det ska va husvagn, tralala.

Hejhopp! Natten tillbringades med Mia, Malin och Sanna i Mias husvagn. Jajjamän där höll vi hus. Sanna och Mia skulle va tråkiga å sovaa, så jag och malin fick liva upp det lite för oss själva där. Mycket skratt! Det var en trevlig kväll/natt!
Nu ligger jag här i sängen i mitt älskade rum och lyssnar på musik. Nyss kikat på top model Sverige. Ska nog sätta på en serie nu. Najs! Ikväll vankas det träning vilket innebär träningsmatch mot killarna. Ska bli skojj!


no doubt.

åå.

kärringhelvete!

right now.

Solen skiner utomhus och jag inväntar Johanna som ska få vara mitt sällskap för dagen. Låter som en bra dag! Vi får väl se vad vi hittar oss på med för något. Känns som om sportlovet är alldelles för kort och tiden bara rinner iväg. Men jag har ju iaf lite in planerat nu i veckan. Imorgon ska vi ju förövrigt ha träningsmatch mot pöjkera i innebandyn. Kulkul!






måndag kväääll.

Mådag kväll och jag sitter här i sängen nyduschad å kiker på en serie. Låter inte helt fel enligt mig. Det är farligt att vi har glass hemma, den är nog snart slut.höhö! Undrar vad morgondagen har att erbjuda, men det återstår att se det.

Sanna sa- Jag har lagt ut ord som jag tycker passar in på dig, så som jag tycker att du är.

Här har ni.

Mycket snällt sanna, jag gillar dig med ;) Med ost så menade hon att jag luktade ost..det får jag hoppas att så inte är fallet iaf, hahah!

Det värmer ♥


Sannisen ♥

Måndag it is och snart kommer sanna hit. Kulkul! Får se vad vi hittar oss på med för ngt. Kanske kör en sådan där speldag som vi gjorde jämt i somras? Det återstår att se, lär bli trevligt vilket som!  Halv sju drar vi på träning iaf. Göttmos!
Just för tillfället så sitter jag och lyssnar på musik och mår gött ve köksborde.
Men måste ju säga att jag HATAR vädret. Klart att det ska snöa nu när det varit vårväder flera dagar. Nej drit å dra..


söndag.

Hejsan! Vad dåligt jag har varit inne å skrivit här da ett tag. Har iaf haft en super trevlig helg och det blir ju inte värre av att det är lov denna vecka som kommer nu. Har inte så mkt planerat under veckan mer än att på fredagen så ska jag till bodaborg med några kompisar under dagen och ha det skoj. Jag får helt enkelt se vad veckan har att erbjuda mig :)



bild ur arkiveeet....

go'natt.

Hejhopp. Blev en trevlig kväll med goa tjejer. Jag och Carro tog oss även en promenix. Trevligt trevligt!! Ska hoppa i säng nu jag. Klockan står på åtta och vid kvart över nio så bär det av mot forshaga på match. Tagga nu alla brudar som ä med imöra! Så nu måste jag sova så jag är pigg å alert på matchen imorgon! :)


Skippar bild nu. Orkar inte lägga upp för ska sooova sen så är det ju ändå bara egopics här inne ;) så jag lär nog ta igen denna gång en annan gång...höhö!

food time.

Har haft en bra dag än så länge. Det har inte hänt värst mkt men har ändå varit en go dag. Var ute och gick imorse. Sen så duscha jag. Sedan blev det seriekollande samt musik. Lagade mat däremellan också! Haft det lite trevligt med pilla och mamma og. höhö. Vid halv sju-sju så blir det att gå och äta pizza med några brudar. Jag njuter som bara den av att det är sportlov nu också! Himla najs.



random bild. vet inte varför jag alltid typ gör den där minen när man ska grimasera. jaja intresseklubben antecknar..


Nu ska jag göra mig klar innan jag drar iväg och äter lite mat med goa tjejer :)

Ha en bra kväll, det ska jag försöka med i varje fall! :)

Sportlov.

