Match ikväll!

Har bara suttit här nere efter skolan och tagit det lite lungt sådär, om lite mindre än en timme så har vi samling för match.
Matchen är i forshaga och den startar klockan halv åtta. Vi får hoppas på att vi gör en riktigt bra match och att vi desutom kanske vinner! :D och vi ska ju ha roligt också såklart. Jag har längtat till helgen för den här veckan har det varit läxor nästan varje dag, det brukar inte va så mkt men den här veckan har det känts som om det var mkt att göra. Egentligen är det inte så mkt men jag är så van vid att knappt ha någon läxa alls.

Imorgon ska jag bara må gött av ledigheten vi får se om det hittas på ngt :) Ska i alla fall sova ända tills jag vaknar imorgon hihi det är nästan skönast med helgen och att man får göra vad man vill !

nej måste fan packa nu hejdå!


Krönika!

Hej nu sitter jag här nere i källaren med min krönika som ska vara inlämnad imorgon. Jag var ju typ klar la bara till lite småsaker. Men nu är det den tråkigaste delen och det är att skriva ner allt i skrivboken. Har det skrivet på datorn nu.
Jag har heller inte kommit på någon titel än men det kommer nog så smånig om. Har också engelska glosor till imorgon så måste kika på dom sedan och läsa igenom texten som vi fått glosor på. Ska bli otroligt skönt med fredag imorgon och det innebär att det inte är någon läxa , men ska nog ta med mig SO:n hem över helgen men det är ju bara frågor som jag ska svara på och det är inte någon större börda tycker jag.
Idag ska jag äta bakpotatis och det är så gruvligt gott! ´så det gillas.

Altså det är ju helt dött på tv program tycker jag det är fan nästan inga bra program på tv:n längre.
Visst det finns vissa som är bra men inte mycket. kommer ihåg ett tag då det var något bra varenda dag nästan och nu inget? :O jaja datorn finns ju haha.


Hittad bild på google :)



jag måste börja med skrivandet nu...!

Jag är min egna lilla hemlighet..

Hej idag är det tisdag och har hunnit med skola och träning idag och dator då. Det blir inte mycket annat under veckorna när det är skola iofs så händer det väl kanske inte så extremt mkt på helgerna heller. Måste se hur jag ska "lägga upp" läxorna nu resten av veckan, imorgon får det bli att ta hem franska och matte för på torsdag så har jag franska glosförhör och ett matte test av något slag. Ett utav mina värsta ämnen är matte det är det jag är dåligast på iallafall. Och sedan på torsdag får jag se till att skriva ner min krönika i skrivboken och kanske "finslipa" lite. det kan ta ettag och på torsdagar som är så dryga och uttröttande får även ta med engelskan hem då och öva på engelsk glosorna som vi har på fredag. Måste försöka följa mitt såkallade schema med mina läxor, för imorgon har jag träning så måste försöka göra det innan den börjar och sedan kanske kika lite på kvällen sedan när man kommit hem.

På fredag så har vi match mot gs86 (forshaga) Och hoppas att vi åker därifrån med en härlig vinst, så som i söndags. Men vi måste såklart kämpa på ;)
sen på söndag så har vi DM match , vi får se om man får vara med på den annars blir det ner och kika för den är hemma och det är ju bra!



 Jag är som min egna lilla hemlighet..jag är full av överaskningar men bär på dom inom mig tills jag vill visa dom.



The match ;)

Matchen förut gick bra bra! vi vann med 5-4 skit härligt! Det var serieledarna som vi mötte också, lite sura dom verka haha det trodde dom väl inte :D Man ska inte underskatta oss inte. Men vi får också hoppas på att det går bra nästa match också! såg på solsidan förut haha lite roligt det är då. Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, imorgon är det skola igen då. Men måndagar går ganska snabbt tycker jag på ngt vis men torsdagar kan man ju dö på ju. Nej nu får jag se om det finns något roligt att hitta sig på med här på datorn.





vadå snygg? :D


min helg

Jag kan börja med att på fredag så var det som vanligt skolan till tio över ett sen var det träning och efter träningen bar det iväg till vargnatta! Det var grymt roligt och vårat lag var fan bäst. Vi kom två , det stod 0-0 efter finalen så det blev straffar vi satte 3 och de fyra, men vi var värda etta platsen i alla fall så. Men vi hade ju roligt och det är ju det som är viktigt. Jag kom hem vid 6:00 och då var det bara att stupa i säng. Sov till kvart över tre då fick jag gå upp och göra mig iordning.

