Make it on my own.

Tjobree!

Sitter här och kollar lite på engelskan, men roligare att glo på datorn och lyssna på musik så det är väl typ det jag gör. En blandning kan man säga.

Träning vid sex också. Ska fanmä cykla till träningen sen, har fan inte cyklat på år och dag.
FINT väder är det också, sola skiner och allt är perfa. Nej nu ska jag gå upp och kolla vad mamma och pappa köpt för gott åt mig ifrån punkten så bajbaj!




Läggdags.

Ja så sant så! Men ska bara skriva några rader i SO:n först och sen blir det natta. Är ju så underbart att sova så gud vettu vad! jaja såg iaf på EM kvalet förut och sverie vann mot moldavien. Gött det iaf , inget mera interessant om min kväll inte. PS hackkorven var dreta goo!

Haet bra!♣

MAT.

Hallå, Innebandy var det föruter och nu blire mat, hack körm och potatis med röda betor göttans!
Har ju även SO uppgiften tills imorgon men jag vet inte om jag ska fortsätta på mitt svar eller om jag ska sluta där jag är..vi får se. Fick även reda på nationella ptovet i svenska idag och fick MVG skit gött vill jag lova. Det är ju bra att det gått bra på 1 nationellt prov som jag gjort ;) jo det gick bra på skrivuppgiften i franskan också fick VG på den bra där! ( hade inte förväntat mig högre direkt) Men nu blire krubb ;)



Fotboll.

Hallå! Ska om en liten stund packa väskan för att bege mig ner till hallen på fotbollsträning. Det var ifrån klockan 19:00-21:00 och inte till 22:00. Rätt gött ändå så kanske man hunnit hem och duschat tills lite efter tio istället för typ elva.

Hade skit svårt med att sova inatt också, kändes som om jag bara låg och blundade men aldrig somnade riktigt helt, nej fy hoppas det blir bättre inatt iaf.

Imorgon är det EM kval Sverige-moldavien, det ska jag allt se på sörrni! Hoppas ju såklar på att sverige vinner också!




Nej nu ska jag göra mig klar för träning.

Sweet dreams.♥

Nu blir det läggdags för mig. Färjestad till final btw. Och jag började på Mvg frågan på SO:n förut så nu har jag en början, bara att bygga på den nu. Men det är alltid lättare när man har skrivit de första meningarna, då flyter det på ganska så lätt. Ska fortsätta imorgon innan Fotbollsträningen. Träningen börjar 19:00 och är slut vid 22:00 . 3h Känns som väldigt länge men när man väl är där går nog tiden fort kan jag tro..eller?

Nej natti måste gå upp och borsta tänderna nu !♥

Samhällsekonomi.

Ja jag måste göra SO idag också, så ska försöka börja med att tänka ut vad jag vill få med i svaret. Är ju en MVG fråga så man vill ju skriva ett bra svar. Och somsagt jag vill absolut inte sänka mig i samhällskunskap eftersom att jag fick Mvg i det på höstbetyget. Kom just på att jag inte var riktigt klar med VG frågan än heller men det går nog snabbt. Tog även med mig för lite papper hem så får ta med mig mera hem imorgon, får skriva i boken när pappret tar slut så får jag skriva över det när jag fått mera papper.

Har pyjamasen på mig och det tänker jag att fortsätta ha hela dagen, bara för att jag bara vill vara super slö idag!
Blir hockey snart också vid fyra. Maten är också snart klar vilket jag ser fram emot, kommer få så god mat!


Veckan som kommer, kommer att vara både tölig och rolig! Det töliga är att vi har engelska prov och att jag måste vara klar med SO:n och ha läst ut boken i engelskan. Det som kommer att bli roligt är såklart att vi ska möta pöjkera i innebandy på fredag och en till sak som är bra är att veckorna går så himla fort!
Nej nu ska jag skriva i SO:n innan maten och hockeyn.



Earth hour.

Ska ni släcka all elektricitet ikväll 20:30-21:30? Jag tycker det är skit mysigt jag samtidigt som det är en god gärning. Jag är osäker på om vi ska göra det här hemma för tror pappa ska se på ngt program men ska iaf släcka överallt förutom tv:n då kanske. Det är ju bättre än inget alls skulle jag tycka.


Har förövrigt kommit en liten bit på VG frågan i So.n skrivit 3 och ½ ark papper men ska skriva lite till och sedan fråga mamma vad hon tycker om mitt svar , hehe. Det känns ganska dåligt om jag får säga det själv.
Men nu måste jag skriva igen.


höres!♥



snygga google bilder jag lägger upp jämt, men tycker att det ser lite trevligare ut. :)
har ju inga bilder på min dator jag..


Match.

