Onsdag :)

Hejhej dagen idag har varit bra i skolan idag fick vi se på tre styckna som sjöng och gjorde små framträdandet och däremmellan skämt och så skit roligt var det och det gillas! vecka 47 är vi borta med comenius i tyskland också gud vad vi kommer missa massa saker känns det som, hate it! plus att vi har lucia som vi ska öva på också som kommer att ta upp mkt tid kommer bli mkt läxor och sånt framöver kan jag tänka mig och jag som är så dålig på sånt med läxa gör hellre ngt annat :) hehe men ska göra mig iordning för snart kommer min moster och hämtar mig så åker vi och tränar lite fotboll :) är inomhus vi får se om det blir roligt :D



Våra brister gör oss till människor !♥


hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå ♥

hejsan, idag har det varit skola och träning en allmänt bra dag tycker jag. I skolan fick jag tillbaka Kemi provet och jag fick G+ vilket jag var riktigt nöjd då jag trodde att jag knappt skulle klara G :) Och så gjorde jag ett matte prov idag också det gick ju skit men man fick välja på två prov och jag valde det som var lite svårare men det gick ju somsagt skit och ska få göra det lättare på torsdag :) Nu på kvällen har jag ätit mat och kollat på biggest loser, i form med anna anka och halv åtta hos mig.
Imorgon är det ju skola som vanligt och sedan på kvällen blir det att träna fotboll :) är sådanna som spelat förut men som inte spelar längre (veteraner kanske man säger) min moster är med och tränar och därför joinar jag , roligt!

men nej nu ska jag sova för det behövs och ska bli riktigt gött!



sov sött.♥


RSS 2.0