inte en jävel skulle fatta, inte ens de som alltid brukar förstå..

VÄRDELÖS lördag. Fast samtidigt kanske behövligt på något vis. Inte gjort anågonting värt idag. Det enda som jag gjort idag har varit att plocka svamp och äta, mat och annat gott. Imorgon är det i alla fall en pluggdag som gäller för mig och Johanna! Bara att bita ihop, faast jag gillar våra pluggdagar. Vi bakar alltid något, imorgon ska vi även laga någon mat, och som vanligt flamsa lite men samtidigt in emellan så pluggar vi. Perfekt kombo!
Tror jag ska gå upp och se på en film som skulle gå på femman, istället för att sitta nere i min källare som en eremit. Men jag älskar att va här nere och typ lyssna på musik, precis som jag gör nu! Så det är ingen skit.
 
  
 
Bild från turkiet, älskar de shortsem och det linnet!

Vildhjärta

Halloj! Lördag idag och den ser inte ut att ge mig värst mycket inte. Har inga planer utan det blir att va här hemma och förhopningsvis om det nu går något värt på tv:n så blire nog å slappa framför tv:n med min pollypåse! :)
Just ja, mitt Simkort till min nya telefon kom ju igår. Nu äre bara telefonen som fattas dåra. Kommer förhoppningsvis om typ 2 veckor. Iphone5 känns som ett bra val! Men man vet ju aldrig ;)
 
 
Bild från igår i skolan, faan va uttråkad jag ser ut. Ingen gla min där nör.

Och om man skulle få bestäma precis allt, fan vad lycklig man skulle vara

Tjo! Äntligen fredag! Åh vad härligt det känns. Gjorde muntligt i engelskan i skolan förut och skickade in engelskauppgiften, fan vad gött! Då är det överstökat. Idag blir det inte så mkt vad det verkar, pappa ska väl laga mat och göra det lite mysigt så blir väl att vara snäll och va med och äta. Men äta har jag aldrig något emot så, haha!
Innebandy matchen som vi skulle ha imorgon är inställt också. Fy vad besviken jag är, sett fram emot den där jävla matchen hela veckan och så blir det inget! Helvetes skit...
Menmen nästa helg så, då banne mig! 
 
såhär såg det ut på mitt rum för ett tag sedan. Jag städade och nu börjar det ta sig igen. Jävla kädmagnet!

Trött som bara den.

Åhh fy för å gå upp tidigt. 20 över fem imorse vare dax att öppna ögonen och dra sig upp. Kommer bli knäckt innan helgen kommer jö. Höhö! Sitter och väntar på matte i skolan nu, fattar inte att jag ens är här mer än en timme innan vi börjar, men jävla busstider som man har så kan man inte göra så mkt åt de. Det jag längtar efter nu är maten och sedan att få åka hem. Fotbollsträning ikväll också. Igår hade jag innebandyträning, första gången som det inte krockar med fotbollen eftersom vi bytt dagar nu. Glädjen att få gå var enorm! Helt underbart, och roligt som fan vare!
 
 


Johanna och jag har skapligt tråkigt. Men vi ä vä gla ändå vi.

jag älskar människor-jag älskar min popularitet.

Kollar på svenska Hollywoodfruar, haha! Därav rubriken, haha jävla nöt! Men det är iaf underhållande.
Lördag också och vädret är på topp! Men inte har jag gjort mer nytta än vanligt för det. Va till mamma en sväng förut också, nu är vi hemma här och gör paj. Eller mamma å pappa gör väl pajen, jag väntar på den ;) Vet inte hur resten utav min dag kommer se ut mer än att jag ska se Jonas ikväll. Det återstår helt enkelt att se vad det blir för ngt :)
 




Freeedag

Härligt med helg! Mina sommarjobbs pengar är nu insatta på mitt konto också! Så himla gött. Nu ska jag handla mig kläder. Behöver verkligen byxor. Det är jag i stort behov av. Sedan skulle det ju vara roligt med lite nya, fina toppar också. Jaja man ska hitta det också, men är nog inga större problem. Men min snålhet kan ju bli ett desvärre ;) haha.
 

