pluggdag

halloj! Idag har jag och Johanna en pluggardag. Vi har även lagat mat och nu det bästa, trumvirvel..FIKA :D Kakor och dricka, det är grejjer det! Så nu vi ska äta och försöka att skriva lite på skoluppgifterna. Senare vid kvart över sex så bär det av på lite fotbollsträning. Hade match igår också som vi vann med 7-0 så det var riktigt gött.
Himla skönt med en ledig dag, eller i själva verket är vi inte lediga men vi har bara en lektion på torsdagar och med det vi håller på med nu fick vi vara vart vi ville och jobba! Så då är det klart att man stannar hemma och gör det där.
hare gött.



sömnig.

Kikar på mästarnas mästare. Ska snart gå och lägga mig för ögonen faller ihop på mig här snart tror jag. Haft en bra helg med massa sommarkänslor! Herre, det känns underbart! Roligt att Loreen vann melodifestivalen igår också. Lite fränt sådär. Skola imorgon, tråkigt men så är det. Jag överlever, så farligt är det ju inte.


Crazy, but that's how it goes.

Tjosan! Hemma efter en rolig gympa lektion! Riktigt bra var gympalärarna också. Men jävlar vad varmt det var på bussen hem, höll på å flyta iväg kändes det som. Färjävla obehagligt är det iaf. Men nu så är jag hemma och sitter i källaren och kyler mig haha. Himla skönt här nere! Snart kommer Johanna hit på lite glass ätning. Vi drar oss bort till punkten å köper oss. Är stamkund där på sommaren jag! Haha, men man kan ju inte leva utan glass heller. 
Blir även grillat ikväll, MUMMA!!






satte på mig klänning. Gillar egentligen inte att ha klänning, känner mig grotesk. Typ som en transa eller en sån där jätte på barnprogram. Haha.


Hetta..

Halloj! Värsta sommarvärmen! Minst sagt typ. Fotbollsträning förut vilket var riktigt varmt och resulterade i en jävla svett sandra. Ja så svett är man ju inte ofta, höhö. Förut efter skolan så var jag ute och gick med Hanna och Johanna. Vi åt även glass på punkten. Himla gott! Helnöjd med dagen. Hunnit med mkt, varit lite effektiv sådär. Känns gött. Men nu ska jag slänga mig i sängen för lite sömn. Till morgonen väntas ett gympapass på 4h i GRUMS!?!!.. och till råga på det så ska vi ha hockeykillarnas tränare. Åh herre, känner på mig att det kan bli jobbigt.
Sovgott!




Soommmar! ♥

Underbart vilket härligt väder vi fått! Stekhett. Haft en riktigt jobbig dag i skolan idag men ändå så gick den så himla fort. Men det klagar jag verkligen inte över. Hade fotbollsträing förut, snajsigt. Nu tänker jag faktiskt att hoppa i säng. Har sovmorgon imorgon vilket känns super skönt! Så nu blir det att plocka ur linserna och borsta gaddarna för sömn. Älskar verkligen när man typ nyss bytt till rena sängkläder, känslan är underbar. Så ska skynda mig i säng!


jag är inte rädd för mörkret, möjligtvis för vad som finns i det.

Hej och hå! Ska dra mig mot sängen för lite sömn. Drog iväg och kikade på fotbolls match förut med malin. Bra brud det där. Så dagen har inneburit en del fotboll. Efter fotbollen så slängde jag mig på cykeln till affären för att införskaffa mig glass. Hade tänkt köpa ben&jerry men köpte istället daimglass (inte strut utan paket) Gött sö. Sen så har jag såklart kikat på serier. Måste säga att jag blev glad när jag såg att jag fick B på dramaturgin. La ju inte ens ner mig ett dugg vad jag tycker, så  jag blev himla glad för det.



fotboll.

Hellu. Haft match och ska hoppa in i duschen alldelles strax. Vi spelade mot rännberg, vinst blev det! 11-0 så de va väl gött. Annars har jag inga planer för dagen, utan jag får se vad som händer. Skola imorgon vilket som suger lite. Men jag får längta efter nästa helg helt enkelt. Dagarna går ju rätt så fort ändå. Men nu banne mig får det ta å bli sommarlov snart. Men är inte länge kvar nu inte. nej nu får jag hoppa in i duschen hare bra!


haha..

Och det är det som är så härligt. Att man så lätt kan känna lycka.

