myyyys!

Hej! Skola idag fram till klockan halv två typ, hur gött!?! Klassen ä bra tycker jag dock så har jag väl inte sagt sådär enormt mycket da! Men det kommer väl antar jag, annars tarjer jag i ett men när det är folk jag inte känner blir jag nästan tvärt om , men jaja snart kommer dom väl storkna av att höra mitt skratt! Men det har heller inte hänt att jag skrattat sådär som jag brukar , bara en gång och då åt mig själv haha!

Efter skolan fikade Jag,Sanna,Johanna,Carro,Mia och felicia. Sedan tog felicia bussen hem. Vi andra gick vidare mot toa besök och mat äting. (vi åt inte fika och mat precis efter varandra) När vi ätit så gick vi till bion för att hämta ut biljetter till saknar dig. Värd film, en film att gråta till. Haha och samtidigt skratta ,hade väldigt roligt åt vissa saker i filmen! Men måste säga att det var en värd eftermiddag/kväll med brudsen♥ inget jag skulle vilja missa, big nO!

Imorgon har jag kiosken på klingevi om jag vet rätt då, men slänger väl iväg ett sms till tränaren imorgon och frågar så jag vet säkert. Efter att jag stått klart i kiosken och matchen är slut så bär det av hem för att göra sig iordning lite för att sedan åka hem till sannis, och kör en till kväll tsm och jag gillar!



 

Gamla hederliga google bilder! :D

skrattar bäst som skrattar sist.

Hej, andra dagen på nya skolan då. Vi gjorde olika uppdrag typ. Massa saker som tex att ta kort på massa saker och göra olika grejor i karlstad. Det var faktiskt roligt! Men nu har vi fått ngt nytt som vi ska gör som verkade mindre roligt måste jag säga, men jaja. Hoppas att det kommer bli bra iaf och att man trivs!

imorgon blir det bio och mys med mina tjejer!♥ det är nu när man kanske går i olika skolor , olika klasser osv, som man verkligen märker hur mycket man uppskattar de vänner som man har och hur mycket man verkligen vill ha dom kvar! love you!♥ 


var tvingen att lägga upp bilden , fattar inte vad som blev med den !


Jag hoppas verkligen på att det blir så som det måste vara för att allt ska bli rikigt bra!

the school.

Hej! var somsagt på upprop i nya skolan idag plus lite info och sånt. Imorgon ska vi göra ngt ute vet jag men mycket mera sa de inte, lite roligt att se vad det blir för ngt. Ska även bli lite roligt att se hur det ser ut på resturangen vi ska äta lunch på om dagarna och om det är god mat, men det tror jag att det är.
Jag hoppas att det kommer att bli bra och roligt dessa tre åren!

jag,Johanna,Carro och Sanna fikade och shoppade lite idag. Elr jag har ju inte så mkt pengar för shopping just nu men det blev en t-shirt iallafall för 80 kr på H&M , kände att det kunde jag kosta på mif vafan va ju billig! :)





Hoppas på en bra dag imorgon! :)

hopp i säng!

Hej, imorgon så är första dagen på gymnasiet då. Vi har ju bara upprop och sedan så får vi höra lite info och sedan sluta så en timme ska vi va där imorgon. Jag och johanna tar bussen till karlstad vid fem över tio och när vi kommer fram så går vi och äter en bit så vi är mätta och belåtna innan uppropet och inför att se våran nya klass. När vi är klara vid skolan så ska jag och johanna , sanna och carro ta en fika och prata lite. Bara ha det allmänt trevligt blir nog säkert att kika i några affärer också. Sablar va töligt att foten är bajs men jag tar mig fram och ska inte klaga.

Hoppas att klassen är bra! annars har jag ju johanni som är bra iaf. Men jag tror nog att det blir bra jag ska faktikst bli roligt att se hur alla är och ser ut.

Nej nu blir det hopp i säng ska ju upp till morgonen. Måste berätta att jag faktiskt gått upp tiiidigt hela början och såklart fortsättningen på denna vecka ;)



Vi kan säga...smärta?

