matchen också. Men får antagligen sitta eftersom att jag endast tränat en gång den här veckan. För tillfället lyssnar jag på musik♥, äter banan samt dricker vatten. Grejer det.  Kan va en utav de godaste bananerna jag ätit.



Helnöjd.

Japp, jag är helnöjd. Hittade en nyårsklänning, tummen upp på det. Var en sådan jag hade tänkt mig så gilla gilla!! Den är i samett (haha låter så tantigt) med ett blixtlås fram. Är en tajt en eller vad man ska säga iingen flajsig iaf. Har också vart lite halv duktig och gjort lite skolarbete, ingen större insats kanske men alltid ngt. Klokklockan kvart i nio väntas även träning. Är fortfarande förkyld och hostar men jag orkar inte missa träningen idag.

Det är ngt fel när jag ska skriva inlägg jämt nu för jag ser inte hela rutan som man skriver i så om det står konstigt på ngt ställe så har jag bara inte sett att det blivit fel och kunnat ändra det haha! Blev hungrig nu också så väntar på att pappa ska komma hem efter sin träning så ska han laga mat, ska bli gott!





Ser helt fucked up ut i ansiktet och ser dessutom så stor ut..hehe.


Så ser den iaf ut på sidan, lite veckig där bak och as fult att jag har armarna där men aja annars ser man ju inte haha.


And an egopic as usual...



Je suis drôle.

Hejhej! Franska var det ja..men det går. En soft dag i skolan ändå. Har franska sédan har jag bara coachtid och det är gött! Ska arbeta med mitt pm då. Får se ifall det blir träning sen också, men är ju förkyld å hostar så jag vet inte riktigt. Längtar riktigt mycket till jullovet och nyår och allt som har med det att göra! Ska även bli riktigt kul å baka julgodis, det är ju så jävla gott! Julklappar ska det inhandlas också.

Nej nu får jag väl delta med min talang för franska,eller inte men jag gör mitt bästa! haha




Med risk för att låte lite självgod i rubriken så hade jag inget annat att skriva på franska. Inte för att jag behövde det men jaja ni fattar.

Did you give the world some love today babe.

Tjobree! en vanlig skoldag och efter skolan kikade jag och sanna i affärer. Försökte hitta en nyårsklädsel, det gick dock inget vidare. Jullovet får mer än gärna komma! låter superbra. Men det är inte långt kvar nu, bara man får gjorda de sista uppgifterna som ska vara klara så tror jag allt kommer kännas awsome x 1000! 

Hade faktiskt tänkt å lägga mig i tid idag duktig som jag är men känner jag mig rätt så lär jag sitta här ett tag till. Men avrundar här.



En trött och slö sandra.

give me a smile and you've got me.

Söndag, och dagen har inte varit alls händelserik. Skulle ju ha spelat match men eftersom att jag hade feber å va bottförkyld igår så fick jag stå över. Har inte feber idag och mår allmänt bättre men förkyld än. Hatar att va tätt i näsan men idag känner jag iaf smak och lukt och det är guld värt! 
Skola imorgon, jag vill inte men ändå vill jag. Det blir ju bara mindre och mindre dagar kvar till jullovet. Och i slutet innan vi går på lov så är det bara lite roliga grejer som vi ska göra. Sen så är vi lediga den 15:e och 16:e vilket är awsome! Är bara ett PM i svenskan och en historia uppsats som är kvar att göras i skolan nu!


 


Glass!♥

Gårdagen var asbra! Mysig dag i Karlstad igår med god mat och lite små shopping, Melissa horn var grymt och sedan blev det massa skratt inne på mcdonalds i väntan på bussen. Ja vad säger man en grym dag med Sanna!♥
Fast blev lite vesen på kvällen där och så och det resulterade i att jag vaknade med feber och med att vara förkyld. Kände heller ingen smak fast har börjat känna igen och det är underbart!

Men det finns ju en fördel med att vara sjuk och det är att det är allmänt synd om en, haha nej men man unnar sig allt man vill typ så jag bad mamma att köpa glass, as gott ju! sedan har vi lite snacks också. Så jag ska kolla på serier och mysa.



moi!


Slutar om en liten stund.

Som sagt så slutar jag om inte alls länge, då blire lite klädbyte och så. Nu väntas det allra bästa av dagen, god mat och melissa horn. Den här helgen kommer va bra, melissa idag och match på söndag. Imorgon blir dagen vad jag gör den till helt enkelt. Gaahh, känns underbart med helg!









jag..

Melissa horn.

Hej, sitter i skolan och ska snart ha min sista lektion för dagen, historia. Har varit en riktigt soft morgon med fika. Vi i kostgruppen i hälsoprojektet var klara så vi slog på stort och köpte massa fika.

Ikväll blir det Melissa horn med Sanna! Kommer bli as nice. Har längtat efter den här fredagen ett tag nu. Vi ska mysa till det med att gå och äta innan och sedan drar vi till ccc för att kika på melissa. Låter som en toppen dag i mina öron!



bild från sommaren med värsta flinet ever.

Engelskan är klar!

Så skönt att vara klar med engelskan nu vill jag lova. Lite jag fick stressa imorse då,gick upp klockan 7:02 och va ute vid bussen 7:12 men har man räserfart så har man! Fick lite panik där ettag. Skolan idag har varit helt okej, jobbat med engelska hela dagen. Är så gudomligt härligt nu för nu känns det som helg och jag kommer njuta varje dag under helgen!

Imorgon ska jag å min grupp i hälsoprojektet fika, göttans. Lät ju passande att äta fika när vi har ett hälsoprojekt. Men men vad gör man inte för lite go fika!?


jag i skolan under dagen, fick köra på naturligt idag då, för skulle knappast ha hunnit med att sminka mig. Eller jag slängde på mig lite mascara men vad är det när åren kommer kring? ingenting ;)

RSS 2.0