Kan inte annat än skratta.

Det här är nog bästa google translate översättningen som kommit att hända! Läs , jag kan inte sluta skratta!

Någonstans i din hjärna, det finns en cupcake krets. hur det fungerar är inte helt klart, och man kunde inte se det även om du visste var du ska leta. Men den finns där ändå, och det är en mäktig sak. Du har inte hoppar ut ur livmodern förberett för muffins, men för länge sedan, tidigt i barndomen, fick du din första smak av en, och omedelbart en serie av sensoriska, metabola och neurokemiska fyrverkerier gick.


 




Ja vad säger man? crazy but still so fucking boring.






I belive in you.

HellÅ! Tisdag idag och har ju varit i skolan som vanligt och efter skolan följde sanna med hem. Vi kollade på engelskan och gjorde lite där. Nu har jag kollat på gossipgirl, lyssnat på musik och spelat spel på telen. Känner att jag borde sova då jag alltid går upp typ för sent. Idag gick jag upp tio i sju..haha men jag är snabb som vinden. Fattar inte, jag är jätteseg annars när jag ska skynda mig men på morgonen får jag räserfart!

Måste ju bara tillägga att jag går på grymmaste skolan!! bra å roliga lärare inte gamla tanter som är tråkiga. Sen så äre ju bar så himla roligt fölk Sen att jag går där ger den ju en helt klar toppstatus..haha skämt å sido.


Snygga brudar, ja såklart!


Tjobree.

Nyduschad och nyss ätit mat. Satt bra efter innebandytränignen det. Inte varit en sån händelserik dag idag kan jag säga men fått mig skratt med goa vänner som alltid i skolan.
Imorgon är det jag och sanna som ska göra analyserna i engelska. wihoo, lät riktigt roligt! Nejmen det måste göras och lättare och roligare om man är två. Ska strax skicka in min historiahemtenta och sedan slå på ett avsinitt av någon bra serie! love it♥

Måste säga att FREEEEDAG är så efterlängtad!! :)




Jag from tha school! stå ut med mig.

Min helg kommer inte förens torsdag.

Ja det känns som att min riktiga helg kommer börja på torsdag. Då ska analyserna vara klara. Och när de är inlämnade kommer det kännas så gött. Jämt nu tänker jag på dreten jämt. och historian har jag spunk på, har ju som sagt förför många ord men tänker banne mig skicka in den ändå. Han får ta den som den är och som johanna sa, jag har iallafall gjort den och försökt så det får fanimej räcka!

Men min dag idag har varit lugn. Vaknade, duschade sedan har jag bara slöat. Ätit lite gott som vanligt...höhö.




hatar munnen, äckeltännera sticker såklart ut....menmen jag bjuder!


Musik gör varje dag lite bättre♥

Det blev ingen promenad, det spöregnade ute så inte det bästa vädret. Musik och serie kikande fick göra min kväll. Dagen har varit rätt värdelös om jag ska säga det själv. Första andvent imorgon också, skulle ju inte vara fel med snö och inte spöregn. Får se om jag pallrar mig till centrum och kikar imorgon. Känner inte direkt för det nu men vi får la se. 

ä nere i mitt älskade rum i källaren men skitigt är det så skulle behöva städa. Men är det bara jag som ska va här kan det vänta ett tag till ! :)


jag igår, hemkommen från sanna :)


Mig ska du inte tycka synd om,du vet väl hur nöjd jag brukar va.

Hejej! Lördag idag. En så himla ovärd dag än så länge. Har iaf gjort klar historian så det känns bra. Men även om jag har tentan borta  så känner jag ingen större lättnad ändå, har nämligen 2 analyser att göra tills på torsdag och jag har inte gjort ngt nästan. Har sån prestationsångest på ngt vis. Vill ju att det ska gå bra på sakerna vi gör i skolan, men på samma gång orkar jag inte att engagera mig. det känns ändå som att jag inte kommer lyckas även om jag skulle anstränga mig till tusen. Jag vill ha jullov kan man säga! :)

Men nu väntas mat och sedan en promenix med mia, ska bli kul! Så skönt att gå på kvällen, frisk luft och bara allmänt najs!



