Allting går upp för mig när solen går ner

Sitter i min underbara källare och bara kikar lite på datorn och älskar tanken av sovmorgon. Vill ha helg nu, ska bli skönt! Då har jag en uppgift borta och klar. Kommer kännas fantastiskt. Ska på min första fotbollsträning för iår imorgon. Är lite nervös haha. Är ju inte direkt bra, men jag tycker att det är roligt iaf. Men lite malplacerad känner jag mig allt. Haha höga tankar jag har om mig själv ;) 
Ser fram emot att få reda på lite uppgifter på median imorgon! Har tre uppgifter som hon inte rättat än! Så imorgon får vi reda på hur vi ligger till i kursen. Klockan är bara tio men jag är trött som satan,så snart blir det sängen. Ska bli riktigt skönt, bästa som finns!
 
 
 
Haha söt snegling.
 

och så var vi här igen

Halloj! Borde lagt mig för länge sedan. Klockan är kvart i ett och här sitter jag och gör inte vidare värst mycket. Ska skynda i säng nu, sova är nog det bästa. Bara rymma från allt en stund några timmar på dygnet sådär. Gratis semester typ, haha! Har en ur tölig uppgift i samhällen som ska vara klar på torsdag, fotbollen som börjar denna vecka krockar med innebandyträningen. såklart att det blir så!  Snart om några veckor är det dags för intensivkurs. Sedan äre bara att hoppas på att man klarar uppkörningen! Nej jag är tom på ord så jag avrundar här..
 

RSS 2.0