Tjolabaloba. Varit en slödag idag. Men jag har varit duktig och plockat ur diskmaskinen 2 ggr och sen i en gång. Satte på en tvättmaskin också. Gud sö dukti, jag blir ju nästan över mig given. Haha nej icke, gör ju alltid denna typen av saker här hemma ;) Har även vart ute och sparkat lite boll med robin. Höhö. jaja, what so ever..
Har superfint väder ute nu också, riktigt härligt!


amen typ.

Friday.

Hellu. Fredag och ledig, vilket jag även var igår som sagt eftersom att det är långhelg. Härligt! Har nyss kikat på en serie och ska gå upp och plocka ur/i diskmaskinen. Duktig tjej, höhö. Vädret är lite av och till också tycker jag, ena stunden skiner solen och ena stunden är det lite halvgrått. Men gött ändå, inget regn och skit iaf. Men nej nu ska jag göra ngt vettigt..


Sola skiiner.

Hejhopp! Torsdag it is. Idag har jag haft fotbollsträning, inte gjort mkt mer sedan förutom att kika lite på datorn och sådär. Får se vad man hittar sig på med nu under kvällen :) Hade det super trevligt igår med tha flicks. Jag å Johanna lyckades ju med bakningen iaf, herre va gött :D





mumma.



Tar helg på en onsdag.

Jajjamen! Onsdg idag och jag har tagit helg. Långhelg alltså. Helt underbart! Hade nationella i engelska förut, läsförståelsen tyckte jag var skapligt lätt men hörförståelsen var svårare. Hade trott att det skulle vara tvärtom jag, men icke. Efter skolan så åkte jag och johanna in till bergvik för att köpa lite saker till bakning. Tjejkväll hos mig ikväll, inget speciellt men för trevlightens skull och för bra sällskap. Vädret är finemang och solen skiner. Känns som om det kommer bli en bra kväll med tjejer som är glada över att det är långhelg! :)




lalala

Hej! Söndag kväll och helgen är ju i stort sett slut. Sov länge idag, det var välbehövligt må jag säga. Idag har jag tagit en promenix med mia och sedan var vi och åt pizza också. En bra söndag skulle jag säga. Känns helt okej att det är skola imorgon för när jag tänker att vi tar helg vid lunchtid på onsdag gör det det hela lite mindre jobbigt och det känns nästan lite värt. Nu ska jag se på Mästarnas mästare. Ha det gött.



snörvlerier.

Hallojs. Kollar på en serie å tjuter. HAha! Var till punkten förut och åt glass, mumms! Lite senare blir det grillat, guu va gött. Himelskt. Nej nu ska jag kika vidare på serien. Tänkte bara kika in en sväng :)



saturday it is.

Hej! Lagfotograferingen är gjord och nu sitter jag här i källaren och kikar runt lite. Får se vad dagen har att bjuda på. Igår kväll drog jag iväg till Sanna också. Färgade håret på henne, läskigt tycker jag, haha. Hade det trevligt och kändes bra att inte bara sitta hemma och ruttna på en fredagskväll. Känns bra att vädret har vänt också, så nu är det inte grått och regn ute iaf. Känns bra.


Ja men såklart jag har, haha!


Tråkig dag.

Hej! Tråkig dag till tusen. Det är grått ute, är forever alone och har det trist. Men jag ska inte klaga, helg nu ju! Sedan så ska jag sätta på en serie nu, min melodi det. Ska springa upp och kika om pappa möjligtvis har börjat med maten. Skulle bli ngn wook av ngt slag. Supergott!





Göra först, tänka sen.

Tjoho. Snart helg och imorgon har vi ingen vanlig lektion utan UF mässa typ. Lyssnar på musik och mår lite gött nu innan träning. Inget vidare till väder visserligen men inte mycket att göra ngt åt det. Måste skriva mera på reflektioen också. Men det gör jag efter träningen eller om jag skriver lite innan. jaja, hare bra.


It's okey to dream, but try to find the good things you already have.

Tjobree! Nyss ätit mat. Pasta och köttfärssås, var underbart gott. Efter skolan förut så tog jag en promenix med Hanna. Kom hem för inte allt för länge sedan. Var härligt med en promenad! Regnade inte i alla fall och det tackar jag för. Grått och dassigt ute dessvärre. Nu ska jag skriva lite på min kommunikations reflektion, sedan ska jag belöna mig med serie kikande. Imorgon ska uppgiften vara inlämnad, så himla skönt. För då har vi inget mer denna vecka och det är härligt.
Så nu ska jag försöka få ner ngt bra på reflektionen.


mina vänner säger stop,stop håll i hatten.

