Drar till min käre vän sängen som så vänligt alltid ger mig ett ligg.

Hej! Nu är det sängen nästa. Kommer bli underbart att få lägga sig och sova nu.



Jag och johanna checkade av uppdraget med lastilshytten förut.


Och alla bara pratar, är det sant och jag har hört om dig.

Min osäkerhet är min brist.

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik. Om man ändå inte skulle slänga på ett serie avsnitt. Jo men det lät väl bra det. Imorgon blir det företagscups kikande med malin. Känns som en bra lördag. Helt pluggfri helg, INGENTING i skolväg som måste göras just nu! hur skönt?

Dagen idag har bestått av prov, gjort uppdrag med Johanna, köpt godis, varit ute på en liten promenix med malin och johanna. Och bara varit, haft det soft. Och nu sitter jag som sagt här. jaja.


Tar bilden malin la upp på sin blogg. Det bara skriker sommar om bilden för mig.
Ge mig sommar och allt vad det innebär! :)

Ett fel närmare rätt.

Hej å hå. Nu har jag kikat lite på naturkunskapen. Jag kan det jag kan nu känner jag så får det gå som det vill sen. Provet var 14 frågor. Alltså rätt lite. Men får hoppas att jag kan lite iaf. Ska bli dunderskönt att få lägga sig och sova i en nybäddad säng. Imorgon tar vi helg! Helt underbart. Vi får se vad den har att erbjuda mig. Go'natt!


In tha school.

Sitter på kommunikations lektionen och insåg nu att jag slutar snart. Känns mer mer än ok. Om vi inte skulle haft prov imorgon så skulle vi ju fått helg nu. Men känner att det inte gör mig något med priv imorgon. Får ändå sovmorgon och förhoppningsvis om man har lite flyt så hinner jag med tio över två bussen hem! Idag är det fotbollsträning igen. Skojjigt! Hinner ju till och med att vara med ända från start idag. Känns bra det.
Men något lite tråkigare är väl att jag måste läsa på till provet imorgon där emellan. Men lika gla för dä ä jag..eller?




I'm starting with the man in the mirror.

Naturkunskaps pluggning, jajjamän! Men snart blir det mat och det ska bli sååå gott. Nu var det slut på ord bannemig, mat nästa!

off to bed.

Nu blir det sova. Känns bra att ha kommit i säng i tid de senaste dagarna. Helt awesome. Imorgon blir det stressa när jag kommer hem igen. Måste skynda att slänga på mig fotbollskläderna för att sedan åka upp till klingevi på träning. Kommer typ bara hinna vara med i en halvtimme eller 40 minuter pga att vi bara tränar en timme imorgon och så kommer vi ju sent på grund av bussfan. Men nu ska jag iaf lägga mig och sova. Kommer bli kanoners det.


natt face.

Något annat än det här.

Hej! Nyss ätit mat och funderar starkt på om jag inte skulle ta mig glass. Jo så får det bli, ingen tvekan. Efter skolan så har jag kollat på herrarna när de spelat fotbollsmatch. Vann gjorde de också så det var ju roligt.
Jo jag hade ju prov idag i skolan. Nej men drit å dra. Gick inge bra alls det där. Men ett E kommer det räcka till i alla fall. Kanske inte ska va så säker på det, höhö ;)



Och jag ställer mig frågan, vad ville du egentligen..

Duschen blir.

Hemkommen efter fotbollsträning och ska hoppa i duschen. Skulle bara sätta på datorn så jag kan lyssna på musik medans jag duschar. Underbart. Ska må som bara den i duschen och dröna lite för sedan får jag lov att kika lite på provet som ska göras imorgon. Klockan nio blir det i alla fall Maria Wern.

Igår ni då kan man inte säga att jag la mig sent iaf. La mig klockan nio och då var ju klockan egentligen åtta (!!) Men det var skönt det med faktiskt.



Mitt i allt så ska man räcka till.

