Torsdag :)

Hejsan :) idag så var det då skolan , eller kan man säga att det var skola ? Vi cyklade till ransäter som sagt och kollade på museum och åt matsäck! och hade det trvligt ! så himla mysigt där. Sen så var det några stycken som fick för sig att bada i älven också . hehe skulle nog aldrig orka doppa mig! Men om en timme typ så ska jag på fotbolls träning , sen så blir det ju majbrasan ! Ska väl gå dit med Johanna och Carro. Halv nio tänder dom brasan ! Tycker det är lite mysigt ändå. typ alla kommer ju dit eler många iaf! Men nu siter jag här kom hem för en stund sen ! så ska bara chilla nu och senare fotboll ;)

Onsdag:)

Hejsan :) skolan idag då. Nej fan vad lett man blir , sitter här och gör ett inlägg och sedan så försvinner det .. så patetiskt. aja skriver inte om det jag skrev! Men imorgon blir det en cykeltur med skolan då ungefär 2 mil fram och tillbaka. Vi ska cykla till ransäter , till hembygdsgården och kolla på museum och äta matsäck! göra lite aktiviteter. Man ska ju ha cykel hjälm på sig också , annars får man gå. men dom kan väl inte gå till ransäter ? aja om alla måste ha hjälm så kan det ju inte vara så farligt att sätta på sig eller ? en del är arga för att vi ska ha hjälm men jag menar vi ska cykla till ransäter så på med hjälmen bara (Y) haha Hejdå för dagen.

Tisdag :)

Hejsan :) idag så var det då skolan. sen var det träning , i olsäter kul kul ! Imorgon är det tränings match mot råda , olsäter skulle spela mot dom altså men eftersom dom är dåligt med folk så får vi vara med , (vi samarbetar med olsäter) och om va saknar folk på matcher så får dom hppa in. Men jag ska inte vara med imorgon , för har typ som en blåsa under foten , som skaver -.- Men det är serie match på fredag och då ska jag vara med ! om jag fortfarande har int där så skiter jag i det , men det är säkert för att jag har nya skor och sånt :) men ska doppa fötterna i vatten och senare gå i fotbolls skorna då formar dom sig efter foten (Y) men heejdå gott folk :)

:)


Måndag :)

Hejsan :) idag är det måndag ! Första dagen på veckan , skola och sånt. kom hem var ut med hunden. Men ikväll är det väl 90210 på tv:n får se vad det blir mer , kanske hittar på ngt . har sålt 2 styckna påsar till idag ;) ska fråga pilla (moster) om hon kan ta med till sitt jobb och sälja. just nu käkar man tuggumi. Heeejdå för dagen :)

:)!


Söndag :)

Hejsan :) idag är det då söndag och sista dagen på helgen. vädret är väl inte något speciellt vackert, men det får gå! pappa ska snart iväg på jobbet och kommer hem på onsdag ist för torsdag denna vecka. Sen när pappa åkt och vi har handlat ska vi åka runt lite till släkten och tvinga på dom lite godis/nötter till våran klassresa ! behöver ju lite pengar ! har inte gjort så mycket än sålt plastpåsar och nu godis ! får se om vi hittar på något annat roligt att sälja (Y) Jag har även städat mitt rum idag och det behövdes , men det är så förbövulens tråkigt ! kväll är det wipeout som man ska se på. Men nu har jag väl skrivit lite om min dag så heejdå för dagen :)

Lördag :)

Hejsan :) idag har jag varit på revyn . så kul så ! gick dit med carro, satt med emma sanna mia och carro ! Följde carro en bit på vägen förut. Men nu sitter jag hemma ska grilla ikväll , ska bli så himla gôtt (Y) det är robinson ikväll också , och gott gott blire också . Mamma och pappa ska iväg och lämna robin hos george . Han ska sova där inatt. Vet inte riktigt vad jag ska göra men ska nog kanskle ner och kolla på tv:n och må gôttans. Snart är det sommar lov och jag längtar vill jag säga :)!

Fredag :)

Hejsan :) idag så var det skolan som vanligt , den gick fort idag ! skulle haft träning om fyra minuter men har ont i rumpan så går inge bra att springa + att jag har ont i foten ..Ville iväg men kände att det var bättre att låta bli. Ingen ide och gå på träningen om jag inte orkar ta i liksom ingen ide ! men nu är jag med lina, fick min födelsedags present nu ! Fin tröja fick jag ett mobil smycke och godis :) men nu ska jag dra iväg och käka pizza ! heeejdå för dagen!

