Dancing in the moonlight.

Hallå, ska gå upp och lägga mig nu. Det ska bli riktigt skönt faktiskt. hoppas verkligen att det går bra på franskan imorgon har inte övat så mkt men vad fan ska jag öva på ? haha..

Träning är det imorgon också då blir det att prova tränings dressar som vi ska få till laget.
Hoppas på att de är sköna och snygga såklart !  Men morgondagen ser fin ut , om franskan går bra också.

Onsdag blir det att hitta på ngt med Johanna, ska bli roligt var ett bra tag sedan nu så riktigt efterlängtat ifrån min sida ! :)

Men nu måste jag säga godnatt...

I won't back down.

Tjo, Måndag idag och imorgon är det sisia skoldagen denna vecka!  Riktigt gött ska det bli med ledigt är ju ledig ifrån onsdag ända te måndan. Men allt är inte najs, har franska prov (muntligt) imorgon men det är inget stort och det är gött. Kommer inte vara svårt om man tränar mkt heller. Men har inte kollat ngt på det så får ta tummen ur och göra det kanske.

Har även ett prov nästa vecka, i kemi..bläh! Men kommer inte få mer än g i No ämnena så satsar inte högre nu i slutet orkar inte att försöka ens. Kommer nog in ändå skulle jag tro även om jag skulle få lägre poäng än det jag har nu. Har sänkt mig i fysik vet jag men då har jag höjt mig i musik också så det går jämnt ut där iaf. Hoppas verkligen på att jag får ha kvar mitt MVG i franska.

Sedan har jag so uppgifter att glöra. Men ser till att bli klar med miljön och har jag tid över gör jag önskekurs i historia. Men då ska den vara bra gjord och inte bara slarvigt gjord. Entra gjord bra eller inte gjord alls!

aja nog om skola...

Så ikväll blire att äta pommes frites och kycklingfilé gottigott!
Var ju till göteborg och gick på liseberg och sov på vandrarhem med klassen i häljas, fan va kul det var!
Vill fan dit igen och åka massa karuseller, yeah!

Aja , får avbryta min stund med lyssing av tom petty och börja med franskan...himla skit tråkigt!





Full moon fever-tom petty ♥ lyssna !

Sommar... kom snart!

Hallå! Tycker somsagt att sommaren ska ta att hitta hit också. Men idag har det inte hänt så mycket mera än skola och dator för mig. Men gött att bara slappa! Hade ju tänkt att jag skulle lägga mig tidigt idag men blev ju inte så, ganska väntat!

På fredag åker jag till Göteborg och går på liseberg med gamla klassen. Vi sover på vandrarhem och på lördag blir det shopping och sedan tåget hem vid fem ngn gång tror jag. Hoppas på en super helg.

Jaja så imorgon är sista dagen i skolan denna vecka! och sen på kvällen är det fotbollsträning.
Nej nu ska jag springa till sängen ciao!



Jag och sanna i Barcelona! :)

Miljö - gud vad kul!

Hallå där! Sitter här och försöker göra nytta genom att skriva på MVG uppgiften i miljö. Har iaf börjat och det känns riktigt gött det är att hitta en början som är svårast tycker jag. (det är som en uppsats typ)
Men nu får jag inte slöa bara för att jag känner att jag varit duktig och kommit igång med en början nu får jag fanmä fortsätta också och sedan har jag ju belöning som väntar haha! Serie kollande kan det bli bättre eller? :)
Men nej jag får väl fortsätta jag.

Hoppas även ¨på bättre väder imorgon! har även match imorgon och hoppas på att det går bra såklart.
Måste även berätta att igår bakade jag de goaste kakorna, drömmar mumma! :D

men hejs!







Träning!

Halloj! Japp efter skolan vid tre så stannade jag kvar för våran musiklärare lät oss komma till musiken och typ spela upp instrument och öva och så , mysigt faktiskt och kul. Spelade upp på mvg nivån och jag tror jag klarade det men är ju inte säker , han sa väl typ det men aja haha! gött det iaf!

