like a butterly flying away.

haejsan! Dagen har inte varit så händelserik, men har varit duktig och plockat i köket! Plockade ur och i diskmaskinen och städade iordning på diskbänken samt köks ön. Ikväll väntas det träning vid halv sju. Annars har jag inga planer för dagen men vem vet vad det bliver.

Måste säga att det är så grymt underbart med höstlov! ♥



Jag med ett leende på läpparna.


En tummen upp för höstlov!

dreaming is beliving.

Hejs! Sanna kom som sagt hit vi gick iväg och hyrde oss två filmer som vi kikade på, samt åt salta pinnar. Mysigt sö! Nu sitter jag här på golvet och lyssnar på musik för att strax hoppa i säng. Så underbart att det är höstlov, det ska jag fanimej ta vara på!¨

Jag och sanna får stå för bilden!




känner mig lite dum på ngt vis, men egentligen är det en skitsak!

Don't lose who you are.

halloj! just nu slöar jag bara och lyssnar på musik. Väntar på att Sanna ska komma, vi tänkte hyra film och ha det gött. 
Idag har jag varit ner till 29:an där det städades. Måste säga att det var riktigt kul igår.
har fan inge att skriva heller men jag kan säga att det är skapligt gött med höstlov nu!


 
bilder på mig både idag och igår :) slöbilden längst ner ä idag, fast ser så slö ut pga
tröjan som jag drog på mig.. och webcamen.


ha en bra dag!

Jag gråter bara i regnet.

hejsan! Ja nu är man hemma efter en lång dag i karlstad men det har varit trevligt faktiskt. Funderar på om jag ska duscha nu eller om jag duschar till morgonen. Funderar på att gå upp snart faktiskt, så kan jag sova längre till morgonen.
Imorgon är det ju halloween fest som gäller! hoppas på en riktigt dunder bra kväll!

Vid tolv imorgon så ska vi va vid 29:an (där festen ska va) och göra iordning lite. Sedan drar vi iväg och äter pizza och sedan hem till sanna för att göra oss iordning. Låter som en bra dag rätt igenom!



Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik.

ccc.

HalloJ! Idag hade vi ju ingen vanlig skoldag utan var på ccc, där man kunde lyssna på föreläsningar och gå runt och kika på olika företag som stod med broschyrer osv. Skönt att inte behöva ha en vanlig dag i skolan utan att få göra något annorlunda. Min dag ser inte så händelserik ut, ingenting som jag ska göra så vi får väl se vad det bliver.




Kände mig sådär cool när jag tog kort med mina lurar, eller? höhö..

rund i ansiktet, haha jo tack !


men hae't bra !

Höstlov.

Jajjemen snart är det höstlov minsann! Ska bli helt underbart. Slapp dag idag som alltid på onsdagar, men klagar verkligen inte! Imorgon är också en soft dag vi ska nämligen på föreläsning, olika folk som ska prata om typ entreprenörskap osv. Det är obligatoriskt fram tills två, så blir nog att ta tio över två bussen hem som jag även gjorde idag. Lycka!
så vi har bara en lektion kvar denna vecka, det är historia i tre timmar på fredag. Sedan ska vi stanna kvar på skolan på fredag, vi ska ha ngn halloween fest. Kan ju bli roligt, det är två klasser som fixat iordning saker osv. Eftersom att vi är där efter skolan så kommer vi få gå hem en dag tidigare vid jul, hur underbart!?

Sen blir det innebandy träning också, den slutar vid tio så blir nog hem och duscha + lägga sig och sova :)




massa egobilder! :D

like the city is on fire tonight.

HallÅ! Kom hem för inte så länge sedan. Har slängt i mig en sopptallrik och ska om en liten stund cykla till sanna där vi ska se på top model och kanske baka något. Skolan idag var allmänt dryg, så det var lycka att vi bara behövde att se på film under engelska lektionen å även få sluta tidigare än vad vi skulle egentligen. Mer än en timma tidigare så dä va gött! Något annat som var otroligt gött var att vi aldrig fick uppgiften i naturkunskapen som vi skulle fått idag utan vi bara pratade igenom hela lektionen snacka om najs. Men jag var så trött idag så ögonen föll ihop på mig nästan jämt kändes det som, haha :)



Jag och johanna in tha schooL!


Och jag nu.. :)

Fail..