Ja hade ju våran sista seriematch förut tråkigt men super roligt att vi vann! Det blev 4-3 gött så!
såg även på hockeyn förut och färjestad vann dåra, supert! just nu sitter jag med So , litten NÖRD stämpel jag fick där da! Men jag är ju så illa tvungen det ska vara inlämnat på onsdag (hem tenta) och jag vill gärna inte sänka mig i samhällskunskap. Satan vad dött det är jag kommer verligen inte på ngt att skriva,jaja.

men när jag suttit här en stund med So:n så ska jag belöna mig med ett glee avsnitt. Så har ju ngt att se fram emot. Ska även försöka ta mig lite glass sedan ockå!.



Men nu ska jag ha superkul..♣

Klänningar.

Image 1 of ASOS Embroidered Prom DressImage 1 of Rare Layered Mesh Bandeau Dress
Image 1 of Rare Ditsy Floral Chiffon Bandeau Babydoll DressImage 1 of French Connection Bandeau Dress
Image 1 of TFNC Dress With Satin Gathered Finish
lite snajsiga sådär va ;)

Candy.

Ja jag sitter här med min gidispåse som det förövrigt inte är så mkt kvar i, jävlar vad jag äter....
Jag får väl ta i extra mkt imorgon på matchen. det ska bli så kul att möta hagfors, det är alltid extra eggat på de matcherna. Det har alltid varit munkfors mot hagfors liksom,hehe!
Nej nu ska jag fortsätta att kika lite på en serie här.


see you later ♥

mkt snack liten verkstad.

Japp,hände inte så mkt för mig med skolarbetet förut och inte blir det ngt för Frjestad heller. De ligger under med 1-2 men jag ska väl fortsätta att se på hockey. YES nu blev det mål! 2-2!

Sidewalk.

Tjo flöjt! Varit hemma ifrån skolan ett tag nu och ska försöka att dra igång med lite skolarbete. Fan vad kul..
Hade ju nationella prov i franska,hörförståelse idag och gissa om det gick åt helvete eller? svar:JA.
Jag förstår ju inget när dom bara babbler på. Jaja nu är det bara en del kvar i franskan, skrivuppgiften. Den är imorgon så måste kolla lite i boken om mig (en bok som vi skrivit om oss själva i) Ska också göra en So fråga har jag tänkt så att jag bara harv MVG frågan kvar. Och ska även försöka att hinna med lite läsning i boken jag läser i engelskan eftersom att våran engelsktimme går bort imorgon pga skriftliga delen i franskan och vi ska vara klara med boken nästa vecka. Kom just på att jag måste göra klart en sak i svenskan också, får lov att ta med mig hem imorgon...

Nej nu måste jag sätta fart och försöka att vara färdig till klockan sju för då blir det hockey minsann!



ciao!

the first cut is the deepest.

Hallå där! Dagen har bestått av skola, utvecklingssamtal och lite matte här hemma. Men jag orkar fan inte med en del uppgifter så jag skiter i dom. Funderar starkt på att lägga mig och sova nu. Skulle vara sä jävla skönt med två tidiga kvällar i rad.
Idag har jag fan gottat mig nog, tog glass med banan och chokladsås efter att jag kom hem ifrån skolan och senare på kvällen tog jag en sådan där dubbelnogat..

Vi skriver ju kostdagbok nu också. Det är på gympan vi fått det häftet. Det är iaf bara i en vecka som tur är.
Haha jag försöker att inte äta allt för mkt gott under veckorna när vi skriver den. Fast idag blev det lite då men på ngt vis känns det som om det var bra ändå. annars så kanske det ser ut som om jag "fuskat".
Haha hur ska det bli till helgen då? brukar fan äta ngt gott varje dag känns det som..jaja nu låter det kanske värre än vad det är! jag köper ju inte stora godispåsar varje dag liksom men jag tror ni fattar :9

Längtar så mkt tills skoldagen på fredag är slut för du är det helg igen! Match på lördag också mot hagfors KUL! (om jag får vara med såklart) Sista matchen är det också...det är tråkigt. Men nu är det fotboll som gäller så får vi spela innebandy igen till hösten! Hoppas att vi får ha det laget som vi har iår, älskart♥

Nationella i franska imorgon, hörförståelse. Det går väl fan inte att höra när fransmän ska prata som två snatter aper med massa könstiga ljud och man fatter inget...Är det bar jag som tkr så eller?...Nej jag trodde väl inte det!