Torsdag :)

Hejsan :) Ojj vad dagarna går , men idag var det då skola ! sen efter skolan drog man iväg och köpte fotbolls skor Nice. Hade ju trånings match idag och då kan man ju säga att det är bra med fotbolls skor, mina andra är för små! Vi spelade mot råda och vi vann med 1-0 ! gött. + att vi inte hade någon avbytare och i typ en kvart så var vi en mindre åh dom hade 5 avbytare.. Haha men vi var bra idag tjejer , och MÄRTHA du är en GUD i MÅL!!! vad ska vi göra när du slutar ? :O <3

Onsdag :)

Hejsan :) idag så var det skola :) efter skolan förjde Mia med mig hem <3 Vi har inte gjort något speciellt :) senare är det fotboll, men mia ska inte vara med hon är förkyld hon. Och ikväll blir det du e vad du äter ! Imorgon ska jag kolla på match i sörby, men kanske skulle ha match själv men vill ju iväg och kolla , Men men. Hejdå för dagen :)

Tisdag :)

Hejsan :) idag så var det då skolan. Var jätte trött idag orka typ inte gå upp. så vill lägga mig vid typ 22:00 eller ngt :) men när jag säger att jag ska lägga mig tidigare blir det oftast inte så. Vet inte vad jag ska göra idag om jag ska vara ärlig. Men imorgon blir det fotboll , känns som om det var länge sedan. Fast det var inte det , I onsdags var den senaste träningen. Vad fort det går tisdagen är snart över och det är onsdag imorgon. Och vi slutar tidigare från skolan // THIS IS ME ...take it or leave it!

Måndag :) Tandborste (Y)

Hejsan :) idag så var det då första skoldagen efter lovet, var väl helt okej. Efter skolan så gick jag väl hem åt smörgås satte på tv:n sen gick jag till datorn. sen klockan fem så hade jag utvecklings samtal, gick bra efter som jag är Bäst!" Åkte och hämtade min cykel hos johanna efter det också :) handlade var jag med mamma och gjorde också , kom hem åt mat , gick ut och studsade med robin. kollade på tv:n en stund. Sen blev det att sitta här :) Jo när jag var och handlade förut så köpte jag mig en ny tandborste (Y) Jag älskar at köpa ny tandborste fin var den också påminde om sommaren som man verkligen vill ha nu Älskart"! idag hade jag på mig min nya T-shirt, som jag tycker är najs ;) aja det var min dag kan man säga men imorgon kommer det en ny dag så glömm dina bekymmer imorgon kommer nya :)

Mina inköp ^^


Söndag :)

Hejsan :) idag så vaknade jag hemma hos johanna ! vi har haft det så kul så (Y) mamma ringde idag när jag var hos johanna och frågade om jag ville med till k-stad och det ville jag ! jag köpte mig 3 st T-shirts ! från ginatricot , och sen så köpte jag en sådan där stor tuggummi kartong , robin och jag köpte tillsammans . kom på en bra deal att dela ! haha. men helgen har varit bra :) Och hoppas att allt gick bra för dom som var med på breddlägret ! kul för er (Y) men heejdå för dagen ha hoppas att ni haft ett bra Påsklov !!

Johanna&Jag


Fredag :)

Hejsan ;) idag så vaknade jag och kusin halv elva, sen gick kan och robin ut och cyklade iväg någonstans tror robin skulle iväg till leksaks affären och köpa några kort där. sedan så åkte väl robin cross , kusin min åkte en ång tror jag , robin ville väl åka hela tiden . haha senare på kvällen så åkte jag och robin ! var roligt. Mamma skulle till parken och stå i kassan eller garderoben :) för det är revy , den ska jag se gratis nästa lördag , alla på forsnässkolan får se den gratis! då när hon åkt så åt jag pappa och robin pommes och korv , och kollade på Talang (Y) jag och robin gick ut efter tallang och studsade lite grand sen la vi oss ner och kollade på stjärnorna en stund , och helt plötsligt så ser vi ett stjärnfall :) har aldrig sett ett förut :) Men imorgon kanske det blir johanna , ska ringa henne imorgon :) (Y) heejdå för dagen.

:D Jag är stolt fotograf ;)


Jag!


