Sista dagen..

ja det är det, sista dagen på sommarlovet och imorgon är det skola (antagligen) och jag hoppas att det inte är allt för trögt att gå upp på morgonen bara! På tisdag är det skolfoto...lite galet! får se blir säkert lika fult som dom brukar att bli. Och på Klasskortet så ser jag också alltid knepig ut.. hmm det är väl bara något jag får leva med helt enkelt. men får hoppas på att det blir ett kort som duger iaf. aja not a big deal! efter skolan imorgon iallafall så har jag fotbolls träning klockan 7. och sedan vid 20:00 så ska jag se på fångarna på fortet som börjar imorgon. nej nu ska jag ner och fråga vad det blir för mat idag :P



hoppas att vi får ngn tränare till
vårat innebandy lag snart!!

sista måndagen på sommarlovet

ja sant det är sista måndagen på sommarlovet. Dagen var planerad som så att jag skulle umgås med Sanna men försökt att få tag på henne men inte lyckats så bra. Men det är träning sen iallafall klockan kvart i fyra . vet inte vad jag ska göra nu börja med maten kanske? ja det får nog bli det nu, faktiskt varit duktig och plockat ur och i diskmaskinen. Mamma sa igår att jag skulle dammsuga men gjorde en deal med mig själv att jag inte behöver det nu när jag har varit så duktig med disken!..hah

Pasta , korv , ketchup och Johnnys senap är grejer det!



söndag!

Hej, söndag idag och förut idag så var jag mamma och pappa ut en sväng till skogen med hundarna som vi även var igår. igår hittade vi massa kantareller uhh vad gott det är! hittade även idag också men inte lika mycket :) annars har dagen varit seg och slö men trots det fina vädret idag har jag inte varit ute mer än när vi var ute i skogen förut, lite synd!
Imorgon blir det att umgås med Sanna :D och sedan fotbollsträning kvart i fyra också. Bara 1 vecka kvar av sommarlovet nu också men det ska faktiskt bli helt okej att börja, men efter några veckor så vill man ha lov igen..haha!




kolla vattnet , den tog vi när vi åkte båt på havet i turkiet :D

Hallå!!

Jo idag är det lördag och igår var jag till karlstad där jag köpte en telefon, fotbolls skor, fotbolls strumpor och en ryggsäck. eller jag köpte..pappa/mamma kan man säga men härligt för mig bara ! :D älska halva priset grejor som fotbolls skorna igår,förut kosta dom 2500 och igår köpte vi dom för 1200 så underbart ! Efter karlstad så blev det filmkväll hos sanna och emma där emma P , emma E , Lea , mia, jag och johanna var trevligt så! men blev inte alls så mycket film men vi spelade spel och hade roligt! En lyckad dag igår kan man säga. Men idag är en annan dag och just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på min vän Johanna ! ha en trevlig dag för det tänker jag att ha.




my phone!♥

Cup

Hejhej, igår kom jag hem från svenniscup som var fredag till söndag. Det var jätte kul men igår kunde inte jag vara med och spela för hade/har skavsår på hälen plus en blåsa..Skit för det! men bäst så för på lördag var det riktigt plågsamt med foten! Vi kom trea i cupen :) Vill åka mer på cuper och så ! riktigt roligt. varit fint väder varje dag som vi varit där också.
Men idag minsann så regnar det, så det blir att bara fortsätta att vara inne som jag varit hela dagen. Men ska hyra film och ha det mysigt idag. laget har träning idag och match på onsdag, Ska inte va med på träningen... (skavsåret)Men skulle gärna vilja kolla på matchen som är mot mallbacken, dom mötte vi i svenniscup 2 gånger och denna gången så vet jag att vi kommer åka hem med vinst, tredje gången gilt liksom! :D Ha en bra dag iallafall




fotboll♥

;)

Hej, tisdag idag och har inget speciellt för mig vädret är väl inte det bästa men det regnar inte heller. Gårdagen spenderades med Sanna, vi spelade Yatzy och kort och hade det trevligt vi hade även fotbolls träning och den var jätte rolig! till helgen är det ju svennis cup som vi ska iväg på ska bli kul tycker jag. men nu ska jag stänga av datorn och gå ner och kolla läget lite.






vill ha håret ..blev inte så nöjd när jag klippte upp det sist men nu är det bättre
för det har blivit längre så ser inte så konstigt ut längre, but still i want the old hair!

RSS 2.0