Och det känns helt underbart att veta att man har sportlov nu. Var ju sista skoldagen för mig denna veckan och den inefattade en lektion kommunikation på 4 timmar. Jag och johanna hade en trevlig dag sådära allmänt. Skratt och sånt! En bra dag. När jag kom hem så satt jag vid datorn, lyssnade på musik och sådant. Drog senare iväg till sanna, där Mia skulle färga sannas hår. Sedan blev det en promme hem. Göttans! Ska gå till Sanna till morgonen också, för hon ska få ta med mina apl papper ner för det glömde jag såklart att göra idag..typiskt. 
 Förresten, har varit riktigt fint väder idag, våren är påväg nu känns det som. Riktigt underbart!


Haha, sant dä.

Jag kastar mina tankar ingenstans och överallt.

Hejhopp! Sitter nu och lyssnar på musik. Idag var Franska enda lektionen. Gött dä! Sedan jag kom hem så har jag ätit och kikat på en serie. 2 timmar kvar tills träningen börjar. Ska bli gött att få komma iväg på träning! Kulkul! Match till helgen också, hoppas såklart på att bli uttagen, man ska inte ta sånt förgivet inte.

Goa muffins jag gjort förresten måste jag ju säga en gång till.
Taggar förövrigt till bodaborg på sportlovet, kuuul.


Bjur på flummbild.

energi.

Hejhopp. Lyssnar på musik och det klagar jag verkligen inte på! Lyssnar på en lista pappa gjort. Gillar den. Dagen har varit bra. Bara haft en lektion idag, plus sovmorgon. Lektionen var ju dock på 4h men tiden gick skapligt fort idag och det tackar jag för. Ganska kul det vi gör ändå. Vi skulle gissa löner för olika arbeten. Hade fel på varje arbete. Var lite generös kanske. Men kan inte ta på mig allt faktiskt, johanna var med. Men inte mkt till hjärna det där , haha eller va sägeru johanna?

Bakade muffins idag! supergoda. synd för pappa som inte får ngn då ;) han åkte på jobb i förmiddags. Vet inte om han är riktigt framme än ens eller om han typ nyss kommit fram. Om man jämför 2 h om dagen med typ 10-12 timmar så åker jag gläderligen till karlstad till skolan.


we♥it bild.  texten är verkligen sann.


Svartskalle stoltast i staden.

Tjohallå. Sitter nyduschad och är sådär go i kröppen som man är efter träning. Måndagen avklarad, 3 dagar återstår och sedan är det helg och därmed även sportlov veckan efter. Wonderful♥ Sitter och lyssnar på musik men ska stänga av och kika på en serie nu. Det är att underbart också. Myst ner mig i sängen, så nu måår jag att. Hade väl inte varit fel med sällskap, men mitt underbara täcke å goa säng får duga som sällskap ikväll. Det kunde ha vart värre. 

 
this is me, take it or leave it.

Awesome!

Turkiet den 19 augusti! Jag, mamma, Sanna och Eva. Gud, kommer bli så himla kul! Ser fram emot det verkligen. Lite vi kommer å må. Sommaren kommer bli riktigt bra i år känner jag på mig. Men om den inte skulle bli det så avslutar jag den då iaf på bästa sätt! :)



bild som vi tog när vi var i turkiet för några år sedan. Kolla vattnet!





Göttmos.

Lördaag.

Hellu. Sitter just nu hemma hos Johanna med några tjejer. Mysigt. Vi har varit och kikat på innebandy. Dam A-laget spelade. Förlust, tråkigt nog. Ikväll blir det att se Melodifestivalen. Snyggingen andreas johnsson är ju med ikväll og. En riktig myskväll alltså! :)





Johanna i egen hög person.

The winner takes it all.

Tjobree! Hemma från bowlingen och nu har jag inget att göra. Tråkigt om inte annat! Men det var najs med bowling och vem vann om inte jag? nejra men en trevlig kväll! har ingen aning om vad helgen har att bjuda på. Nu ska jag tycka lite synd om mig själv.





tha bowling queen.