Hej! Söndag och suuuperfint väder. Helt underbart. Ska upp till klingevi och kika på match. Ska bli roligt att se, Heja brudar! Efter matchen så bär det av hem till Johanna för att öva på prov. Bara två veckor kvar tills påsklov nu också! Underbart med andra ord. något som är mindre roligt är att vi har två prov denna vecka. Men jag överlver. ha en bra dag i solen nu, så ska jag plugga jag.. ;)




Hunger Games.

Hejsan! Sitter och lyssnar på musik. JAg har varit ute och gått hela kvällen med Johanna. Var och åt pizza förut med felicia,mia och kajsa också. Trevligt! Jag och Johanna var ju även på bio idag. Vi kikade på Hunger games och den var bra tkr jag! Måste ju även berätta att vi åt glass, suuupergod glass. Då var jag nöjd kan jag säga.

Ska dra mig mot sängen nu och sova. Hoppas äckelhostan kan försvinna snart iaf. Skulle vara tacksam.



 

Sitter vid min gamla bärbara dator. Haha! Jag säger bara hata hårfärgen och själva håret. Och glasögonen. Kan verkligen inte tänka mig själv i glasögon längre. Nu för tiera så känns det verkligen när jag har glasöga på mig, det är lite halv obekvämt. Men slipper å ha dom iaf. Det klager jag inte över iaf.


tristess.

Ja tristess är det perfekta ordet för tillfället. Men jag fick nyss sug efter att kolla i fotoalbum. Så himla kul är det. Kanske sätter på en film från när jag var lite också, haha den är lite rolig att se på.

På filmen da så fråger mamma, vad gör du?
Jag: Jag städar
Mamma: Städar du?
Jag: Ja det gör väl alla flickor? med en sådan där överduktig ton i rösten. 

Haha ja om jag var så duktig nu förtiden ;)

Så får det bli. orka dryga här..


liten sandra, haha :)

fiiiiint väder.

Gud vilket fint väder det är ute nu! Hemma idag igen..men bara för det så betyder det inte att jag inte gör skolarbete, höhö. Nej men har faktiskt gjort naturkunskap. Gjorde alla frågorna på kapitel tio. Fast det var några jag inte kunde hitta svaren på. Så nu ska jag belöna mig med glass. Wonderful. Ska även kolla om det möjligtvis kan vara något att se på tv:n. Brukar vara dåligt med det men man kan ju alltid kolla.

The only way is up.

Fortfarande sjukling. Men har ändå varit lite duktig och läst det som skulle läsas på samällen idag. Johanna informerar mig galant, haha! Blir ingen skola imorgon heller. Kommer inte kunna gå på en enda träning denna vecka heller. Det är fan det värsta det! Men kan säga att med glass i frysen så klarar man det mesta. Mamma är och införskaffar mera glass nu och det klagar jag inte på. Längtar enormt mycket till sommarlov, det är obeskrivligt. Men får väl sikta mot påsklov först och främst..


let's spend the night like dreamers.

 



"jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om
"






döden är nära.

Ja nästan iaf. Såhär dåligt har jag inte kännt mig på läääänge! Öm i hela kroppen och halv död. Men jag överlever. Mamma är iväg till affären och köper dricka och glass. Dricka är ju ett måste när man har feber, så gött då. Ligger här i min puff med duntäcket över mig, datorn i knät och musik på. Får se om jag kikar på den sista Arne Dahl filmen som pappa hyrde åt mig förut eller om jag spar den till imorgon. Så får det nog bli. Ska iaf se på Maria Wern sen ikväll. :)


film mys.






Ska sätta på en film nu. arne dahl filmerna är ju tre timmar långa så jag har att göra ett tag. detta är fördelen med att vara sjuk..

Måndag morgon...

Och jag är hemma. Feber och sådär. Så det fick bli att stanna hemma. Det innebär alltså ingen träning ikväll...fyyy va töligt. Första fotbollsträningen idag och jag är sjuk. Typsikt. Pappa ska snart åka iväg och hyra film till mig innan han åker iväg och tränar. Han kanske kan köpa med sig något gott till mig också, hah! Varför känns det alltid okej att äta godsaker när man är sjuk mitt i veckan, man tycker väl antagligen bara synd om sig själv. Annars idag blir det väl å knapra halstabletter och bara ta det lungt. Ska göra det lite mysigt här sen när det blir film kikning. 

