I got one life, and I'm gonna live it.

Tjobree. Kvällen fick spenderas med Johanna. Inte allt för dumt inte! Var ute och gick, var till majas där vi åt strips och mjukglass. Satt hemma vid mig i köket och tarjade och sådär. Super avslutning på denna söndagen! DM matchen förut gick bättre än förväntat. 5-3 till oss. Himla glad! Vi spelar i 5:an och de spelar i 3:an, de är även tippade att ta hem serien i 3:an iår. Så inte illa att vi vann inte. Ser fram emot imorgon och hoppas på en trevlig kväll minnsann. Jag, Johanna och Sanna ska till Hanna där dit det ska komma lite folk, sedan när de drar till parken så vet jag inte vart det bär för oss men det spörs. Våldgästa är ju ett alternativ, höhö.

Jag och johanna har va på lördag , så sov jag över där tills idag (söndag) var där till typ 14:00 eller ngt :)  för mamma ringde och frågade om jag ville med till k-stad :) det ville jag juh ! (Y) Min moster och kusin var med och mamma och robin ! :)
Ååå va snygga vi var, love it. ;)

Och vem är du att göra så..

Hej! Sitter nere i min kära källare och lyssnar på musik. Sedan vid kvart i ett så är det samling till fotbollsmatchen. DM match mot skattkärr. Börjar på bänken om jag har rätt, vilket jag är helt 100 på. Men det gör mig inte något. Jag är ingen stjärn lirare direkt och det är ju en rätt "viktig" match. Lika glad bredvid som på plan!
Senare under dagen får vi se vad som händer. Inget bestämt men något kanske jag ska kunna hitta mig på med.


Finns det någon som kan leda mig fram, ge mig skäl till att tro att min dröm kan bli sann.


Let's get away.

Hej! Vid elva tiden så blev det att fika med Hanna. Mycket trevligt må jag säga! Riktigt fint väder är det idag också. Nu sitter jag och lyssnar på musik. Ikväll ska jag umgås med Sanna. Skojsigt. Men det blir inte förrens efter nio ikväll eftersom att hon jobbar, sanna är ju pizza tjej nu hon. Haha, men jävlar va gött med lite cash!  Ska va duktig och hänga upp tvätt nu jag, inte med vilje såklart.  




Nanana....

Hejs! Sitter och lyssnar på musik. Ska dra mig till kojs. Ställt klockan och imorgon vid elva tiden så blir det som sagt en fika med Hanna. Hoppas på bättre väder än vad det var idag! Bara det inte regnar iaf. Annars får vi se vad lördagen har att bjuda på. Kanske kan höra med sanna vad hon har för sig. Och se om hon kanske skulle vilja ses en sväng. sovgott.

no picture.


Fredag i all ära.

Hej! Inte gjort alls mycket idag, inget alls faktiskt. Förutom att ha gjort mig iordning,ätit mat och lyssnat på musik och suttit vid datorn. Men om inte alls länge kommer mamma hem från jobbet och då följer jag med till karlstad som sagt. Sen får vi se om det händer något ikväll efter karlstadstrippen. Ha nu en bra fredag alla och njut av att det är långhelg!


kom mig nära in på livet.

Sitter här och är sådär go i kroppen som man är efter träning och en dusch. Kikar på serier så allt är i sin vanliga ordning. Imorgon ska jag sova riktigt länge, iaf så att jag känner mig utvilad. På eftermiddagen följer jag nog med pappa och mamma ner till Karlstad en sväng. Härligt med helg är det om inte annat i alla fall! Nu ska jag fortsätta med serie kikandet.


Helluuu

Hej! Sitter på lektionen. Jättedrygt för vi har inget att göra. Men sedan är det nationellt prov som gäller. Hoppas det går bra som sagt. Men efter idag är det helg och det tackar jag för. Träning ikväll också! Najs, ska bli gött. Funderar på vad helgen har att erbjuda mig. Blev ingen tjejkväll som vi tänkt oss men blir säkert en på annat vis, brukar alltid bli ngn tjejkväll på helgerna nu för tiden. Men på lördag blir det i alla fall att ta en fika med hanna på förmiddagen. Trevligt!
Men hejsvejs!





