I'll make you belive.

Hejs! vad gör jag? jo jag har för inte alls länge sedan kommit hem och nu sitter jag i sängen med datan i knät. Vid halv sju så är jag förhoppningsvis nere vid hallen för att kika på innebandy klockan sju. Mycke mer än det blir det väl inte idag, vad jag vet iaf. Ska bara fräscha till mig lite så ska jag börja gå neråt.

Idag var ju johanna i skolan igen och allt var som det skulle fast sanna saknas ju fortfarande ;)
Jag känner även att halstabletter inte skulle sitta helt fel är påväg att få ont i halsen minsann, tråkigt värre!





jag och johanni på historian :)


En sandra som väntar på helg! :)

tjejkväll på stan.

Hallå! dagen har varit bra med en kort dag i skolan samt träning. Imorgon är det skola igen och sedan så är det tjejkväll på stan så det är rea i affärerna och massa sådant ska bli skojjigt! Jag hänger på Carro då jag, hoppas att vi hittar ngt då!
Mamma har satt in pengar på kontot nu så om jag ser ngt jag vill ha så kan jag förmodligen köpa. Men har väl inte överflöd på pengar direkt men mera än förut.

Johanna kommer hem imorgon också så på fredag så kommer hon till skolan, blir fint dä! :)


snyggon!

helgen efterlänktas.

Tjoho! Ja en dag i skolan som vanligt under veckorna. Men vi fick sluta tidigt idag för våran engelska lärare var inte där idag. Men sådan snäll och uppoffrande vän som jag är så väntade jag med sanna ända tills hon sluta, satt med på hennes lektion till och med. Inte dåligt dä! Vi avslutade dagen med en fika och den satt som en smäck i magen den.

Måste tillägga att jag kommer sakna sanna då hon åker till skåne imorgon och inte kommer hem förrens söndagen. Men får försöka att överleva. Nejra överlever gör jag nog garanterat men alla lämnar mig nu ju haha, johanna drog till sicilien dock kommer hon hem på torsdag, och sanna drar till skåne imorrn ho! :)


hade ju skolkort idag vi ,aja.


Jag på matten idag, inte så bra bild kanske men men det är jag iaf.


Jag nu, haha!



16:49

Hallå där! kom ju hem tidigt idag, vid tio i två typ eftersom att jag tog tjugo i ett bussen hem. Men det var så himla skönt med bara en lektion idag och trött har jag varit också, hade svårt att somna och sedan frös jag ju röven av mig..Men vilken tur att jag överlevde! ;)
Känns så underbart att jag har gjort det som ska göras i skolan. Är så himla gött. Hoppas och tror att vi inte kommer få ngn ny uppgift denna vecka fy vad underbart det skulle vara!

Nu när jag kom hem slängde jag på mig en stor gosig tröja som jag myst ner mig i. Fick reda på att jag har träning idag också. Aldrig fel med lite motion och verkligen inte när man får göra det på ett roligt sätt. Träningen börjar vid halv sju och hoppas innerligt att jag hinner hem till idol. Bara att skynda hem det annars finns ju alltid tv4 play. Haha jag verkar desperat.

Måste tillägga att jag tycker synd om sanna som får sluta så sent på måndagar och på det så får hon skratta själv..hur hemskt tråkigt låter inte det då?!!
Sanna jag skulle ha skrattat iaf som du sa ! :D





Ja här har ni tre extremt snygga bilder på mig men här ser ni iaf den underbart
gosiga tröjan och hur cool jag ä mä hörlurera på....hehe!

wordfeud.

Hallå! sitter och spelar wordfeud, kuligt! Men måste nog snart inse att jag måste lägga mig och sova för imorgon är det skola. Just nu känner jag inte alls för det vill bara ha mera helg! Men somsagt bara en lektion imorgon så kommer ju hem tidigt och det är bra. Veckorna går ju faktiskt gör fort och det gillas! men ska nog göra mig iordning för söving nu jag :)


trasiga skor.

Hallå! lyssnar på musik och kollar lite på datorn lite granna. Ska strax ut och gå en sväng. Gött med lite frisk luft. Söndag är det idag också så det är alltså skolan imorgon, men vi har bara en lektion och sedan slutar vi så jag kan nog ta tjugo i ett bussen hem. Härligt!

Men nu ska jag upp och sätta i linserna och dra på mig ett par andra byxor! :)


Jävla dret dator ta dig i RÖVA!

10 sanningar

1. Jag gillar min nya klass mkt!
2. Jag står för mina åsikter fast alla andra tycker tvärtemot.
3. Jag är "rädd" för att bli gammal.
4.Jag blir skitlätt röd i ansiktet...
5. Jag skrattar ofta och mycket.
6.Jag önskar att jag kunde få vara riktigt bra på något och känna att jag inte är normal bra jämt.
7. Jag sjunger alltid i duschen (och annars med)
8. Jag vill gå på en melissa horn konsert.
9. Jag vill våga mera.
10. Jag älskar hösten och vintern så frisk luft!

jaru ;)





glöm dom som vill sänka dig.