 

Söndag it is.

Helgen är redan slut. Är även krasslig. Känns ju inte sådär superkul. Trodde verkligen inte jag skulle ta mig upp ur sängen imorse och orka med att spela match. För fy vad vesen jag kände mig. Det var sådär när man får ont i hela kroppen typ, så obehagligt! Men jag gick upp och blev allt bra mkt piggare! På matchen blev det förlust, 2-3. Efter matchen kom det tillbaka och jag blev sådär loj. Men vi åkte iaf in till bergvik för att kika. Jag skulle kika efter en skinnjacka, det har jag velat ha så länge nu så! Hittade en tillsut, och gillar den skarpt. Tur att man inte behövde å betala själv i alla fall. Haha har ändå nästan inga pengar på kortet nu. drygt 300 kvar av studiebidraget. Fick en hundring av mamma förut så har väl iaf 400. Jaja jag överlever nog. Vill ha så mkt nu. Vill ha massa nya kläder och allt! Såg ett snyggt linne på vila som jag bara MÅSTE ha! :)





la la la la like it.

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar.

Hemma äääntligen! Men det har varit roligt. Men gud så trött e människ kan va. Hela klassen va ju heldöa. Jag hade iaf sovit lite inatt jag. Så att sitta och lyssna på föreläsningen idag var inte det lättaste. Jag orkade bokstavligt talat knappt hålla upp ögonen. Känns så himla otrevligt mot den som pratar. Men jag lyckades att hålla dem uppe iaf, förutom en gång när jag kom på mig själv med att ha blundat. Då äre fan illa när man inte ens märker att man stänger ögonen. Men skitsamma nu är jag hemma iaf och lyssnar på musik och ska sätta på en serie för att kika lite på. Ska gräva ner mig i min källare resten av helgen. Bara vara liksom.




At school.

Sitter i skolan och har varit riktigt flitig idag må jag säga. Kanske beror på vad man jämför med men jag har iaf gjort det som skulle göras i naturkunskapen och sitter nu med svenskan och knåpar lite. Idag är det övernattning på skolan som gäller. Så blir karlstad hela dagen idag. Det börjar åtta ikväll med pizza ätning och sedan är det väl tävlingar/lekar. Kladdigt skulle det bli, lite nervös sådär. Vill INTE bli dyngig och kleti på klära å grejer. Såpa tror jag det är vi kommer å få på oss.. Vid tolv ikväll så ska vi gå ut och ner till sjön för att grilla och ha det lite trevligt sådär.
Kommer sova så grymt dåligt inatt! Har inget att sova på, eller ja det finns ju soffor da men, om de är upptagna så blir det väl golvet som gäller. Till morgonen ska vi få lyssna på en föreläsning om juridik. Interessant!








bjur på lite bilder! Får säga grattis i förskott till Lina som fyller år imorgon.


You wanna be on top?

Kollar på top model och mår gött i min underbara säng. När programmet är klart så ska jag sooova, big time! :) Imorgon blir det att umgås med sanna♥ innan träningen. Känns bra, känns som om det var lääänge sedan vi sågs nu! :) Men nu ska jag kika vidare på top model.



Deja vu.

Sitter i skolan och har coatchtid. Gjort tyyerst lite i svenskan och sedan har jag spelat rixdags. Ett spel till samhällskunskapen typ. Väntar på att vi ska få gå och äta men det är först om en timme typ. Skulle vara skönt att bara få komma hem också. Påsklov vore nu det! Kommer bli gött det, som det alltid är med lov. På långfredagen blir det väl partaj og. KULkul! Ser jag fram emot, riktigt sugen på det.
När jag kommer hem senare idag ja då blir det banne mig serie kollande. Och äta skorpor låter även det lockande...




Ser väldigt sur/sammanbiten ut på bilden, haha! Men känns ju lite dumt å sitta och ta kort på sig när man sitter här så man får ju försöka att vara lite diskret haha!

sleep tight.

