Jag behöver höra dina ord, efter månader av omotivation.

Onsdag idag och jag har hjälpt mamma att flytta in grejerna i huset. Får se när jag gör premiärnatten. Ska bli så roligt när allt är på plats så att man bara kan bo liksom. Imorgon är det dags för praktik igen. Har det faktiskt bra/roligt på praktiken. Fick måla igår, målade faktiskt 1 och ett halvt rum. Roligt att lära sig tills senare om man ska göra iordning när man flyttar någon gång. Så för att vara första gången och för att det var jag, klompedompa så tycker jag ändå att det gick skapligt bra ändå :)
 
Ska nu packa ihop innebandygrejerna och dra iväg på träning. Härligt! Dock är jag trött som en gris men när man väl är där så piggnar man ofta till även fast det innan känns som om man inte orkar röra sig en meter utan man vill bara ligga å vila/sova.
 
Finner inte ord för denna man! Snygg så in i och bäst av allt så gör han bra musik!
 

jag knyter min hand i fickan och går

Hej! söndag idag och jag har flyttat lite saker till nya huset och kollat på innebandymatch, vinst till munket! Vi hade ju även match igår och kom hem även denna gång med tre poäng! Fjärde spelade matchen och är än så länge obesegrade, helt otroligt kul faktiskt. I övrigt har jag haft en ganska värdelös helg rent ut sagt. Hoppas på att helgerna framöver har lite mer att tillföra.
Imorgon börjar jag med praktik också, ska bli intressant. Skönt att vi bara har en vecka kvar i skolan detta år. Låter helt fantastiskt i mina öron.
 
 
 
 
 
 

om det fanns nåt mer att ge så hade jag gett allt, du är värd det.

Nu är det äntligen helg! De kommande fem veckorna kommer bestå utav praktik. Skönt att slippa skolan må jag säga. Känns både bra och dåligt i skolan. Vissa ämnen känns det jättebra i för tillfället och andra är helt åt fan. Som exempelvis matte. Men överlag ser det att bra ut tycker jag.
Imorgon är det dags för match igen och jag hoppas verkligen att vi kommer hem med en vinst även denna gång! Känns så himla roligt att vi har vunnit alla våra hittills spelade matcher. Skulle vara riktigt kul om det kunde hålla i sig säsongen ut. Har inga andra planer inför helgen. Förutom att pappa har gett order om att jag ska sortera mina kläder i garderoben och städa rummet. Det skulle bestämt ske innan helgens slut, bäst att lyssna...
 
"misstag man gör är framtida erfarenheter"
"man är inte mer än människa"
 

miserabelt

Skulle inte säga att jag glädjs över tillvaron. ser inte mycket ljus i vardagen för tillfället. Tur att jag i alla fall har musik som förgyller allt, när som helst.
Har idag inte gjort ett dugg. Haft väldigt långtråkigt, vilket jag iofs haft hela lovet. Har ärligt talat inte hänt ett skit. Det enda värda jag gjort är att ha tränat. Tur att jag gjort det iaf :) Längtar efter något att se fram emot. En sak är ju faktiskt att jag ser fram emot att huset i Ransäter ska bli klart så att vi kan bo där.
Imorgon ska jag och mitt UF-företag hålla i halloweendisco för barnen, hoppas det kommer många! Skulle vara riktigt roligt om det blev lyckat.
 
 
 
 
 

RSS 2.0