Girls night!

Hallå! Hemkommen för en stund sedan efter att ha varit på tjejkväll hos sanna. Trevligt trevligt! Jag och Johanna hade köpt en inflyttningspresent till Sanna som vi överraskade henne med. Hon blev helnöjd och det var meningen. Roligt att köpa presenter när folk verkligen uppskattar dom! :)











Surprise! :D









Sannis ♥





The present!


Bed time.

Yepp! dags att hoppa i sängen nu om en stund. Idag har jag varit i skolan som vanligt och efter den blev det att följa med johanna hem för att plugga på hemtentan. Vi bakade och sjöng taket av huset innan vi började med tentan. Men vi kom att igång även fast det verkade lite trögt ett tag där. Men sedan får vi höra att vi får över helgen på oss med hemtenten. Det betyder att vi inte behöver lämna in den imorgon som planerat, wohoo!
Fast vill ändå vara någorlunda klar imorgon, vill inte ha det över helgen ju! Sen så har jag ju engelska som jag måste göra jävla bajshål skulle jag vilja säga.

Hatar förövrigt allt skolarbete nu, bajs!! vill bara ha jullov. Har ett PM som jag inte ser fram emot. men det är väl det sista som vi har att göra i skolan iaf! hahha hade matte test idag också,det gick mindre bra! Men jag har aldrig varit bra på matte. Men det fula är att jag oftast är påväg att göra rätt men tror att ag har fel eftersom att jag inte kan matte så då ändrar jag och får fel ist för rätt, vadå dum !?



Moi! roligt inlägg förövrigt...lägger mig istället min säng behöver fyllas upp.

Bonjour!

sitter här på franskan och försöker vara lite duktig. Mat efter franskan, ska bli gött! Idag blir det att sitta med historian innan träningen och hoppas på att få ngt gjort. Gjorde faktiskt lite igår, känns ju bra att det blev ngt iaf.
Och sista inlägget var ju inte seriöst da som man nog fattar, jag hade bara lite kul. :)


Köpte mig en japp i skolan igår, gott var det!


Talade med johanna i telefon igår, i 45 minuter! haha
Littet garv jag fick in en gång där..!!

I fuck best!

Jo men det är faktiskt sant.


villig tjej..

Historia.

Har historia, jobbigt värre. Men en bra sak med att va i skolan är att jag har internet nu. Efter skolan blir det innebandy, sen hem och sova. Förlorade matchen igår också, bajshål!
mEN hejhej!



Snyggisch!

Internet är ju bra..om man har så att säga.

Japp,hemma finns det inget internet och så kan det vara i tre till 5 dagar till. Jävla bajs!  Nu sitter jag i skolan och har historia. Får inte mycket gjort men hjärnan har pausat upp lite tror jag. Skönt med internet iaf, jag känner mig som normalt nu. Jag får göra saker istället för att sitta vid datorn och glo, kanske bra med lite internet frihet. Okej jag ångrade mig direkt jag skrev den där meningen...!!

Men ikväll blir det tjejkväll hos Emma pemma, spel och mys blire!


Johanna masserar mig ! ;)


Det är inte allltid lika skönt vill jag lova! och jag har verkligen ont på bilden då jag inte märkte förens efter ett tag att jag tagit bilden! ...smärta.!

helgen kan komma.!

Jaa gud vad skönt det kommer att bli med hälj! ujammejja! Idag har det varit skola som alltid. Höll på med hälso projektet hela dan idag. Jobbigt med skola men ändå roligt för det blir alltid en massa skratt! Nu sitter jag med datorn i knät och hade tänkt mig att försöka komma i säng alldelles strax, skulle vara skönt att få sova lite extra. 
Jo Idag så har jag hjälpt till att flytta lite grejer till sannas och jonas nya lägenhet. Så trevligt så, fin var lägenheten också!  