Halloj! ja det var en spännande match! Vi var dåligt med folk idag och spelade till slut med 8 man på plan. Ja många hade ont idag! Och n'r vi som minst behövde fler skadade så fick jag ont i foten, jag vet inte vad jag gjorde vet bara att jag och våran målvakt sprang in i varandra typ och vips så gjorde det ont i foten. Är lite svullen känns lite flummigt. Men jämt nu värker det lite i den så kan ana att det inte blir mkt träning denna vecka...tråkigt nog. Iallafall så blir det ingen innebandy imorgon det vet jag säkert och resten av veckan får vi se hur det blir med , kanske försvinner, kanske sitter i vem vet? Inte jag. höhö.

Imorgon ska johanna komma hit , trevligt kommer det att bli. Och lite jag kommer må när jag går upp imorgon vid tio tiden att de flesta av mina vänner är i skolan, mohaha  vad gött för mig!

men see you!


goa johanna för två eller tre år sedan tror jag ! ;)

Jag går och fiskar oohh..

Var somsagt och fiskade förut och kung som man är då så var ju jag den enda som fick fisk, tre styckna faktiskt! Okej dom var pyttesmå men whatever, fick iallafall ngt. Hade såklart med oss lite fika också. Mysigt så. Nu är klockan tjugo i två så om en timma coh tjugo minuter så ska jag vara uppe vid klingevi för samling inför matchen. Innan dess ska jag äta mat, ungnstekt falukorv med mos fy farao vad gott det är! Mums fillibabba.

Har även planerat att när jag är hemkommen efter matchen så ska jag försöka att se en film och kanske ta mig lite ben and jerry glass..det lockar! Men ha en bra dag vettja :D



den här bilden tog vi när vi var i turkiet och åkte med en sådan där båt
som de stannar på vissa ställen så att man får hoppa i och bada plus att det
bjuds på mat och grejer. Ser ni vad blått det var i vattnet eller? herregud!
Men jag gillar bilden. Alla förutom jag i familjen åker ju till turkiet nästa helg dom.
Men det är ändå ett plus för mig eftersom att jag verkligen gillar att vara hemma själv.
Men inge fel att vara utomlands heller,
men inte roligt att missa den veckan i skolan då dom flesta lär och känna varandra heller.

Everyone is their own star!

Gick upp tjugo i ett idag men fan det är ju helg. Dagen har inte varit super interessant men somsagt så köpte jag pringles och samt ben and jerry. hyrde även två filmer, irene huss och the rebound. Båda var bra faktiskt.
Nu sitter jah här med musik i lurarna och kollar runt på lite bloggar och annat.
tycker lite synd om de flesta som börjar skolan nu på måndag, okej jag börjar på onsdag inte så mycket mera ledighet men ändå liksom. Skulle kännas för tidigt att börja nu på måndag! Fan nu blev jag nervös också usch på det da! Men har iallafall med mig goa Johanna i klassen och sedan har jag ju flera tex sanna och carro som också kommer gå på samma skola, tror vi kommer få det bra jag faktiskt!


Imorgon på förmiddagen har det planerats en liten fisketur med tha familia. Tycker det är roligt att fiska jag! Tar ju även med oss fika såklart. Efter feskinga så blire hem och äta lite mat innan man sen vid tre ska på samling inför match i skoghall. Matchen startar klockan fem så är nog hemma runt åtta eller ngt sådant.


Den här bilden gör mig glad, vet inte men ler alltid när jag ser denna bild. Tror det är för att alla ser så glada ut på bilden och att vi hade det så roligt med comenius!♥

The game.

Hellut! Somsagt så spelade jag match förut, tyckte vi gjorde en bra insats idag! förlust dock med 3-1 men förra gången förlora vi med 5-0 så förbättring är det! Det var roligt att spela idag! Dock blev det kallt mot slutet men äsch da! Påsöndag har vi bortamatch i skoghall, samlingen är vid tre så behöver ju inte gå upp så tidigt iallafall.