En dåres hopp

Hejsan! fint väder ute och den här veckan blev riktigt bra och jag glädjer mig åt det! Fredag imorgon och vi slutar vid tio över två. Kommer hem vid tre-halv fyra ungefär. Häärligt med helg må jag säga! Kom precis nu på att jag har en uppgift att lämna in på psykologin också. Får se till att fixa det. När jag sett till att ha det gjort så blir det duschen för att sedan göra mig mat och invänta Jonas. Ikväll har jag två program som ska ses också. Låter som en perfekt kväll. Ingen fotbollsträning för mig idag heller, snoorig å sådär som man är. Jaja kunde vart värre.
Får se vad helgen har att erbjuda också, hoppas på något kul. Skulle ta ut min lön förut, men icke. BANKJÄVELN va såklart stängd. Så pappa får gå dit imorgon å ta ut dem åt mig. Smart å stänga klockan ett. Vilket vanligt fölk med jobb och skola har tid då!? Å hör sen ;)

 
 
 
 
 

Jag kan inte hitta mig själv

Hejsan!.idag är det sådär som när man känner så mycket av allt, att man inte vet vad man känner alls tillslut.Johanna kommer iaf snart hit, underbart! Så idag så ska vi ha en braa söndag. Laga lite mat, hyra film och sådär. En perfekt söndag helt enkelt! Börjar bli sjuk också. Snorig och känner mig allmänt tät i huvud,halls typ. Haha.Känner även hur halsonten börjat komma. Hoppas på att det inte blir mer än såhär iaf.Ha en fin söndag.
 


Innan du glömmer mig

Lyssnar på massa musik och bara är. Funderar på att sätta igång med lite mat. Tänkte mig kyckling och ris. Men jag har ingen direkt matlust alls. Men funderar på å skita i det, mat är alltid min bästa vän. Haha sad but true! Men bara det är klart så kommer jag nog bli så sugen så. Mästerkocken kan ju bara briljera, så har ju inget att frukta. Tänkte sedan att se efter om jag hittar någon film som verkar intressant. Aa juste ja, kan ju fanimej hyra film direkt på tv:n. Kanske skulle va ngt nu det. Mohaha, älskar när jag kommer på sånt här när det verkligen behövs!
Nu har jag glömt bort inlägget lite här och börjat med maten, det går framåt alltså.
  

Lööördag

Och den ser hur lugn ut som helst. Har inget planerat och det känns bra och härligt. Är seg efter igår och sådär men ingen större fara och jag tackar för det! Var iaf hos malin igår och hade det trevligt! Johanna blev med mig hem och sov med mig, men nu har hon begett sig hem. Liiike her ALOT! 
 
 
 
Tre egobilder från igår..

värsta timmarna under veckan.

Ja det är Svenska lektionen det! Till och med värre än matte. Diggar inte läraren alltså. Lektionerna ger mig inte ett skit. Men det är fredag och jag tänker fira det med en kanon kväll med fina brudar. Fint det. Resten av helgen har jag inga planer, känns faktiskt ganska skönt. Om pilla är ledig så kanske jag kan få övningsköra lite. Kulkul!
Nej nu blir det att lyssna på läraren lite....

jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv.

Tjobree! Lördag och jag ska snart börja packa för matchen sen vid kvart i ett. Är hemma match, det är gött. Bara 2 matcher kvar nu också. Har gått riktigt fort denna säsongen, men nu är det snart innebandy som gäller! Har ju sån himla tur så att nu ska vi träna innebandy tisdag och torsdag. Exakt de dagarna som jag har fotboll, jag kan alltså inte va med och spela innebandy ens en träning i veckan....
Ikväll är det 40års kalas som gäller, rockabilly tema! Ska bli roligt. Så efter matchen så blire att fixa sig för det. Får se hur det går, höhö. Ska försöka få till någon frisyr som inte är alltför bedrövlig ;) 
 

 
 
 
 

RSS 2.0