14 år...Är jag idag :)

Hejsan ;) idag så fyller jag år, imorse fick jag 3-trosor , hårsnoddar , hörlurar till datorn ch en cykel :D bra för jag cyklar på mammas för min var ju allt för liten :O den är svart med några vita blommar på ungefär :) sen så kommer väl pilla och mina kusiner :) jag har ju såklart valt vilken tårta jag ska ha , och det blev Choklad tårta !(Y) nu återstår det bara at se om den är god också :) har aldrig ätit det förut. Vet inte om mormor kommer sedan ? idag är det fotbolls match (tränings match) Men jag fyller år så är hemma ^^ och jag är förkyld :/ (mycket) men får hoppas att det försvinner eller blir bättre till veckan för vi har ju fotbollsträning och sånt. Men det tror jag nog att det gör ! Men heejdå för dagen.

Onsdag...Bästa dagen på länge ;)<3

Hejsan :) imorgon så fyller jag år , så emma sanna och mia "kidnappade" mig idag. Och åkte till Boda borg , hade ögonbindel i 3H :O men det var det värt ! <3 hade inte en blek om vart vi skulle :O dom väckte mig kl 07:00 Man bara öö.. haha men sen fattade man ju varför man blev väckt så tidigt :) vi var där i flera timmar . sen efter gick vi och åt pizza :) sen köpte vi chips o nötter. Man blev att lite svettig och go åh så nu har jag duschat :P jag hade ju mjukis bralla , innertyget är ju ulligt . Men smart som man är så drar man ju upp dom till knäna , då blev det bra :) men varmt där mot slutet :) vi klarade 6 banor , det är jätte skojigt där :) hihi min dag :)m och den var jätte rolig ! Men med personer man gillar blir dagen alltid bra :D <3 Heejå nu ska jag väl längta tills imorgon och få se vad jag får i paket :)

Tisdag :)

Hejsan :) idag så har jag varit i hagfors badhus och badat :) sen efter det så var det innebandy , våran sista desutom , den var rolig vi tävlade i lite olika saker , jätte skojjigt. Och efter innebandyn var jag hem och åt , sen så bar det iväg till Emma,sanna och mia :D vi har haft roligt , nu ska vi sova för sanna och emmas mammam ska upp och jobba imorgon , så vi var tvugna att lägga oss nu ´:) var ute på studsmattan nyss :) skojjigt men lite läskigt är det ju , rädd att jag ska studsa av ^^ Men godnatt på er alla :) om det nu är någon som läser denna blogg ? har funderat på om det är någon som gör det :S jag vet några (av mina kompisar) .. Heejdå för dagen :)

Måndag :)

Hejsan :) idag så har jag haft fotbolls träning , sen efter fotbollen när jag kom hem och efter att jag duschat så fick jag ont i huvudet har typ aldrig ont i huvudet men idag så hade jag det , men jag tror att det var för att jag inte hade ätit nogot , efter träningen tog jag ett äpple . men sen när det blev mat så gick det över :) mamma och jag var iväg och hyrde film , "Damernas Dektektiv byrå" Den var bra så den rekomenderar jag :) Fast beror ju på vad man gillar för filmer . Sen ringde jag till lina pratade med henne en stund :) sen så studsade jag på studsmattan . Snart är det Vanveteren på tv:n , Vet inte om jag sett den men om jag inte sett den så ska jag väl kolla på den . Heejdå för dagen :)

Söndag :)

Hejsan :) idag så fyller Robin år då :) mamma och pappa är och sätter upp studsmattan som han fick , vi har nyss målat ägg och ätit upp dom ^^ ska väl ut och studsa sen. Sen kommer väl kusinerna och vi ska väl äta tårta och sånt :) Robin ska ha maräng botten och glass emellan på sin tårta :) ikväll blir det att äta tacos också inte dumt , det är wipeout ikväll som man ska se såklart , sen är det sanningens ögonblick får se om jag ska se på det. Imorgon är det fotbolls träning kl 11:00-12:30 :) heejdå för dagen :)

Lördag :)

Hejsan :) fint väder det är idag då :D vaknade idag satte på mig kläder , gick ut och letade påsk ägg , sånt hör till tycker jag .åt ägg smörgås till frukost , sen ikväll blir det väl att måla ägg , idag så har jag färgat håret :O blev inte bra . blev ju inte som det visade .... sen så är det ju slingor i som är ljusa , och det är inte fint just mitt uppe på huvudet ocg mörkare sen :O nu är ni förvarnade får lägga ut en bild någon dag :) men jag överlever det mesta , var ute och gick en sväng med mamma förut i det fina vädret , tog lite kort också . ikväll är det robinson och jag vet vad du gjorde förra lördagen ^^ vill hitta på något med någon men vet inte med vem :) men heejdå för dagen :)