Men sussa sött!



hockey

Hallå,sitter i soffan och har just ätit lite mat. Hade träning förut och den var riktigt rolig vill jag lova! Om ungefär 20 minuter blir det att kika på hockey , Färjestad-AIK. Så medans mamma och robin är på bion hur många lingon finns det i världen,så ska jag åh pappa se hockeyn istället. Men jag tycker att den verkar skit rolig,men hade ingen lust :-) men ni får ha en trevlig kväll!

ska sova nu :)

Japp , nu är det sova som gäller. Ska bli riktigt skönt att få sova lite längre än vad jag fick igår. Var på fotbollsträning förut också, roligt! Fick även med mig dessi på träningen och hon tyckte att det var roligt. Skit najs asså! Har nationella prov i franskan imöra också. Jaja hoppas iaf på ett ganska skapligt lätt prov i läsförståelsen som vi har imorgon. Måste också tillägga att min blogg design är riktigt tråkig och väldigt gammal, men men så ärre ska krypa ner till kojs nu jag, kramis. första blogg inlägget med mobilen, litten cooling!

rubrik

Hej, matchen gick inget vidare stor förlust men vi gjorde det vi kunde för dagen :)
sitter just nu och äter cheese balls och dricker saft. Åt också av glassen som jag fick av pilla förut.
vilken snäll moster jag har va, som köper glass till mig! :D
aja har inga ord att skriva just nu. höres!



denna glass fick jag :)

Matchdags!

Japp klockan kvart i ett har vi samling! Gött att det är hemma också. Ska bara äta och så innan vi far iväg till hallen ;) Hoppas på att det går lika bra idag som förra gången, men kämpar vi och ligger i och skapar chanser så kan ju allt hända. Vi får hoppas att det är våran dag idag iaf.

Ja jag har väl inte gjort så mkt nu under morgonen bara spelat lite på gitarren för försöker att spela hungry heart bra för att kunna få VG på gitarr i musiken , haha vi får se hur det går med det va.
Och sedan har jag ju även packat till matchen..vilken hektisk morgon jag har haft!

nej ha det gött!



Vinter igen...

Ja såklart så snöade det imorse när man vaknade och fortsatte under dagen. Man ska fan aldrig hoppas på att våren ska komma för då blir det tvärtom!

Aja skola idag och den gick fort och sedan var det ju innebandy träning sö jävla roligt ska ni veta , underbart!
det är kul att fotbollen börjat och så igen också men kommer ändå sakna innebandyn alla dessa månader när det är fotbolls säsong. Det har varit en så himla rolig innebandy säsong iår! Hoppas att vårat lag spelar tillsammans till hösten också, annars blir det ju inte detsamma! :D
nej ´fy vad kul det känns med innebandy nu för tiera!

Och match har vi imorgon också mot skoghall, då ska vi kämpa på och spela mot vinst.
Roligt att vi spelar emot hagfors sista matchen också (men det är nästa helg som tur är så än är det inte sista matchen), alltid kul att möta dom för vi är alltid så himla sugna på att dänga dom, vilket inte är ngt problem för oss ;)


Ja vad gör man jo lyssnar på musik och skriver lite med Pilla (min moster) på facebook.
Hon skrev förut att om vi vinner så ska hon köpa glass åt mig vilket jag tyckte lät underbart så nu VINNER vi för att jag ska få glass (a) nejra haha men hon kan allt vara snäll den dära pilla :D!
nej godnatt och ha det trevligt.

 
fight for this baby!

Våren!!

Fan vilket härligt väder det är nu då!! skit najs. Torsdag är det alltså idag och nu är klockan alldelles för mkt halv tolv och jag ska upp tidigt, fy och blä men tiden har fan gått dreta fort ju!

Skola som vanligt idag men efter det tråkiga så följde jag med Johanna hem där vi bakade, kollade på gamla inspelningar och försökte även kika på franskan men det gick inget vidare. Men jag har haft en super trevlig dag med Johanna idag iaf! 

Imorgon är det också äntligen härliga fredag då jag hoppas på en bra dag! :)
nej nu får jag dra mig till kudden snos..


 

Nationellt prov ta dig i röven!

Japp , vill bara att de nationella proven ska vara klara för fy i fan vilken dret det är egentligen. Fysik är det i imorgon och jag suger på allt vad No heter! skit samma..

Idag har jag varit i skolan som vanligt då men även haft innebandy träning :)
skoj skoj. Vi slutade tidigare idag från skolan också, vi hade revy sista timmen så istället för lektionen så fick vi en uppgift som vi ska ha klar till nästa gång. nej nu fan måste jag sova blir ju bara saker emellan hela tiden!



roligt att jag alltid lägger upp denna bild känns det som..

goa måndag :)

Japp måndag är lungt den skönaste skoldagen på hela veckan. Känns som om skoldagen går skit snabbt och det är bara lugna lektioner. Så skolan har alltså varit bra idag. En sak som jag hatar med denna vecka är ju nationella provet i fysik som kommer gå åt helvete ända in i rompa! nej jag kan inget, orkar ju inte läsa på det heller så får väl skylla mig själv egentligen. Läser lite här och där att "läser på till np i fysik" osv och jag bara...fy fan vad detta suger! är jag den enda som inte orkar öppna boken ens elr?