Nu blir det sängen och det med basta! Är riktigt sleten. Imorgon väntas en 4h lång samhällskunskap..Men det går att bra. Är lite mera orolig över 4h naturkunskap på onsdag och 5h naturkunskap på torsdag. Det hade fan inte kunnat vara värre. Okej där ljög jag för så farligt är det faktiskt inte. Det lovar jag! Får iaf sova 7h inatt. Det är ju skönt det iaf. Bättre än 5h, som det alltid blir på onsdagar pga sen träning.

Lyckades att missa bussen imorse också. Tänk er känslan av att se när bussen åker förbi och man bara...du skojjar!? Som tur är så går det ju en buss 7:15 så jag tog den och kom ju i perfekt tid till lektionen. Ja, det löser sig sa göbben som sket i vasken.


Jag är nog inte det du drömmer om men jag är det du ser

Duschen blir.

Ja nu blire att hoppa in i duschen en sväng och sedan sätta på mig myskläder och placera mig framför tv:n med lite popcorn. Ska kika på Maria wern på 4:an sedan klockan nio. Är ensam också, eller ja robin är hemma också men han sitter och spelar så det känns som om man är ensam hemma iaf, göttmos! Nej nu blir det duschen gott folk.



Träning blir!

Nu ska jag alldelles strax dra iväg på träning! Tar cykeln idag. Och fyy vilket älskvärt vänder vi haft idag. En riktig vårdag skulle jag säga! men som sagt träning blir nu! :)


redo för träning, jajjamen! tummen upp på det da.

jag försöker men jag förlorar varje gång.

Fick ta en tidigare buss hem då läraren var sjuk och ämnet var matte. Kändes mer än lovligt bra. Sitter i min underbara säng och lyssnar på musik och gör matte. Ja tro det eller ej, matte gör jag. Och jag har haft rätt på de uppgifter jag gjort så det underlättar lite. Men lite senare idag så blir det träning. Ska bli skönt! Men hejdå ra!




Ja ungefär så har jag känt idag. Fast dock inte bara när jag kom hem utan känt mig allmänt mkt fulare än vanligt idag.

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls..

Hej! Ska sätta på en serie nu. Låter bra i mina öron. Fick tillbaka mitt och Johannas folkmords uppsats idag. Jag välkommnat det B:et vi fick med glädje. Känns bra att få vara nöjd och på något vis känna att man (vi i detta fall) gjort något bra. Var ett tag sedan jag kände att jag gjort något bra. Inte på tala om hur dåligt jag spelade på matchen igår. Så det var lite kul med något positivt som man själv varit med och ådstakommit faktiskt. Nej nu blire serien!



tummen upp för betyget och det älskade vädret idag.

du har ditt eget facit för rätt och för fel.

Hejhopp! Nu är jag hemma från matchen. Förlust för munket, synd. Men jävlar vilket underbart väder det är ute da! Hur glad som helst för det. Hoppas återigen att det inte kommer någon mer snö och förstör. Ska förtränga att det är skola imorgon och njuta av det som är kvar av helgen. Får ju tänka på att varje dag i skolan är en dag närmare sommarlovet också! Herre vad jag längtar, tror det inte finns något som kan beskriva vad underbart det kommer att bli! Men nu ska jag kika på ngn serie hade jag tänkt mig.



smile

Rise and shine.

Hej! Jag och johanna har nyss gått upp och ska göra oss iordning och sedan blir det att kika på innebandymatch. Damerna spelar klockan ett så det är väl bäst att rappa på. När det är mig vi talar om så är det ju bra att vara ute i tid, haha. Annars har jag inga planer för söndagen så vi får se vad resten av söndagen har att erbjuda mig. Men nu ska jag kila iväg.



Trevlig kväll må jag säga!