Osminkad tjej i skolan idag, Smymtar kort i klassrummet. Försöker vara diskret. Lite halvpinsamt om någon märker haha!!

lalala

Hejhopp! Sitter nere i mitt rum och lyssnar på musik. Attans vad roande det kan vara med att bara lyssna på musik. Jag och Hanna tog oss en promenad, trevligt! Roligt att få träffa henne, var riktigt länge sedan nu. Sitter även nu och känner mig riktigt glad över att jag tar helg efter imorgon och även att det är skönt att ha två delar av det svenska nationella klart! Väntar förövrigt på ett samtal från Sanna. Får se vad hon har att berätta för ngt.
Gjorde en negerbolls sats förut också,gott! Hade inget att göra så varför inte.
Säger godnatt, för här kikar jag inte in mera idag!


French.

Halloj! Sitter på franska lektionen. Ska göra det muntliga nationella idag. Jag har inga som helst förväntningar på att det ska gå bra. Men skulle ju dock vara bra om det gick någorlunda. Efter skolan blir det bussen hem och sedan träffa Hanna (Min kusin), trevligt trevligt! Och jag som trodde jag skulle ta hälja klockan tolv imorgon men nej då kom jag ju på att vi har nationellt prov imorgon till kvart i fem..!!
Men på fredag är jag ledig heeela dagen! super skönt.


I wanna dance with somebody.

Hej! Dagen har bestått av nationellt prov i svenska (läsförståelse delen) Hoppas att det gick bra. Gjorde mitt bästa, mer kan jag ju inte göra. Sedan har det blivit fotbollsträning för min del och dusch å mat på det. Go dag! Mår lite gött över att jag har sovmorgon imorgon. Härligt! Snart helg igen, skönt när tiden går fort. Kunde dock gå långsammare på helgen!


Johanna har fått den av mig kan jag säga, haha. Och ho vägrer å hjälp mig. Vill bar att ho ska få bra ra, eller hur äre Johanni? ;)

Måndag it is.

Ja första dagen på veckan gjord. Dagen har gått fort och sakta på samma gång. Taggar nationella i svenska imorgon. Eller ja taggar var väl fel ord men jag hoppas att det ska gå bra i alla fall. Nu väntar jag på pannkakor och ärtsoppa. Göttans! Kikar även på en serie. Nu ropas det från trappen att maten är klar så tjoflöjt! :)


10 sanningar.

Kör en sådan här lista igeen. I brist på annat liksöm.

1. Jag talar och diskuterar saker med mig själv, inte bara några ord hit och dit utan precis som om jag pratade med någon annan.
2. Jag lyssnar på musik en stor del utav dagen. Musik har liksom förmågan att beskriva känslor som man själv inte kan beskriva.
3. Jag skäms för att visa mig svag. Det är väl därför jag oftast inte gör det. Utan jag håller alla känslor inom mig.
4. Jag är sämst på att förklara så att folk förstår, haha!
5. Jag älskar att få ett riktigt skrattanfall. I loove it!
6. Så sjukt nervös inför nationella i svenska. Vet inte vad jag ska prata om.
7. Tycker om att kolla på mig själv när jag äter. haha, det låter fan stört.
8. Jag är nöjd över hur mitt liv har kommit att bli! :D 
9. Jag har starka åsikter oftast. Det är tråkigt att tycka som man "ska" tycka. Jag fattar min egen uppfattning.
10. Jag har aldrig vart tilsammans med någon. Inte ens när man var liten. Alltså inte direkt wanted, haha ;)



Håll om mig och släpp aldrig taget, tänk om jag faktiskt gick av.

Hej! Klockan snart halv sju och idag har jag hunnit med att spela match och kikat på ett program i princip. Ätit god mat och mumsat Ben&Jerry glass. Resten av dagen så kommer jag bara att slöa och må gött. Myskläderna är på och har några program som jag ska checka in. Avslutar helgen som jag oftast gör med att bara må.

Hade förövrigt en super trevlig kväll igår.


the ugly truth

At home.

Halloj! Är hemma nu. Kom hem alledelles nyss. Vart trevligt och roligt hos Johanni. Ikväll blir det nog mys med tösera! Ska snart hoppa in i duschen och sådär. Men först så ska jag uppdatera telefonen. Får se om jag lyckas utan att radera alla kontakter igen, som jag gjorde förra gången. Kul liv.


Slow knowing smile.

Är hos Johanni, och tillbringar natten här! Haft en trevlig dag minsann. Riktigt najs.

Johanna gjorde en frill på mig föruter också! med en sån där donut hår grej.