Vill även passa på att säga att jag älskar mitt rum och det är fan bäst :D
haha ja det finns ju kärlek till allt sägs det ju!

men vafan nu ska jag kila , tjenixen ;)


sommar och barfota :D!

More then anyone

Hallå där! Spelade ju match igår och vinst blev det super go vinst! Vann med 5-2 och förra gången vi spela mot dom så vann de med 8-1 så det blev ju lite förändring. Och jag fick göra mål också, riktigt härligt faktiskt. Det var en sjukt rolig match med tempo och fight! Bra stämning i laget och det kändes verkligen som om vi gjorde det tillsammans och det var en bra känsla! det var liksom inga klagomaål hit eller dit utan bara roligt igår :D aja slutpratat om matchen.

Idag, lördag alltså så kommer Johanna hit och vi får se vad vi gör för ngt. Ska iaf sätta på mig lite kläder och göra mig iordning sitter här i myskläderna än, så måste fixa mig lite!
Ligger inne med ett jävla skavsår på tå jäveln också! fick det ju efter pjäcksorna när vi åkte skidor. nej fyfan!
Aja måste rappa på nu och bli klar innan johanna kommer :D


Ja detta var några år sedan det! 2 år sedan tror jag :)
ja  lite förändring finns det ju ;)


detta är iår :)

never fear the unexpected

Tjobree! Ännu en skolvecka avklarad, känns skönt med helg. Vi hade ju iallafall frilufsdag (stavningen) igår då vi var till hovfjället och åkte skidor, det var super kul! Så man får ju inte klaga på det iaf. Inget behövde vi betala heller ;) Aja fedag idag alltså och jag kom hem ifrån skolan efter ett ngn gång och sedan vid kvart i sex så har jag samling till innebandy match , som är hemma och det är riktigt najs bajs dä!

Försöker nämlingen att lära mig att spela hungry heart på gitarr men jag är ingen instrument människa haha!
Aja övning ger färdighet (sägs det)
Jo har även fått tillbaka 2 prov denna vecka Franska prov och Religions provet.
Fick MVG på båda så det är jag nöjd över. Så skönt att det gick bra på So (religion) provet , jag som trodde att det inte gått bra. 


tralalalalalala...just nu har jag brist på ngt att göra så jag bestämmer mig för att kika om det finns nåt roligt spel jag kan spela lite på , ha en trevlig kväll!



Vår känslor!

Ja vårkänslorna kommer när snön börjat smälta bort och solen skiner och det är alldeses för varmt för vinerjackan!
Men det som ändå är ruskigt tråkigt är när all snö som kommit smälter och det blir massa slask. Skorna är aldrig torra en hel dag.. Men det varar ju inte för alltid och vi får vara glada för att vi äntligen efter en super lång vinter får lite annat väder. Men jag klagar inte gillar vintern och tycker denna vinter varit perfekt , kanske lite väl kallt ibland men,men. Haha det var väldigt vilket prat det blev om väder haha!
Men Dagen idag ha inte bestått av så mkt jag gick upp vid tio tiden tog mig frukost och satte mig vid datorn. Vid två kollade jag ju på damernas stafett som svenskarna tog silver i. Och sedan vid fyra så gick jag och sanna upp till klingevi på ett fotbolls möte, dom ska ju starta ett damlag i munkfors iår. Men varit till råda och tränat några gånger nu och det är bra och roligt men det är ju så nära att spela här och man tar sig lättare hit bara att slänga sig på cykeln liksom eller gå det tar ju inte alls lång tid. Efter mötet så passade jag även på att fylla på mitt rese pass när vi ändå gick förbi centrum. När jag kom hem blev det att börja med maten eller mamma gjorde väl iordning maten och jag fixade salladen. Sedan har resten av kvällen spenderats nere i mitt lilla rum i källaren där jag suttit vid datorn och kikat lite.

Morgondagen kommer bli riktigt najs bajs om det blir som man hoppas. Det är typ arton tjejer i nian som ska åka iväg till Sunne där vi ska bowla och äta , bara ha det super trevligt får vi hoppas. Kanske kolla runt lite i Sunne innan vi drar till Bowlinghallen och äter Taco buffe , hihi!
Men Innan vi åker iväg på bowling så har vi innebandy träning och så ska jag se på herrarnas stafett och hoppas på att det går bra.
Nej herregud imorgon ska jag allt visa mina bowling talanger , om man ska säga talang?


Denna eyliner måste jag gå in och köpa på mias för min är slut finns typ bara pyttelite
kvar i den och denna I like! har en annan som är som en penna men den är svår tkr jag för det blir inte riktigt svart när jag målar på ögonlocken känns som om jag gör ngt fel för när jag gör på handen så blir det svart och perfekt och det känns skit lätt att måla med den, aja skit samma ska iaf köpa denna om jag får tummen ur ngn gång! :D

RSS 2.0