Älskade mössa..!




hur goda!?.. as goda!

En mus i vårt eget hus.

HalloJ! Japp vi har en mus i vårt hus. Blev lite små paff när jag såg den i mitt rum. Men sedan blev jag bara rädd,haha! blir att sova uppe inatt då musen är spårlöst borta jag vet dock att den inte är kvar i mitt rum men ändå! Vill helst inte ha en natt gäst av den sorten,höhö.





Jag efter tha träning.




Kycklingsallad blev det! mumma.


sädär fräsch efter en träning.


Hata,hata hur mitt öra sticker fram så vackert men skitsamma.
Denna tröjan fick jag idag genom innebandyn,like it alot!
Okej fick och fick vi får ju betala,eller sälja lotter och såklart valde jag å betala inte fan säljer jag lotter frivilligt iaf. En sak som är säker. hejsanhoppsan!

Träning.





Håret uppsatt och träningskläderna på, nu är jag redo för innebandy träning!

Ska alldelles strax trampa ner till hallen. Ska bli roligt med träning. Hoppas det går nogorlunda bra iaf.

Men hejsvejs!

bildbomb!




Sanna ser ut som en liten ekkorre!


glöm inte att kolla lite till höger på bilden...hah!








Haha ser ut som om jag stannade upp precis när jag skulle blåsa för att jag såg ngt på handen..

Thums up!

Sanna visar sin kärlek..



Happy faces :)

Min tanke når högt, högre än det högsta berg.







Sängen ropar! så jag säger godnatt med tre bilder på mig :)

Cookie.

Hej! gjorde mig toast förut, gott! Min kusin daniel kom hit förut och bjöd på en oreo kaka, mumsigt! :)









Klementin.

Halloj! sitter och kollar lite serier på datorn samt äter lite klementin. Söndag idag alltså,skola imorgon och har lite ångest över historia hemtentan. Inte för att jag inte ska hinna i tid för det gör jag men för hur den kommer bli det känns som om den kommer bli rätt kass. Och man vill ju som sagt få bra på historian eftersom att vi inte har det ngt mera sen. Men jaja skit samma! 

Njuter iaf av det som är kvar av helgen med att bara må gött! stt66..tappade klementinen på tangentbordet. Jag låter det stå kvar tycker att det har sin lilla charm.. :)

 


Like a natural.

Jag tror han är en ängel för ingen skugga faller där han går.

Halloj! blev en lyckad kväll! Söndag imorgon och det känns inte så förjävla bra, för det betyder skola på måndag och jämt nu vill jag bara ha jullov med detsamma! Men ska bli gött med träning på måndag iaf. Vi förlorade matchen idag också, men vi spelade bra sa dom men synd att vi inte får in fler mål bara! Vi har match till helgen igen och då tar vi nya tag :) hoppas innerligt att jag får vara med, va så avundsjuk på de som spela idag! :)

 



Lite annat än webkamera bilder iaf :)

Fotbollsavslutning.

Yepp, fotbollsavslutning står på schemat. Klockan  sex börjar det. Är redigt avundsjuk på de som har innebandy match idag, jag Håller tummarna och hoppas på att det blir en vinst! Jag ska ju även på tjejkväll ikväll, därför hoppas jag att avslutningen inte håller på för länge utan att vi äter och sedan delar ut priser. Jag tror inte att vi ska göra så mkt mera men vem vet. 

Undrar vad det blir för mat förövrigt. Ngt gott hoppas jag! :)
Måste säga att vi fick en ny hemtenta i historia igår, men goare än vanligt prov. Vi har ju 5,5h historia i veckan + coachtider så det ska nog gå bra. :) Men jag vill ju så gärna få ett bra betyg men svårt är det!



Jag och sanna i skolan igår :)




Sitter med handuken på huvudet och ska alldelles strax blåsa och platta håret.


Autumn.