Sedan på lördagen så åkte jag till Carro vid fem för där hade vi tjejkväll, roligt roligt.
Vi åt taco paj och massa annat onyttigt! Vi hade det allmänt trevligt.

Och nu idag är det sista dagen på denna helg och ska alldeles strax göra mig iordning för match.
den börjar 2 men samlingen är vid kvart i ett. Hoppas såklart på en vinst så dä sö!
nejmen nu ska jag väl påbörja min packning och sätta på mig springkläder ha dä gött :D


Torsdag!

Den drygaste dagen på hela veckan är torsdag det. Vi har sex lektioner jätte drygt. Men det som är skönt är att man är ledig ingen träning eller något. Eftersom dagen känns så lång i skolan så är nog det bra iaf. Så idag har jag kollat på one tree hill såklart men det var sista skivan på säsong 6 och säsong sju är hos malin. Men ska också gu upp för att kolla på handbolls VM strax redan börjat men. Imorgon blir det skolan och vi slutar tio över ett härligt!
Sen har vi träning vid halv tre och sen vid fyra så går bussen mot torsby och där blir det vargnatta. Hoppas på att det blir roligt också. Hoppas jag inte blir allt för trött haha! får sova bort hela dagen på lördag nästan. Måste ju vara utvilad till aftan på lördag för då ska vi ha tjejkväll igen ska bli super. Vi har planerat lite mera denna gång inte bara att vi kommer på det samma dag liksom, haha men man ska vara spontan det gillas! 
Och på söndag har vi match också den är hemma det är bra för om jag inte får vara med så kan jag ju gå dit och kika :D
Och om jag får vara med så hoppas jag att jag gör bättre ifrån mig än vad jag gjorde på förra matchen, det gick inte alls för mig då och jag överdriver inte. Men hoppas isf på att göra bättre ifrån mig både för mig och för laget :)

nej nu får jag gå upp till handbollen hörs väl!




håret där vill jag ha! har jag sagt förut men blev absolut skit dåligt när jag klippte mig
fast nu har jag hittat en frisör jag gillar bättre som fixat det till det bättre iaf men vi fick göra lite i taget
det var jätte konstigt klippt. hon förstog inte hur frisören hade tänkt riktigt, hehe.
nu har jag fått klipp och färg tid den tredje februari. Var ochså länge sedan som jag använde mina glasögon i skolan och på dagarna så att säga. just nu har jag dom på men har dom bara på på kvällen. Gillar att ha linser för det är liksom så jag ser mig själv.

hejs!

Tandläkaren today

Japp halv tre var det tandläkaren som gällde och sedan hem och sätta sig här har ju även gjort ett försök med krönikan idag. Fick en fix idé när jag låg där vid tandläkaren alldeles maktlös. Tog även en fika förut wiener bröd gott dä!
Nu ska jag ju packa träningskläder för ska dra iväg på träning. Den börjar kvart över sex men åker dit lite tidigare och ger johanna lite sällskap. För hon var där tidigt idag. Franskan måste det övas på sen när jag kommer hem. Träningen slutar väl vid halv nio så kommer nog vara rätt sleten mot kvällen men tröttöga får läsa glosor bara att hålla dom öppna :) Ska i alla fall se till att lägga mig vid tio känns som en bra tid och det känns bra. Men nu ska jag packa och vandra ner mot hallen see you later aligator ! :D




Roliga sporter. Längtar lite till fotbollen också :)

sista dagen..