Hallå! sov extremt länge idag men det är jag förtjänad tycker jag! Någon gång måste man ju få sova ut riktgit. Idag blir det en mysdag som det ser ut nu iaf. Ska iallafall iväg och hyra film sedan, var ettag sedan nu så ska bli kul. Hoppas på att de har ngt bra att erbjuda.

Gårdagen spenderades med sanna efter skolan vi var iväg och åt pizza sedan hem och kika på idol med chips och dricka. Sedan sjöng vi och spelade även kort, trevligt!


bjuder som alltid ;)

Idol.

Jajjemen! Idolmys med sanna idag! ska iväg och ätaa pizza alldelles strax. Det är hur skönt som helst med fredag idag ska bli så jävla underbart. Men dagen idag i skolan har varit bra tycker jag mkt skratt och sånt, det kan inte annat än gillas.

Nästa helg blire klassfest också trevligt! Då är ju även Johannski tillbaka också. Skitongen är ju på sicilien nu hon. Men jaja.

Har längtat efter idol nu så får ladda med att gå och käka pizza men vi höres!


En miljon på banken men ingenting att leva för.

Tjo! Sitter här i soffan med datorn i knät och har just kikat på ett avsnitt av en serie på ettan. Idag har jag varit i skolan och sedan varit på träning sedan nu på kvällen så har jag suttit och kikat på tv och på datorn. Imorgon är det fredag vilket innebär att det är helg klockan tre imorgon så tummenupp för det då mina vänner. Måste säga att jag är riktigt nöjd över att ha gjort det sóm ska göras i skolan så jag kan vara helt skolfri under helgen och imorgon hur underbart!?

Sanna talade på att äta på subway imorgon och kanske hänger på isåfall men beror väl på hur hennes schema ser ut och ifall vi ska äta ungeför samtidigt :)


bjuder :) som alltid!

Ditt hus är inte något hem.

HallÅ! Som vanligt har det varit skola och jag trivs som fisken i vattnet med skolan och klassen! det är bra. Johanna och jag fick ta tio över fem bussen hem idag för nicklas hjälpte oss med att installera några grejer på datan bland annat webb kameran, vilket är en tummen upp. Men vi gick och köpte oss mat för vi blev vrål hungriga på stört. Imorgon åker ju ongen till sicilien hon..men vi får hoppas att hon får det bra!

Något som jag diggar är att det är helg om bara två dagar och att jag har hunnit med allt jag ska göra i skolan så ligger inte efter i något iallafall och det är skönt. har engelska videon kvar då och boken men boken har jag tid att läsa och videon går snabbt att göra! aja skitsnack....


bjuder på en bild som jag tog med webbkameran föruter!..

Kladdkak.

Hallå! haft en super trevlig dag i skolan idag! så tummen upp för det. Hade ju gympa idag (då det var riktigt roligt) Vi hade dubbelpass. Super gött att röra på sig under skoltid ju! Nu sitter jag bara vid tv:n och kikar på svenska hollywoodfruar samt dricker te och äter frukt, mys♥ 

imorgon väntar en skoldag med de tråkigaste ämnena , naturkunskap och matte. Men engelskan är bra.
Har så sjukt dåligt att skriva. Men det kommer nog kanske men nu tar jag tekoppen i handen och drar mig tillbaka.



Tar massa bilder som jag redan lagt upp men har ju inga på skoldatan.

tomma händer

Lyssnar på go musik och njuter av sista dagen på denna helg. Nyss hjälpt min moster med att skriva några dokument och nu spelar jag wordfeud med george. Tror även att det görs äppelpaj uppe i köket, LOVe iT♥

Spelade match igår och det blev förlust , 2-1 blev det. Senare på kvällen så var jag med några flickor och åt pizza och sedan bar det av till sanna och sen munkerud.

Var ju även till mtc på morgonen från halv tio till halv två typ på kick off. Roligt men var inte med hela dagen pågrund av att jag hade fotbollsmatch sen.

Nej måste sluta ska vara lite social med george om man nu är så social när man spelar wordfeud. ;)


jävla cp barn.

Hallå gött med helg vill jag lova , imorgon blir det en hel dag med träning kan man säga. Först kick off på styrkan sen fotbollsmatch. Så jag ska inte ta i allt jag kan på kick offen för då kommer jag inte orka med fotbollen. Men det är ju kul att prova på saker. Blev även klar med två uppgifter idag vilket var rå nice! :) men nu ska jag lyssna på muuuuusikk! :D


skiter i en bild..

en miljon nollor.