Härliga fredag! Har inte hänt mycket efter att jag kom hem ifrån skolan inte. Men skönt att bara må. Sitter och lyssnar påmusik.Lööve it!
Imorgon blir det fotbollsavslutning vid sex och efter det hem till carro på tjejkväll. kukul!! Hoppas att inte avslutningen blir för sen bara. Vi skulle få mat och sedan ska de väl dela ut priser och så antagligen så hoppas att det inte blir allt för länge så jag hinner till mina friends va!! ;)


sitter ve min stationära dator och har inga bilder typ, men wtf!:)

Med en tekopp i min hand.

Hej, kom hem efter utvecklingssamtal och massa skratt och kikande på stan. Så underbart gött med fredag imorgon, awsome! Kommer bli en bra helg tror jag minsann. känner att historian får bära eller brista.

Såg att flera stycken skickat sitt namn till 118800 för att se vad det står om en. Lite kul tycker jag så var ju bara tvungen att göra det jag med. Eftersom att jag inte har så mkt att skriva så skriver jag jämt det jag fick av mitt namn.

Lillgamla Sandra är en ung snygg tös med massor av energi! Hon älskar att vara i centrum och är ledare för sin lilla flock av unga damer i skolan. Förutom att skriva på sin egna blogg så brukar hon tjuvröka på rasterna och snacka om killar och hello kitty med sina tjejkompisar. Hon drömmer om att en dag få rida på delfiner med sin drömprins Sebastian.

Lite kul ändå, :)


Fräsch tjej..!

Ja som sagt, med en tekopp i min hand..!

jävla p12:a.

Hallå! vi pratar just nu om likabehandlings plan osv. Ämnet jämt nu va p12:or. Vad säger man. Hoppas att jag kommer bli nöjd över min historia upg iaf. Ska försöka att få till ett bra svar på fråga tre. Men jaja orka bry!
Jävligt drygt var detta också! herregud, gör planen själv så får vi väl läsa sedan då.




Skolich!

Hallå! Kom just till skolan och sitter här med johanna. hoppas dagen blir bra, har ju en vanlig skoldag idag men maten är..dum drum dum: flygande jacob! mumma. Efter skolan blir det att gå ut och äta med Johanna får se om Sanna ska med, hon hade inte bestämt sig än. Utvecklingssamtal har jag också, gött att få det gjort. 

Det blir alltså en heldag i karlstad idag. Hejs! 


 
Lite sammanbiten sådär.








ta ego bilder såhär på morgonen va ju fan min grej , sköjjigt sö! något underhållande iaf.

super bass.

HallÅ! Sitter vid köksbordet med sanna. Vi har arbetat med historian. Min hemtenta känns inge bra. Det känns som om det inte kommer gå så bra och absolut inte efter den sista uppgiften som gick åt..ja fan!  Men jaja jag är väl bara e människ!  Känns ju lite surt att vi bara har historia nu i höst och får ett betyg i det till vintern. Det skulle ju vara lite bra om det gick bra på hemtentan men blir det som jag känner på mig så blir det säkert ett D.

aja träning sedan! gött att röra på sig lite. Ska även hinna med att kolla på Anno 1790 idag också. Bra serie på ettan. Svensk med läldre stil och det handlar om olika mord och grejs typ.



Jag och johanna i skolan!

helgen får gärna komma.

Hej! skola idag som vanligt, den var helt okej. Efter skolan bestämde jag, Johanna och Sanna oss för att ta en fika och vänta på tio över fem bussen hem. Nu sitter sanna här och vi har hunnit med att baka,kikat på gamla blogg inlägg och tvättat lite kläder. Nu ska vi väl om inte allt för lång tid ta att hoppa i säng! aja kanske lät lite fel när jag sa att vi skulle hoppa i säng men ni fatter!  

imorgon blire träning och skola... :) 


 
It's tha girl!

Boom badoom boom..

