1år 1dag sedan Michael Jackson dog..<3

hejhej, midsommar var det i går så hoppas ni hade en trevlig sådan. Min var helt okej :)
Nu idag så har jag varit hem till sanna med familjen idag där var det andra familjer också och vi lekte/tävlade lite sedan fikade vi och umgåddes bara. vädret har varit underbart idag iallafall och det är toppen! nyss ätit glass och kakor super gott vill jag lova + lite turkisk peppar! Lyssnar på musik♥ på spotifly som min såkallade broder sa hah! :) träning till morgonen vilket jag gillar mkt. ha det bra!




Och jag skänker en tanke till michael jackson...kärlek till honom och hans musik♥

summer ;)

Hejhej, idag skiner solen ;) och jag har varit och käkat lite pizza med mamma och robin. Varit ute och jag har faktiskt städat också! coolt va? Om en timme och en kvart så har jag samling vid statoil inför fotbollsmatchen som vi har sedan och den spelas i kil. Igår hade vi också match och vi åkte hem med vinst vilket var skönt det blev 3-2 så brabra! Jag kan lova att jag diggar sommarlov! nej nu ska jag göra det tråkigaste av allt innan match ..PACKA :P



hejsvejs!

Sommarpaj :D

Hejhej, nu är det äntligen sommarlov men vädret är väl inte det bästa kanske.Det regnar just nu men det har inte regnat mkt under dagen iaf bara några droppar sådär. Ja efter skolavslutningen åkte jag hem satt vid datorn en stund ( låter så tragiskt att säga att jag satt vid datorn nu när det är sommarlov men jag skyller på vädret) sen bar det iväg till pizzerian med familjen sen iväg och hyra film men ingen som tilltalade mig direkt. och jämt nyss har jag ätit paj som jag tycker är väldigt sommrig med rabarber och jordgubbar ,cocos och lite nötter faktiskt supergott! :D hoppas att det blir fint väder imorgon! men vi höres väl. Alla var även superfina på skolavslutningen idag:)<3

Tjenabalouba :D

Idag är det torsdag och jag är ledig från skolan och sitter just nu vid datorn..ska dra iväg till Johanna om en stund :)
Men för tillfället lyssnar jag på bra musik ;D sitter vid pappas dator för han har spotify på sin och inte jag ...men ska väl skaffa :P Men han har ju bra musik på sin lista så det gör mig inte mycket ,hah :) Imorgon är det skolavslutning också vilket jag verkligen diggar! ska bli riktigt skönt med sommarlov! har inget att skriva så goodbye.





RSS 2.0