Träning strax

Hej hopp sista dagen i skolan på en vecka var det idag härligt mindre kul var väl att vi hade No prov som jag hellre hade torkat mig i röven med men annars var det bra :D Snart ska jag göra mig iordning inför träning...FY FAN kollar ut och vad ser jag jo ÖSREGN :/ precis vad jag önskade mig jippie! Tur att innebandy är inomhus iallafall men uppvärmningen är dessvärre ute men men får ta paraplyet och gå neråt, har man tur slutar det.


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are


ha en trevlig helg! ;)

:)

Hej ettag sedan som jag skrev här kan man säga men vad har hänt? inget speciellt kan jag väl tro. Men är nyfiken på mitt So prov men ska inte hoppas på för mkt det var inte mitt bästa prov direkt men men. Nu lysnar jag på sån där musik som man bara njuter av att lyssna på lugna och fina låtar när man är lite sådär halvtrött :) just nu har vi inga läxor vilket känns jätte skönt men blir snart att plugga om ngn dag iaf för vi har No prov men är inget nervös för det faktiskt inte för att jag fattar mkt men ändå. Nej nu måste jag gå ner för ngn vill sno min plats här vid datorn så tjing!
 


plugg!

hejhej praoat idag igen då och idag fick vi göra rent i garaget och tvätta en av brandbilarna vilket var roligt.
vi gjorde även praointervjun som vi fått i uppgift av vår lärare att göra :) så nu är den gjord och klar :) Imorgon
så ska vi ta med oss träningskläder och träna lite där :) ska bli roligt och det känns behövligt iallafall så mkt gott som jag ätit på senaste tiden ;) längtar även till söndag då vi har vår första seriematch tagga! Jag och johanna stannade kvar en stund i hagfors idag efter praon och fikade lite och kollade lite i några affärer (finns ju så många!) var även in och beställde flera linser. Nu på kvällen har jag pluggat hela tiden ungefär tror jag förutom när jag kollade på halvåtta hos mig. Känns gött att ha lite gjort iallafall men är ju inte klar än. Sanna kommer hit imorgon vid fyra och då så ska vi plugga, mera roligare och lättare när man är två! :D nej nu får jag ta och krypa till kojs är as trött på morgonen. Jag somnade ju på praon igår lite smått pinsamt sådär flera gånger desutom.. :) sov sött!

hemma från spanien :)

Hade det jätte trevligt på resan himla kul! Vi åker snart igen också, den gången till Tyskland vecka 46 tror jag.
Men iallafall hade ju prao idag med johanna. Vi var på brandstationen i hagfors, det var roligt vi fick åka i skyliften,släcka en brinnande docka med en filt och sedan släcka en eld med en brandsprutare :) blev även visade runt på brandstationen, vi fick också åka till ett ställe där det brunnit ner en träslöjds sal och rulla ihop vatten slangar. Och johanna min blev BÄST!
nej nu tjatar mamma också så får lov att gå ner och plocka av alla saker jag bombarderat med mina saker bye bye!♥

packa

Ja det tråkigaste med att resa är att packa och att sedan packa up när man är hemma igen. Men men det är det väl kanske värt. Har inte packat klart än men väntade på ett par plagg som ska torka men dom har nog torkat nu.Kommer bergis glömma ngt! Nervös är jag iallafall en sak som är säker. är tom på ord men nu pallrar jag mig ner till källaren och fortsätter med packningen som känns som om den aldrig blir klar! och sedan ska jag väga väskan också! men ha det bra :)

RSS 2.0