Imorgon ska jag bara ta det lungt och verkligen ta dagen som den kommer, ska även vara onyttig känner jag. Ska somsagt kika efter ben&jerry glass, annars får det bli pringels tror jag för det har jag varit lite sugen på faktikst.

nej det blev tyst, sätter nog på lite musik ännö!



bild från revyn i nian , helt klart det roligaste i nian! tycker för övrigt att jag klär i den fina hatten och de stekheta brillorna samt den vackra klänningen elr vad det är! Riktigt snyggt,haha!

(Den härbilden tog jag från facebook, liten tjuv jag är men dåra? har ju inga egna) 

Ap väder!

Hejs! ja vilketjävla pissväder vi har , nej usch och fy. Har match om några timmar och kan väl säga att jag inte är sådär supersugen när man kollar ut och det man ser är regn,regn...! aja hoppas att det går någorlunda för mig idag iallafall. Gick uruselt för mig på träningen igår..Jaja det märks hur det bliver ;) men om det stämmer , : Det man gör på träning gör man på match så känns det väl lite osäkert hahah! :) Jag hoppas också såklart på vinst!

Men min dag har varit händelselös, bara kikat tv suttit vid datorn och har även spelat lite kort. Och ska försöka hitta en kortpartner på övervåningen som jag ska bara spela kort innan matchen och sedan efter matchen så blire slööa! typ sitta vid datorn och lyssna på musik och kanske kolla en film , om man hittar ngn som är sevärd!

Nej nu får jag dra mig uppåt. Blir ingen bild heller känner att det är rätt tomt på den fronten!

Stel i benen.

Ja absolut! helt dö i bena känns det som. tränat alla dagar nu denna vecka så det känns väl lite i bena, lite sleten sådär ;) Imorgon har vi hemma match också och på söndag har vi borta match. Helt fullspäckat schema! Men på lördag ni , då ska det bara må's! Ska inte göra ett dugg! Det låter som en bra plan tycker jag. Kanske blir det att man åker och kikar efter en film att hyra? Och om de fått in ngn ben&jerry glass på affären,Mums så gott det är!

Nu känner jag verkligen för att gå och lägga mig,ska bli hur skönt som helst! Hoppas på att jag är pigg i benen imorgon också. Nej trött som bara den så jag säger godnatt.







"En dag,då ska jag få glänsa!" ♥

In the kitchen.

Hej! Kocken i huset (altså jag) Håller på att göra något så exklusivt som pommes och hamburgare. Wow blir imponerad utav mina färdigheter! Så medans ugnen blir varm så sprang jag upp till datorn en sväng. Denna dagen bjuder på fotbolls träning vid klockan fem sen så är det inte ngt planerat men funderar på att fråga mia fis om hon har lust att gå en sväng eller något sådant. efter min träning.
Det är faktiskt gött att träningen är klockan fem idag och inte halv åtta , då kommer man hem tidigare och har ändå mycket kvar av kvällen. För då slutar vi vid sju halv sju idag istället för nio och det blir lite skillnad. Det är tidigare idag för att det är match på klingevi klockan sju.

Nej nu ska jag kutta på toa och sedan ner och laga gormé lunchen då ;)



jag i typ femman tror jag :P

Running forward.

Hejs, blir ett snabbt inlägg detta! Ska skynda mig upp til tv:n för att kolla på criminal minds! Och kom precis på att klockan på datorhn går före så bra, då har det inte börjat än. Var faktiskt duktig och var ute och sprang med george (min kusin) förut, 7 km blev det och det är gött efteråt om inte annat. Men jag ska väl avrunda här , har ändå inte hänt ngt mera förutom att vi åt soppa förut så peace out!

Sometime.

Tjo. Vilket fint väder vi har, grått med regn. funderar på att hoppa i duschen för att känna mig lite fräschare!
Vet faktiskt inte vart dagen bär men det märks. Jag har faktiskt varit duktig och plockat ur och i diskmaskinen idag. Känner mig allmänt rastlös, men vad gör man?!?

Just nu lyssnas det på musik, och bara kikar runt lite på datorn :)



jag ser ju helt orange ut haha! ;)

tell them I was happy.

Hallå! Funderar på att snart gå upp och lägga mig. Mamma och pappa jobbar imorgon vilket är ganska skönt ändå ,haha!

