Carrooo ;)




Hejhej , dagen har spenderats med Carro.
Varit en rolig dag , vi har gjort lite allt möjligt :)♥

imorgon så är det skolan igen.
Men måndagar är snabba tycker jag!
Imorgon efter skolan ska jag försöka att
öva lite på So provet som är på onsdag.
Ska även ringa efter praoplats på skolan
imorgon ska fråga på blomsterboden!
hoppas att jag får prao plats där ;)

Ha en god natt!♦


Match! :)

 Hallååå :D idag så VANN vi matchen ;D 4-1 blev det göttans!
  Hmm..kvällen med johanna igår var super ,skit najjs :D
Och nu har jag duschat och gjort mig klar , ska strax äta
potatis gratäng och kött ! :)

ha det bra!

Hottie hottie!!

 Visst är joel kinnaman snygg! :D<3


Hmm, fredag idag och jag ska rusa ner till innebandy träningen, vi ska ju springa vid fyra och hon är 15:25
Och sedan ska jag även umgås med johanna :D höhö har inte så mkt att säga.

Pictures ;O





 







HAha här har ni lite bilder på mig gamla som nya , hah finns bilder som..ja!
hhaa.

Snabba casch

 Godmorgon, igår så var jag somsakt på bion snabba cash med emma :)
Bion var bra (Y) vi käkade ju även innan på kebab house. Gottgott.
Ja och efter bion å tog vi bussen hem vid 3 över 9. Och direkt när jag kom hem kollade jag på andra avenyn ;D
Ja tillbaka till nuet , jag sitter här i sängen och ska strax iväg till skolan. Har engelska prov och franska läxa idag!
det går nog faktiskt bra tror/hoppas jag. Har gympa nu på morgon så känns gött med en morgon dusch snart :D
Nu måste jag kila!

..Eller måste faktiskt berätta en sak som hände igår, jag var på väg ner till stället där som jag går på bussen som gick kvart över tre ! Så jag tänkte att jag skulle ringa till emma och kolla , för var rädd att jag kanske inte skulle hinna, hmm emma svarar och hon bara nej men herregud fan jag måste duscha..Då hade hon sovit ända till tre och hon fick skynda sig som bara den! men det blev lyckat tillslut iallafall ;)



Ha en bra dag!<3

Be quiet .....

Tisdag idag och förutom skolan så har jag varit på träning och läst våran läsläxa som vi har tills imorgon!
Imorgon ni så ska jag till karlstad med emma och det blir bion snabba cash vi kommer dit vid kvart över 4 ungefär och vi ska väl käka lite krubb innan vi kikar på bion ;) Hmm..känner att jag måste försöka att hinna med allt imorgon, åka till karlstad kvart över tre sedan kommer jag nog hem vid tio tiden, och då ska jag se på andra avenyn och robinson (på datorn dåra såklart) Och kolla på engelska provet som vi har i övermorgon måste kolla klosor och sånt. Och sedan har vi franska läxa! Men ska ta med mig engleska och franskan på bussen ;D
kommer nog bli en trevlig kväll iallafall!♥  Jag måste fortsätta i twilight boken nu snart gått för länge nu!


Hejhej!!

  Idag är det första dagen på veckan och man har överleft en dag till. har inte hänt mycket mera än att jag har varit i skolan. Ätit chokladpudding och spagetthi och köttfärssås ;D På onsdag blir det bio med emma♥
Min julklapp (a) 

Vetni? visst är det underbart att det finns människor på jorden som man älskar över allt annat
och som bara finns där utan att göra sig märkvärdiga utan bara är där och gör en glad och får en att må bra, att man utan ord och meningar bara vet och känner hur glad man är att man har dom där!
dom förgyller vardagen en liten bit till
:)

ha det bra :)

Match"

Hejhej, nu snart bär det av till match , borta i kristnehamn. Nu får vi se till att vinna! :D
aja men måste gå nu !


Ovärt inlägg haha!


Tisdag ;)

Hejhpopp idag så är det tisdag och jag har kommit hem ifrån skolan och ska snart på träning :)
just nu lyssnar jag på musik och ska strax gå ner och kolla om jag kanske ska ta mig ngt att äta innan träningen.
Hmm har ett litet test i No imorgon elr vad man ska säga, vi ska få svara på frågor som andra i klassen har gjort nåra ska ju göra ina frågor och sedan så ska jag rätta dem :P aja har inte med mig saker hem för att kolla igenom och så för skulle nog inte bli någon övning idag ändå. aja bäst att jag går Ciao!