Hej! Sitter i sängen nu nyduschad efter fotbollsträningen. Härligt. Kikar på min reflektionuppgift som vi har på kommunikationen. Hoppas man får ett hyffsat bra betyg på den. Imorgon är det onsdag vilket som för min del betyder sovmorgon! Jag klagar inte och det känns som om det behövs nu faktiskt. När vi går igenom planerna för våra lektioner framöver så inser man och får det svart på vitt att det inte alls är lång tid kvar tills sommarlovet. Älska känslan.
Planerna för imorgon är skola, nationella prov i franska. Sedan när den älskade skolan är slut så bär det av hem till munkfors och sedan ska jag träffa Hanna. Tror det blir springtur,promenad ja ngt sådant. Trevligt trevligt!



Dancing in the rain.

Är fult väder ute, men äsch da. Ska till Johannas sommarstuga snart, för tjejkväll. Det blir grillning, bada i badtunnan, prata och ja massa mys. Stannar kvar där över natten också, alla tiders! Just packat klart, ska åka vid halv fyra. Har inte så mkt mer att tillägga, men ha en bra dag!



Den här bilden är sooommmar för mig! Ge mig sommar nu tack!


Du måste va blind, för du kan inte se när löven faller ner,hur ful jag är.

Hej! Blev inget med Sanna idag så det blir en promenix med Mia snart. Hoppas det inte regnar för då äre väl inte så hippt å va ute och gå men asch da. Ligger just nu i sängen, lyssnar på musik och myser. Ser fram emot imorgon! hoppas på en bra dag med tösera. Har fan inget mer att säga jag. Men ha en bra kväll da!


Den bjur jag på. höhöh

I'm locking for something dumb to do.

Hejs! Kikar på serier och mår över att det är helg. Nyss ätit mat och nu ska jag bara må lite gött här som jag gjort innan. Sanna slutar jobba sedan vid nio så då blir det att umgås med den stölletösa :) Bara 6 veckor kvar i skolan nu och det är jag mycket glad över!


true shit.

Never stop dancing once we start.

Hej! Är hemma och gör ingenting, bara är. Hade det nationella direkt på morgonen så vi fick sluta tidigt i alla fall. Härligt. Johanna och jag bestämde oss för att ta en fika. Mumma! Det kändes så härligt att vakna imorse och känna att det är fredag imorgon, alltså helg igen. Underbart, kommer bli en riktigt mysig helg detta skulle jag nästan kunna lova!
Ikväll är det fotbollsträning vid halv sju, sedan äre hem och duscha som gäller. Och förmodligen lite serie kikande innan sängen roopar på mig.


Jag på espresso house förut.


It's a beautiful day.

Tjo! Sitter i skolan på franska lektion nu. Hade muntliga nationella förut, jag och Johanna. Haha, men godkännt fick vi ju så det är ju prima! Slutar om inte alls länge, då blir det bussen hem till munket och väl hemma så ska jag ta en promenad med Hanna. Man kan ju inte annat än att älska vädret som varit de senaste dagarna! Helt underbart. Känns som att det är sommarlov redan, men jag ska inte vara för nöjd för det verkar ju som om det ska bli dåligt väder till helgen. Men man får njuta av vädret så mkt som man kan medans det är fint. Ser fram emot helgens tjejkväll också! Underbart.


Jag gillar googel translate, fick mig iaf att skratta, höhö.

Vardagslyx.

Ja men verkligen! Johanna kom ju hit föut som sagt, vi drog till majas med sanna för att få oss lite glass. Sedan kom mia och Jonas också ner för lite glass. Vi bestämde oss för att grilla. Så vi begav oss iväg på in handling av det som behövdes och sen hem till Sanna och Jonas. Riktigt gott var det. Sommarkänslor på hög nivå, solen sken och man satt ute i linne och hade det trevligt! Sommarlovet kan komma nu tycker jag, men det närmar sig med stormsteg! :)


Valborg.

Hejs! Igår var det ju valborg. Var ju som sagt till Hanna först, super trevligt verkligen! Sanna min käre vän stod för nattens sömntuta :D gölli sö. Första maj idag då, härligt att bara ha tre dagar i skolan denna vecka! Inväntar förresten Johanna som ska hit och ge mig sällskap. Låter toppen det! Blir grillning här hemma också.
Hoppas på tjejkväll till helgen, skönt att bara få va och ta det lungt, må gött helt enkelt. Men nu ska jag sätta på mig strumpor, hejdå.




RSS 2.0