Hejhopp! Sista dagen på praktiken och jag har tagit helg. Nu vankas det bowling och mat med brudar som ger ljus i vardagen. Ska hoppa i duschen nu. Insåg att det var dags för tiden går som sagt fort när man har roligt, drar ju ut på allt jämt. Kommer väl jämt precis bli klar tills jag ska åka tänker jag. höhö! Musiken följer med till duschen! så jag kommer ju ha det underbart bäst :))


Bjuder på en mongo bild!!


När vi våldtar världen och skändar själva livet.

Hejhopp. Varit en helt vanlig dag för the one and only Sandra Svensson. Sitter för tillfället och lyssnar på lite musik. Underbart♥ Ser fram så enormt mycket till morgondagen då jag får umgås med mina bruds! Sista dagen på praon imorgon också. Jag slutar ju tolv som även det är Underbart. Får se vad lördag/söndag har att erbjuda mig. Något bra hoppas jag på såklart.




Kapellet 
Slag Från Hjärtat 

- Lyssna och njut kära vänner. Sånt här ger ljus i vardagen.

Sov gott kärö vännör.

Ska hoppa i säng nu, nyduschad och redo efter innebandyträningen. Kommer bli skitnajs med sängen nu, göttmos! Imorgon är det praktik också, sista dagen som jag slutar vid fyra för på fredag så får jag gå hem vid tolv♥ det gillas! Ska göra klart det allra mesta på Apl uppgifterna imorgon också, har lite fin justerinar kvar att göra, höhö. Annars får jag se vad morgondagen har att erbjuda mig :)



behöver inget annat än det ditt leende ger.

Hejsan! Kommit hem från praktiken och ikväll vankas det träning. Gick in jämt nu och kikade om jag fått betyg på någon inlämningsuppgift och jajjamän det hade jag. Jag fick ett B på PM:et i naturkunskapen. Wihoo,  Jävlar vad gött da! Hade jag inte trott :D

Nu ska jag skriva loggbok å va lite nöjd över mig själv ;)



Kärlek åt folket.

Hej! Sitter här i min underbara säng och lyssnar på muuusik!♥ Dagen har varit bra. Malin kom hit förut, vi bokade platser till bowling på fredag i sunne med goa tjejer. Ska bli riktigt skoj! Roligt att hitta på ngt och inte bara träffas å sitta och prata/dryga utan faktiskt göra ngt. Sista veckan på praktiken nu också, sedan laddar vi för en skolvecka och sedan sportlov! å va gött! Sportlovet kommer bli supernajs, har lite saker planerade redan, ser fint ut! :)





Alla ♥ dag

Hej! Idag har jag varit på praktigken som "vanligt". Nu är jag hemkommen men har inte varit hemma allt för länge. Ska göra lite på apl uppgiften/uppgifterna. Tänkte att försöka att få bort det så att jag inte har något under helgen. Och då gäller det ju att man gör något åt saken också.

Alla hjärtans dag är det idag också. Fått en choklad ask av mamma. Gott gott. Farligt det där, den är väl snart slut tänker jag..!




ursäkta bilden, ser ju lite halvdrogad ut. höhö

Det handlar inte om att ge och ta, det handlar om att ge och få.

Nu ska jag slänga mig i sängen bokstavligt talat. Ska bli riktigt skönt att sova. Imorgon blir en dag med mycket att göra på praktiken. Jag och pilla ska rocka alla frysvaror imorgon. Men det kan väl inte gå annat än bra när vi slår oss ihop. Jag säger bara det, vi svenssons. Idag fick jag och pilla ännu ett sådant där skrattanfall som nästan inte kan ta slut. Haha hon var lite orolig när hon skulle sätta sig i kassan. Hon trodde inte hon skulle kunna sluta med å skratta.

Godnatt! :)



weheartit.








Den här är ju så jävla sann! No doubt.




"Budskapet" är fint tkr jag.


