lördag natt.

Hallå, kom hem ifrån sunne för inte alls länge sedan. Var väl ingen större hit tyckte jag. Var på dåligt humör också vet inte varför brukar aldrig va så , inte riktigt så iaf. Kände att jag hellre hade gjort ngt annat och varit ngn annan stans än det men shit pommesfrites. Haha vadå party killer?!?
Men kan ju glädja er att många hade roligt så lyssen int på mig.

härligt att ha varit ensam här hemma i några dagar nu känns väldigt bra. Inga hundar heller , ett extra plus i kanten på det da! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det spörs väl.

Nej nu ska jag lägga mig och sussa sött precis vad jag vill göra just nu.


såhär såg jag väl ut da, ingen bra bild på klädera ra men skit i dära liksom! godnatt.

mycket speciell.

Hallå! Fin dag idag med , är väl bra det. Idag har jag varit lite duktig faktiskt, plockat ur och i diskmaskinen, vattnat blommor, städat undan mina saker och gjort ren två tröjor ifrån hundhår! går inte att förneka min entusiasm. 

ikväll blire nog sanna annars inget antar jag. Måste även påpeka att fotbollsträningen igår var riktigt super kul!
Hoppas också på att helgen kommer att bli rolig, på lördag är det match (om man blir uttagen) och efter matchen så ska man väl på fryksdalsdansen. Kul att se lite folk.

Igår var jag även iväg till sunne och spelade minigolf , sanna förlora! ngt som måste sägas. Gud så grini haha!♥










bilder på jag idag då!

wanted.

Helu, nyss kikat på en film och ska dra mig mot sängen. Idag har jag bakat cupcakes och sedan har pilla och de varit här under hela dagen typ. Senare på kvällen träffade jag Malin och Johanna en sväng, trevligt!

Morgondagen kommer att bjuda på fotbollsträning! och sedan efter träningen blir det antagligen att kolla på navy csi och dricka te och mysa med mamma (hehe) lite mysigt sådär.

Fryksdalsdansen till helgen också , fast vet inte om jag ska dit än. Tänkte ju det först men nu vet jag inte riktigt det är väl kul att se lite folk och så såklart! men aa somsagt så får vi se.


Fiskbensfläta som mia gjorde på mig en gång. I like!



Bild på cupcakes jag gjorde en annan gång. Idag hade jag chokladfrostning vilket jag tycker ä goast!

Everything but you.

Hej, idag är det fult väder ute vilket är en bra anledning till att kolla på film och ha det mysigt hela dagen! Ska fråga mamma ifall vi kan åka iväg och hyra film senare. Skulle vara super, har inte hyrt film på länge nu! Ett tag så hyrde jag jämt.
Så min dag kommer vara slapp med filmmys.

Igår så var det sommarfestlival här i munkfors, helt okej tycker jag bra band och så men det är ju tråkigt att det inte kommer så mkt folk, inte bara för de som fixar iordning allt utan de som spelar också!

Ska till skara ngn dag till veckan om det är bra väder. Där har jag aldrig varit förut så ska bli lite små skoj sådär.
Nej nu ska jag jämt gå upp och kika en sväng.



tänk på mig nu.

Hejs, just nu sitter jag här vid datorn och har inget att göra förutom att lyssna på musik vilket iofs inte är helt fel på något vis! Har varit bra och fint väder idag men nu under helgen ska det ju regna om jag inte fattat fel, men man får göra ngt bra av det. Jag undrar vad mina vänner gör under helgen jag, får väl se om någon kanske känner för att döda lite tid med mig.

Förövrigt så har jag faktiskt bakat kakor idag (kolakakor). Gött , alltid kul att sysselsätta sig med ngt!
Men nu ska jag lyssna vidare på the muisc!


ganska så ny bild på mej ra! fick tummen ur och la in lite bilder
på datorn ifrån mobilen..

Finally see what it means to be living.

Hej, det är fint väder idag ,solen skiner. Tror dock att det kan vara den sista soliga dagen på länge. Imorgon skulle det bli skapligt också, men sedan resten av veckan och nästa vecka så skulle det bli mulet och regn här och där. Men jag hoppas på att det ändras såklart. Men vädret behöver ju inte hindra en från att ha roligt !

Var till punkten och åt glass med Mia och hennes lillasyster förut. Sedan har jag även sett på en film som var super bra verkligen! Aja , ska snart göra mig klar för fotbollsträning idag igen ;)
Vi har ju egentligen träning på torsdag men vi hade ingenstans att vara då så vi fick köra idag istället, men ganska gött tycker jag för då har man resten av dagarna denna vecka lediga att göra saker på.

Efter träningen så blir det att trampa hemmåt för klockan kvart i nio så är det semifinal i damernas fotbolls VM, Sverige möter Japan så vi får hålla alla tummar och tår!








stand my ground.

Hejs! Dagen har tillbringats med sanna och sedan lite senare så försökte vi få med lite folk te hästskoholmen. Kom folk men inte så väldigt många kanske men trevligt iallafall tkr jag! Vädret har varit bra också, lite konstigt kanske kallt ibland och helt plötsligt blir det skit varmt. Men gött att solen skiner iaf. Imorgon har jag inga planer förutom att jag har fotbollsträning på kvällen,fast vet inte var och när riktigt för det har inte kommit upp på hemsidan än.

Måste bara säga att jag njuter av sommaren och jag vill att den aldrig ska ta slut. Men tycker såklart att det ska bli lite roligt/nyfiket att börja ny skola och få nya klasskompisar och så. Fast vill ändå ha kvar min gamla klass.



midsommarbild på mig och johanna♥

Genom eld.

Hallåjs! sitter här och lyssnar på lite musik just nu. Kollade jämt nyss på filmen Dear John, riktigt bra var den! Det är ganska grått ute idag, men vi hoppas på att vädret blir fint till helgen när det är dragspelstämma. Vet inte vad resten av dagen bjuder på men låt mig överraskas!  Gårdagen var riktigt trevlig, träffades med några flickor och åt pizza sedan köpte vi oss lite gott och gick ner till hästskoholmen och pratade lite. Sedan så gick vi bara runt lite under kvällen, är ju så grymt gött väder ute om kvällarna så man kan ju dö!
Nej nu får jag väl fortsätta åh sitta här och dröna.



RSS 2.0