Förresten så ska ju tha familia till turkiet om några veckor och då blir jag kvar i sweden. Skönt att va ensam hemma, såklart skönt att va utomlands också da men!

Nu ä det inte alls länge kvar tills skolan börjar igen. Hoppas på att skolan blir bra och att man trivs.
Spännande som tusan att få se vad man får för folk i klassen också!
Faktiskt väldigt mysigt att hösten strax är här. Men jag får passa på att ha shorts så länge som jag kan nu för snart blir det för kallt...
Ja livet är bra hårt ibland!




har väldigt dåligt med bilder så en snigel bild som jag tagit ngn gång i livet får duga!

Bildbomb !

















kort från igår när johanna var här ! var ju omöjligt att få med ongen på
kort ogg! tråkmånsa ;)

Girls night.

Hellu! :) gårdagen var super bra. under dagen var johanna här och sedan vid sjutiden så var det massa flicks hos sanna. Mycket trevligt!

Idag blir det en sådan där slappdag för det är grått väder och jag känner för att nörda i massa filmer. Har ju på mig slöaste kläderna ever också, mjukisbyxer och en stor tjocktröja.
Nu måste jag ju bara hitta en film som går att se på.


Slänger väl upp en bild på kantareller da, hahaha! men det är ju jämt liiit gött!

Match!

Hejs! matchen gick super, vi spelade bra och sköt mycket på mål. Lätt den roligaste matchen! Vinst med 8-0. Det är ju super härligt! Imorgon ska jag umgås med johanni under dagen och sedan drar vi bort till sanna på tjejkväll! låter kanoners! Skulle ju bli fint väder imorgon också , jävar vad bra min lördag låter, känner mig fan sugen på att lägga mig och sova så att jag vaknar upp till morgondagens planer :D

Måste säga att det skrämmer mig lite att det här är näst sista helgen på sommarlovet men somsagt så ska det bli lite små roligt att börja gymnasiet och se vad man får för klass. Men det är väl de första veckorna som är roliga sen äre väl bara skit som vanligt.

nej nu ska jag kolla klart på filmen jag tittar på!


Jag och johanni! (Ja jag tar bilder från fejjan)

shoes!

Hej! Har hunnit med mycket idag känns det som, varit i karlstad typ hela dagen kom dit vid halv tolv och va hemma typ halv fem. Det var de andra i familjen som handlade mest följde typ bara med för att ha ngt att göra. Men vet ni vad?!? Jag köpte de svarta skorna med kilklack som jag skrev om i ett annat inlägg. Jag var tvungen love them!  Lång? Ja fan!

Och snart vid kvart i sex så har jag samling till fotbolls match. Hemma match och det är gött. Nej jag måste faktiskt gå här ifrån nu jag.




här duu!

träning.

Hellu! Sitter här och har inte gjort så värst mycket idag bara slöat och varit till punkten på fika. Vid halv åtta så har jag träning som slutar vid nio. Då blir det grillning när jag kommer hem mumsigt!

Sanna var här igår och det var riktigt trevligt tycker jag , vi kollade på två filmer, svinalängorna och you again. Sedan pratade vi bara om massa saker , mkt blandade ämnen om jag får säga det själv ;) men mysigt va det iaf.

Märker att jag måste skynda mig nu, brukar alltid komma igång med ombytet så sent när jag ska på träning, bye bye!


den här bilden får mig att tänka på sommar! Okej mina
fina fötter är väl inte direkt ngt som får mig att tänka på
sommar men haha :D

se mig.

HallÅ! Tisdag idag och det enda som stått på schemat idag är träningen sen vid halv åtta. Mormor och gun var här förut också, trevligt trevligt. Annars har det inte hänt ngt speciellt inte. Nu är det musik i öronen medans jag kikar runt här på datorn.