Gå å ta en tvål gör det nu inte sen.

Hejhej! Hemkommen från träning och har nyss ätit vofflor. Var gott. Brukar inte va så sugen på vofflor/pannkakor men någon gång ibland så sitter det att fint i magen. å gud vad gött det är med smör och ost på, mums! Ska hoppa in i duschen och bli lite fräsch å go. Så hejsvejs, duschen rooopar efter mig.



RAndom bild.

sucker for love.

Hej. Hemma efter en dag på praktiken. Gjorde faktiskt lite övertid idag. Entusiastiska Sandra kliver in da, hehe. Sitter och lyssnar på musik. Är alltid så skönt när man ska gå hem från praktiken och man vet att, NU får jag lyssna på musik. Men det är värt länktan. Lite pinsamt kan det bli också då jag går runt och sjunger i affären. Höhö. Men det går ju inte att låta bli heller så det får gå. Men jag är ju så att jag kan prata för mig själv också så det brukar jag komma på mig själv med att göra. Folk kan ju tro att jag är knäpp eller nö, men det bjuder jag på. Är väl inte helt frisk heller kanske, hah! 

Jag har fått mig spring tights också! supernice! Göttmos dä. De är lite halv lösa i magen men det gör föl ittna. Har ön långö ben sö har ön dä liksöm. ;)



 








Sunday.

Söndag idag och ja vad säger man. Helgerna skulle va dubbelt så långa som veckoagarna är. Det hade varit något det! Igår fick jag sällskap av johanna och senare på kvällen begav vi oss till sanna och sov där. Kulkul. Idag hade vi match och det slutade 4-4.. Jävla drethöl! Så himla tråkigt att spela oavgjort, finns fan inge töliger! Efter matchen så blev det att duscha och sen dra upp till klingevi för att ha fotbollsmöte. Det var så drygt så jag vet inte vart jag skulle ta vägen.Träsmak i röva fick jag og. Det tog 1,5h hade faktiskt kunnat korta ner det till en halvtimme/40 minuter. Aja skit samma.



Äkta människor.

Hej! Just för tillfället så kikar jag på en svensk serie som går på ettan. Äkta männiksor heter den. Den är riktigt konstig och udda. Fattar inte riktigt vad det handlar om men det kanske man förstår efter ett tag. haha! Det finns typ massa robot människor. De ser ut som människor och människorna umgås med dem och har dem som vänner osv. Haha ja ni hör ju hur det låter.



google får stå för bilden.


Här dyrkar vi musik

Morning! Eller ja jag har varit vaken ett tag och det är väl inte direkt "morgon" mera dag. Sov till tolv idag. Gött! Ska alldelles strax gå upp för att sminka mig. Men det var såklart upptaget förut när jag skulle in där så jag gick ner till min kära källare och lyssna på musik. Det gör jag ju fortfarande. Härligt är det! Kapellet spelas för fullt. Jag gillart, det gör även mamma :D 

Har inga som helst planer för denna dagen heller. Vad rolig jag låter. Aldrig har jag något att göra,hah! Men det löser sig, det gjorde det ju så bra igår iaf. Men hallå vilket jävla awesome väder vi har idag då, nästan så man smäter. Finfint!


Här har ni mig. Dagens morgonlook. Jag ser iaf glad ut, så vi kör :)


sleep tight.

Ska göra mig klar för sängläge. Och jag verkligen längtar tills jag ligger där alldelles klar för att sova. Ska bli super gott. Undrar vad morgondagen har att erbjuda. Men det återstår att se det :) Nu ska jag skynda så jag snabbt får gosa ner mig i mitt goa duntäcke och drömma mig bort och tänka på allt som kommer mig i tankarna.



skulle säga att det passar in bra på mig det där ;) Skratta gör jag inte för sällan och när man väl känner mig tarjer jag på men annars kan jag va typ tvärtom nästan och sedan har jag verkligen awesome kompisar! jaja, natti natt! :)

Fredag natt.

