Ledig måndag :)

Precis som rubriken säger så har jag varit ledig idag. För vi hade uppsamlingsdag på skolan idag när man får ta igen saker eller göra prov.Men hade inget så har varit hemma skönt det också. På morgonen var man så snäll så att man gick upp och bakade scones och ställde fram för frukost till mig och mamma (som jag överaskade lite granna) iaf så hare varit skönt med en extra dag ledigt. Men har 2 prov att tänka på denna vecka. och nästa vecka 3 prov tror jag. Herregud vad gött det kommer att bli med jul lov! Jepps nu ska jag snart dra mig ner under täcket och lyssna på lisa marklunds CD-bok ;) natti.

Lördag

 Hejsan , lördag har det varit idag och jag har inte gjort så mkt att hurra över men nu på kvällen har vi kollat på
 Robinson och kollat på filmer vi hyrt, brabra! Imorgon så är det söndag altså första advent och skyltsöndag. Och jag ska spendera dagen med Lina på skyltsöndagen i Karlstad, Ska bli skita roligt är ju mycket större där än här så vi ska vara där hela dagen jag åker från munket vid 9:35 och åker hem 19:05. Först när jag kommer dit så möter Lina upp mig och så åker vi hem till hennes mamma och äter mat och sedan bär det av in på skyltsöndag! Kul ska det iaf bli!  Nu ska jag sova för ska ställa kockan på åtta ( om jag ska duscha ) och klockan är 01:17. Natta!♥

Match :D

 hejhej , idag har det väl varit skolan ..blablabla orka skriva det varje gång! aja iaf imrogon så blir det match :D
  jävlar så najjs (Y) kulkul! Är ju även fredag imorgon och det gillar vi. Slutar ju tolv som ett litet plus i kanten.
  Och plus att vi typ inte har ngn lektion imorgon för på morogn ska vi till kyrkan ( inte det roligaste )  aja vet inte hur länge men sedan tillbaka till skolan så hinner antagligen inte med hemkunskapen sedan har vi en halv lektions So ( vill se vad jag fick på provet ) för halv elva är det Lucia men först ska jag på hälsokontroll. (alla ska det)
sedan slutar den halv tolv och då har vi en halvtimme No ;) rätt najjs!

Hejhej!

Japp nu sitter jag här men ska strax cykla till skolan gött att det är helg snart dock så har jag ju ändå bara varit i skolan 1 dag :D men iaf nu ska jag göra mig redo.


Åh..

 Bajj försöker hitta en sida som man kan kolla på våra bästa år på, men hittar ingen. jävla dret vill ju inte missa morgondagens (något överhuvudtaget) avsnitt!. Lite lett jag är :(

Tisdag

Hejhej. Studie dag idag men ingen bra studie dag! Är vissen och har feber och öm lite här och var som jag var igår, jag trodde ju att jag skulle bli bättre. Jag som verkligen ville vara med på träningen idag :/ funderar på om jag går ner och kollar sedan. (om jag orkar) Vaknade kvart i nio idag kolla lite på tv:n sedan så gick jag upp och la mig vid halv tolv ngn gång och sov till 20 över ett. Ska säga att inatt drömde jag en asjobbig dröm :S skit äcklig var den! Sen nu när jag la mig vid halv tolv så drömde jag att jag och mamma åkte till höje bageriet med pilla , robin och george var också med. Sen drömde jag ju att jag hade sovit till klockan tjugo i fem , det var i samma dröm som höjebageriet ;) sedan skyndade vi oss till träningen för jag hade ju inte hunnit säga att jag inte kunde va med så då fick jag panik över det. Sedan när vi kom till träningen så var jag med en stund eftersom att det var i slutet och jag drömde att jag var bra gjorde många mål dribblade bort alla la fina pass osv. xD  Är knäppt hur man kan drömma egentligen :D haha men sedan så vaknade jag ju och såg att klockan var tjugo över ett, jag kände mig lättad ;) Nu ska jag kolla på lite serier så hejsan svejsan!

Svt.se <3


Måndag

 Hellu, idag är det då måndag och jag har varit i skolan och varit med mia.
Har varit lite hängig hela dagen hade feber och lite öm här och var. Men nu värkar det att vara över för just nu så mår jag prima :D Men jag ska iaf sova nu och skönt ska jag sova också med filtar och täcke.