Även om jag inte vet vart jag ska, så får jag aldrig sluta att gå.

Tjenare! Vaknade upp vid halv tolv, gjorde mig då iordning och sådär. Sedan åkte jag och pappa till Farinn och åt. Herre vilken god mat det var, supergott verkligen! När vi ätit så drog vi iväg till hagfors och hämtade mina linser. Pappa fick köpa en Ben&Jerry glass till mig också. Mums. Sen så ska jag umgås med Johanna, men först ska hon klippa sig. Så under den tiden så ska jag smaka på glassen och kika på serie!

Kollade även om jag fått in några uppgifter i skolan förut. Jajjamen, hade fått svar på vårat naturkunskaps prov. Fick ett B! Suuuper glad och nöjd!









Glass ♥

you make me wanna...

Hej! Slutade tidigt idag, klockan halv tolv. 12:40 så tog jag och Johanna bussen hem till Munket. Väl hemma så satte jag mig vid datorn och kikade lite. Vid femtiden så var det fotbollsträning som gällde. Skojj! Match på söndag. Kom hem och då blev det kebabtalltik. Har sedan kikat på serier och sånt. Gjorde mig fruktsallad förut också. Mumsigt värre!

Morgondagens planer ser ut som så att jag ska till hagfors och hämta mina linser. Och sedan så ska jag umgås med Johanna. Låter toppen. Helt underbart att vi tog hälja idag! Blev inget av med matteprov imorgon, skulle ta det någon annan dag istället. wohoo!

Nu blir det kvällen, sussa sött!









gött sö!

Please summer 2012, let it be my best summer ever.

Hallå! Lyssnar på musik och ska dyka ner i sängen alldelles strax. Imorse var jag hårmodell åt mia. Gick så bra så! Sedan bar det iväg för att äta lunch. Fick skratta och vara lite flum med mina knäppa vänner. Ja det var sköj. Franska var enda lektionen idag, det räcker gott och väl. Höhö, förstår inte mycket alls. Har ju godkänt och då äre ju nemas problemas på den fronten iaf.
När jag kom hem satte jag mig och kikade på matten. Har ju prov på fredag. Det ska nog gå bra detta. Sedan har jag också kollat lite små serier sådär. Sånt kommer jag inte undan.

Blev ingen fotbollsträning för mig idag. Skulle bara hinna vara med i 25-30 minuter typ. Och matten var jag verkligen tvungen att kolla på! Så känns riktigt gött att jag satte mig och kollade igenom matten förut. Hoppas att det sätter sig till på provet också!



Haha!

I'll be your soldier.

Underbart, vi fick sluta tidigt idag också. Så idag var jag hemma redan tio i två! Har inte gjort ett skit sen jag kommit hem. Men det var att riktigt gött det också. Imorgon får det bli att plugga/läsa igenom matten. Har nämligen prov på fredag. Dryyygt. Men så mycket goare än om det skulle varit lektion istället. Så tur i oturen då kanske.

Ser fram emot maten som jag snart ska få avnjuta. Flygande Jacob har jag beställt. Älskar det.
Mammas komentar när jag sa att jag ville ha flygande Jacob: "Ja men vilken skräll"
Kan ju inte rå för att det är gottigt heller ;)

 
GRATTIS Johanna! ♥

Sing to me while I fall asleep.

Ska försöka slita mig från musiken och hoppa i säng! Upp tidigt imorgon igen ju. Måste få säga att guuud sikken god tårta jag fått idag ni! Då har man kommit på sin egen tårta da haha! Inge avancerad at all, men goo! Choklad botten med chokladkräm i mellen och sedan choklad frosting på, toppad med kokos. Gott i alla fall! 
 
Fick mig några presenter iaf. Jag fick ju som sagt den dära receptboken och sedan fick jag, bio presentkort, högtalare, putte i parken, tuggumi, pengar.

Snart får vi matersättningen utav skolan också, 350kr som slinker in på kortet. Gotta love it!


From 16 to 17.

Hejsan! Fick ta tio över tvåbussen hem, skönt! Då kommer jag inte försent till träningen heller. Det är det bästa. Idag kommer det bli tårta och fika ätande här hemma. Jag fyller ju nämligen år idag. 17 år minsann. Imorse fick jag en liten present, haha. Jag fick en receptbok på massa olika saker som allt innehåller choklad. Mums! Jag blev gladare än vad man kan tro över boken haha! Likaså Johanna. Varit bra väder idag också, inte helt fel! Nu ska mamma och jag göra tårtan. Sedan sticker jag iväg på träningen och sedan hem på fika och sådär. Pilla och de kommer sedan också. Trevligt.