Jaru, dagen har faktiskt varit bra fram tills träningens slut. När vi körde tvåmål så sket sig allt, gick super dåligt och hade inget humör heller. Var sleten efter dagen..! Blev väl int bätter att jag trampade snett heller, blir så sinni! haha jaja alla har väl dåliga dagar, eller?

Får ta nya tag på onsdag! Nu ska jag skynda i säng. Eller sitter ju i sängen redan men ska sova.
Måste få tag på prao också, piss vad jag hatar det. Roligt när man väl är där men så tråkigt att hitta en plats..

Åhh yey vilket positivt inlägg! Men bortsett från det negativa i inlägget så har resten av dagen varit super bra faktiskt.



moi! såg rätt gla ut! haha.

sitter i skolan..

Hejs, är i skolan just nu och gör inte så mkt har inte tänkt göra det heller. Är klar med min annsökan så det är lungt med det iallafall. Ska bli skönt att få komma hem sedan och åka å träna innebandy!
hoppas även att gympan blir roligt även mina fasor över att spela med alla dom som har fotbolls profil, gudameja!

JAg just nu! :)

Redan uppe.

Halloj! uppe redan innan sex idag! bra för att vara mig det. Nu ska det packas gympa saker och så ska jag göra mig iordning, kanske hinner jag stoppa i mig någon frukost också. Kommer nog bli lite stressigt när jag kommer hem sedan i eftermiddag också för har innebandy träning vid halv sju och kommer hem vid kvart/tjugo över sex. Men det gör väl inte så mkt att komma några minuter försent, det har hänt mig förr.. ;)






Två bilder på en glad glasögonorm! :)

släck nu jag ska söve!

Hallojs! dagen har inte innehållit så mkt, spelat match och bakat chokladbollar! mums♥ 
Ska strax gå och lägga mig också för imorgon väntar skolan. Men det ska ju bli så ruskigt skönt med höstlov iallafall!

Vann förresten matchen förut! 6-4 blev det, riktigt kul att vi vann! Fick göra mig två mål också, jag som aldrig gör mål. Kulkul! men va nog en engångsförteelse, fast man får ju hoppas att det inträffar flera gånger :)


 
klippte mig igår, mia som drog saxen! 






 
okej, så vare inte. Ville bara kolla hur det skulle bli om jag hade kort hår ;)

Lördag.

hallå! Har inte gjort alls mycket idag gick upp vid ett ngn gång och duschade sedan åkte jag till centrum och köpte mig godis. Sedan har jag suttit vid datorn och ätit mat. Mia ringde jämt nyss och fråga ifall jag ville med och äta pizza men eftersom jag nyss ätit så följer jag bara med dit utan att äta pizza. Sköj att hitta på ngt! Får se om vilka det blir var bara malin och mia än så länge så vi får väl se.

Match imorgon också, hoppas på vinst såklart! :)


sanna ville ¨måla mig som ett lejon igår, hon fick väl det tillslut hehe ;)
haha då fick ni en bild på det också!

Helg♥

Hallåj! Har för inte alls längesedan kommit hem från skolan. Helt jävla underbart är det med helg nu. Är så sleten efter denna vecka även om vi inte har så mkt i skolan, fan blire!?

JAg och sanna ska iaf ner till hallen sedan vid sju och se på match. Kan ju vara trevligt att göra ngt en fredags kväll som denna, hah! Efter matchen förljer sanna med mig hem så ska vi prova lite sminkningar till halloween. Sköjsigt du!

Ska strax äta pizza också, hoppas det blir gott!



Trött efter skolan.. men nu äre bara att må gött och slappna av!


halloween!

Hallådär! Japp snart halloween också. Ska bli kuligt det, ser fram emot nästa helg gör mycke! Har försökt att sminka mig så jag ska va på halloween men inge väldigt nörr utan typ bara svart ögonskugga och rödaktigt läppstift. Sedan hade jag ju sånt dära "fake blod"  men såg kanske inte så snyggt ut när jag gjorde det men haha ngn kanske kan hjälpa mig höhö. Hatar ju verkligen å klä ut mig också men tänkte typ bara ha en cap ännö och kanske några hucktänder om jag har några.. Aja det är ngt iaf! :)

 
Såhär typ hade jag tänkt mig ögonen.. hehe!


 ursäkta bilden haha men det syns iaf ahah !


haha ja inget exklusivt direkt men det passar mig det , vill inte va för mycket utklädd, jag trivs i att bara va mig själv jag haha! som jag sa när jag var liten : " Jag är bara sandra!" haha!

this gotta be the good life!