Fredag :)

Hejsan :) idag så vaknade jag och bara LOV! gôtt :) satt vid datorn läste lite , sen åkte jag då till mormor och åt mat där sedan glass och sånt^^ sen åkte jag hem och var med lina :) men det blev inte så länge vet inte varför , imorgon är det lördag :) så himla skönt att vi var lediga idag från skolan :) känns verkligen inte som om det skulle kunnat vara skola idag :O nu är det bara imorgon sen fyller robin år :D sen är det inte länge kvar tills jag fyller , jag ska nog köpa en skiva åt honom tror jag kanske något mera också , vi får la se :) nu sitter jag här ska nog ta och läsa en stund sen i en tidning som jag köpt med massa noveller i typ :D (story heter den) älskar den tidningen :) heejdå för dagen :)

Torsdag :)

Hejsan :) Idag så var det skola och jag tycker att dagen gick fort :) fick reda på svenska provet idag då :) blev ett..MVG :D hihi 74 av 78 , fick se no provet också gick också hyffsat ;) gôtt ledig imorgon sedan är det påsk lov till veckan :D robin fyller år till söndag :) har inte köpt något än :S funderar på vad det ska bli :) robin ska få ett uno spel 3-innebandybollar en studsmatta och en kross , men krossen skulle han få senare under veckan :P jag fyller då år på torsdag :) fyller år rätt nära varandra :) jag blir FJORTON ÅR :D hade fotbolls träning idag och det var roligt :) ska spela tränings match veckan efter påsk :) bakade fling godis förut som total misslyckades :/ men aja världen går inte under :) Imorgon blir det att åka och äta hos mormor (släkten) hiihi :)

Onsdag :)

Hejsan :) idag så har det väl varit skolan :) älskar onsdagar som sagt var ;) bästa lektionerna :P Engelska , hemkunskap,musik ...No :) gjorde daim på hemkunskapen idag ;) som jag håller på att äta upp nu ^^ sen har jag fotbolls träning , så himla fult väder idag kan jag säga -.- vi ska köra kondition tror jag , vi spelar ju snart våran första match bara en månad kvar typ :) ska bli roligt när vi får spela matcher igen :) många som inte ska vara med i år , men man kan ju iallafall se om man tycker det är roligt :D hihih Var själv inte med en sommar , och det ångrar jag . jag älskade fotboll när jag var mindre :D nu är det inte som då men roligt :D förut tyckte jag inte att innebandy var "skit" kul men var med för att alla andra var det :P men nu gillar jag det starkt (ÄLSKAR`T) hihi Jo ikväll är det hockey :D måste man ju kolla på :) färjestad kommer att ta hem det hära ! hoppas att regnet slutar tills träningen börjar :) man har nästan ingen lust att gå i detta väder när det regnar men man vill ju inte skippa för det liksom :D

Tisdag :)

Hejsan :) idag är det tisdag och jag har varit på skolan" sen var det innebandy :) var roligt nu har vi bara en träning kvar förutom dom som ska på breddläger som har två kvar :D nu hoppas jag på att vi ska träna fotboll 2 gr i veckan ist för på söndagar :) Har också läst på prov idag som vi har tills imorgon i No , kan frågorna iaf ;) har utvecklings samtal imorgon :) efter det fotbolls träning :) Och imorgon kommer pappa hem =D han har ju varit borta i en vecka nu typ :) så han ska vara ledig i en hel vecka :) snart fyller jag år , bara om en vecka typ :D men ska nog ta och sova , så min hjärna får arbeta lite no under natten ;)Hejdå för dagen :)

Måndag :)

Hejsan :) idag så var det skola :) sen efter skolan var det innebandy match mot pöjkera :) dom vann ^^ men vi var braiga idag :) och det var jätte kul ;) först så spelade jag med elin å sen sanna och sen elin igen :) Jag passade till felicia som gjorde mål :) snyggt ! :P måste faktiskt öva på no provet :S fan altså har inte övat ett shit -.- men jag får hoppas det går bra , imorgon har jag innebandy träning :) efter den får jag skynda hem och träna träna träan :) vi ska väl också baka kakor osv :) provet är ju på onsdag :) men vi får hoppas att det går bra :D Vi börjar serien i fotboll om bara en månad :O jag bah shit , men roligt att få börja att spela fotbolls matcher snart :) men vi måste nog ligga i innan vi börjar med serien :D kämpa kämpa :) men imorgon är en annan dag så heejdå :)