Lördag :)

 Match idag :D  men inte lika kul att vi förlorade , men vi var bra idag och vi kämpade men bollen vill inte in tror jag.:P och det gick bättre än förra gången som vi mötte dom då förlorade vi med 0-7 och idag med 1-5 det tyder väl på förbättring? :D

Hmmm...sitter vid datorn jah kollade på robinson förut annars har det inte hänt så jätte mkt här hemma tkr jag.
Funderar på vad jag vill gå på för gymnasium något som man kan vidare utbilda sig i iaf ;) kanske lite tidigt att tänka på kanske endel tycker det är ju ett år kvar men så snabbt som de senaste åren har gått så är det inte så länge kvar :P tycker det ska bli spännande jag, för då går man i skolan för en själv och inte för att man måste och då blir det nog lite roligare och man får ta mera ansvar. Träffa nytt folk nya vänner , ny skola ja allt blir ju helt nytt ;)


Aja nu har jag pladdrat klart ;)


Nu blire att fortsätta att lyssna på musik :D

Tisdag :)

Hejsan, idag är det en tisdag. Skolan idag gick inte så jätte snabbt tycker jag, vi fick se en dansuppvisning av sånna ifrån hela världen typ :P det var en ny sorts dans stil tror jag :) haha lite flummig och rolig men ändå cool(Y) Och nu är jag hemma och snart så har jag träning. snart är det fredag jag ovar dagarna går fort ;)
men iaf nu ska jag väl kanske packa lite träningsgrejer och ja lite saker :P

söndag

Hejsan, hela helgen har jag umgåtts med Sanna :D roligt så! imorgon är det skolan igen gör mig inget egentligen måndagar är bra skoldagar, dom går snabbt (det brukar dom andra också göra) hihi men har inget att säga , men ska lägga mig nu :) På tisdag/onsdag så är det knut också :) natt!

torsdagen före fredag ;)

tjo! har det hänt ngt roligt idag?....Neeej! aja imorgon börjar skolan,går ju dock inte så länge slutar vid tolv så det blir en mjukstart. Hoppas att jag kommer upp imorgon, pappa är ju hemma så det är bra. Hemkunskap först på morgonen sedan so och sedan no. Nu ska jag nog läsa i boken! Vi håller ju på med att göra om i källaren. Kommer nog bli bra men jag vet inte om jag ska ha rummet där nere än men kommer säkert vilja när det ät klart men pappa ska ha datorn där nere aja vi får se hur det blir :)

Nu blir det att läsa i twilight!


1,2,3,4,5.... hur många dagar sedan skrev jag här egentligen?:S

Hejsan,idag har jag läst lite i twilight suttit vid datorn kollat på tv:n. Ja har inte hänt så himla mkt.
Imorgon är det sista dagen på lovet men ska faktiskt bli rätt så skönt att börja igen, man blir lite rastlös om dagarna (tycker jag då) sen är det ju inte så länge kvar tills det är sportlov , sedan påsklov och sedan så tycker jag att det ska bli kul när dom kommer hit ifrån tyskland,spanien,italien och belgien (comenius) Sista veckan i april är det. Sedan fyller jag även år i april WIIE :) ska väl "önska" mig moped "antar jag"

Kommer ihåg i våras när jag ville utomlands så himla mycket, hihi och nu har jag inte ens hunnit att längta eller tjatat för till hösten åker vi göttans :D(Y) god mat ska jag få snart också, oxfilé och hasselbackspotatis  med kantarell sås! sedan så har mamma och pappa köpt mintglass såg gott ut :D
fick våra dressar igår på innebandyn också skit sköna har på mig byxorna idag , Nya favorit mjukisar kanske?
hihi.


"Tänk om fantasin och önskningar var verklighet"

Götakanal 3

 hejhej,idag har jag och familjen varit på bio och ätit på resturang :) Götakanal 3 kollade vi på den var jätte rolig och bra (Y) åt även jättegod mat och efterätt på freden :D Har annars inte gjort så mkt idag. Imorgon på morgonen har jag tänk mig att jag ska ut och springa så ställt klockan på 8. Måste kolla om jag har tappat mycket på konditionen. Skönt att kolla så man vet på tisdag när vi börjar träningen efter uppbehållet. Första träningen ska vara kondition och den kan nog behövas! Aja ska va med Carro imorgon också :) var vääldigt länge sedan!

Nu ska nog jag slumra här i sängen men först ska jag borsta tänderna och tvätta av sminket , Natti!♥

2010!

   Hejhej, 2010 nu då. tror det blir ett himla bra år ska utomlands 2 gånger tre om jag har tur.
    sedan ska jag umgås med vännerna spela innebandy och fotboll!  <33  sedan börja nian i augusti 
    och sedan så ska jag helt enkelt bara se till att det ska bli bra , det känns så och då hoppas jag naturligtvis på det! ska fylla år också D vet inte riktigt vad jag ska önska mig. Har inte bestämt mig om jag vill ha moped än, i sommras längade jag skit mycket efter att jag skulle få moped men vet inte riktigt entra det eller ett löpband :P
  
Hade gött! :D

RSS 2.0