Du som tog mitt hjärta, ge tillbaks det helt och rent.

Fotbollsavslutning idag. Var uppe vid klingevi vid klockan ett förut och spelade fotboll. VI mixade alla lag i alla åldrar och gjorde fyra lag. Sen spelade vi mot varandra. Sen nu ikväll så är det middag uppe vid folketshus som gäller. Så nu ska jag ge hundarna mat och sedan ta en promenix med dem. Så är det klart så kan jag bara gå upp sen. Höstlov nu och det är hur underbart som helst faktiskt.
My friendos ska till hagfors på fest ikväll de, hoppas de får det superkul! Men jag stannar hemma jag. Tråkig may be men ingen lust alls. Ingen lust till något just nu och allt känns lite segt faktiskt.
 
 
 
Jag ville aldrig vara den som höll dig tillbaks
 Det fanns nån annan person med ett löfte om ett liv du ville ha
 Och jag är inte bitter min vän jag önskar dig all lycka som finns.

Run from your lies.

Haft match hela dagen. 2 förluster. Är så in i helvetes besviken! Så himla tråkigt är det. Men sista matchen skulle vi fan ha vunnit! Jaja orkar inte tänka på det, uuuhaaaa! Gud vad fort helgerna går förresten. Helt sjukt. Blir inte bättre av att jag och johanna ska ha en pluggdag imorgon heller. Men vi brukar att ha det så bra på våra pluggdagar så. Men sista veckan nu innan lov i alla fall, härligt!
Hoppas veckan som kommer går lika fort som denna har gjort.
Min telefon kommer till veckan också! Wihoo! :D
 
 
från torsdag. Mon amis :)

Mabye someday, you'll be what I always wanted you to be.

Tjosan! Kvart över sju bussen skulle jag ha tagit idag, men såklart så missar jag den jäveln. Stog och vänta i en jävla halvtimme på en buss som redan gått. Surt. Men får ta 8:40 så slipper någon timme av den djävulska franskan i alla fall. Men vi skulle ju se på film så jag lär å fatta nada. Men sedan har vi Idrott och det är skoj. Ikväll är det även innebandy också. Härligt! Snorig som bara den men jag överlever att.
Väntar på att min telefon ska komma någon gång också! Hoppas innerligt att den kommer nu under veckan!
 
 
 
 
 
 

I can't seem to get over you. No matter where I go, no matter what I do.

Tjosan! Sleeeten. Varit trött hela dagen. Ändå hade jag sovmorgon idag och fick gå upp klockan nio. Fick sova många timmar inatt men det känns då banne mig inte! Snart ska jag iväg på träning också, halv nio börjar vi. Är helt slut av bara tanken. Men det är ju alltid kul och man piggnar ju till lite när man väl är där. Kan dock bli risk för hög övertrötthet. Kommer i vilket fall somna som en gud ikväll.
 
Sitter i en förjävla go tröja. Skit gosig!

I can't afford to love you, but I can't afford not to..

Fredag! Gud vad härligt det känns. Lika gött varje gång! Helgen kommer innefatta innebandy och fest, bara njuta av helgen på bästa sätt helt enkelt. Fick förövrigt vara med på både U och J-lags matcherna imorgon, åhh va kuligt! :D Snart så ska jag dra mig bort till mamma en sväng. Skulle ha fikat men tror det blir pizza istället. Vilket som funkar för mig. Haha jag och mat alltså, bästa vänner. Men tror jag ska slänga mig i duschen först en snabbis!
Tjoflöjt!
 
Jag och lina får stå för bilden.

psykologi, såja!

Halloj! SItter i skolan och ska alldelles snart sätta igång med psykologin. Det är lätt den bästa lektionen under veckan. Inte tråkig alls, bara interessant och det är fanimej skojj. Slutar tio över ett idag vilket känns riktigt härligt. När vi slutat så blire in till Bergivk med Sanna och Johanan. Vi ska kolla lite priser till det vi ska köpa in till UF företaget. Sedan blir det hem till Sanna och fixa mera med UF så som fotografering och affärsplanen. Så ser dagen ut för mig idag. Ser fram emot helgen. Match, häng med vänner och bara ha det gött!
 
 

Idag är en bra dag!

Jo så att dä! En kanon dag. Hade egen lektion med Johanna och Louise förut och den blev riktigt lyckad. Hur roligt som helst efter noll förväntingar. Kommer sedan hem och ser att jag fått betyg på två uppgifter, fick B på båda och jag är superglad! Nu har jag ätit mat och ska cykla ner till hallen strax för att ha innebandy träning. Kunde inte vart bättre. Hej å hå nu bllire träning för min del!
Tjoflöjt!
 

RSS 2.0