Ännu bättre är ju att vi är lediga imorgon, studiedag göttans"!
det behövdes känner jag verkligen! Imorgon är det innebandy träning
och jag längtar igår såg jag ju på tre matcher och då blir man ju sugen på att spela
och idag så har jag sett innebandy på tv:n så ännu mera sugen på träningen imorgon :D
Aja höres :)

Söndag

 hejsan, idag så har jag varit nere på forsnäs hela dagen och kollat på tre innebandy matcher. Ingen bra dag för munkfors tror jag inget lag vann (från munkfors) Aja nu är jag hemma iaf och gör inte så mkt. Men ska väl äta mat om ettag. Och snart är det top model också bra är det! Imorgon är det skola också gör mig inget måndag är en go dag och sen på tisdag så har vi ju studiedag minsan! :D Aja nu ska jag kila ner.

Lördag

 Tjosan mitt emellan trosan !  vad gör nu då själv sitter jag här med en polkagris :D
  Ska jag berätta ngt jävligt roligt? jo jag hade match förut och vi vann! :D 
  Vi var braiga ;D 2-1 blev det. känns skönt. Annars idag så vet  jag inte riktigt vad jag ska göra
  hyra 2 johan falk fimer ? har bara 2 kvar att se för det finns väl bara 6? aja nu ska jag kolla på serier som jag
 inte kollat på än , kärlek till svt.se <3

Torsdag

Torsdag idag då. Skolan idag var rolig hade ju ANT tema idag med. Sedan efter skolan så följde jag med Sanna hem vi kollade lite på provet som vi ska ha imorgon. OCh så bakade vi och hade kul :D Nu sitter jag här och har nyss kollat på riverside och druckit te. Nu ska jag kolla lite mera på So:n, får hoppas att det går bra imorgon iaf.Ska även stå och sälja bröd imorgon också,inge fel faktiskt. Innebandy är det imorgon också dreta kul! :D
Aja back to work ;) Dagen har iaf varit trevlig,rolig och mysig :D


Onsdag

 Hejsan, idag så var det då skolan. Dagen var snabb tycker jag ingen lång och dryg dag!
 Har väl varit hemma idag mamma undrade om jag ville med upp på hockeyn A laget skulle spela
 men hade ingen lust direkt så stannade hemma. Robin skulle ju vara maskot också.Goa kusinen daniel var här också. Så när jag satt här hemma i min ensamhet så fick jag en fix idé att jag skulle baka tills på fredag för vi ska stå och sälja då, så då gjorde jag det kladdkaka och havreflarn.Och efter det så blev det oskyldigt dömd och varm choklad<3  Imorgon så ska jag va med Sanna och vi ska läsa på inför provet på fredag bra det tycker jag (Y) :D Nu ska jag sova så godnatt!

Måndag

 HEjhej måndag idag då och skola. Måndagar är goa dagar tycker jag. Hade lite Lucia övning idag första gången för i år då var inte med förra året och var osäker på om jag ville vara med. Så det blev att vara med iaf. Efter skolan så följde mia med mig hem :) Gud vad vi skrattade då! haha
Imorgon är det tisdag vilket innebär innebandy :D men nu ska jag fortsätta att sitta här en stund.

Karlstad

 hejsan,idag på morgon så väckte mamma mig och sa att pilla ringt och frågat om vi ville med till karlstad och det ville vi väl. Mamma sa att vi skulle städa först innan vi skulle åka så då fick vi väl göra det då. Så idag sover jag nog sött i mitt nystädade rum. Har inte skrivit ngt i den där dagboken som vi skulle skriva i heller (om praon) vet inte när vi ska lämna in den heller. Men ska försöka skriva ner lite granna nu. Har prov på fredag också i SO.
Vet inte riktigt hur det kommer att gå för tycker inte att vi hållt på med detta alls länge 2 veckor tror jag.
Men läser jag på så går det nog bra får vi hoppas (man ska ju läsa på rätt saker också) Justja köpte ettpar skor i Karlstad bruna stövlar så imorgon ska jag inviga skorna ;) men ha det gött!

(Y)

 Hejhej skönt hade bara feber på morgon nu är jag inte sjuk bara ont i armen men hoppas på att det är över imorgon ;) det var igår kväll innan jag skulle sova som jag kände mig vesen frös och var allmänt hängig och på morgonen med men det var bara på kvällen igår och morgonkvisten idag så det är bra (Y) har hyrt film också som vi ska se på sen 3 Johan Falk filmer dom är braiga dom tycker jag har bara sett ettan men snart har jag även sett 2,3 och 4:an :D Har även köpt lite smått och gott till filmen senare :) ha en bra lördagskväll!

sprut sjuk!

 hejsan, är ju lite vesen. Har lite feber och ont i armen , tog ju vaccinet igåt mot svin influensan.
  aja bra att det är helg iaf så att det inte skulle vart under praon! Senare så ska vi hyra filmer.vet faktiskt inte vad jag ska göra nu men blir väl att fortsätta att sitta här.