Hej! Nu ska jag sova vilken sekund som helst, går inte förneka att det är skola imorgon. Kommer nog iaf bli en trevlig kväll imorgon för Sanna kommer nämligen hit och sover här för jonas ska spela spel han,haha :D Han gör rätt i å köra ut henne tycker jag! då kan hon få göra min kväll bra istället.

inte hänt mkt mera idag än skolan och träning. En dag med mycket skratt var det och hur kan man inte uppskatta det!? superbra klass har jag också!





från skolan idag, snygg förövrigt..

sleep tight.

Hellu, blev ett bra slut på kvällen tycker jag, gick ner och kikade på matchen och sedan gick jag och mia hem till mig en stund. Sen bar det ut på promenad med malin och josse, trevligt!  Mia och jag gick även hem hit en sväng igen och kikade på roliga klipp,haha! Men jag ska faktiskt sova jag och det ska bli så jävla skönt! :D





va blirä!? :D

millions of peolpe with millions of cares.

Hej. Dagen idag har inte gett mig allt för mycket, men jag har iaf ätit frukost och kikat på du är vad du äter sedan har jag bara kollar på massa annat på datan. Nu ska jag hoppa i duschen så jag känner mig fräsch! Efter duschen så blir det att fixa något att äta, får se vad det finns att välja bland.

Senare blir det nog att se på innebandy match med miafisen :) Verkar inte ha något annat planerat så det låter ju toppen dä! :)






These streets have too many names for me.

Hallojsan! Har varit en dag med mycket skratt och den var helt klart värd. berättar om dagen med massa ord bara .. :)

Buss till karlstad,kycklingspett med jordnötssås och ris,shopping,fika,en tur ut till Lidl, tillbaka till stan, bussfärd hem, soppa, sanna,cambilder,chips,promenad, musik, sängen.

Ja men det var ju enkelt och kortfattat! :)



thumbs up för lidl! :D






ja normala! :)

träning.

Halloj! Ska göra mig klar för träning och sedan cykla iväg ner till hallen. Jag och johanna jobbade ju med historian förut, gött att ha gjort lite på det nu faktiskt känns bra så att man har kommit frammåt liksom!

Emma frågade förut om jag vill följa med till Karlstad imorgon också (sanna och mia tror jag med skulle följa med) låter så trevligt så. Tights behövs må jag säga, men får inte handla för mycket imorogn pengarna ska räcka hela denna månaden den här gången haha!


Nej nu får jag hoppa i träningskläderna!





this could really be the good life.

Hejs! Gick upp vid halv tolv och har inte gjort mycket mera än ätit frukost, suttit vid datorn och nu lyssnar jag på musik. Johanna kommer hit kvart i två eller något och då ska vi vara så duktiga att vi ska arbeta med historian. Men skulle vara så jävla skönt om man fick den gjord, eller iallafall ganska mycket gjort.

Kollade ut jämt nu och vilket jävla dass väder! så grått som det kan bli. Sen ikväll är det träning som gäller. Annars ikväll händer väl inget kan jag tänka mig eftersom att träningen slutar såppas sent.

Jo måste ju även tillägga att jag var på tjejkväll igår, mycket trevligt må jag säga!






glajj bilder! Nu blir det att kasta in linserna :)


10 sanningar.

Jag kör detta igen, har inget bättre för mig :)


1. Jag tycker inte om mina händer, tycker dom är stora.
2. Jag pratar med mig själv, mycket!
3. Jag la just märke till att sanna glömt sin laddare här.
4. Jag lyssnar på musik så ofta jag kan typ..
5. Jag hatar när bloggar jag läser inte har uppdateras just när jag vill läsa.
6. Jag mår awsome för tillfället.
7. Jag har finaste vännerna!
8. Jag är ett matvrak.
9. Jag har inte den blekaste aning om vad jag vill bli när jag blir stor.
10. Jag har en historia upg jag måste göra.



Håret i en knut. Älskar att sätta upp i en knut när det är nyduschat för knuten blir alltid bra då.




RSS 2.0