Min fredag rädades av Malin och Johanna. Det är jag tacksam för. Så min fredag blev helt plötsligt en värd kväll! Vi lyssnade på musik och bara chillade lite. Johanna drog hem efter ett tag och då bestämde jag och malin oss för att dra ut på promenad. Vi gick runt en bit och sedan gick vi åt varsitt håll med lurarna i öronen. Ja det var en fin, bra och rolig kväll! :) tack för den.







Malin jag vet att du hata denna bilden, men den va väl inte så farlig ändå? Vi är ju iaf glada :D


en tummen upp för dagen.

Lyssnar på musikkk.



Kvällen annars ser tråkig ut. Inget planerat och verkar inte bli mkt annat. Men jag får se till att göra det bästa av det. Det blir ju som sagt vad man gör det till. Sitter iaf just nu och lyssnar på musik. Michael Jackson fyller mina öron med sin musik just nu, mer än lovande. Får hoppas på att de flesta har en bra fredag iaf! :)

vad händer en dag som denna.

tjo! Det va inget fel med högtalera, det ä datorn som ä bäng. Men nu funkar det så nu måår jag sådär gött som man gör när man lyssner på musik. Väntar på mat. Kyckling och kroketter. Gott! Kvällen för min del ser ju inte allt för händelserik ut. Tråkigt. Vill inte bara dröna bort hela fredagen. Men vi får väl se. Kanske dyker upp något skojj. Man kan ju som sagt hoppas iaf.



dra balla i grus da högtalarjävel.

Ja men snälla. Jävla kuk, anus , fetta, hängkuck, rövhöl. Irriterad. Går upp å hämter robins högtalare, tror det ä något glappt med mina. Men vad av det som jag äger ä int glappt da? det blir det förr eller senare iaf..!


passande googlebild för hur jag känner mig lite grand. Har lust att ställa mig och skrika åt dom (högtalera). Men jag känner att jag inte skulle få ut något speciellt av det och förutom så skulle jag verka mer sajko än vanligt. Men kanske höpper lit på dom? skulle iaf kännas gött. Inte vet jag varför. Nej jag ska hålla mig i styr, höhö.

hälja!

Japp nu har man helg. Slutade vid tolv idag. Skönt. Det gick super fort så kändes knappast som om jag varit där länge alls. (det var jag ju inte heller men ni fattar) Gick iaf hem och hoppade in i duschen för att göra mig lite fräsch, så nu sitter jag här nyduschad och mår superb med mitt naturgodis som jag köpte förut innan jag gick hem. Köpte såklart tuggumi också, hur skulle jag annars överleva? och tops som jag måste ha när jag sminkar mig, varit slut på dem här hemma ett par dagar nu så jag har fått använda bomullstussar, inte lika smidigt. Men det går. Jaja. Ska iaf sätta på en serie nu och kika på det och förstås äta naturgodis. Det är det här jag gör bäst, haha!



Om vi bara vore något mer, mer än bara nästan lika snygga.

Ska göra mig klar för att sova, Sängen är min nästa destination. Ska bli skönt och jag välkommnar helgen. Ett litet minus är ju att jag är lite förkyld och så men det gör inget. För jag mår lika bra ändå. Måste säga att man sover som en gud i min säng. Så välkomna och ta för er. Men hör av er först. höhö. Godnatt och sov så gott. Det ska jag med stor säkerhet göra.



Tomorrow.

jag gillar din vibe.

Sitter här, nyss ätit. Det blev halv kalla mackaroner samt lite väl stekt falukorv. Men jag klagar inte, det var gott. Min dag har sett ut som så att jag varit på min praktik och sedan skrivit i loggboken. Har såklart också lyssnat på musik och sett på serier. Sen har jag ätit glass 2 ggr idag, Looovee it♥ Lyckan är ju gjord.