Halloj! Idag har det varit skola och sedan blev det träning. Body attack nere i hallen. Vi i dam J fick vara med A-laget på det. Va tre instruktörer från styrkan där som körde passet med oss. Verkligen inte min grej om jag säger såhär- jag skulle inte göra det frivilligt igen. Men detta passet räknades ju med till våra träningar (den va alltså obligatorisk) så då är det klart att man går.

Imorgon är det vanlig innebandy träning iaf och jag ser fram emot det. Men mina ben kommer ju vara helt slut imorgon. Det är dom redan men kommer ju vara värre imorgon. Kan ju säga att det känns i benen efter attacken iaf! haha men gött mä lite träningsvärk kanske.


Nu ska jag hoppa i säng för att sussa sött och dö på att gå upp tidigt men älska onsdagar! har bara en lektion och sedan coachtid. Hatar dock att vi har ett test i matte på torsdag fast inget som spelar in ngt speciellt på själva betyget utan för att vi ska se hur kriterierna för betygena ser ut och för att se vad vi kan och vad vi behöver träna mera på. Jag suger verkligen på matte så skulle vara så roligt att få bra resultat men jaja hoppas kan man alltid göra men dock så är hoppet oftast det som aldrig ger en något man vill. Bara falska förhoppningar , haha sant ju! ;)

Fick tillbaka mitt betyg på digerdöden är verkligen inte nöjd fy och usch.. jaja det går att förbättra iaf och ä ju inte direkt något som inte går att ändra på! 

Nu skrev jag massa här känd ja! så säger godnatt.



Ger er denna vackra bild!

Hemma.

Hallå! Har nyss kommit hem och har även ätit lasagne, mums va gott! Ska göra mig klar för träning och sedan trampa ner till hallen. Hoppas att benen inte är allt för sega efter simmningen på gympalektionen bara. Men jag klarar mig. Skönt att få åka bil hem också! 

Gjorde slingor igår och blev ett bra resultat tycker jag! Dä va mia som slingade mig så det tackar vi för, kan hon få göra flera gånger!



ÄLSKERÄ MÄ SKARU VET! ♥

Sanna ä dryg.

hejhej! ja som sagt så är sanna rätt dryg. Nejra.

 

mysigt sö! :)

pissigt.

Halloj! hade match förut och det blev förlust, jävla dret säger jag bara! Tycker att det gick bra ändå men vi får ju tyvärr inte fler än ett mål. Jaja det var iaf mycket roligt att spela , superkul!
Det som var mindre skönt var ju att ha samling kvart över åtta. Fast ändå skönt på ett vid för då har man resten av dagen kvar att göra ngt på.

Sanna kommer hit sen och det gillas! Jag borde dammsuga, det behövs verkligen och jag måste få tummen ur och göra det ngn gång. Kanske blir det idag?

Nej nu ska jag fixa mig lite..!


slöbild efter matchen, riktigt snygg i håret osv. ganska fult att jag har handen där og men ,hah!

save me tonight.

HallÅ! Kort dag i skolan idag. Internetet på skolan var det ngt fel på så vi tog tjugo i ett bussen hem eftersom att vi ändå inte kunde få tag på material osv. Det var riktigt gött iallafall! Gjorde ingen nytta här hemma heller inget skolarbet eller ngt men vafan har ju inte fått deadline på uppgiften än så det kan inte vara så brottom faktiskt.

Jag tar alltid ut helgen i förskott, när torsdagen är klar så tänker jag mig att det är helg. Men det blir ju faktiskt helg imorgon! :)

Ska springa upp och borsta tänderna och tvätta bort sminket nu så att jag är redo för att sova sen. Hoppas alarmet funkar som det ska imorgon också. Har krånglat lite.


Ser ut som om jag bär huvudet i händerna haha!

Sweet dreams!

Hejs! ska försöka att stänga av så snabbt som möjligt här nu måste och vill sova. Men det är ju så svårt att slita sig!
Den här veckan har gått så himla snabbt och det är så himla skönt kan jag lova, uu va gött!

Förresten, johanna och jag bestämde oss för att fortsätta med matten imorgon. Kanske tur det var helt slut i huvudet. det skulle kunna ha sprängts i luften tror jag..haha!

Hoppas innerligt att vi inte får ngn uppgift på fredag i historian som vi ska ha inlämning på känner verkligen inte för att ha ngt att tänka på under helgen, nej usch och fy!



litte mä egobilder jag lägger ut haha!

Matte, matte!

