tänka bör man annars dör man! ;D

Hejhopp! jo idag så är det måndag. Och jag har varit i skolan men idag var den enda dagen som vi hade lektioner på under denna vecka för vi fixar inför forsnässkolansdag som är på fredag kväll. Trodde även att vi skulle få tillbaka svenska provet idag men icke. Har även haft prov i matte,geografi/miljö, religon och i matten fick jag G++ lyckas aldrig med ett högre betyg än G i matte och det suger ju! Sedan i geografi och religon så fick jag MVG :D haha liten kung ! (på religonen fick jag MVG- men det är ju ett MVG) Vill få reda på slutbetygen också.
Hade fotbollsträning idag också rätt ovärd ändå väldigt slöö om man säger så vi hade ju ingen tränare så ja :P
Men nu sitter jag här och väntar väl på bättre tider antar jag ;) Men ha det jävligt gött alla !!<3

Torsdag! :)

Hejhopp idag är det torsdag och vi är lediga från skolan för det är ju röd dag och imrogon så är det kristihimmelfärds dag :) Så då är man ju också ledig! Idag klockan tio så hade vi samling inför matchen som skulle börja klockan 11. Hemma match gött! Men vädret är/var väl inget att hurra över kan jag säga...Men vi Vann iallafall :D 4-1 riktigt najs! Nu sitter jag här vid datorn och bara mår allmänt gott. Fick tillbaka So-provet igår också super nöjd fick MVG så kan inte va annat :D Men nu ska jag kika på lite program som jag missat under veckan och sånt.




Hare gött! :)

braxen chitzen ;)

Hejehj ;D idag är det lördag och daniel och george har varit här lite granna tills 20 över åtta eller ngt sånt där och denna kväll har jag kollat på jakten på julia kollat på wallander och ätit Ben&Jerrys marabou polka + cola :D
gott gott! Igår var man duktig och var ute och sprang , ja inte så värst längt kanske men är iaf något och hade rätt hög fart faktiskt haha, lät ju bra att skriva så låter som om jag skryter eller något :P
aja mamma och pappa är på fest med heavy metal tema (min moster som fyller 30) hade trott att det bara skulle bli jag och robin hemma men mormor och johan kom hit också. :) Hoppas ni haft en bra dag ;)


natti<3

Fotbollsmatch :)

Hejhej! Ja idag så har jag haft fotbollsmatch mot råda och vi vann med 3-0 gättans ;D första seriematchen också!
Jag gjorde mål idag också ;) roligt roligt! Hade tänkt att jag ska öva på So provet som vi har på fredag men vi får se hur det går med det, det var ju en tanke iallafall (a) snart är det helg igen också vilket ska bli riktigt najs!
Och jag längtar skit mycket till sommarlovet värsta gött, och det är fan inte länge kvar nu (Y)



...nej ska väl försöka att göra ngt vettigt



RSS 2.0