Haft en riktigt bra kväll med goa flickor. Var bara jag, Johanna och Sanna idag. Riktigt mysigt hade vi det tycker jag. Först åt vi och pratade. Sedan var det ju melodifestivalen, loreen vann ju och det tyckte jag var rätt. Men Danny va ju bra og. Men glad att det inte blev en låt som man inte tyckte om som gick vidare iaf! Efter melodifestivalen så sjöng vi och hade det riktigt gött. Go stämning skulle jag säga. Jag och Johanna följde sedan Sanna hem. Och vi kom hem förut någon gång och har nu gjort oss klara för att sova. Johanna klagar på mig, att jag har gjort henne till nattmänniska. Ja det kanske är sant det där, att man blir som man umgås ;)


fiin og.

Lördag it is.

Ligger kvar i sängen och lyssnar på musik. Haft en bra natt, musiken stod på under hela natten typ. Så underbart! Idag är det match som gäller då som sagt. Samling vid två och match vid tre. Superkul. Och ikväll så blir det melodivestivalsmys med fina vänner! En grej jag hatar är att när det är lördag så känns det alltid som om helgen är slut. Men det är ju då den börjar typ. Haha jaja, it's my fucked up mind.



Myskväll

Haft en bra dag idag! Tog bussen till Johanna klockan kvart i ett idag och var där till lite efter fem ungefär. Vi gjorde inte så mkt, tiden gick riktigt fort så vi hade inte ens hunnit tänka på om vi skulle göra något. Men vi pluggade och lagade mat. Jävlar vilken king köttfärsås da! eller va sägeru johanna!? Måste ju erkänna att johanna började med att laga mat och jag kollade på/skrev på mitt skolarbete. Men bestämde mig sedan för att hjälpa till. Är även riktigt glad över att jag gjorde klart skolgrejen idag. Det var ju absolut ingen stor grej och inte överhuvudtaget svår men att jag "tog mig tid" och gjorde klart det så att jag slipper att ha det kvar. Känns riktigt gött faktiskt.

Har sedan haft en myskväll med mamma. Vi har ätit mat, kollat på en film som vi hyrt. Vi lyssnade på lite musik och dansade en sväng också, haha! :) Men trevligt, trevligt. Nu sitter jag och kollar på en film som vi också hyrde förut, Arne dahl De största vatten. Sitter i min källare forever alone men sånt e livet. Filmen är tre timmar, å herre. Men Det ska nog gå, annars får jag väl fortsätta imorgon :)

Match imorgon också. Klockan tre hemma. Hoppas på vinst! Men nu ska jag fokusera på filmen! :)



21.27



"Jag börjar om varenda dag.
Försöker vara det dom vill att jag ska va
men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Och jag vet inte vart jag är
jag är med men aldrig riktigt där.
Det är höstkallt på balkongen
och jag längtar till nått annat än det här."


bored was the word.

Men hur tråkigt kan man ha!? Var länge sedan som jag hade såhär tråkigt må jag säga. Drygt. Sånt här är fanimej riktigt ovärt. åhhh. Fast jag får glädja mig åt att jag har helg nu ju. Ska se om jag finner ngt roligt spel eller ngt på datorn för att underhålla mig lite. :)

orka bild :)

Milkshake.

Hej! Är hemma efter en oerhört go dag i skolan. Och på det så är det helg för mig och mina kära klasskamrater nu. Dagen bestod som sagt av ett studiebesök på VF. Det tog en timma. Och vi behövde inte tillbaka till skolan för lektionstiden som var kvar. Så skönt. När jag kom hem förut så gjorde jag mig milkshake. Riktigt gött vill jag lova! Behövs ju bara glass och mjölk så det var väl inget avanserat men gott. Har även kikat ett avsnitt av one tree hill. Får se vad resten av dagen har att bjuda på. Men jag kommer nog på ngt.




Ice cream.

Äter glass. Är nyduschad och sitter och lyssnar på musik! Tog cykeln till träningen idag. Det snöade ju så det blev ju extra glingt där det var isigt. Det började med att jag höll på att dra mig jämt utanför huset innan jag skulle trampa iväg. Men sedan klarade mig hela vägen till hallen, fick åka riktigt sakta dock. På vägen hem så bestämde jag mig för att gå istället. Börjar med att jag halkar typ 5 gånger, sedan tillslut så drar jag mig. Jag var inte förvånad. Halkade ytterligare några gånger men ramlade bara en iaf. Men det var glingt faktiskt och min (o)tur kanske ;) Jag cyklade ju inte ens, jag GICK. Men som sagt det var glingt..