Hallojs, sitter mned johanna och räknar matte eller johanna står för resultatet jag bara kallar att jag kan! Nejmen matte suger pung och jag suger pung i matte om man säger så!. Ska lämna in uppgifterna imorgon haha men det blir nog bra det. Nu ska vi se till att bli klara med matten innan innebandyträningen! det är tur att man har något att se fram emot när man gör något som är su gruvligt värdelöst som matte... :)






 


Johanna jobbar och jag är moraliskt stöd kan man säga, höhö!

bra måndag.

Hejs! Som sagt så har det varit en bra måndag. Först bar det iväg till skolan och där vämtade det en lektion svenska, mat och sedan hem. Var riktigt skönt att få sluta tidigare pågrund av att vi inte hade någon gympa. När jag kom hem kikade jag på modelljakten sen kom Johanna och vi bakade kladdkaka och åt det sen bar det iväg på träning och den var efterlängtad!

Till helgen så har vi den första serie matchen och jag hoppas,hoppas att jag får vara med och spela. Men bara att försöka göra sitt bästa på träningarna det och sedan kan man ju inte göra mycket mer. :)



Jag och johanna på en historia lektion för ungefär två veckor sedan, så snygga!

Söndag kväll.

Hallå! Helgen har varit bra. Dagen spenderades med Sanna. Vi kikade på dam a-lagets innebandy match och de vann! Sedan bar det iväg hem till sanna igen och där blev det te och popcorn i soffan. Lite söndagsmys sådär liksom.
Nu längtar jag tills imorgon för vi har bara en lektion och kan alltså ta tjugo i ett bussen hem wiee! Sedan är träningen riktigt efterlänktad! ska bli roligt och gött att få träna, så morgondagen ser  perfa ut den! :)



Color.

Hallådär! Nu är klockan tjugo i elva och jag ska pallra mig i säng snart men måste tvätta bort sminket och borsta tänderna samt stänka av datorn osv. Det har varit en vanlig dag med skola och sådant. Efter skolam bjöd johanna mig på fika eftersom att vi slog vad om en grej och jag hade såklart rätt och vinsten var alltså en fika!

Imorgon är det äntligen fredag och det är så underbart! På kvällen så ska vi till sanna ska bli myys och skojj det.
Har även historia som måste bli klart på lektionen imorgon jag hoppas verkligen på att det går nogorlunda för mig iallafall för jag har inte kommit någon vart alls nu känns det som, aja shit the same känner jag det blir nog bra.

slänger upp nåra bilder da.!




haha fuul, men det kan inte hjälpas!

Hinder.

Hallojs! Idag är det tisdag och vi hade typ idrotts/frilufsdag. Blev ju inte mycket sportgrejer men det var iaf massa tävlingsr och det var roligt. Efter skolan så va jag med sanna en sväng i stan, hon bjöd mig även på en kanelbulle eftersom att det är kanelbullens dag och jag hade inga pengar.. Det var iaf snällt och gott!♥  Sedan bar det av mot busstationen där jag sedan fick ta bussen emot forshaga eftersom att jag skulle spela match där och skulle inte hinna hem till samlingen och inte dit tills matchen heller för den delen. Så jag fick ju ta med mig klubban och det till skolan men det gick galant.

Vu förlorade matchen men det var roligt att spela och jag tycker inte att det gick jätte dåligt för oss det är ju ändå första matchen (träningsmatch).



bara cambilder på mig men aja. Sleten tjej by the way! Ser ju helt körd ut.
Håret ä ju..aa ;)

Varm oboy! :)

Tjenixen! Hade bara en lektion i skolan idag och det var soft men var ju dö trött. Orkade inte somna när jag la mig igår kväll för ä så täppt i näsan. Aja I survuved! Sen vid halv sju så har jag innebandyträning. Imorgon så skulle vi ha träningsmatch får se om man får vara med och spela, får hoppas på det bästa.

Har nyss druckit varm oboy, riktigt gott!




haha.

Awsome!♥

Hallå! Var på klassfest igår och måste säga att det var lätt värt det! Så jävla kul vare och bästa klassen har jag hamnat i också! Det var iaf så kul som det kan bli. Det måste göras flera gånger!

Just nu så sitter jag mä datorn och kikar runt lite, jag och Johanna bestämde oss för att gå och äta pizza sen. Trevligt att göra ngt en söndag, träffas och äta lite :)


Men tror jag ska börja att sätta på mig kläder och gå uppåt.



RSS 2.0