Igår kväll så var jag ute med Sanna och Mia i snön och gled runt lite ;)<3


JOHAN FALK är bra!:D


Fredag

Hejsan,idag så var det ju sista dagen på prao:n :(

tråkigt! har varit roligt! :D
 
fick 2 paket innan jag skulle hem men har inte

öppnat dom än för skulle på innebandy träning direkt efter typ.

Så nu har jag nyss kommit hem från träningen och

ska öppna dom :D Träningen idag var rolig , det kändes

som att jag gjorde en bra träning :)

 ( skönt att kunna säga att man gjort ngt bra iaf´, har ju lite svårt för det)
'
Vi har match till söndag också men jag fick ej vara med.

Sen så blir det idol också undrar vem som får åka hem idag då.

Nej jag är för nyfiken på vad som väntar i mina paket så nu ska jag öppna ;)

ha en trevlig helg!


torsdag

 hejhej,idag var det ju prao igen :D kul är det! Efter prao:n så har jag inte gjort så mkt gjort lite So och kollat på lite tv serier och kollat på datorn bakat och så :P har ju inte skrivit ett skit i den röda lilla boken vi fick av boel våran svenska lärare. Vi skulle ju skriva veckodagbok i den.. Har fan inte orkat! Längtar till imorgon för då är det Innebandy men tråkigt att det är sista dagen på prao veckan :/
Ha det gött!

tjohopp!

hejsan,idag vare prao som vanligt denna veckan och sedan när jag kom hem så gav jag mig ut på en springtur runt 5-6 km :) sedan bar det iväg på utvecklings samtal och sedan hem har suttit här ettag nu och ska gå ner och ära korv med bröd och se på halv åtta hos mig så hare bra!

Prao och innebandy :D

 Hejhej,ja har proat även idag :D  sedan så har jag ju haft träning också SKITKUL :D! Älskert♥ Match till helgen skulle va skit kul om man kom med :D imorgon så är det inte något som jag vet att jag sk göra direkt men får väl se. (Prao såklart men efter menade jag) imorgon på lunchen så ska jag äta på kinan med Carro :)
Är så springsugen :D ngn som också är det (a)?


Prao och innebandy :D

 Hejhej,ja har proat även idag :D  sedan så har jag ju haft träning också SKITKUL :D! Älskert♥ Match till helgen skulle va skit kul om man kom med :D imorgon så är det inte något som jag vet att jag sk göra direkt men får väl se. (Prao såklart men efter menade jag) imorgon på lunchen så ska jag äta på kinan med Carro :)
Är så springsugen :D ngn som också är det (a)?


Måndag

 Hejhej,första dagen på prao idag. Proar ju på Konsum. Det är skojigt finns något att göra hela tiden. Men på måndagar så är det inte så mkt att göra det blir imorgon som det kommer att bli mera att göra ;)
Pilla (min moster) var ju hemma idag för att george var sjuk men imorgon så kommer hon.
Nu så ska jag kolla vidare lite på datorn :P

*

 Jävla röv höl!!

Efterlängtade fredag :D

 Hejhej,inte skrivit på några dagar men inte suttit vid denna dator så mkt :P Men har väl inte hänt något. I onsdags var jag iaf på spinning och igår inget. Idag har jag då varit på skolan tills vi slutade klockan tolv.
Nu är jag hemma och sitter här och sen vid fyra så är det innebandy träning :D ha en trevlig helg!

tisdag

Hejsan,idag är det tisdag och idag så har jag varit i skolan efter skolan så cyklade jag då hem och gjorde mig lite skorpor och satte mig här och nu ska jag på innebandy , inegen springning innan för vi ska prova dressar. Hoppas att dom är sköna :D

-

Hejhej,idag har jag du varit ledig från skolan eftersom att vi fick kompledigt eftersom att när vi var i belgien så var det studiedag så för att det skulle bli rättvist så fick vi en extra ledig dag !:D Har inte gjort så mkt idag bara mått gött. Förut kollade jag på innebandy på tv:n kulkul! Roilgt att se när dom är så himla duktiga och det värkligen syns att dom kämpar och vill ! Man sitter till och med och tar i åt dom ibland man är ju jämt fokuserad haha! :P  När jag såg på innebandyn förut så blev jag så sugen på att spela! Och det är ju träning imorgon så :D Men nu ska jag försöka att sova :P Sov sött.

Söndag

 Hejhej, idag så är det söndag. Har väl inte gjort något att skryta över direkt men har kollat på en film och suttit här lite granna och ska gå ner alldelles strax och kolla hur det går med maten , mums! Sedan blir det att se på en till film en natt på museeumet 2. Hyrt dom så dom ska lämnas in idag. Skönt med en extra ledig dag ifrån skolan imorgon då! :D

RSS 2.0