Tha  lövly book.


Kill me with your hands, I'll be just fine.

Hej, sitter här med datorn i knät och kikar på en serie. Ångest över att skolan börjar igen och vi ska komma igång med de nationella proven nu. Men det är inte hela världen. Lyckas man så är det skitbra, lyckas man inte så lyckas man någon annan gång. Man kan ju inte prestera jämt. Jag tar det lite som det kommer bara. går det så går det gör det inte det så fine! Känns även som om vi kommer få myyyycket att göra nu på slutet. Massa stora uppgifter osv. Jävla babbel om skolan känner jag.

Spelade fotbolls match förut, förluuuuuuust. 



så sant. haha patetiskt.

The end of the holiday.

Hej! Gårdagen var konon. Gjorde inte mycket under dagen men på eftermiddagen/kvällen så grillade vi här hemma och sen bar det iväg för att se revy för min del. Var där och kikade med Malin och Johanna. Trevligt,trevligt! Efter revyn gick jag till Sanna där även Emma och Ellen var. Var inte där så länge innan vi drog till emma och såg på film. Det blev tomten är far till alla barnen och Heart break hotel. Ja det var första gången jag såg tomten är far till alla barnen igår också, den var faktiskt rolig, haha.

Idag så har det inte hunnit att hända mycket. Nyss gått upp typ. Senare vid fyra så har jag samling till match. Match vid halv sex dåra. Annars så kommer jag plågas av tanken på skola imorgon. Nu är det 9 veckor kvar tills sommarlov. Jag kommer att räkna ner efter varje vecka. Sommar, ge mig sommar.



inget kan va verkligare inget mera sant, det finns en plats där inte alla måste tänka likadant.

Optikern.

Tjobree, klockan tio över två är det synundersökning som gäller..drygt. Det är mina enda planer idag så resten återstår att se. Lisa ekdahl fyller mina öron med underbar musik just nu. Klagar inte på det inte.

höhö, glömde bort inlägget och är nu hemkommen från optikern. Gick att finemang det.

Sedan blir det att träffa Johanna och umgås med henne! Me like.

ÅÅ FY FAN.

Nu dog jag, såg en STOR spindel. Noterar: Nu död. Tänker gå upp och lägga mig. Fy fasiken vad äckliga de är- De har fan satt skräck i mä. Känns som om jag typ är hatad av alla, varför jag!? spindlar,maskar,möss!?!?!?

Går och sörjer över min existens och lovets slut.

Ett plus i kanten idag är självklart det bra vädret,fotbollsträningen men även de 1000 kronorna jag fick av mormor idag samt en toffifee ask. Lööv it.



Tårta å kakor.

Ja bror min fyller år så idag blir det tårta och kakor. Mums! Det är även fotbollsträning idag igen, mycket bättre väder idag också vilket är ett stort plus! Annars händer det inte så mycket idag. Ser  fram emot att få se revyn på lördag, skitakul! Bra sällskap får man också. Nej nu ska jag upp å kika om kusselinerna har kommit.


skaffade sängpartner inatt.

Hallå! Sitter i sängen och kikar på datorn osv. Har inte satt på mig kläder än och tänker fortsätta ha på mig myskäderna tills det blir dax för fotbollsträning. Jävla dret väder vi har fått, fy.
Igår kväll fick jag sällskap av sanna, det blev mkt skratt och sådär. Hon stannade kvar över natten. Men drog iväg föruter. Kort och gott. hade bra.


boring.

Sitter forever alone i min källare och lyssnar på älskvärd musik. Trevlig trip till karlstad förut också må jag säga! Jag vill förövrigt ha soppa som jag även kommer få alldelles strax. Göttans! Nej tom på ord.


känn dig psykad.

Charles town.

Godmorgon! Nu snart bär det av till karlstad med goa tjejer. Har inga pengar så ska inte handla massa men kul att vara umgås och va lite social! Men jag tar med mig de pengarna som jag sparat undan, så vet jag att jag har pengar iaf. Men det känns ju tråkigt att använda dem, hah!

Jag måste säga att det är sånt jävla pissväder ute idag! Funderar på hur jag ska göra på min vandring till bussen. För att inte bli så blöt i håret, drar väl på mig en mössa eller något. Lät bra. Men fy ser inte välkomnande ut direkt.
Nu måste jag iaf göra mig klar för att gå ut till bussen.