Imorgon väntas det ett studiebesök hos VF. Börjar halv tio imorgon. Studiebesöket tar en timma. Så Lektionen imorgon blir en och en halv timme. Skönt. Istället för fyra! Jag kan bara säga att skolan denna vecka har varit underbar för min del! :)
Nu förväntar jag mig en riktigt bra helg också. Men helger är väl alltid bra, så det är nog ingen fara.



Put it up, drop it low and break it off.

Ska slänga på mig träningskläderna nu och sedan traska iväg till träningen. Vädret är ju fantastiskt och jag håller tummarna för att det håller i sig! Tänk att det är helg för mig redan klockan tolv imorgon. Det är glädje det! Jag klagar verkligen inte. Efter träningen har jag något alldelles underbart som väntar på mig här hemma, nämligen glass. yumyum. Men nu får jag dra på ett kol om jag ska hinna i tid ;)


fin med munnen där, haha!

tjoho.

Sitter i mitt älskade rum. Gjort mig smörgås och yoghurt. Gött! Lyssnar på musik men ska slänga på ett avsnitt av one tree hill. Go dag förövrigt. Var ute och åt med sanna,carro och johanna, kikade i affärer och kikade in på waynes coffe. Tog sedan bussen in till skolan. Där fick vi lyssna på en kort introduktion om ungdomsfullmäktige i karlstad typ. Sedan kollades det på film under franska lektionen. Så en helskön dag skulle jag påstå! Ikväll väntas träning, ska bli gött och kul. Nu blire one tree hill!






Godnatt people.

Lägger mig i tid idag. Sovmorgon imorgon också, så ska bli skönt med lite ordentlig sömn! Imorgon åker jag till skolan för att se film. Gött mos. Godnatt på er. Sovgott.


home.

Hemma! Så skönt. Nu ska jag kika på one tree hill och äta popcorn. Gottit! Är såå trött också. Men det har jag redan sagt... Men guud va jag mår nu allts¨, det här är najs de.
Så den här dagen blir super lugn och go! Men nu ska jag fortsätta att kika på serien.


09:09

Tjo! Sitter i skolan. Har coachtid. drygt som fean just nu. Åkte hit för mentorstid imorse och den tar typ 6-10 min. Värt! Men men det största undret är iaf hur jag orkade mig upp imorse. Klockan ringde 20 över 5. Dock så gick jag inte upp förens klockan sex. Känslan när jag hörde klockan ringa imorse var- redan!? Kändes verklgen som om jag bara sovit i 2 timmar eller något. Jaja har ju sovmorgon imöra. Och vad ska jag göra i skolan imorgon? Jo, jag ska se en film jag redan sett, plus lyssna på ngt slags möte som egentligen bara är till för karlstads ungdomar. Hujjedamej! Men jag är glad för det, för det är gött de!

När jag kommer hem sedan ska jag bänka mig framför one tree hill. Och just nu längtar jag till bussen hem,inte till den 4 timmar långa samhällslektionen som väntar. Höhö.



we're soldiers and soldiers bleed.

Satt fint med lasagne och vitlöksbröd efter en goo träning. Nu kikar jag på one tree hill. Älska serien! Favvisen det. För stunden tänker jag ignorera att det är den tidiga bussen som gäller imorgon. Men jag överlever det kunde varit värre!
Det som kommer mig i tankarna hela tiden är SOMMAR! Men seriöst, det skulle vara underbart! Fast måste säga att jag verkligen älskar vädret som vi har nu. När det precis har blivit bart på vägen och det är ljusare ute. Man blir lite piggare. Och snart fyller man väl år og da! Okej är väl ett tag kvar men ändå inte långt bort. Dåru Johanna skarä fires! Inte för att jag längtar efter att fylla år direkt, men det är ju en anledning till å få presenter och tårta ;)
Nej nu ska jag fortsätta att kika på one tree hill. Får vara sista avsnittet nu, om det möjligtvis inte skulle sluta så att man blir sådär riktigt nyfiken på nästa avsnitt. Då kan det bli ytterligare ett till! Men jag säger Go'natt iaf!