Var ju tillkarlstad igår med sanna och johanna. Hittade bara ett par jeans leggins och ett par valiga svarta leggins. Såg även ettpar snygga skor som jag skulle vilja ha.
Var ju på mötet om skolan också ,det verkade ju bra och det är också bra! tycker att det ska bli lite småroligt att börja faktist och se ifall det är så bra som man tycker attdet verkar ;)




 De här vare jag mena, men det ä ju det att jag blir så jävla lång om jag har klack skor...Men jag vill ju ha dom för att jag tycker att de är snygga inte för att jag vill va längre direkt. Är ju 1.75 m i vanliga fall så skulle fan bli 1.83 m. Jisses!

A walk to remember.

Håller på att kika på "a walk to remember" den verkar att va riktigt bra av det jag såg på trailern. Morgondagens planer är en trip till karlstad. En heldag kan man säga. Jag och johanna ska även på ett varsitt möte med skolan som vi ska gå på typ. Hoppas på en dag med mycket rea,skratt och myys! Vill ha lite nya kläder i garderoben inför skolan (haha) Varför vill man ha nya kläder när skolan börjar egentligen? Jag vet iaf att jag vill ha ett par nya skor av ngt slag!

Jo! Hade förövrigt match idag, vi förlorade men jag tycker att vi borde vunnit faktiskt. (ofta man inte tycker det?)

Aja bye bye! Hatar att datorn just nu är fucking jävla apseg!

Så jag skiter i bild....;)


vissa får uppleva, andra får höra och se på.

Lördagen efter fredagen. Tjohopp! sitter just nu och kikar på " No strings attached" efter filmen blir det en promenix med mia trevligt så.  Igår var jag somsagt i skara och drog mä mig sanna. Vädret kunde såklart varit bättre än vad det var! Men vi gjorde ngt iaf och hade det bra ändå tkr jag väl.

Imorgon har jag fotbollsmatch också , i kristinehamn klockan tre.  Så är väl inte hemma allt för sent och det är ju gött! Hoppas även på en vinst imorgon också.


vårat 95 lag i innebandyn kommer inte få ha ett lag iår vilket suger rejält!
så i höst har man inget lag att spela i och det är tråK! får väl skaffa kort på styrkan ännö ra...

Nu ska jag sminka mig och om inte alls länge så blirä promenad somsagt! :)



hejö!

Sitter uppe på klingevi och gör inget, värt da! Nej men senare tror jag nog att fet finns att göra.;)

uppe med tuppen kan man säga.

Japp, nu bär det iväg till klingevi måste säga att jag längtar redan till klockan fem då vi antagöigen skulle sluta. Men jag måste faktiskt rusa iväg nu! Hörs ;)

Dimman lättar.

Hej! Ändrat headern lite ra, inge bra på det här så man får ju liksom acceptera min odugbarliga duktighet på detta! Lyckes ju heller inte med att ändra färg på rubrikerna...skillad! Aja får väl mixtra ett tag till och se om jag blir ngt klokare av det.

men har iaf musik som är underbar i lurarna!♥



Imorgon ska jag upp till klingevi klockan åtta på morgonen och va där till typ klockan fem sedan hem på träning vid halv åtta! Ska vara på klingevi för att hjälpa till och typ kratta grus och kulor eller ngt. Inför den nya planen, så om det är folk som hjälps åt med det denna vecka så blir planen klar till helgen och det låter ju sperbra det!
Det svåraste är att komma upp till morgonen! Men det kommer nog gå sö bra så.

Jag hoppas,jag hoppas att mitt hoppas det toppas.

Hej! Dagen idag började med att jag gick upp åt frukost och kikade lite på top model sedan slängde jag mig in i duschen och därefter spenderade jag tid vid datorn för att kolla på nåra serier och allt annat som facebook tex.
Men senare blev det promenix med mia och vädret var verkligen underbart!

Vi köpte även klass och coca cola!♥

Imorgon får vi se vad det blir ingen aning alls, blir säkert en slö/tråk dag. Men det lär att märkas.
På onsdag vet jag iaf att jag ska umgås med sanna, och det låter super fint dä!♥
Drar med henne till skara på fredag också, hoppas det blir roligt men det blir ju vad man gör det till!


mia fiis och sanniis ! :D snor bilder från Fb da!


Och jag då, mycke bilder på mig i alla inlägg tycker jag haha! ego da.
Nej men det blir bara så liksom.

RSS 2.0