pissväder!

Halloj! Här äre dött. Men har vart i turkiet en vecka så skyller på det..haha. Nu har i alla fall skolan dragit igång igen.Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Båda bra och tråkigt. Känns bra att få lite rutiner igen, hösten är ett plus, innebandyn har börjat, bytt skol lokal och är helnöjd! fått mentorn jag vill ha, klassen känns allt för perfekt just nu. Men sedan är det ju det där med att det kommer att komma massa uppgidter som känns lite mindre kul. Även att man inte har mer än 2 dagar ledigt under veckorna. Men men! Jag har överlevt förut.
Ska göra mig klar för fotbollsträningen alldelles snart, skitväder är det men får blunda för det ;)
Kommer frysa arslet av mig! Efter träningen blire hem, duscha, se Jonas och välkomna fredag och helg!!
 
 
 
 

Turkiet!

Jajjemän! Turiket nästa. Ska bli helt underbart att få bada i havet, gå ut och äta, må gött, ha kul och på det med ett riktigt bra sällskap! Amazing. Åker från kära munket vid tre till norge och sedan vidare till Turkiet. Ett mer än okej avslut på en sommar med mindre bra väder om man säger så! Hoppas på att bli brun också, någon sorts färg borde jag ju få iallafall. Annars får jag väl leva forever vit.
 
 
åker ju med denna filur!

5 days left

Tjoflöjt. Sitter och lyssnar på musik! Något som aldrig är tråkigt och drygt iaf. Haft en bra dag med sanna och sedan fotbollsträning! Nu blir det sängen för min del. Ska bli super skönt! Imorgon är det första innebandyträningen också, kul! Meeen, jag är nervös. Känns som om jag glömt bort hur man spelar eller ens håller i en klubba. Sedan så kommer jag väl inte å fatta övningarna heller. Sedan så känns det som om det inte kommer va så många från vårt lag där utan mera ifrån A-laget. Kommer känna mig sämst på plan. Eller så kan det ju gå bra, entra eller. Går det dåligt så har jag iaf Turkiet att se fram emot på SÖNDAG!
 
 
jag såhär på kvällskvisten. Är sådär allmant slö å dassig efter träning och dusch.

för allt vi drömde en gång.

Hej! Fulväder idag. Men jag har iaf övningskört och varit till karlstad. Sanna kommer även till mig sen. Fick mig en ny bikini i K-stad. Det var väl det som jag hade tänkt mig också. Fick den för 50 kr så jag är helnöjd! Det är även riktigt kul att övningsköra! Nu för tillfället sitter jag och lyssnar på musik. Bra underhållning det. Men nu ska jag gå upp och kika vad mamma sysslar med.

RSS 2.0