Imorgon är det fredag och det känns skönt att jag får sluta tolv imorgon. Alltid positivt att få sluta tidigt. Men jag skulle inte dö av att få gå som jag gör de andra dagarna heller, det är inte det. Gillar mitt val av praktikplats och det är ju bra.
Funderar på vad jag ska ta mig till imorgon. Får se vad som dyker upp. Tänker inte vara forever alone i min källare iaf. hah. Men vi får se vad det blir,som sagt.

Laleh – Some Die Young - gillar!


lunch rast.

Hellu. Jajjamän jag har lunch rast och är nu hemma och har fått i mig smörgås, giabatta! så jävla gott. Nu är jag påfylld med lite nya krafter, höhö. Ska iaf vara tillbaka till konsum tjugo i två. Har hunnit med att skriva i loggboken det som har hänt hittils under dagen, då slipper jag göra det när jag kommer hem. Då behövs ju bara slutet av dagen. Ikväll är det träning och jag ser fram emot den verkligen, ska bli KUL. Patrik sa även förut att jag får sluta vid lunch på fredag! Himla najs det.


jag just nu. Men nu blire ett toa besök och sen ska jag vandra vidare till konsum.

Go fika eller varä go skratt kanske?

Tjo! Sitter och pratar med johanna vi datan som börjat att bli en vanlighet för våran del. Lyssnar även på musik. Andra dagen på konsum idag, najsigt. Pilla och jag fick skrattanfall, gött med lite skratt! Haha var verkligen sådär som när det är skitroligt och man kan inte sluta skratta. Man finner ngt roligt i allt typ. Haha men det var trevligt iaf! Här hemma har jag bara suttit vid datorn och kollat på serie, lyssnat på musik och ätit kvällsmat.


Jag och johanna tarjer lit da, diggar förövrigt johanna på bilden ;)

fossingera fryser.

Sitter här med frusna fötter. Jag fryser alltid om mina fötter, iskall! Strumpor eller sockor på när det är dags att sova är ett måste iaf. För tilfället så lyssnar jag på musik och mår allmänt bra. Dagen har varit bra från början till slut. Började ju med praktiken på konsum idag, det gick bra och de va trevligt. Visst allt gick väl inte som smort kanske ;) men man kan inte va felfri. Vid halv sju så hade jag innebandyträning. Den var superkul! Sen hem, duscha,äta,kika serier,lyssna på musik och bara må allmänt gött. Nu ska jag borsta tänderna, sätta på mig sockor och hoppa ner i sängen medans jag välkomnar morgondagen.



random bild, även den med långa håret.

We said we would die together.

Hej! Dagen spenderades med Johanna. En bra dag skulle jag säga. Åt god mat, bakade cupcakes, skrattade massor,spelade spel,lyssnade på musik och såklart prata lite strunt. En bra söndag på alla vis. Imorgon börjar praktiken och ser faktiskt fram emot det. Har ju Pilla där iaf(min moster). Jämt för tillfället lyssnar jag på musik vilket betyder att jag avslutar dagen på bästa sätt! Träning imorgon också, ska bli super härligt det. Känns länge sen fast det har inte gått längre än vanligt men det är väl för att vi inte hade någon match den här helgen.


Some die young, but you better hold on ♥

You better not complain.

Helloj! Dagen bjöd på kikning av innebandy match med malin. Sedan så har jag varit hemma och kollat på film. Mamma och de hade hyrt. Funderar på att dra på en serie nu. Tror det blir så! Looovee it. Vampire diaries gillar jag skarpt. 





Efter min dusch föruter idag sittnas med min kaffe kopp.


Jag å malin i sommras på midsommar :)


Nu sitter jag här och myser.

Underbart.

Hellojs! Vaknade imorse och fick reda på att jag inte skulle kunna duscha här hemma. Det var något fel med avloppet, det typ läckte vatten när man duscha och så. Men pappa tejpade röret och la trasor runt, så jag fick ta mig en snabb dusch. Men jävlar så gött. Det kan va den goaste duschen på länge. Hah! Nu känner jag mig iaf fräsch! :)
Men det skulle komma några hit på måndag och kika. Bra det iaf!