Nu sitter jag här och sedan är det fotbollsträning, borta i olsäter det får bli att ta mopeden dit för mamma har beslagtagit bilen. Men aja och litte fet jag ska vara innan då och käka pizza men det känns ju goer på nö vis att äta den innan än efter att man har tränat! ;)

mycket det skrivs här btw men har fan inte kommit ihåg eller kommit på tanke att blogga :)
aja måste även se till att börja med SO uppgiften snart , väldigt snart! sedan ska jag även göra önskekurs också , så vi får se hur detta går.

Men nu ska jag kila hejsvejs!! :D



Slapp dag.

Japp en slapp dag har det varit och en riktigt bra sådan! Det som är synd är att den nu är slut typ och att imorgon väntas det bara pluggning i matte usch och fy! Borde egentligen träna på No provet imorgon också men tror jag kör på matten och lägger allt på det. Känner att på No uppsatsen kan man komma på saker under tiden bara man har en grund man kan börja med och sedan "utveckla" bara hoppas på det bästa!

Imorgon kväll vid sju tiden så kommer Johanna hit också, så ska vi "öva" på matten tsm. Kan vara bra att va två så man kan ta hjälp av den ena när man inte fattar osv. Men ska bli så skönt när man har gjort de där proven på tisdag.

Har bara kvar ett NO prov och muntligt i matte och engelska kvar men det muntliga går ju inte att öva på direkt.
sedan har vi ju So kvar också men det är inget prov utan en inlämningsuppgift :)

Längtar tills den 27 maj för då blir det att åka till Liseberg med gamla 9:a och det tycker jag ska bli skitkul! :D
Första dagen vi kommer går vi på liseberg och sedan andra dagen så shoppar vi och sånt. Och vi sover på ett vandrarhem. Där har jag sovit förut och det är inge fel så blir nog bra rä! ;)

SOMMARLOVET ÄR SNART HÄR OCKSÅ! 





be yourself

Tjobree! nyss ätit pasta ost och skinksås. Efter skolan hade det ju varit meningen att plugga inför no provet imorgon. Men tog upp det en gång och skrev lite men sen orka jag inge mer. Fan mä! Jag skiter fan i allt nu på slutet jag men inte bra det heller ju... Det är ju det att jag har ingen ork att göra ngt som kräver tänkande! jaja får absolut inte få ig heller så är illa tvyngen att kika på det.

Blir säkert efter träningen vid tio eller ngt, nej fy tusan jag får sitta hela natten om jag måste.!
känns bra att få komma igång med fotbollen nu igen. Träningsverk i låren har jag också, det är gött att åka på träning då för det brukar släppa lite ;)

lyssna älskar verkligen denna låten!♥  Anne Marie Almedal – Himmelblå 



bild ifrån italien , tyckte den var lite rolig ändå :)

sommar längtan och skola...

Hallå där! Förut var jag alltså i karlstad på en träff med dom vi ska gå med till hösten. Sen när jag kom hem bestämde jag mig för att ta en springtur, så det gjorde jag :) känner mig lite duktig faktiskt ! Det blev 7 km ungefär tror jag. Gött att få sova är riktigt trött :) tråkigt med inga bilder men bloggar ifrån mobilen

Sverige

Hallå, igår kom jag hem efter nio dagar i Italien, har haft en super vecka och detta var klart den bästa resan! ;)
Men det är även skönt att få vara hemma igen också. Missar träningen idag, jag som inte har tränat på typ två veckor...usch hur jag känner mig och jag lär inte ha ngn kondition över huvud taget! 

Kan inte vara med för att jag ska på ngt i karlstad var typ ngt möte som alla som valt thoren skolan till i höst typ skulle på eller ngt vet inte riktigt hur man säger :P 



vet inte om detta kommer upp lär att märkas! :) 

RSS 2.0