hejhopp!

Imorgon blir det jullov :) på skolan är det "julshow" först ska  några sjunga sedan ska några danser visas upp , man får typ göra vad man vill för uppträdanden ;) sedan ska klassen träffas i klassrummet och prata lite tänker jag sedan blir det mat och betyg,därefter jullov! så imorgon blir det att va i skolan till efter tolv ngn gång och sedan ledigt , på kvällen blir det sista träningen på ett tag för det är ju jul uppehåll :) betygen vet jag inte hur det blir med men jag hoppas på att jag inte sänkt mig i ngt ämne iaf , vet iaf att jag höjt mig i tre styckna :P men men det är ju till våren det är viktigast nu är det inte så jätte viktigt men ändå. ikväll blir det att se på morden i sandhamn inte mkt annat planerat. På franskan idag bakade vi julgodis och jävlar så gott det var , får receptet av våran lärare imorgon härligt då blir det baka !

ha det bra iaf !


vill bara ha jullov och få vara ledig.

precis vad jag vill, jag vill ha jullov är enormt trött på prov vi har SO prov på onsdag och jag kommer inte få ngt bra resultat där inte det känner jag ända ner i tånarna! och jag tar inte direkt så stort initsiativ till att sätta mig och bara plugga,fan känner mig värdelös. Och SO som jag har högst krav på mig själv att få bra betyg i. I morgon har vi även innebandy nästan direkt efter skolan så får bli att öva efter träningen när man är sådär lagomt seg och trött , nej fy. Men nu ska jag ta mig en ipren för har ont i huvudet.


Vi gick lucia förut idag på församlingshemmet för dom gammla. Det var julbord för dom och innan dom skulle äta fick vi lussa :P men men somsagt IPREN :D

RSS 2.0