Sitter och funderar på vad dagen har att erbjuda. Har inte en blek om vad jag ska göra. Vill inte bara sitta hemma heller, men får väl se om det finns något att göra eller någon som vill hålla mig sällskap en dag som denna. Nu ska jag fortsätta att lyssna på lite musik här, ha det gött!




två random bilder, där ä gammla håret og, så inget nytaget som sagt :)

sleep tight.

Nu ska jag lägga mig och sova. Kom hem från Sanna för ett tag sedan. Var en trevlig kväll. Känns i vilket fall riktigt lockande att lägga sig och sova nu. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Godnatt, sov gott och dröm en fin dröm :)


Friday night.

Just nu så väntar jag på att maten ska komma, pizza! gött. Sen vid åtta tiden så bär det av till sanna på tjejkväll. Kommer bli en bra kväll detta. Ska in på affären sen också och köpa onyttigheter. Ska det va så ska det. Måste byta strumpor också, de jag har nu har alla färger som finns på sig tror jag och eftersom att jag har en färgglad tröja så skulle jag bli som en clown. haha. Nu börjar jag längta efter min pizza, och ser man på nu kommer den ;)

Höres, ha en bra kväll på er :)




Friday and I feel free.

Hej! Sitter här och kikar på revenge. Kommer bli en bra fredag detta skulle jag tro. Blir att dra till sanna ikväll, där blir det tjejkväll. Myspys. Nyss ätit hackkorv också, gött dä.Till veckan börjar praktiken också! Skönt att inte ha skola på 2 veckor!
Tror i alla fall på en bra fredag och sedan hoppas jag såklart på en trevlig helg i helhet.



Äppelkak.


Bakade äppelkaka förut. Göttans!






Det var gott i alla fall!

Torsdag.

Hemma nu. Och nu ska det göras matte. Gött när det är klart sen da. Jag och sanna ska nog även baka sedan, måste ju belöna sig lite. För tillfället så gottar jag mig med smörgås, så himla gott är det! Får se vad dagen har att bjuda på. Men ska faktiskt slänga ett öga på matten nu.






Det är så lätt att fantisera.

Hallojs! Haft skola idag som vanligt. Men hade bara franska idag eftersom att vi tog samhällskunskapen igår. Så det var skönt! Sanna följde med hem, vi kikade på min hemtenta...ujjjamejen den är svår. Men sanna skulle följa med hem imorgon med, så får vi klura och räkna tills hjärnan blöder. Nejra. Det var fanimej en uppgift som var dö svår. Men pappa kom väl på svaret, sanna va og med och fick fram svaret. Jag var och strosade runt någon annan stans. Höhö.

Imorgon är det helg och det är underbart. Får se vad den har att bjuda på! Ska ha det bäst iaf. Efter helgen väntas det praktik i 2 veckor. Konsum here I come hah :) Insåg nu att jag måste sova! Timmarna är viktiga. 5h å 38 mnuters sömn. Inte gott det, vill sova mera. Men vad gör man när man är nattmännisk da? plus att träningen är sen. Men Jag lever och jag diggar fan live ja.





Look at me and tell me what do you see..


Skjut mä.

Ja snälla gör det. Har en matte hemtenta tills imorgon och till råga på det så skulle vi ha ngn fackelparad (?) med skolan. Och jag säger en gång till, skjut mä! Men jag skiter i den och åker hem. Vi slutar ju våra lektioner 12 så tänker inte va kvar. De får säga vad de vill. Tänker inte å skämma ut mig sådär i alla fall!

Nu till lite roligare grejer. Efter skolan idag så ska jag fökja med Sanna och emma till Melkers. Sen så är det träning ikväll, uu va gött! Sanna ska även få hjälpa mig med matten som sagt. Hoppas på lite framsteg :)
Längtar så mkt till helgen nu. Vi får se vad den har att bjuda på. Något bra hoppas jag! :)




Jag nu i skolan, har de rätt chill ändå..

RSS 2.0