Tog Jeans och en tröja. Enkelt å bra.


Bilder från Långfredagen.





























































Sådär, nu får det va nog med bilder :)

Söndag i all ära.

Ja som sagt så är det ju söndag och idag har jag spelat match, promenerat med Johanna och Mia samt ätit pizza med dessa knäppisar. Varit en bra söndag i varje fall och känns mer on okej att inte behöva att gå upp imorn. Just nu förgyller jag kvällen med musik och jag klagar då inte!




Gud va ball jag är med hörlurera ra! Nej men dra på trissor!

Music is my company tonight.

Jajjamen, ikväll är det musik som får vara mitt sällskap.Imorgon har jag fotbollsmatch. Nervös är jag. Sedan så ska jag umgås med johanna efter det. Låter riktigt bra detta. Och när jag tänker efter och vet att vi inte behöver gå upp på måndag för att vi nu har en veckas ledighet så får man en sådan där go känsla. Ja det är riktigt underbart med andra ord.
Idag har jag varit till mormor och fått mig påskmat. Gött var det! Övningskörde med pilla också, var faktiskt roligt! Gick väl inte så fort frammåt men rullade ju i alla fall, haha. Nej men skillad är jag ;) Måste gå den dära handledar kursen också eller vad det heter.


Påsklov.

Påsklov, känns helt awesome. Hoppas på ett bra lov! Ska bara slöa och röta nu resten av dagen. Imorgon blir det utgång, najs! Malin kommer hit under dagen så blir det att ladda upp och sådär. Låter braigt! Nej gud vad jag fryser, får dra på mig sockor och dylikt, så hejsvejs!





"det här är hur jag är
jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli"


Kommunikation.

Halloj! Har kommunikation nu och försöker vara lite aktiv. Om två och en halv timme så är det påsklo. Underbart. Som jag längtat tills imorgon! Ska bli riktigt roligt. partyparty som sanna skulle ha sagt. När jag kommer hem så bär det av på en springtur! Jajjamän så sant som det var sagt. Fast kanske inte ska vara så säker..

Igår gick vi runt på stan och kikade efter kläder till imorgon. Jag köpte mig två toppar och ett halsband. Nöjd blev jag men plånboken skriker efter pengar..
Men nu har jag allt jag behöer för stunden iaf!


Fotbollsträning.


Redo för träning! Hoppas på att det inte blir allt för kallt...

Uf mässa.

Hallå! Varit på UF mässan under dagen idag. Lyssnade på en riktigt bra föreläsning. Han var en riktigt härlig person. Annars har man strosat runt lite på stan. Fick turen att få ta tio över två bussen hem idag. Och därför så kommer jag i tid till träningen. Förhoppningsvis ;) Köpte mig ett par byxor idag också. Sådana jag  redan har, fast mina har ju gått sönder.. Så nu är det problemet löst. Ska försöka att hitta en top som jag kan ha på fredag nu under veckan.





Lisa Ekdahl – Du Sålde Våra Hjärtan 

Lisa Ekdahl står för musiken just nu. Diggar..

Jag blev den fulaste flickan i världen

Hej. Dagen har varit slö. Jag vaknade och hoppade in i duschen på direkten. Sedan så har jag kikat på serier och bara slöat och mått. Jag och Mia drog även ut på en promenix. Härligt, lite kyligt/blåsigt var det men det var väldigt trevligt! Gött att bara gå runt och prata. Kom hem och åt varma smörgåsar och satte mig här sen. Så det var min dag. Nu laddar jag för sista veckan i skolan innan det är påsklov.





"Små onda djävlar dansar i en ring
Där står jag i mitten men jag säger ingenting
Små onda djävlar de kommer nära, de tränger sig på
Jag har inte mod att be en enda en av dom att gå"


Nu kan du få mig så lätt.

Hej! Haft en bra lördag. Varit och sett företagscupen, ätit pizza, varit vid sanna, gått hem. Och allt spenderades/gjordes med fina vänner! Så min lördag har varit riktigt bra och uppskattad från min sida. Imorgon är det söndag och jag ska ta det lungt och bara ta dagen som den kommer hade jag tänkt. Så vi får la se. Men nu bli det sängen vill jag lova. Ska bli så gött!




RSS 2.0