Söndag :)

Hejsan :) idag ¨så har jag varit på "kalas" hos min kusin som fyllde år :) åt spaggethi och köttfärsås :D gott , sen blev det ju tårta och kakor ;) spelade lite guitar hero , osv . Sedan så cyklade jag en liten bit , så himla gött att vara ute i detta väder , cykla är så härligt tycker jah :) sen blev det wipeout , en som jag bott granne med var med idag :) hon kom 2 :P typ 8-9 sekunder efter den som vann , trist men så är det. Imorgon är det då skolan som vanligt :) denna vecka kommer att gå fort tror jag för det gör ju alla veckor tycker jah :) vi är ju lediga på fredag också för det är ju lång fredag ;) imorgon har vi match mot pojkarna :) ska bli roligt :) nu är innebandyn slut egentligen , men vi skulle kanske träna i typ 2 veckor till för att dom som ska på breddläger skulle få träna ända tills det började typ :P så att det inte skulle bli uppehåll eller något :) det gör mig verkligen inget kan ag säga jag ÄLSKAR´T :D hejdå för dagen hoppas att ni haft en trevlig helg :)

Lördag :)

Hejsan idag har jag haft cup :) det var roligt :) tyvär så vann vi inte , men man har roligt med laget och det är en stor nödvändighet :D vi kom trea skulle egentligen kommit tvåa :P Förra året vann vi :D Jag fick vara forwards idag :) det var skit kul :D:D var på väg att göra mål flera gången ,men den vill inte riktigt in :P så det var jätte roligt att få vara forwards :D

fredag :)

Hejsan :) idag så har jag varit i skolan , efter skolan var det innebandy :) mamma är i k-stad med gisela , ska nog cykla iväg och köpa godis sen :) om inte mamma redan gjort det , imorgon är det den efterlängtade cupen :) ska bli "skit roligt" men jag är så himla kass! -.- men vafan det ska väl inte få hindra mig , jag älskar det ju så det är bara att köra utan att tänka på allt annat . Idag är det talang också det ska man ju se på såklart ;) samlingen till cupen är ju halv åtta (på morgonen) så får lägga mig i tid idag :) Hoppas att ni får en bra fredag :)

Torsdag :)

Hejsan :) Idag så var det skolan , sen efter skolan blev det Mia :D vi hade det roligt :) Vi spelade hockey spel :P vi åkte till centrum och köpte glass och kollade på lite kläder , det var ju torg dag idag , sen så åkte vi väl hem tillbaka , var ute,spelade innebandy :P sen så kollade vi på en fim på när jag var liten ;) Hihi en bra dag idag :D nu sitter jag här duscha nyss :) Heejdå för dagen :)

Onsdag :)

Hejsan :) idag så är det då onsdag :) var i skolan , onsdagar är bästa dagen på skolan , för vi har engelska sen hemkunskap efter det musik och sist men inte minst No, + att vi slutar tidigare på onsdagar kl 14:20 , Väldigt skönt :) Sen efter skolan blev det träning , Men det var bara jag och malin som var på träningen :S vad händer kom igen tjejer kom och lira fotboll ! :D Men aja det var roligt gjorde någon övning och sånt :) anna-karin hade oss idag (malin och jag) lena är i sälen ;) imorgon så ska jag va med Mia :D Och denna vecka har gått fort det är ju torsdag imorgon , men det är bara bra det. Och till helgen har vi cup , som jag har skrivit förut ett antal gånger :P Typ två gånger eller något men vad gör det med tre gånger ? :D Ska bli roligt , förra året vann vi den cupen , Det är inte samma lag som är med , det är dom vi mötte i fjol och hagfors :)Sen på måndag så ska vi ju spela mot killarna :D vi får se hur det går , vad gôtt det skulle va om vi vann ^^ Ja man ska aldrig säga aldrig :) Ikväll ska jag se på tven och sånt :P Hejdå för idag :) /I've seen youre flag on the marbel artch, but love is not a viktory martch it's a cold and it's a brokend halelujah....

RSS 2.0