Ja idag är det söndag och sista dagen för denna helg och ikväll blir det match. Just nu lyssnar jag bara på musik och kollar lite på facebook, men finns ju inget roligt att se. Aja måste även se till att dammsuga mitt rum också , det är förjävligt här inne! Imorgon ska jag nog även försöka att börja med krönikan som ska vara klar vecka 4. Och det här med gymnasium är ju bara för töligt vad ska man gå för ngt? Nej det är fan inte lätt när det är svårt! Ute är det för himla tråkigt väder iaf , men bye.


saturday night light :)

Hellu! Idag var vi ju somsagt iväg till ´karlstad och var på öppet hus, så dom berättade om hur det var på skolan och sådär.
Men sedan när vi kom hem vid tre ngn gång så blev det att kolla på one tree hill och sedan sitta vid datorn ( haha mitt liv dä ) Nej men sedan blev det en tjejkväll , haha mkt skratt där på slute iaf, haha fan va bra!! :D♥
Nu sitter jag även här och har as tråkigt kanske bättre att lägga sig. Imorgon blir det att spela match mot sjöstad och matchen börjar 18:45 herregud känns som om jag kommer vara ..sömnig :P
Nej natta!



Längtar inte jätte mkt till sommaren gillar vintern men ska bli skönt att få ha sommar kläder och äta massa glass och ha solsken! haha.

Now I know better!

Hej , idag är det fredag och så himla skönt med helg, fast det känns som om att helgen kommer ta slut för fort.
En riktigt bra sak som hänt idag är att det inte blev ngn träslöjd för våran lärare var sjuk. Skolan slutde vid tio över ett och då bar det hem för att packa och sedan dra sig ner mot hallen där det var träning sedan vid halv tre. Nu efter träningen har jag underhållit mig med att kolla på one tree hill och ätit mat och nu sitter jag här och lyssnar på musik, göttans!
Och till morgonen vid tio så drar jag ,mamma, eva och sanna till Karlstad för vi ska på öppet hus på ett gymnasium (thoren business school). Sedan får vi se vad det blir efter det inget planerat men blir nog bra.
Nej nu ska jag hitta mig på med något på datorn strax :)


har fan inga bilder på den här datorn så får bli på en snygging! 


tur att jag är jag   :)


Ha en super kväll för guds skull nej förresten för er egen skull , haha!


klockan är nio !

Ja precis och jag vet inte vad jag ska göra. Ska man lägga sig? nej det får bli om en liten stund för kommer nog ändå inte somna vid nio , även om jag varit trött idag :) Träning imorgon också vid halv tre. Det finns både positiva och negativa saker med att vi flyttat träningen tidigare. Det som jag tycker är positivt är att vi får komma hem tidigare än vad vi fick annars, det som är mindre bra för endel iaf är att de inte hinner hem men jag har tur jag för det gör jag ;) men det kan vara roligt att stanna på skolan tills det börjar också och bara passa och skjuta lite innan vi ska ut och springa ;) (Fast det finns väl säkert inga bollar ute)
Nej nu måste jag rusa på toaletten för pissar på mig snart.
Men godnatt för today då!



Musik♥

 Musik ja.. det är väl något som vi alla älskar. Vad man än är för sorts människa så tycker väl alla om musik(?).
Hoppas jag att alla gör iaf , hehe!

Dagen idag har varit dryg, torsdagar går sakta och det beror mkt på att vi har en extra lektion idag
och det känns verkligen vill jag lova, men skönt att det är fredag imorgon och sista dagen innan helg!
Ska alldeles strax käka makaroner och korv. Hoppas också på att det blir att göra ngt roligt i helgen :)
Det tråkigaste med imorgon blir träslöjden! men det är bäst att jag går :)







Onsdag today!