Fina rivmärken jag skaffade mig i fejjan på lördagen.


Nyduschad och osminkad. yes!

KRamelikram.

I doesn't mind.

Hejdär! Är hemma efter en skoldag. Känns skönt det. Och nu är det träning vid halv sju. Ska sänga på mig träningskläderna och sedan traska ner till träningen om jag inte tigger skjuts ner av mamma elr pappa. Men det är bara om jag inte skulle hinna å gå eftersom att jag alltid drar ut på saker och ting. Men äääälska vädret! Så himla fint ute nu. 



 just take me if you want me.

depp.

Halloj! Känner mig depp. Vet inte varför, kanske är det för att jag längtar lite efter mina kära vänner. Visst jag såg dem igår och vi hade kul! Men jag skulle uppskatta att bara umgås, inte ha ngt att göra, bara va å tarja på om allt och inget. Man skulle kunna säga att jag är riktigt sällskaps sjuk just nu och hade inte haft något emot lite sällskap. Men jag får se till att beslagta ngn snäll själ någon dag så jag inte är deppidepp. Men det finns väl sådanna dagar också. Det har aldrig hänt förut men ngn gång ska väl va den första. Och fuck that, för jag hatar depp personer! :)



åhh ge mig snälla! Gud sö gött vöt!  det här hade jag då inte tackat nej till! :)


Dagen efter dagen före.

Hejsan! Nyss käkat mat och sitter nu och lyssnar på musik. Ska väl bege mig bort emot hagalund för städning. Inget jag känner alls för, tråkigt. Men ju fler man är desto fortare går det ju såklart! Men innan jag beger mig dit bort så ska jag in i duschen å fixa till mig lite, Vi skulle va dör vid halv två typ såg jag jämt nyss, men jag får komma senare helt enkelt.
Ska kika på en film sen som mamma och de hyrde igår. Bara ta det lungt och må gött. För imorgon är det skola och fy vad hemskt det känns. Men jag överlever och gillar att åka buss så jaja!

Det var förövrigt en rolig kväll igår. Mitt lag vann ju som sagt. Kulit. Alltid kul att göra lite lekar/tävlingar tkr jag! Det var även roligt att få se de som man inte ser så ofta längre.



hemma.




Mitt lag vanN! woho! Litten morotsätare jag är btw höhöh..




Priset var dettta.






å herre vad trött man får va ra. lägger mig nu åh gud va gött jag kommer söve! Gonatt påer da!

Jag känner en äcklig lukt å jag vette fan va dä ä som lukter, men dä söver ja på hejj å hå!

Löööördag!

Hello! Sitter å lyssnar på musik och ska alldelles strax dra mig iväg mot affären. Och därefter bär det av till hagalund för en förhoppningsvis bra kväll! Vi som gick i nian i fjol ska träffas å köra lite tävlingar och sedan lite senare under kvällen när lekarna är slut så äre väl fest. Hoppas som sagt på en braa kväll nu! Bara glada miner! Känns hur tråååkigt som helst med skola på måndag och jag tycker lite synd om mig själv, men that's life och ikväll ska jag fanimej inte tänka på det iaf! :D





Skål da friends!

Najs dag.

Hejsan! Torsdagkväll och dagen har varit bra! Runt tio i elva så traskade jag och johanna iväg mot Mjönäs. Vi skulle till carro för att umgås lite. Carro kom och mötte oss med tha dogs. Vi tarjade, bakade och lyssnade på musik. Sedan så tog även jag och Johanna en promme tillbaka till Munkfors och så passade vi på att få oss lite mat på Majas. Det satt bra i magen det, gött sö!

Kollar för tillfället på serier och det är soft. Ska upp vid halv sex imorgon, känn lite medlidande för mig snälla!? För imorgon 6:40 så går bussen mot Bodaborg! Man får offra sig ibland ;)



RSS 2.0