Tjo! Fick ta tio över två bussen hem idag, lycka! Nu ska jag slänga på misg skorna och cykla iväg och ta ut pengar. Ska nämligen lämna in lottpengar idag och har inte fått sålt en enda lott...så töliga är de där lotterna! dyra och svåra att sälja. men jag är ju så tät så dä kommer inte att märkas att 300 försvinner! skämt och sido. Sen vid sex så är det sista fotbollsträningen också vilket jag inte gillar, men det är såklart väldigt roligt att innebandyn börjat nu!

veckan har gått fort tycker jag bara två dagar kvar innan helg nu ju, underbart!


sommarbild!




hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort.

Saturday. 13:20

HallÅ! Just nu sitter jag vid datorn och dreglar. Alldeles strax så kommer sanna hit hon skulle bara proppa i sig lite mat först. Nu ser jag henne genom fönstret du! får möta henne :) får lov att gå men en sak vet jag att vi ska göra , och det är att köpa godis ! sen får vi se vad det bliver ciao!

17:46

hallå! skönt att börja skolan vid halv två idag och sedan bara ha en lektion och sen få sluta. Nu sitter jag här och vid sjutiden så ska jag kika på DM uppe vid klingevi. Ska bli roligt att se!  Drar med mig Johanna dit, trevligt trevligt.

Längtar efter helgen också, har inget speciellt jag ska göra men hittar mig nog på med ngt.
lite jag gjorde bord mig idag då..haha! så fult! eller vad säger du sanna!?

nej, har inget att säga, hejdå! 

Pirog.

Hej, nu är jag hemma efter ännu en skoldag. Började senare idag så tog 08:40 bussen. Men imorgon blire ännu softare, då blire att ta 10:05 bussen för har inte franska förrens klockan halv två! Egentligen så har vi ju coachtid men eftersom att vi inte har ngt att göra ändå så fick vi komma till halv två. Hur gött !?

Jo måste ju även säga att jag sitter vid skoldatan dom vi fått. Helnöjd är jag faktiskt, den ät riktigt snygg.
Men nu har jag tryckt i mig en pirog och ska packa iordning saker för att sedan bege mig ner till hallen på innebandyträning. hoppas det blir en rolig träning och att det går någorlunda bra iaf. Man får skylla på att det bara är andra gången, haha!


bild som jag använt förut här i bloggen som är skapligt gammal
men då jag inte har bilder på denna dator än så får man ta vad man har.
Men det är ju passande med en tummen upp för mina två sovmornar!♥

tankarna går runt,runt.

Hej! Johanna sov här somsagt och idag har vi varit duktiga och lagat mat, det blev kyckling och klyftpotatis. Mums! Vid halv sex tiden så drog vi till sanna som skulle va barnvakt åt saga. Vi spelade lite spel och sedan kollade vi på film blandannat. Mia,emma och saga var ju mä og! :)

nu sitter jag här och lyssnar på musik,härligt! ska hoppa i säng alldeles strax. det kommer bli skönt det.


haha!

Johanna.

Helluu! Sitter här med johanna, vi har käkat godis och bara pratat. Vi har även sett på några videoklipp som spelades in för några år sedan haha, pinsamt värre!

Hade även match förut förlust men äsch da , mindre än förra gången hehe! :)




jag och johanni, för ettag sen.

Måste nämna att vi slutade tidigt idag med, halv elva tillochmed! blev att gå i affärer och fika en sväng och sedan ta tio över två bussen hem. :)

coldest story ever told.

Hej, det var ett tag sedan jag skrev här nu. Men jag har haft skolan och gjort saker och inte hunnit med på kvällen för försökt att lägga mig så tidigt som möjligt. Ska gå på träningen idag har ju missat tre träningar nu pga foten men idag ska jag träna och hoppas på att foten håller! Har även bytt klass ifrån blandklass mellan samhäll och natur till en ren samhällsklass. Har tänkt på det hela veckan nu och grubblat. Jag har ju Johanna där och det känns helt enkelt rätt, det ä så det ska va liksom!

Bara att hoppas på att den nya klassen som jag ska gå i inte har ngt emot att jag börjar där istället.
imorgon hoppas jag på att få datorn, man kunde fått den idag men det var så lång kö nu på slutet och orka verkligen inte det! Så skönt att komma hem vid tre tiden. Får ju även schema imorgon jue, joppas det ser bra ut då.


Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men det spörs, bara hoppas på att det inte gör ont i foten på träningen sen! Och min kondition kommer ju va den sämsta ever känner jag, hade inte direkt bra innan och nu har jag inte trännat på en och en halv vecka. Men har samtidigt varit skönt att bara fått ta det lungt och må. men har sett fram emot fotbollsträningen nu! :)






 Och det ska bli riktigt skönt att det är helg efter imorgon!.

RSS 2.0