Japp och jag är trötter. Dagen har väl gått ut på att vara i skolan och även kolla på one tree hill. Men sedan vid kvart över sju så blir det att dra sig iväg på träning :D Förresten så är det ju knut idag också ( ungar som är utklädda och går runt till hus och knackar på dörren och får godis) vi har köpt knutgodis men kommer antagligen inte så många så det som kvarstår blir väl mitt och robins. Träningen slutar väl runt en halv nio ungefär tror jag och då blir det att åka hem och duscha och göra sig iordning för att sova, skulle vara skönt att lägga sig runt tio. Tror faktiskt att det blev den tiden igår också, gött faktiskt! I skolan ska vi även skriva en egen krönika och jag har ingen aning om vad jag ska skriva men det måste jag komma på snart. Hoppas att det blir bra iaf, det som kommer bli svårast är nog att det ska finnas något roligt någonstans i texten och jag är inte sådär värst bra på att skriva roliga saker som folk kommer tycka är roligt för det jag kanske tycker är kul kanske andra verkligen inte tycker är roligt haha! vi får se. Sedan så är jag lite nervös inför religonen för efter provet så får vi reda på vad vi kommer få som slutbetyg eller iaf vad vi troligen kommer att få , man kan säkert förbättra eller försämra (?)
Bara imorgon och fredag kvar tills vi slutar inför helgen. Ska bli himla skönt. Vi slutar ju tidigt på fredag också tio över ett och sedan vid halv tre så har vi träning, förut hade vi vid halv fyra men nu har tiderna ändrats :)

Nej nu får jag kila hejsvejs!


Jag älskar verkligen när vattnet är klar blått det ser så himla härligt ut :D

Sova!

Ja nu ska jag slumra in och sova riktigt gött! hoppas jag på iallafall, Vill inte till skolan imöra men det är ju en rätt så go dag imöra med innebandy turnering och så! Det som egentligen är värst är att gå upp på morgonen. Usch!
Annars da? jo jag har ju varit på träning och ätit mat precis vad jag skrev att det skulle bli.
Men nu måste jag stänga av här annars blir det att man fastnar vid nåt och klockan bara går och går och sedan önskar man att man lagt sig tidigare! så sussa sött iaf ska jag göra det :D



och är inte glass det bästa?..JO DÄ ÄR DET! :D


Månda och sista dagen på lovet..

Ja fy vill vara ledig mera jag , även om jag inte gör något om dagarna så har det varit så himla skönt att vara ledig!
Igår var jag och mamma iaf ner till Karlstad en sväng och shoppade. Sedan på kvällen kom även min kusin hit så vi spelade lite spel och skrattade åt en video hahaha!!
Det jobbigaste med att börja skolan igen är ju att jag måste gå upp tidigt och lägga mig tidigare, blir svårt nu när man vänt på dygnet lite. Det som kvarstår av dagen idag är träning och mat. När jag kommer hem efter träningen blir det väl att dusha och sedan sova :) Imorgon i skolan är det väl typ "innebandy dag" alla A klasser möter varandra och alla B klasser möter varandra sedan de som kommer till final möter lärarna. 9A kommer såklart vinna!

det jag köpte i karlstad igår ;)

  • Jeans skjorta
  • svart blus (?)
  • ett skärp
  • 3 tränings t-shirts (svart,rosa och grön)
  • svart linne
  • leggins
  • 2 BH:ar



nej nu ska jag göra ngt , men antagligen inget vettigt ;)


Let's dance ?

Jag måste bara säga att det är nog det tråkigaste underhållnings programet ever!
Har aldrig tyckt att det varit roligt att kolla på , nej usch! Sedan finns det sådana som tycker det är bra
men jag fattar inte. Aja alla tycker ju inte som jag :)
Idag har jag haft träning göttans! sedan träffade jag Lina en sväng också vi gick till mia's och kikade lite.
Annars har jag spenderat dagen med One tree hill och godis.
Imorgon blir det väl inget antar jag kulkul! Hoppas förresten att 2011 blir ett bra år..


"Man vill alltid vara lite bättre och mera uppskattad"







ha en fortsatt trevlig kväll ♥

I belive :)

Hejhej snart är jullovet slut också vilket jag tycker är lite surt för hade gärna varit ledig längre!
under lovet har jag inte gjort ett skit typ kollat på One tree hill, tränat och ja inte mkt mera. Men One tree hill är väl fan bättre än allt!♥ Och Glass är väl ändå det godaste iaf köpte mig en Ben&Jerrys förut gissa om det var gott!
Nu blir det snart att sova, imorgon ska jag inte göra ngt speciellt men har träning och det är gött.


I'm gonna hold on cause what I believe in is so strong


RSS 2.0